12790 γράφει στο επίσημο site.Φτάνει τα 13750 αν θέλεις έξτρα ηλεκτρονικά όπως cornering abs,ζάντες με ακτίνες .Επίσης δεν είναι γυμνό σαν κάτι ΤΑ750 που ξεκινάνε από τα 11.500,έχει ποδιά,χούφτες ,brembo.
when life gets complicated... i ride.
Όντας ιδιοκτήτες 2 Guzzi, Breva 750ie και V85TT μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι δεν με ενοχλεί καθόλου αν βγει μικρό μοντέλο χωρίς V2 εγκάρσιο με κύριο προορισμό ασιατικές χώρες.
Οι εταιρείες πρέπει να πουλάνε για να επιβιώσουν. Αλλιώς θα μπουν στο βιβλίο της ιστορίας ή θα εξαγοραστούν από Κινέζους/Ινδούς και μετά θα βγάζουν ότι να 'ναι. Μακάρι να το βγάλει, να πουλήσει και πολύ, να μάθει κι άλλος κόσμος την μάρκα και μετά ο ίδιος κόσμος θα πάει σε V7 / V85 / V100 / Stelvio / California (που ακούγεται ότι ετοιμάζεται κλπ).
Ήδη τα νέα V85TT δεν φτιάχνονται στο Mandello, εξ ου και το "Made in Italy" στο κοντέρ αντί για το "Made in Mandello de Lario". Φτιάχνονται στο κοντινό εργοστάσιο της Aprilia. Εμένα είναι από τα τελευταία που φτιάχτηκαν στο Mandello.
Δηλαδή είναι λιγότερο Guzzi το καινούριο που φτιάχτηκε μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω από το δικό μου; Σαφώς και όχι.
Προσωπικά περιμένω την δεύτερη γενιά των υδρόψυκτων, γιατί τα πρώτα εμφάνισαν αρκετά θέματα με διαρροές υγρών, κυρίως των ψυκτικών. Είναι ένας λόγος που το αερόψυκτο V85TT μου δεν θα το δώσω ποτέ, πρώτα ο Θεός.
Αν η επόμενη γενιά έχει διορθώσει τις αναμενόμενες παιδικές ασθένειες του πρώτου υδρόψυκτου μοτέρ της εταιρείας, ένα V100 ή ένα νέο Griso θα με πήγαιναν ταμείο.
Η τιμή για τα V85TT εκεί που έχει πάει ο ανταγωνισμός για κάτι που είναι made in italy, με την ποιότητα της εταιρείας είναι μια χαρά για μένα. Εδώ έρχονται ιαπωνικά σκούτερ και ζητάνε 14Κ. Δηλαδή πόσο να ζητήσει η Γκούτσι για το V85TT E5+ ?