ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τα bt14 ειναι πιο σπορ απο τα bt12
Χασατε το μπαλακι?
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τα bt14 ειναι πιο σπορ απο τα bt12
Χασατε το μπαλακι?
Εγώ πάντως άλλαξα το πίσω στα 12,500ΚM και έβαλα το ίδιο με 180 ευρώ μετά από λίγο ψάξιμο. Όταν χρειαστεί να αλλάξω πάλι το πίσω (μαζί και με το μπροστά) ίσως να ψάξω κάποιο με πιό γρήγορη κορώνα για να μπορώ να ρίχνω το μηχανάκι με μεγαλύτερη άνεση ειδικά στις πιο χαμηλές ταχύτητες. (μπορεί να λέω και βλακείες αλλά έτσι το αισθάνομαι) :wacko:
Σε γενικές γραμμές μαλακή γομα = ζεσταίνεται ευκολότερα, κρατάει καλύτερα αλλά φθείρεται και πιο γρήγορα.
Είχα δει επίσης κάποια λάστιχα (δεν θυμάμαι μάρκα - ίσως να ήταν pirelli) που στην μέση η γόμα ήταν πιο σκληρή και στις άκρες πιό μαλακή. Αυτό πιστεύω πως είναι και ο ιδανικός συνδυασμός για χρήση δρόμου με γνώμονα πάντα τον συνδυασμό ασφάλειας και οικονομίας
\Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Εγώ πάντως άλλαξα το πίσω στα 12,500ΚM και έβαλα το ίδιο με 180 ευρώ μετά από λίγο ψάξιμο. Όταν χρειαστεί να αλλάξω πάλι το πίσω (μαζί και με το μπροστά) ίσως να ψάξω κάποιο με πιό γρήγορη κορώνα για να μπορώ να ρίχνω το μηχανάκι με μεγαλύτερη άνεση ειδικά στις πιο χαμηλές ταχύτητες. (μπορεί να λέω και βλακείες αλλά έτσι το αισθάνομαι) :wacko:
Σε γενικές γραμμές μαλακή γομα = ζεσταίνεται ευκολότερα, κρατάει καλύτερα αλλά φθείρεται και πιο γρήγορα.
+1
AUTA TO OLIGA 3ERW KAI EGW, KAI EIMAI THS IDIAS APOPSHS ME TON LANTZOUNI![]()
Δεν με νοιάζει να ζεσταίνεται γρήγορα εμένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Είχα δει επίσης κάποια λάστιχα (δεν θυμάμαι μάρκα - ίσως να ήταν pirelli) που στην μέση η γόμα ήταν πιο σκληρή και στις άκρες πιό μαλακή. Αυτό πιστεύω πως είναι και ο ιδανικός συνδυασμός για χρήση δρόμου με γνώμονα πάντα τον συνδυασμό ασφάλειας και οικονομίας
LeT ThE GooD TiMeS RoLL
Και επειδή έχω πάντα την λύση σε κάθε σας πρόβλημα, παρακάτω παραθέτω την λύση του προβλήματος για το ζέσταμα τον ελαστικών σας! Απλά τοποθετείτε το ελαστικό μπροστά από την υποδοχή...
Η Φωτογραφία είναι παλαιότερη, μπορείτε να διακρίνετε στα αριστερά τον Billgeo με μακρύ μαλλί και στα δεξιά τον Gojakla...
![]()
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από webman
Και επειδή έχω πάντα την λύση σε κάθε σας πρόβλημα, παρακάτω παραθέτω την λύση του προβλήματος για το ζέσταμα τον ελαστικών σας! Απλά τοποθετείτε το ελαστικό μπροστά από την υποδοχή...
Η Φωτογραφία είναι παλαιότερη, μπορείτε να διακρίνετε στα αριστερά τον Billgeo με μακρύ μαλλί και στα δεξιά τον Gojakla...:rotflmao: :rotflmao:
A gentleman would walk but never run...
παιδια αντι να σας βοηθησω νομιζω σας μπερδεψα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από webman
Αυτό που ειπε ο Αδαμάντιος είναι πολύ σωστό και δεν το είχε αναφέρει κανείς μέχρι τώρα!
Αργεί πολύ να ζεσταθεί το λάστιχο σε σχέση με ένα Michelen το οποίο ζεστένεται πολύ πιο γρήγορα!
