Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: 5ος Αγώνας MotoGP Gran Premio Estrella Galicia 0,0 de España στο Circuito de Jerez

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Τώρα αυτά, καλό είναι να μην τα λες και να μην πιστεύεις ότι διαβάζεις στα stories του insta.

Καταρχήν η φωτογραφία με το "μαζεμα" που λες, ειναι μάλλον από άλλη στροφή μιας και ο ΜΜ είναι εσωτερική και ο Πεκο στην εξωτερική. Στις παραπάνω είναι ανάποδα.

Το να λες πως ξεκαβαλισε και του έφυγε το πόδι στην προσπάθεια του να τον ρίξει, ειναι λίγο αστείο. Έχουν επαφή πάνω στην προσπάθεια να πάρουν την σωστή γραμμή. Όπως γίνεται σε κάθε αγώνα από δεκάδες άλλους. Ο Martin πέρυσι το έκανε πολύ συχνα πχ στην προσπάθεια να πάρει την γραμμή.
    Και γενικά στους αγώνες, καπως έτσι γίνεται. Δεν βγάζουν φλας, ούτε είναι και τα καλύτερα παιδιά.

Ο δε Αλεξ που αναφέρεις ως καλό παιδί, έχει φάει άπειρο μπινελίκι επειδή μέχρι πέρυσι χωνοταν και έπεφτε (μαζί με άλλους), ενώ στον προηγούμενο αγώνα ο Digia ζητούσε ακόμα σκληρότερη ποινή για την επαφή που είχαν.
    Φίλε μου δεν πιστεύω κανένα στορι.ειπα που το βρήκα και το είδα καλύτερα.σε στορι στον επίσημο λογαριασμό του motogp και λέω τι βλέπω εγώ.εκει το είδα πιο προσεκτικά γιατί είχε διάφορες λήψεις και δεν φάνηκε ακριβώς τι έγινε στην ζωντανή μετάδοση.

Το τι θεωρείς εσύ αστείο δεν με ενδιαφέρει.λεω τι βλέπω ΕΓΩ!τώρα αν δεν το βλέπεις εσύ δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό.εχουμε διαφορετικη αντίληψη των καταστάσεων.
    Αντίθετα όμως με σένα δεν θα σε προσβάλλω λέγοντας πως αυτό που λες είναι αστείο.

Όσο για το μάζεμα αυτό ακριβώς λέω.το γράφω ξεκάθαρα πως είναι 2 στροφές πιο ΠΡΙΝ.που κατάλαβες πως μιλάω για την ίδια στροφή?διάβασες τι έγραψα πριν με κατηγορείς πως λεω αστεία?
    ναι,είναι σε προηγούμενη στροφή με τους ρόλους αντεστραμμένους.δηλαδη ο πεκος από έξω σε δεξιά στροφή ΠΡΟΣΕΞΕ να μην ακουμπήσουν και μάζεψε τον αγκώνα του και το κορμί του ΑΝΤΊΘΕΤΑ με τον μαρκεζ που αυτός από έξω ΠΑΛΙ σε δεξιά στροφή έκανε έντονη κίνηση πολύ νωρίτερα από ότι έπρεπε μόνο και μόνο για να χτυπήσει τον άλλον αναβάτη.κλασσικος αντιαθλητικος μαρκεζ.
    Και αυτό τονίζω και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν το βλέπεις είναι πως δεν ήταν προσπάθεια για καλύτερη γραμμή καθώς η ιδανική γραμμή για στρίψιμο είναι πιο ΜΕΤΑ! αυτή που έχει ο Φάμπιο.ο Μαρκ θυσίασε την ιδανική γραμμή που θα μπορούσε να έχει και κλείνει νωρίτερα ενώ έχει άλλη μοτοσυκλέτα από δεξιά του μόνο και μόνο για να κάνει επαφή και να τον ζορισει.
    Δες το βίντεο με την επαφή από διάφορες κάμερες και θα καταλάβεις.και εγώ εκεί το είδα.
    Ειδικά στην λήψη από πίσω.
    Φυσικά δεν είναι τα καλύτερα παιδιά αλλά ο Μαρκ είναι αντιαθλητικος.υπαρχει διαφορά.
    Όσο για τον Άλεξ ίσως έπρεπε να παρει μεγαλύτερη ποινή στον προηγούμενο αγώνα ναι,και στην φάση με τον πεκο πέρυσι δεν έφταιγε όσο και να φωνάζουν οι ροσσικοι.εγω μιλάω για την εντύπωση που δίνει στις δηλώσεις και γενικά η φυσιογνωμία του.δεν έχει το εγωιστικό στοιχείο του μαρκ.αυτο τουλάχιστον εισπράττω εγώ.
    Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 27/04/2025 στις 22:13.
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_M. Προβολή μηνύματος
    Το ότι ένα Ντουκι του 25 δεν επιανε Γιαμαχα στις ευθείες είναι άξιον αποριας..
    Διότι οκ,..ο Πεκος έχει τσαλακωθει αλλά τα κόκκινα πάνε κ μόνα τους τάπα..
    Λες να βρήκανε τπτ στη Γιαπωνια?
    Ναι λέγεται

