Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 78

Θέμα: 28/02/2023... δυο χρόνια μετά...

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Xlitos Προβολή μηνύματος
    .......πετυχα τον παρακρατικο στρατο 200-300 κουκουλοφορων οπου σαν ταγματα εφοδου με στρατηγικη,εντολες,στοιχιση,οπλισμο μπηκαν στο πληθος και ακολουθησαν τα γνωστα και φυσικα το εκλεισα.40 χρονια διαδηλωσεις δεν θες να μαθεις τι ειναι αυτα τα ατομα?Δεν αισθανεσαι κοροιδο που σου χαλανε την διαδηλωση?Δεν σου την λεω προσπαθω να καταλαβω με πιο σκεπτικο συνεχιζεις/συνεχιζετε χωρις γνωσεις.

Θα μείνω σε αυτό......

Ο καθένας κάνει αυτό που μπορεί. Και αν δεν είχαν νόημα οι διαδηλώσεις και οι πορείες, δεν θα υπήρχε και νόημα να τις διαλύουν! Θα τις άφηναν να υπάρχουν!

Άρα για να μπαίνουν στον κόπο να τις χαλάνε...... Κάπου τους χαλάει τη σούπα! Πόσο μάλλον αυτό που έγινε σήμερα! Αυτό που έγινε σήμερα είναι απλά πρωτοφανές!
    ....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Που τα είδες αυτά ; Γιατί ήμουν στο μπλοκ δικηγόρων μπροστά στην μεγάλη Βρετανία και δεν έγινε ΤΙΠΟΤΑ τέτοιο .
    Που ακριβώς ήσουν εσύ ;

-4:02

https://www.youtube.com/watch?v=18kF...nel=ProtoThema
    Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων Συνημμένες μικρογραφίες εικόνων temp.jpg‎  

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Αν ρε @Xlitos περιμένεις να καταλάβεις τι γίνεται στην πραγματικότητα από βιντεάκια στο Tube και τα δελτία των ειδήσεων, κοιμάσαι "όρθιος και πληρώνεις ξενοδοχείο".

Άσε τα πουλ μουρ με τα SS και άνοιξε και κάνα βιβλίο, να διαβάσεις τουλάχιστον ιστορία αυτού του τόπου.(Όχι αυτή που σου έμαθαν στο σχολείο).

Και για να τελειώνουμε με την "πίπα" της "δήθεν" βίας.
    Δεν σε χαλάει ή κρατική βία, ΝΑΙ αυτή που σκότωσε τους 57, τον Γρηγορόπουλο και άλλους τόσους, αλλά όταν "τσιτωμένοι" πιστσιρικάδες την πέφτουν στο μπατσοασφαλιτομάνι, βγαίνεις και κράζεις σαν την κιουρία που δεν τις πέτυχε η βαφή.

Άστο δες MotoGP, να περάσει η ώρα και να εύχεσαι να μην είναι το δικό σου παιδί το επόμενο.
    Oldfarts never die

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Α καλά ..Ε αφού το είδες σε βίντεο ξέρεις καλύτερα από εμένα που έγινε μπροστά μου .
    The Dirty Harry

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Α καλά ..Ε αφού το είδες σε βίντεο ξέρεις καλύτερα από εμένα που έγινε μπροστά μου .
    τι εγινε μπορει να κανω λαθος

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    τι εγινε μπορει να κανω λαθος
    Θα γράψω σε λίγο γιατί ακόμα δεν έχω επιστρέψει από την διαμαρτυρία .
    The Dirty Harry

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Ισχύει, κάπως έτσι θα είναι, αλλα that's life*.

*Edit: τη μία μέρα κλαις, κλαίει η ψυχή σου και την επόμενη ίσως γλεντάς με την καρδιά σου...

Φίλτατε, ειλικρινά καταλαβαίνω τι λες, και πως το λες, αλλά από την άλλη βρίσκω ότι είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ από τη μια μέρα στην άλλη αυτό έγραψα. Στα δικά μου μάτια φαντάζει από ιλαρό έως τραγελαφικό, άνθρωποι να ανεβάζουν εικόνες και στιγμιότυπα από τις πραγματικά μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (sic), και στο επόμενο ποστάρισμα να διαλαλούν τη συμμετοχή τους στο τάδε τοπικό καρναβάλι και τη συναυλία της τάδε τραγουδιάρας που άδει με το ντεκολτέ και το camel toe... θα ήθελα πραγματικά να ξέρω πόσοι από τους 20.000 (ολογράφως ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) Σερραίους ψηφοφόρους, που επανεξέλεξαν τον Καραμανλή βουλευτή πανηγυρικά, πρώτο και με διαφορά, σήμερα κατέβηκαν σε πλατείες και διαμαρτυρήθηκαν για δικαιοσύνη, κι οξυγόνο, και δικαίωση. Δεν θα αναφέρω για 41%, να μην το πάω πολύ μακριά, επικεντρώνομαι μόνο στα του νομού Σερρών...

