Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 93

Θέμα: Αλλαγή μεγέθους πινακίδας

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Πάρτε το απόφαση βρε παιδιά και βάλτε την πινακίδα, ναι, είναι κακάσχημη, αλλά θα μπλέξετε με τα διάφορα κόλπα... Συν αυτό που λέει ο φίλος παραπάνω με τους διάφορους εγκληματίες...

Απλά μην την κοιτάτε!

Στο κάτω-κάτω, είναι το τελευταίο πράγμα που μπορεί κανείς να δει καθώς οδηγεί.
    Μα τι λες τώρα;

Είναι σαν να αγόρασες το ολοκαίνουργιο σπίτι σου, μονοκατοικία με πισίνα, γήπεδο του τέννις, γκαράζ για τις μηχανές σου.... σκεπή με σοφίτα και πολύ όμορφα και κόκκινα κεραμίδια.... αλλά πάνω από αυτά έχεις μία ταμπέλα μεγαλύτερη απο την σκεπή σου που διαφημίζει σερβιέτες..... Δεν είναι όμορφο......

και οι μηχανές μας είναι όμορφες.....

Για σκέψου να ζητάγανε στα κουτιά να βάζανε πινακίδες όσες και ο προφυλαχτήρας τους......
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    no problem

σε λίγο θα μας πούνε να βάλουμε άλλη μία και από μπροστά και να κουβαλάμε τρίγωνο και φαρμακείο...
    Θάνος..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    no problem

σε λίγο θα μας πούνε να βάλουμε άλλη μία και από μπροστά και να κουβαλάμε τρίγωνο και φαρμακείο...
    κανονικά και το τρίγωνο και το φαρμακείο προβλέπονται από τον ΚΟΚ.... αν δεν κάνω λάθος....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της webman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    κανονικά και το τρίγωνο και το φαρμακείο προβλέπονται από τον ΚΟΚ.... αν δεν κάνω λάθος....

Sniper υπερβάλλεις με το παράδειγμα.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι προχθες είδα στην Καυταντζόγλου μπάτσους να έχουν σταματήσει μηχανόβιο και να του τη λένε για την πινακίδα του, που ήταν εντελώς προβλεπόμενη και φαινόταν τέλεια. Δεν ξέρω αν ο λόγος ήταν που το ένα νούμερο ήταν λίγο ξεφτισμένο ή που η πινακίδα ήταν λίγο στραβωμένη στο κάτω μέρος. Πάντως φαινόταν τ-έ-λ-ε-ι-α.

Αν πιστεύεις πως μπορείς να τη βγάλεις καθαρή σε μήκος χρόνου, με μαϊμού πινακίδα ή δίχως πινακίδα... δοκίμασε και πες μας πώς θα σου βγει η απόπειρα.

.........

Αν πιστεύεις πως μπορείς να τη βγάλεις καθαρή σε μήκος χρόνου, με μαϊμού πινακίδα ή δίχως πινακίδα... δοκίμασε και πες μας πώς θα σου βγει η απόπειρα.
    Δεν πιστεύω τίποτα, άλλωστε ΕΥΤΥΧΩΣ έχω την παλιά ακόμα.....

Το θέμα είναι να τις αλλάξουν ώστε να μην φαινόμαστε καραγκιόζηδες.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της webman
    Παρακαλείται ο Z-BADBOY'STOY να καταθέσει!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Ορισμένα πράγματα είναι ανεκτίμητα...

Supersport μηχανάκι με την ταμπέλα από πίσω είναι θέαμα εμετικό και πέρα ως πέρα γελοίο. Είναι προσβολή για τη ΓΚΩΛΑΡΑ του τούμπανου.

Η καλύτερη δοκιμή που θα μπορούσα να κάνω είναι κάτω από το φτερό. Αν κι αυτό έδειχνε εξίσου εμετικό δεν θα την έβαζα καθόλου επάνω και ας τράβαγε όσο τράβαγε.

Προς το παρόν όμως και χωρίς υπερβολή, το μέγεθος την πίνακίδας είναι ο ένας και μοναδικός λόγος που θα με κάνει να μην αλλάξω ποτέ ξανά το μηχανάκι μου που ευτυχώς πρόλαβα και το πήρα με παλιά πινακίδα.

Ας αναλογιστούν οι υπεύθυνοι το βαθμό της ανοησίας τους για άλλη μία φορά σ'αυτή τη χώρα και τη ζημιά που ενδεχομένως προκαλέσουν στην αγορά αλλά και την κυκλοφορία, μια και δεν πιστεύω να υπάρξουν πολλοί κάτοχοι ss που θα βάλουν πάνω αυτή τη μαλακία.
    Θάνος..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ολα καλά αυτά που λέγονται αλλά το πρόβλημ αυπάρχει και δεν την γλυτώνουμε.
    Εγώ πάντως θα κάνω το εξής.
    Η πινακίδα μου δεν έχει βγεί ακόμα (από22/11/2005) ούτε πρόκειται να βγεί πολύ σύντομα.
    Η βεβαίωση που έχω δεν αναφέρει μέχρι πότε μπορώ να κυκλοφορώ χωρίς πινακίδα.
    Θα βάλω μια ψεύτικη, σαν τις παλιές αλλά χωρίς σφραγίδα, που δεν προκαλεί και πολύ και θα κυκλοφορώ για πάντα μ αυτήν και το χαρτί στο πρτοφόλι.
    Δεν νομίζω ότι μπορεί να με γράψουν έτσι. Θα δείξει.....