Μιλάω με τον Carlos και του λέω τα Ducati πάνε όπλο...

Τι θα κάνουμε ???

βαλε τους να κλειδώσουν κινητήρες για 2 χρόνια και να μην μπορούν να πάνε παραπάνω.

ας αφήσουμε τους 2 Ιάπωνες free

Τώρα πόσο δεν θα ζοριστουν μέχρι του χρόνου, βλέπουμε

Στα SBK η BMW περυσι αφού πήγε περίπατο στο ΠΠ, βρήκαν το παράθυρο οι υπόλοιποι ότι πλέον δεν χρειάζεται παραχωρήσεις και να γυρίσουν στα ομολογκαρισμενα (πλαίσιο).

Τώρα θα μετράνε την ροή καυσίμου (αλλά πήγαινε 16.000+ Ducati) και άλλα πολλά

Για το θέαμα φυσικά, το ότι κάποιοι βγάζουν καλύτερη μηχανή από τους άλλους... Δεν !!!
    Ας τους κατεβάσουμε για να παίζουν οι υπόλοιποι.

Έρχεται και η αλλαγή στον κυβισμό , μπαίνει η Pirelli
    Ας τα κάνουμε όλα Τούμπα

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Πάλι καλά που έχουμε και τις πτώσεις τους ΜΜ μιας και έτσι:

• Πήρε νίκη ο αδερφός του
    • Ο Peco αφού τερματίζει πίσω κι απο Yamaha, τουλάχιστον ανεβαίνει βάθρο
    • Κάπως κλείνει η ψαλίδα στο πρωτάθλημα (όχι οτι δεν θα το πάρει στο τέλος για πλάκα, αλλά τουλάχιστον να υπάρχει καμιά ελπίδα για κανέναν άλλον)
    • Να χαμογελούν οι haters του

Οπότε όλοι χαρούμενοι.

Μεγάλο μπράβο στον Fabio. Άντε επιτέλους βλέπουμε και κανα μη Ducati μηχανάκι μπροστά.
    Όσο για τον Acosta, συμφωνώ με αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω. Μάλλον, απλά προσπαθεί να μην σακατευτεί για φέτος μέχρι να δει φως με καμιά μεταγραφή.
    Τέλος, αυτόν τον Mir, τον λυπάμαι ρε γαμώτο. Απο DNF σε DNF.... μιλάμε για πολύ τούμπα!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από peterTHErider Προβολή μηνύματος
    Αντίθετα όμως με σένα δεν θα σε προσβάλλω λέγοντας πως αυτό που λες είναι αστείο.
    Δεν χαρακτήρισα εσένα αστείο, με συγχωρείς. Αστεία χαρακτήρισα τα σενάρια που διακινούνται πως προσπάθησε να τον ρίξει.
    Η όλη φάση, εξελίχθηκε σε 3 διαδοχικές δεξιές που όντως έπεσαν κάποιες ψιλές. Άλλαξαν μεταξύ τους 2-3 φορές για το ποιος θα πάρει την γραμμή. Ο Πεκο ορθά τραβιέται στην συγκεκριμένη στιγμή μιας και ο ΜΜ είναι ήδη στην εσωτερική και στρίβει. Αν δεν το έκανε θα έπεφταν και οι δύο.
    Το να βγει, αφήνοντας μαρσπιε για να τον ρίξει, πριν την στροφή μου φαίνεται απίθανο. Ποιο πιθανό είναι ένα γλυστρημα του ποδιού του που τον έβγαλε εκτός ισορροπίας πάρα εσκεμμένη προσπάθεια πρόκλησης πτώσης.

https://www.facebook.com/share/r/1GQokPY4Ls/

Δεν είναι και το στυλ του κιόλας, τις π@υστιες τις κάνει συνήθως μέσα στη στροφή.