Όποιος θέλει δικαιοσύνη και διαφάνεια, ξεκινάει από το σπίτι του, μαθαίνει στο παιδί του τι σημαίνει αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και διαφάνεια, φυτεύει πρώτος τον σπόρο, δεν περιμένει ούτε να πέσουν από τον ουρανό, ούτε να τα απονείμουν οι ταγοί κι οι φορείς της εξουσίας...δεν θα επεκταθώ παραπάνω στο θέμα, θα ήθελα και θα μπορούσα να γράψω σεντόνι ολόκληρο. Θα πω μόνο ότι η (παρα)κρατική μηχανή
    και σήμερα απέδειξε πως όταν θέλει, δρα συντονισμένα, αποφασιστικά, ακαριαία, και βεβαίως-βεβαίως ΔΡΑΣΤΙΚΑ κ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ! ΜΑΤ, ΥΑΤ, ΔΙ.ΑΣ, ΔΡΑΣΙΣ, "αναρχικοί" συνεργάστηκαν αγαστά για άλλη μια φορά...

Προσωπικά, βρήκα μια υπέροχη ευκαιρία να κάνω στον μικρό μου θησαυρό που πάει Πέμπτη Δημοτικού μαθήματα νεοελληνικής ιστορίας, όταν απόρησε γιατί γίνονται επεισόδια και γιατί οι αστυνομία δεν τους πιάνει...της είπα με απλά λόγια τι σημαίνει προβοκάτορας, πως μπορείς να υπονομεύσεις κάτι όταν το φοβάσαι, πως συνεννοούνται κουκουλοφόροι, κρανοφόροι, ασπιδοφόροι και δορυφόροι, γιατί δεν τους πιάνουν, γιατί τους ξεφεύγουν σαν τα χέλια μέσα από τα χέρια, τι είναι η αύρα εκτός από αεράκι και γιατί πετάει νερό σε φοιτητές που είναι με σηκωμένα χέρια, με κιθάρες στα χέρια και πόσο επικίνδυνο για την εξουσία είναι το σπινθηροβόρο βλέμμα της νεολαίας με τα σηκωμένα χέρια, τις κιθάρες στα χέρια και το χαμόγελο στα χείλη...

εγω θελω να ζητησω συγνωμη,σε τετοια θεματα ειμαι παντελως πεσιμιστης,μακαρι να βγει κατι απ ολο αυτο

Μέλος
    Φοράτε μάσκες γιατί όντως σας ψεκάζουν δεν εξηγείται

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από svaboda Προβολή μηνύματος
    Φοράτε μάσκες γιατί όντως σας ψεκάζουν δεν εξηγείται
    καλά με κάνεις τ αξίζω

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    Φίλτατε, ειλικρινά καταλαβαίνω τι λες, και πως το λες, αλλά από την άλλη βρίσκω ότι είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ από τη μια μέρα στην άλλη αυτό έγραψα. Στα δικά μου μάτια φαντάζει από ιλαρό έως τραγελαφικό, άνθρωποι να ανεβάζουν εικόνες και στιγμιότυπα από τις πραγματικά μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (sic), και στο επόμενο ποστάρισμα να διαλαλούν τη συμμετοχή τους στο τάδε τοπικό καρναβάλι και τη συναυλία της τάδε τραγουδιάρας που άδει με το ντεκολτέ και το camel toe... θα ήθελα πραγματικά να ξέρω πόσοι από τους 20.000 (ολογράφως ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) Σερραίους ψηφοφόρους, που επανεξέλεξαν τον Καραμανλή βουλευτή πανηγυρικά, πρώτο και με διαφορά, σήμερα κατέβηκαν σε πλατείες και διαμαρτυρήθηκαν για δικαιοσύνη, κι οξυγόνο, και δικαίωση. Δεν θα αναφέρω για 41%, να μην το πάω πολύ μακριά, επικεντρώνομαι μόνο στα του νομού Σερρών...