Σίγουρα ένα ΒΤ012 είναι καλύτερο από το ΒΤ014, αλλά καμία φορά ίσως να είναι και η ιδέα μας αλλά και το σημείο που βάζεις τη μηχανή για να την πλαγιάσεις. Αυτά θα πρέπει να γίνονται σε μία πίστα και με τα 2 είδη λαστίχων και τότε να μπορέσει να βγάλει ο αναβάτης συμπεράσματα.
Το να πλαγιάσεις τη μηχανή, άν δεν έχεις εμπειρία είναι κάτι που σε φοβίζει την αρχή και δεν το κάνεις τόσο πολύ, απλώς τη βάζεις στη στροφή σιγά σιγά και με φόβο μη σε ρίξει ενώ η μηχανή μπορεί να πλαγιάσει ακόμα πολύ! Όταν λοιπόν έρχεται ένας και σου λέει ώωω πάρε και βάλε τα ΒΤ012 είναι καλύτερα και η μηχανή μπαίνει καλύτερα στις στροφές και τα τιαύτα, τότε σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο και αυτοπεποίθηση, σε σπρώχνει με λίγα λόγια να χωθείς στη στροφή άφοβα και έτσι με λίγα λόγια να σου φαίνεται πως τα άλλα δεν κρατούσαν ενώ αυτά είναι τα καλύτερα!
Εντάξει, τα ΒΤ012 είναι καλύτερα από τα ΒΤ014 απλά ΔΕΝ είναι τόσο τεράστιες οι διαφορές τους...Η μηχανή μπαίνει στις στροφες καλά με τα ΒΤ012 απλά θέλουν πολύ ζέσταμα!
εγω δεν ανεφερα πουθενα οτι το bt012 ειναι πιο καλο απο το bto14!!!!!
απλα εκανα μια αναληση το τι σε συμφερει!!!
το bt012 εχει πιο σκληρη γομα απο το bto14 που αυτο σημαινει οτι κραταει πιο πολλα χιλιομετρα αλλα απο την αλλη οπως ειπαν και παραπανω αργη πιο πολυ να ζεσταθει!!!
το μονο σιγουρο ειναι οτι με το bt012 θα βγαλεις περισσοτερα χιλιομετρα απο το bt014!!
αλλα απο την αλλη ειπ αυτα με τις στροφες και με τα κρατηματα για να σας πω οτι δεν σημαινει οτι αμα βαλεις το bt012 δεν μπορεις να μπεις στις στροφες και οτι δεν κρεταει!! ισα ισα!!!
σιγουρα το βτ014 εχει καλητερο κρατημα στις στροφες !!!!
αλλα οπως ειπα δεν ποστευω οτι ειναι καλο να εχεις μπροστα bt019(που ειναι ιδιο με το bt012) και πισω bt014 λογο διαφορςτικης κορωνας!!!
τωρα αμα καποιος τα εχει τα λευτα και του περισσευουν ας αλλαζει και τα δυο λαστιχα!!!!!![]()
![]()
Φαγώθηκε το πίσω μου λάστιχο, θα αλλάξω μηχανή! Νέο Ζ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
τωρα αμα καποιος τα εχει τα λευτα και του περισσευουν ας αλλαζει και τα δυο λαστιχα!!!!!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
αυτα που αναφερεις ειναι τις michelin race που εχει διαφορετικες γομες στην ακρη και στην μεση!!1Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
αλλα εκει παμε σε γομες που ειναι ακομα πιο μαλακες απο τα mochelin power!!
να σας πω και κατι που ισως δeν ξερετε???
το bt014 δεν θα βγαινει πλεον και αντικαταστιται απο το bt015!!!!!
και στην ελληνικη σελιδα του νετ δεν εχει το bt014!!http://greece.bridgestone-eu.com/articles.asp?ID=44739
:a5: :a5: :a5:Αρχικά δημιουργήθηκε από webman
Η Φωτογραφία είναι παλαιότερη, μπορείτε να διακρίνετε στα αριστερά τον Billgeo με μακρύ μαλλί και στα δεξιά τον Gojakla...
AAAXXXX.... OI 3AN8IES MOU OI MPOUKLES (TIS KOUREPSA GIATI DEN XORAGANE STO ARAI)
:rotflmao: :rotflmao:
BIBA NIKOLAAAAA! :a51::a51::a51:
Και κοιταξτε μια κορωνα που εχει το μαμημενο!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εγω παλι power θα βαλω... κοιτα ποσο βαθια ειναι τα αυλακια... πολυ λαστιχο να χαλασεις....![]()
![]()
![]()
![]()
A gentleman would walk but never run...