Και εκτός αυτού, δεν νομίζω να θεωρεί τον Πεκο σοβαρό του αντίπαλο για να θέλει να τον βγάλει από τη μέση. Έφαγε 3" από τον Αλεξ, επομένως...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν χαρακτήρισα εσένα αστείο, με συγχωρείς. Αστεία χαρακτήρισα τα σενάρια που διακινούνται πως προσπάθησε να τον ρίξει.
    Η όλη φάση, εξελίχθηκε σε 3 διαδοχικές δεξιές που όντως έπεσαν κάποιες ψιλές. Άλλαξαν μεταξύ τους 2-3 φορές για το ποιος θα πάρει την γραμμή. Ο Πεκο ορθά τραβιέται στην συγκεκριμένη στιγμή μιας και ο ΜΜ είναι ήδη στην εσωτερική και στρίβει. Αν δεν το έκανε θα έπεφταν και οι δύο.
    Το να βγει, αφήνοντας μαρσπιε για να τον ρίξει, πριν την στροφή μου φαίνεται απίθανο. Ποιο πιθανό είναι ένα γλυστρημα του ποδιού του που τον έβγαλε εκτός ισορροπίας πάρα εσκεμμένη προσπάθεια πρόκλησης πτώσης.

https://www.facebook.com/share/r/1GQokPY4Ls/

Δεν είναι και το στυλ του κιόλας, τις π@υστιες τις κάνει συνήθως μέσα στη στροφή.

Και εκτός αυτού, δεν νομίζω να θεωρεί τον Πεκο σοβαρό του αντίπαλο για να θέλει να τον βγάλει από τη μέση. Έφαγε 3" από τον Αλεξ, επομένως...
    Δεν ξέρω τι σενάρια διακινούνται αλλά οι φωτογραφίες που ανέβασα είναι όλες από δικά μου screenshot!
    Είναι καθαρά δική μου αίσθηση με αυτό που βλέπω και ξέρω τον μαρκεζ.εχει μετατρέψει το μπερμπ σε τέχνη!
    Ο Μαρκ δεν είναι επιθετικός μόνο σε όποιον διεκδικεί το πρωτάθλημα αλλά με όλους.ειναι εγωιστής σε τέτοιο βαθμό που δεν θέλει να τον περάσει κανένας και όχι μόνο δεν θα αφήσει χιλιοστό διαθέσιμο(λογικό) αλλά θα διεκδικήσει και αυτό που δεν έχει με τέτοιο τρόπο αδιαφορώντας για το αποτέλεσμα στον άλλον αναβάτη.
    Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 28/04/2025 στις 08:33.

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Παραθέτω ένα κόμμάτι απο τις δηλώσεις του Peco: «Μετά το 2025, θα είναι σημαντικό να επιστρέψω στη μάχη για τον τίτλο. Φυσικά, θα ήταν υπέροχο αν μπορούσα να το πετύχω και φέτος, αν και φαίνεται δύσκολο.»

Τα έχει παρατήσει ήδη;;;

Απο τον 1ο αγώνα νομίζω...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Νομίζω πως το σοκ το έπαθε όταν είδε πως δεν μπορει να περάσει τον Αλεξ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. 2ος Αγώνας MotoGP Gran Premio YPF Energía de Argentin στο Termas de Río Hondo
    από sanctusan στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2025, 23:07
  2. 14ος Αγώνας MotoGP Gran Premio Pramac dell’Emilia-Romagna πάλι στο Misano
    από sanctusan στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2024, 23:51
  3. MotoGP 2022-5ος Αγωνας "Grande Prémio Tissot de Portugal"
    από husky21 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 58
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2022, 14:36
  4. MotoGP 2022-3ος Αγωνας "Gran Premio Michelin® de la República Argentina"