Όποιος θέλει δικαιοσύνη και διαφάνεια, ξεκινάει από το σπίτι του, μαθαίνει στο παιδί του τι σημαίνει αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και διαφάνεια, φυτεύει πρώτος τον σπόρο, δεν περιμένει ούτε να πέσουν από τον ουρανό, ούτε να τα απονείμουν οι ταγοί κι οι φορείς της εξουσίας...δεν θα επεκταθώ παραπάνω στο θέμα, θα ήθελα και θα μπορούσα να γράψω σεντόνι ολόκληρο. Θα πω μόνο ότι η (παρα)κρατική μηχανή
    και σήμερα απέδειξε πως όταν θέλει, δρα συντονισμένα, αποφασιστικά, ακαριαία, και βεβαίως-βεβαίως ΔΡΑΣΤΙΚΑ κ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ! ΜΑΤ, ΥΑΤ, ΔΙ.ΑΣ, ΔΡΑΣΙΣ, "αναρχικοί" συνεργάστηκαν αγαστά για άλλη μια φορά...

Προσωπικά, βρήκα μια υπέροχη ευκαιρία να κάνω στον μικρό μου θησαυρό που πάει Πέμπτη Δημοτικού μαθήματα νεοελληνικής ιστορίας, όταν απόρησε γιατί γίνονται επεισόδια και γιατί οι αστυνομία δεν τους πιάνει...της είπα με απλά λόγια τι σημαίνει προβοκάτορας, πως μπορείς να υπονομεύσεις κάτι όταν το φοβάσαι, πως συνεννοούνται κουκουλοφόροι, κρανοφόροι, ασπιδοφόροι και δορυφόροι, γιατί δεν τους πιάνουν, γιατί τους ξεφεύγουν σαν τα χέλια μέσα από τα χέρια, τι είναι η αύρα εκτός από αεράκι και γιατί πετάει νερό σε φοιτητές που είναι με σηκωμένα χέρια, με κιθάρες στα χέρια και πόσο επικίνδυνο για την εξουσία είναι το σπινθηροβόρο βλέμμα της νεολαίας με τα σηκωμένα χέρια, τις κιθάρες στα χέρια και το χαμόγελο στα χείλη...
    Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από AUFGEBRACHT Προβολή μηνύματος
    πόσο επικίνδυνο για την εξουσία είναι το σπινθηροβόρο βλέμμα της νεολαίας
    καθολου, οι μισοι δεν σκεφτονται καν να πανε να ψηφισουν και αυτο η εξουσια το ξερει.

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Η σημερινή συγκέντρωση ελπίζω να σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής. Σήμερα μίλησε μια κοινωνία με ενσυναίσθηση στον πόνο του διπλανού.
    Δεν έχει υπάρξει τέτοια συμμετοχή σε απεργία ξανά. Δεν έχω δει τόσο κόσμο στο Σύνταγμα ξανά (και συνολικά σε τόσα μέρη)
    Είδα οικογένειες με μικρά παιδιά, ανθρώπους κάθε ηλικίας, ένα τεράστιο ετερόκλητο πλήθος με ένα κοινό σημείο, το ΑΡΚΕΤΑ.
    Ξέραμε πως θα γίνουν επεισόδιά? ΝΑΙ, δεν είμαστε αφελείς, ούτε χτεσινοί.
    Ξέρουμε πως οι "επαγγελματίες" κάθε είδους ΔΕΝ θέλουν να μας έχουν μέσα στα πόδια τους. Μας θέλουν μονάδες ελεγχόμενες χαμένες στον ατομικισμό μας τα ψευτοδιλήμματα και θεατές από τον καναπέ μας.
    Έφυγα με το παιδί μου νωρίς, μαζί με τους περισσότερους, αλλά το σημερινό μήνυμα δόθηκε πιστεύω.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Αντι να φτιάξουν την τηλεματική την επόμενη μέρα, φρόντισαν για το μπάζωμα...
    Είναι πολύ απλούστερο να πάρει χαμπάρι ο λαός ότι δεν μπορούμε να έχουμε τηλεματικές κλπ fancy συστήματα,
    και να πάμε παραδοσιακά όπως πηγαίναμε παραδοσιακά τόσες δεκαετίες, με λίγο μεγαλύτερο κόστος.

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    εγω θελω να ζητησω συγνωμη,σε τετοια θεματα ειμαι παντελως πεσιμιστης,μακαρι να βγει κατι απ ολο αυτο

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εκκιινηση μετα απο δυο χρονια ακινησιας
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2011, 22:44
  2. Η άλλη άποψη... 5 χρόνια μετά 11/09/2001
    από Nostra στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2006, 00:22
  3. 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2004 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ
    από koursaros7 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί