και του καφε και οτι θες ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
![]()
![]()
δηλ. ΜΟΤΟ GUZZI = μηχανη του καφε ?
![]()
τζας κιντιν .....
![]()
![]()
αμα το χα θα ηταν στη ζεστασια μιας ωραιας κουκουλιτσας με μαλακη επενδυση απο μεσα για να μη φθειρει το χρωμα
αντε περα απο καφεδες θα ειχε και εξοδο νυχτες με ξαστερια και σε μερη με φωτα για να γυαλιζει κιολας![]()
Το griso είναι όντως πανέμορφο.Είναι κανας μήνας τώρα που είδα ένα στην Καλλιρόης και το χάζευα από φανάρι σε φανάρι.Απλά αριστούργημα!Δεν ήξερα πού να πρωτοκοιτάξω
Στίς φωτο που βλέπω εδώ πάντως να πω ότι με χαλαει η aftermarket εξάτμιση που έχει βάλει ο φίλος.(Κάτι θα ξέρει βέβαια)Απλά η μαμίσια είναι το κάτι άλλο εμφανισιακά.
Συμφωνώ απολύτως.Δεν ξέρω τι κουσούρια μπορεί να έχει το συγκεκριμένο αλλά χαλάλι του!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis77
ωραιο, φανταστικο ,τελειο,γνησιο MotoGuzzi![]()
![]()
![]()
αν δεν υπηρχαν αυτες οι εταιριες ο κοσμος της μοτοσυκλετας
θα ηταν φτωχος:a19:![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ποστάρετε εσείς, ποστάρετε ...![]()
Έτσι εύκολα βάζουμε φωτό από κούκλες ;![]()
Κάποιοι έχουμε χάσει τον ύπνο μας με τα Guzzi ....![]()
Α στο καλό ...![]()
![]()
![]()
MOTO GUZZI TAMPERAMENTO
Ρε Βάγγο, το γκρίσο είναι το μοναδικό ιταλιάνικο που θα έπερνα. Κάτι πρέπει να σΕ λέει αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το griso είναι όντως πανέμορφο.
![]()
![]()
![]()
Με λέει και με παραλέει.Προσπαθούσα να μπω στη θέση τού τύπου που το οδηγούσε,όση ώρα τό'βλεπα και τ' άκουγα,και την ψώνισα σού λέω!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Ρε Βάγγο, το γκρίσο είναι το μοναδικό ιταλιάνικο που θα έπερνα. Κάτι πρέπει να σΕ λέει αυτό.
![]()
![]()
![]()
Τώρα νταξ,μην ανοίξουμε την κουβέντα "Πρακτικότητα-αξιοπιστία με Προσωπικότητα και στυλ" γιατί την κάτσαμε.![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
εγω ,απο τα φρεσκα,μονο αυτο θα παιρνα...
http://www.suzuki-gb.co.uk/bike/intr...0r/k7/gallery/
frankly my dear, i dont give a damn...
κρυφτε το το θρεντ !! ερχεται ο κροκοδιλας !!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
κρυφτε το το θρεντ !! ερχεται ο κροκοδιλας !!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Με το που μπει και Γιαπωνέζος μέσα, κάνουμε δουλειάΑρχικά δημιουργήθηκε από teobreva
και την moto guzzi kai i aprilia τις πηρε η piaggio!Με την Πρώτη φωτο έπαθα την πλάκα μου.
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.