Φίλε μου δεν πιστεύω κανένα στορι.ειπα που το βρήκα και το είδα καλύτερα.σε στορι στον επίσημο λογαριασμό του motogp και λέω τι βλέπω εγώ.εκει το είδα πιο προσεκτικά γιατί είχε διάφορες λήψεις και δεν φάνηκε ακριβώς τι έγινε στην ζωντανή μετάδοση.
Το τι θεωρείς εσύ αστείο δεν με ενδιαφέρει.λεω τι βλέπω ΕΓΩ!τώρα αν δεν το βλέπεις εσύ δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.εχουμε διαφορετικη αντίληψη των καταστάσεων.
Αντίθετα όμως με σένα δεν θα σε προσβάλλω λέγοντας πως αυτό που λες είναι αστείο.
Όσο για το μάζεμα αυτό ακριβώς λέω.το γράφω ξεκάθαρα πως είναι 2 στροφές πιο ΠΡΙΝ.που κατάλαβες πως μιλάω για την ίδια στροφή?διάβασες τι έγραψα πριν με κατηγορείς πως λεω αστεία?
ναι,είναι σε προηγούμενη στροφή με τους ρόλους αντεστραμμένους.δηλαδη ο πεκος από έξω σε δεξιά στροφή ΠΡΟΣΕΞΕ να μην ακουμπήσουν και μάζεψε τον αγκώνα του και το κορμί του ΑΝΤΊΘΕΤΑ με τον μαρκεζ που αυτός από έξω ΠΑΛΙ σε δεξιά στροφή έκανε έντονη κίνηση πολύ νωρίτερα από ότι έπρεπε μόνο και μόνο για να χτυπήσει τον άλλον αναβάτη.κλασσικος αντιαθλητικος μαρκεζ.
Και αυτό τονίζω και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν το βλέπεις είναι πως δεν ήταν προσπάθεια για καλύτερη γραμμή καθώς η ιδανική γραμμή για στρίψιμο είναι πιο ΜΕΤΑ! αυτή που έχει ο Φάμπιο.ο Μαρκ θυσίασε την ιδανική γραμμή που θα μπορούσε να έχει και κλείνει νωρίτερα ενώ έχει άλλη μοτοσυκλέτα από δεξιά του μόνο και μόνο για να κάνει επαφή και να τον ζορισει.
Δες το βίντεο με την επαφή από διάφορες κάμερες και θα καταλάβεις.και εγώ εκεί το είδα.
Ειδικά στην λήψη από πίσω.
Φυσικά δεν είναι τα καλύτερα παιδιά αλλά ο Μαρκ είναι αντιαθλητικος.υπαρχει διαφορά.
Όσο για τον Άλεξ ίσως έπρεπε να παρει μεγαλύτερη ποινή στον προηγούμενο αγώνα ναι,και στην φάση με τον πεκο πέρυσι δεν έφταιγε όσο και να φωνάζουν οι ροσσικοι.εγω μιλάω για την εντύπωση που δίνει στις δηλώσεις και γενικά η φυσιογνωμία του.δεν έχει το εγωιστικό στοιχείο του μαρκ.αυτο τουλάχιστον εισπράττω εγώ.