ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΑΑΑΑΑ
![]()
![]()
![]()
Καλα παμε μαζευομαστε σιγα σιγα.....σε κανα μηνα θα κανονισουμε Πελοποννησιακη συγκεντρωση....απ' οτι βλεπω.
Απο καιρο πως παμε εκει; πιανει χιονι; Σκεφτομε να φερω προς τα πανω κατι φιλους απο Πρεβεζα. Εγω εχω να περασω απο τα μερη σου απο πιτσιρικας αλλα θυμαμε οτι ηταν φοβερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Εγω ειμαι κανα μισαωρο απο την Αρχαια Ολυμπια...
Κουμανη και Ορεινη τα χωρια... το ενα πριν, και το αλλο μετα τη Διβρη για οσους γνωριζουν!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολυ ομορφα τα μερη εκει κατω... εναλλαγες τοπιου φοβερες και για ολα τα γουστα... χειμωνα η καλοκαιρι, βουνο η θαλασσα... ολα τα εχει!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από GyPsy
Βάλτε και μένα Ανδρίτσαινα μεριά !!!!![]()
![]()
KARITAINA CIRCUIT RULEZZZZZZ!!!!!!!!![]()
![]()
Μετα απο μια επισκεψη στο ναο του επικουριου Απόλλωνος (μην χασουμε και κανα χρονο και μας την πει ο crs-k) δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο γιδα βραστη στην Ανδριτσαινα (απο τις καλυτερες στην Ελλαδα).
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Μεγαλοπολη εδω μεχρι τελη Ιανουαριου!
Gupsy,τα εχουμε πει κ παλιοτερα.Καρυταινα-Ανδριτσαινα circuit rulez,ετσι?![]()
Χθες το μεσημερι εκει εκανα την βολτα μου!![]()
No Fear
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Μετα απο μια επισκεψη στο ναο του επικουριου Απόλλωνος (μην χασουμε και κανα χρονο και μας την πει ο crs-k) δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο γιδα βραστη στην Ανδριτσαινα (απο τις καλυτερες στην Ελλαδα).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι ειναι , εμεις παμε τα τελευταια 4 χρονια , το εχουμε κανει κατι σαν θεσμο, αν και δεν εβαλες και την υπεροχη σαλατα (χοιρινο με πατατες στον φουρνο) χτυπας και δυο κρασακια και μετα ........μια ευθεια μεχρι τα Κρεστενα
υπ. αρκει να μην εχει μνημοσυνο και δεν εχει τραπεζι
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Ημουν Αθηναιος κ τωρα μεταναστης, αλλα λογω καταγωγης απο Ηλεια, το χωριο μου ο Κακοβατος ειναι παντα στην καρδια μου.
Αν στη βολτα εχει χωματερα, τοτε το κατεβασμα στην θαλασσα απο Ζαχαρω κ κατω [Ζαχαρω-Κακοβατος-Νιοχωρι] ειναι αψογο. Ειδικα αν θελεις να νιωσεις οπως τα παληκαρια που κατεβαινουν Ντακαρ. Φημες θελουν τον Ορφανο, σε αυτα τα χωματα να κανει προπονηση.
Αγαπημενες Διαδρομες:
- Βγαινοντας απο εθνικο δικτυο για Κρεστενα, συνεχιζεις. Περνας τα Κρεστενα προς Ανδριτσαινα κ πριν φτασεις κανεις αριστερα για Φρυξα. Υπεροχη αναβαση με τρομερη θεα. Ακομα καλυτερη καταβαση, κ υπεροχα τοπια
- Ακολουθεις τις ταμπελες γαι ποταμο Νεδα.
- Με κατευθυνση απο Πυργο προς Κυπαρησια, μολοις περασεις την εξοδο για κακοβατο ~500 μετρα εχει μια αριστερη εξοδο για Ανηλιο. Στο δεξι σου χερι ταβερνα [Ο διασημος Μπουρμπουλας] κατω απο πλατανια με φανταστικη τσιγαριδα.
- Συνεχιζεις προς τα κατω, με κατευθυνση για Πυλο, κ ψαχνεις την ταμπελα για Ρωμανο. Φτανοντας στη θαλασσα, θα δεις την "κοσμοπολιτικη" παραλια με τις ταβερνες κ τα ολα τους, κ ενα "δρομο" που συνεχιζει ευθεια. Ο δρομος χειροτερευει [οπτικα μονο, ειναι βατος] κ σε βγαζει σε ενα καταπληκτικο μερος. Απιστευτη παραλια, με τρομερες χωματινες-αμμωδεις διαδρομες απο πισω. ΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣ. Τσεκαρε με οικολογικες οργανωσεις μηπως κ την περιοδο που θα πας σε αυτο το μερος μηπως ειναι η περιοδος που βγαινουν οι χελωνες να γεννησουν.
Να συνεχισω η θα βαλει κ αλλος διαδρομες;
Τι εποχή κατεβαίνετε κάτω?Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι ειναι , εμεις παμε τα τελευταια 4 χρονια , το εχουμε κανει κατι σαν θεσμο, αν και δεν εβαλες και την υπεροχη σαλατα (χοιρινο με πατατες στον φουρνο) χτυπας και δυο κρασακια και μετα ........μια ευθεια μεχρι τα Κρεστενα
υπ. αρκει να μην εχει μνημοσυνο και δεν εχει τραπεζι
Πωλείται XX 98' Full Extra.
