Δημοσιεύθηκε αρχικά από
AUFGEBRACHT
Φίλτατε, ειλικρινά καταλαβαίνω τι λες, και πως το λες, αλλά από την άλλη βρίσκω ότι είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ από τη μια μέρα στην άλλη αυτό έγραψα. Στα δικά μου μάτια φαντάζει από ιλαρό έως τραγελαφικό, άνθρωποι να ανεβάζουν εικόνες και στιγμιότυπα από τις πραγματικά μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (sic), και στο επόμενο ποστάρισμα να διαλαλούν τη συμμετοχή τους στο τάδε τοπικό καρναβάλι και τη συναυλία της τάδε τραγουδιάρας που άδει με το ντεκολτέ και το camel toe... θα ήθελα πραγματικά να ξέρω πόσοι από τους 20.000 (ολογράφως ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) Σερραίους ψηφοφόρους, που επανεξέλεξαν τον Καραμανλή βουλευτή πανηγυρικά, πρώτο και με διαφορά, σήμερα κατέβηκαν σε πλατείες και διαμαρτυρήθηκαν για δικαιοσύνη, κι οξυγόνο, και δικαίωση. Δεν θα αναφέρω για 41%, να μην το πάω πολύ μακριά, επικεντρώνομαι μόνο στα του νομού Σερρών...
Όποιος θέλει δικαιοσύνη και διαφάνεια, ξεκινάει από το σπίτι του, μαθαίνει στο παιδί του τι σημαίνει αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και διαφάνεια, φυτεύει πρώτος τον σπόρο, δεν περιμένει ούτε να πέσουν από τον ουρανό, ούτε να τα απονείμουν οι ταγοί κι οι φορείς της εξουσίας...δεν θα επεκταθώ παραπάνω στο θέμα, θα ήθελα και θα μπορούσα να γράψω σεντόνι ολόκληρο. Θα πω μόνο ότι η (παρα)κρατική μηχανή
και σήμερα απέδειξε πως όταν θέλει, δρα συντονισμένα, αποφασιστικά, ακαριαία, και βεβαίως-βεβαίως ΔΡΑΣΤΙΚΑ κ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ! ΜΑΤ, ΥΑΤ, ΔΙ.ΑΣ, ΔΡΑΣΙΣ, "αναρχικοί" συνεργάστηκαν αγαστά για άλλη μια φορά...
Προσωπικά, βρήκα μια υπέροχη ευκαιρία να κάνω στον μικρό μου θησαυρό που πάει Πέμπτη Δημοτικού μαθήματα νεοελληνικής ιστορίας, όταν απόρησε γιατί γίνονται επεισόδια και γιατί οι αστυνομία δεν τους πιάνει...της είπα με απλά λόγια τι σημαίνει προβοκάτορας, πως μπορείς να υπονομεύσεις κάτι όταν το φοβάσαι, πως συνεννοούνται κουκουλοφόροι, κρανοφόροι, ασπιδοφόροι και δορυφόροι, γιατί δεν τους πιάνουν, γιατί τους ξεφεύγουν σαν τα χέλια μέσα από τα χέρια, τι είναι η αύρα εκτός από αεράκι και γιατί πετάει νερό σε φοιτητές που είναι με σηκωμένα χέρια, με κιθάρες στα χέρια και πόσο επικίνδυνο για την εξουσία είναι το σπινθηροβόρο βλέμμα της νεολαίας με τα σηκωμένα χέρια, τις κιθάρες στα χέρια και το χαμόγελο στα χείλη...