12L ντεπόζιτο; Κρίμα γιατί είναι πανέμορφο!
12L ντεπόζιτο; Κρίμα γιατί είναι πανέμορφο!
Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan
Εμένα το katana μου άρεσε πολύ (στην βόλτα γύρω από τις Αφίδνες που αναφέρθηκε πιο πανω).. Παρα πολύ.
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Πικρή μπύρα, γλυκιά ζωή..
Που πας να μπλεξεις με 17αρηδες τροχους τωρα ρε συ...καλα εισαι εκει ανετος και ατσαλακωτος.
Θες να πας να στριμωκωλιαστεις στα μικρα μοτο τωρα...κουραση.
Ουτως η αλλως στις βολτες ολοι μαζι πανε/με.
Σκυψιμο, πονους στα χερια, μαζεμενα τα γονατα, μεση εξω να μπαινει στο σωβρακο το αερακι...
Στην χειροτερη, παρε ενα μεταχειρο Xr-1000 να μεινεις στο φαμιλυ, να εισαι ορθιος...και αμα λαχει τους ριχνεις και ενα ξυρισμα!!![]()
Ride(s) the wind of change...
Νομίζω πρέπει να ανέβεις λίγο σε μπάτζετ χάρη.
Και σου έχω την πιο ολοκληρωμένη πρόταση με λίγα χρήματα έξτρα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου.
Cb1000hornet.
Ολοκαίνουργιο μηχανάκι για να μη μπλέκεις με μεταχειρισμένα,σχετικά μεγάλο ώστε να χωράς άνετα και με ανεκτή θέση συνεπιβάτη.
Έτσι και αλλιώς όλα αυτά που κοιτάς δεν έχουν imu και φρέσκα ηλεκτρονικά.αυτο έχει τουλάχιστον τα καινούργια από τα απλά.
150 άλογα και Χόντα που όταν το βαρεθείς το πουλάς πανευκολα.
Με λιγότερα από 12κ είναι δικο σου.
Άντε καλοτάξιδο!
Σαν δεύτερη επιλογή θα σε πήγαινα σε s1000r αλλά πας σε παλιουτσικο για να είσαι εντός μπάτζετ.
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 05/03/2025 στις 10:39.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Το Budget είναι αυστηρά μέχρι 10 παίδες.
The Dirty Harry
για ότι αναφέρεται δείξε το και στην συντρόφισσα, γιατί όσο γνωρίζω μαζί μετακινήστε στις βόλτες, εκτός και αν έχει αλλάξει αυτό ή σκοπεύεις να αλλάξει
σε δικάβαλες βόλτες ο συνεπιβάτης θέλει άνετη σέλα, αλλιώς το σιχτίρισμα θα είναι κοντά(με ότι συνεπάγεται).
you rise you fall you're down then you rise again
Σε αυτα τα σελακια δεν υπαρχει δικαβαλο...ο αλλος πισω πρεπει να σε αγαπαει παρα πολυ!!
Εχετε κατσει πισω οσοι κανετε προτασεις με αυτα τα σελακια? Αν οντως θα παρει δικαβαλο...
Ουτε για Σουνιο δεν ειναι...οχι βουνισιες και τιποτα ημερησιες 300-400αρες.
Μικρες επιφανειες, σκληρα υλικα και τα γονατα σε γωνια που τα γονατα μεσα τραβανε μαλακια.
Αν οχι δικαβαλο...προχωρα με οποιο βρεις.
Ride(s) the wind of change...