Πωλήθηκε...
Για τον καιρο δεν μπορω να σου απαντησω μιας και μενω μονιμα Aθηνα... στο χωριο κατεβαινω καλοκαιρια συνηθως αν και τελευταια λογω ελλειψης κατοικιας, δεν πολυκατεβαινουμε... καλη η φιλοξενια αλλα μην την καταχραστουμε κι' ολας...Αρχικά δημιουργήθηκε από BMW1150
Απο καιρο πως παμε εκει; πιανει χιονι; Σκεφτομε να φερω προς τα πανω κατι φιλους απο Πρεβεζα. Εγω εχω να περασω απο τα μερη σου απο πιτσιρικας αλλα θυμαμε οτι ηταν φοβερα...
Παντως να περασετε απο τα μερη... ειναι πολυ ομορφα οντως, το δασος οπως προαναφερθηκε ειναι απλα μαγευτικο (αν βρεχει δε, ακομα καλυτερο!!!!), και τα χωρια ομορφα και γραφικα... βλ. Φολοη, Διβρη κλπ κλπ...
![]()
![]()
![]()
A gentleman would walk but never run...
Στη δυτικη πελοποννησο οταν αρχιζει να βρεχει ξεχναει να σταματησει . Θυμαμαι πιτσιρικας με τις γαλοτσες εβγαζα ολο το χειμωνα. Στα ορεινα μερη (Κουμανη, Διβρη ή Λαμπεια, Ανδριτσαινα) το χειμωνα ειναι πολυ πιθανον να πετυχεις χιονιΑρχικά δημιουργήθηκε από BMW1150
Απο καιρο πως παμε εκει; πιανει χιονι; Σκεφτομε να φερω προς τα πανω κατι φιλους απο Πρεβεζα. Εγω εχω να περασω απο τα μερη σου απο πιτσιρικας αλλα θυμαμε οτι ηταν φοβερα...![]()
Υ.Γ Ρε bmw1150 τους φιλους σου απο την Πρεβεζα πως ειναι δυνατον να τους φερεις κατω απο το αυλακι λεγοντας τους - Θα σας φερω προς τα πανω-. Κατω αγορινα κατω
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalesin
Ημουν Αθηναιος κ τωρα μεταναστης, αλλα λογω καταγωγης απο Ηλεια, το χωριο μου ο Κακοβατος ειναι παντα στην καρδια μου.
Αν στη βολτα εχει χωματερα, τοτε το κατεβασμα στην θαλασσα απο Ζαχαρω κ κατω [Ζαχαρω-Κακοβατος-Νιοχωρι] ειναι αψογο. Ειδικα αν θελεις να νιωσεις οπως τα παληκαρια που κατεβαινουν Ντακαρ. Φημες θελουν τον Ορφανο, σε αυτα τα χωματα να κανει προπονηση.
Αγαπημενες Διαδρομες:
- Βγαινοντας απο εθνικο δικτυο για Κρεστενα, συνεχιζεις. Περνας τα Κρεστενα προς Ανδριτσαινα κ πριν φτασεις κανεις αριστερα για Φρυξα. Υπεροχη αναβαση με τρομερη θεα. Ακομα καλυτερη καταβαση, κ υπεροχα τοπια
- Ακολουθεις τις ταμπελες γαι ποταμο Νεδα.
- Με κατευθυνση απο Πυργο προς Κυπαρησια, μολοις περασεις την εξοδο για κακοβατο ~500 μετρα εχει μια αριστερη εξοδο για Ανηλιο. Στο δεξι σου χερι ταβερνα [Ο διασημος Μπουρμπουλας] κατω απο πλατανια με φανταστικη τσιγαριδα.
- Συνεχιζεις προς τα κατω, με κατευθυνση για Πυλο, κ ψαχνεις την ταμπελα για Ρωμανο. Φτανοντας στη θαλασσα, θα δεις την "κοσμοπολιτικη" παραλια με τις ταβερνες κ τα ολα τους, κ ενα "δρομο" που συνεχιζει ευθεια. Ο δρομος χειροτερευει [οπτικα μονο, ειναι βατος] κ σε βγαζει σε ενα καταπληκτικο μερος. Απιστευτη παραλια, με τρομερες χωματινες-αμμωδεις διαδρομες απο πισω. ΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣΟΣ. Τσεκαρε με οικολογικες οργανωσεις μηπως κ την περιοδο που θα πας σε αυτο το μερος μηπως ειναι η περιοδος που βγαινουν οι χελωνες να γεννησουν.
Να συνεχισω η θα βαλει κ αλλος διαδρομες;
Ο Κακαβατος ειναι στανταρ προορισμος για ψαρακι μετα το μπανιο. Οσο για Ντακαρ φαση η παραλια του Καιαφα μπροστα απο την λιμνη και κατευθυνση προς Σαμικο δεν παιζεται.![]()
![]()
+1 Πατρινός!
Z750 μαυρο, το καλύτερο και πιο μουράτο της Πατρας (Δυτικής Ελλάδος για την ακρίβεια) και οποιος το αμφισβητεί θα τον δω να κλαίει στη περιμετρική (την μεγάλη).
Ατσα λέμε ....
![]()
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