Το υπουργείο τα έχει κάνει τόσο μπο%$έλο πού έδωσαν βεβαιώσεις για την νόμιμη κυκλοφορία χωρίς ημερομηνία λήξης, καθώς φυσικά δεν ξέρουν πότε θα βγούν οι πινακίδες.
    Κατα συνέπεια εγώ μπορώ να κυκλοφορώ μ αυτό για όσο θέλω. Ακόμ ακι η φιαχτή είναι πλεονασμός, θα μπορούσα να κυκλοφορώ και ΧΩΡΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΝΟΜΙΜΑ!!!

:rotflmao:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Η βεβαίωση όμως μάλλον έχει ημερομηνία έκδοσης...

Ακόμη κι αν δεν έχει, που πολύ αμφιβάλλω, σε 1-2 μήνες που θα βγούν όλες οι πινακίδες που είναι σε εκκρεμότητα, οι μπάτσοι θα γνωρίζουν πως πλέον δεν υπάρχει έλλειψη, και όταν τους πεις το παραμύθι θα τα πάρουν στο κράνος...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Η βεβαίωση όμως μάλλον έχει ημερομηνία έκδοσης...

Ακόμη κι αν δεν έχει, που πολύ αμφιβάλλω, σε 1-2 μήνες που θα βγούν όλες οι πινακίδες που είναι σε εκκρεμότητα, οι μπάτσοι θα γνωρίζουν πως πλέον δεν υπάρχει έλλειψη, και όταν τους πεις το παραμύθι θα τα πάρουν στο κράνος...
    Και καλά θα κάνουν να τα πάρουν όπως τα έχουμ επάρει κι εμείς!
    Κλήση όμως δεν θα κόψουν, αλλά κι αν κόψουν πάλι άκυρη θα είναι.
    Οπως είπες η βεβαίωση έχει ημερομηνία έκδοσης και μόνο και αναφέρει:

'Βεβαιώνεται ότι για το υπ' αριθμ. κυκλοφορίας ............ ΔΕΝ χορηγήθηκαν κρατικές πινακίδες λόγω έλειψης.
    Η παρούσα βεβαίωση χορηγείται γι ατην νόμιμη κυκλοφορία του αυτοκινήτου ή μοτοσυκλέτας.

Κι από κάτω ημερομηνία έκδοσης της βεβαίωσης.

Αν είναι κανείς δικηγόρος να μας πεί πόσο μπορούμε να το τραβήξουμε....εγώ πάντως λέω να το κάνω.

Επίσης δεν υπάρχει κανενός είδους ενημέρωση γι ατο πότε θα βγούν οι πινακίδες του καθενός.
    Με λίγα λόγια πρέπει ο καθένας να πηγαίνει και να ξαναπηγαίνει στο υπουργείο μέχρι να την πάρει.
    Εχω στείλει μειλ στο υπουργείο και φυσικά καμμία απάντηση.....
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Πάρτους ένα τηλέφωνο, περίμενεις απάντηση σε email από δημόσιο υπάλληλο;

Πώς θα αφήσει το ξύσιμο για να πιάσει το πληκτρολόγιο;

Έλα λίγο στη θέση του να δεις τι ζόρι τραβάει...

Το τηλέφωνο ΜΠΟΡΕΙ και να το σηκώσει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της NikosRR
    εγω ειχα παρει το μηχανακι ιουλιο και πηγα το δεκεμβριο να παρω πινακιδα.απλα ποιο πριν βαριομουνα αλλα δε μπορει κανεις να σου κανει τπτ,δεν τρεχει μια

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από webman
    Παρακαλείται ο Z-BADBOY'STOY να καταθέσει!
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΡΕ ΖΕΤΑ????
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΜΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ....ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΜΟΥ ...ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ.
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Ξεκωλατε με τις πινακιδες.
    Σας αφαιρει καμια οδιγηκη απολαυση?
    Το κωλημα το τρωτε για το πως φαινεται στους αλλους. Μαθαιτε να ζειτε για σας και οχι για τους αλλους.
    Δε μας νοιάζει πως φαίνεται στους άλλους

Οταν οδηγούμε , ούτε τη μοτοσυκλέτα βλέπουμε καλά καλά, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν επιλέγουμε μοτοσυκλέτες που να μας αρέσουν και εμφανισιακά...

Εμένα 1 φορά που με σταμάτησαν για τυπικό έλεγχο πάντως , δε με έγραψαν ούτε για την πινακίδα (έκαναν και σχόλιο για το "λάθος" του υπουργείου με τις μεγάλες πινακίδες) ούτε για το σήμα που δεν το είχα κολλημένο. Υποθέτω δεν είχαν τέτοιες οδηγίες...

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν πρόκειται να με γράψουν ποτέ ούτε ότι συστήνω στον οποιονδήποτε να το κάνει αυτό. Ας είναι αυτή η μοναδική παρανομία που έχει το μηχανάκι μου

Ο ένας μάλιστα αστυνομικός είπε ότι ίσως αλλάξουν πάλι το μέγεθος... Για να δούμε...
    Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ο τοπος θελει αλλαγη
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2014, 16:23
  2. Αλλαγη πινακιδας
    από ktman710 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2010, 13:17
  3. αλλαγη πινακιδας?
    από KARYDAS στο forum Off topic