Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 210

Θέμα: hornet VS fazer

Παλικαρια καλο απογευμα!

ειναι θέμα γουστου πιστευω ακομα και οδηγικα ειναι θεμα γουστου!και επιτελους ασ το καταλαβουμε ολοι μας η καθε μηχανη εχει την προσωπηκοτηατα της και τα + και - το θέμα ειναι οτι καποιες εχουν μονο - χαχαχαχ πλακα κανω!προσωπικα εχω hornet 250 και ειμαι ικανοποιημενος με αυτα που μου προσφέρει δεν ειμαι σε θέση να μιλησω πιο σιγκεκριμενα για τα 600αρι δεν εχω προσωπικη εμπειρια ουτε καν εχω οδηγισει! αυτα.

βάλτε και στην κουβέντα τα Ζ750 να αναψουν τα αιματα με τους θερμοαιμους Ζακιδες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αντε τα λεμε

εχω οδηγησει το φειζερ το οποιο μου εδωσε μια τελειως κενη αισθηση για το χορνετ οδηγικα δεν εχω ιδεα,απλα δε νομιζω οτι θα μου εκανε καποια ιδιαιτερη εντυπωση.εμφανισιακα οποτε και μονο κρινοντας θα διαλεγα χορνετ και με διαφορα απο το φειζερ.δινει μια πιο κλασσικη χροια εναντι του φειζερ το οποιο οταν βγηκε ειχε μια φουτουριστικη οψη αλλα πλεον μου θυμιζει τα παιχνιδια που ειχα πιτσιρικι

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetmania

[Οσων αφορα την εμφανιση πιστευω αντικειμενικα πως το hornet ειναι απιαστο απο ολα τα 600 naked! Αν και η εμφανιση ειναι προσωπικο του καθενος παλι πιστευω πως οι περισσοτεροι θα εβρισκαν πιο ομορφο το hornet!]

Eisai terastios .Eisai o megaliteros.Eisai apla o THEOS MOY!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Apla kai mono epithi eisai A N T I K E I M E N I K O O O O S
    Πεταϊ ο γαϊδαρος ? ? ? ?

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    Ρε παιδιά είναι δυνατόν να συγκρίνουμε πάλι δύο μηχανές με βάση την ομορφιά;Αφού είναι εντελώς υποκειμενικό κριτήριο!Εμένα πχ δε μου αρέσει καθόλου το v-strom ενώ σε αλλους αρέσει.

Απο άποψη επιδόσεων πιστεύω πως το Fazer (το γυμνό έτσι?για γυμνά μιλάμε.) είναι λίγο καλύτερο αλλά απ'όσα έχω ακούσει απο άτομα που το έχουνε και απ'ότι έχω διαβάσει απο συγκριτικά και τεστ το Hornet είναι απλά ξεχωριστό.Σου δίνει μια διαφορετική αίσθηση οτι το ξέρεις απο την πρώτη στιγμή που θα κάτσεις στη σέλα του,αλλά συνεχίζει να σε εκπλήσει και να σε ξαφνιάζει ακόμα και όταν το έχεις για καιρό.

Ίσως να κάνω και λάθος αλλα πιστεύω οτι τα δύο αυτά μηχανάκια απευθύνονται σε δυο διαφορετικά κοινά.Το fazer πιο φουτουριστικό το hornet πιο κλασσικό.Το Hornet πιο καλό στα χαμηλά το Fazer στον ανοιχτό δρόμο και μεγαλύτερες ταχύτητες άπιαστο.

Και τα δύο έχουν καλό γκάζι και πολύ δύναμη πάντως και δε θα αφήσουν κανένα παραπονεμένο!Εγώ φυσικά είναι προφανές τι προτιμώ αν κοιτάξετε στο avatar μου.

Προσωπικά πάντως δε με ενδιέφερε να είμαι ο πιο γρήγορος απο τις μηχανές(αλλιώς θα μ'άρεσε καμιά Hayabusa) αλλά να έχει αρκετή δύναμη η μηχανή ώστε να προσπερνάω γρήγορα τα αυτοκίνητα και να μην κινδυνεύω.Και φυσικά να γουστάρω τη μηχανή εμφανισιακά.Οπότε κόλλησα με το Hornet!

Όσο για το οτι το Hornet έχει μείνει ίδιο τα τελευταία χρόνια η απάντηση ειναι απλή!Ήταν τόσο μπροστά απο τα υπόλοιπα γυμνά όταν βγήκε που η Honda έπρεπε να περιμένει τόσα χρόνια ώστε να το φτάσουν οι άλλες εταιρίες!!!

:a39: :a39:

Το γεγονός οτι στην αρχή του ποστ κάποιος με περίπου 150 μηνύματα κατέκρινε κάποιον άλλο με 50 μηνύματα(σιγά τη διαφορά!) οτι είναι νέος ακόμα στο φόρουμ και δεν πρέπει να γράφει στις διαμάχες το θεωρώ προσωπικά γελοίο.Και μένα κάποιο απο τα πρώτα μου ποστ ήταν στις διαμάχες.Και φυσικά μπορεί να μην έχω ούτε 150 μηνύματα αλλά παρακολουθώ το φόρουμ τακτικά εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.Απλά γράφω λίγες φορές και όταν έχω κάτι να πω.Απαράδεκτος φυσικά και ο φίλος που έβρισε αλλά τουλάχιστον αυτός ζήτησε συγνώμη αφού κατάλαβε οτι παραφέρθηκε...(και έχει και Hornet οπότε αυτόματα και αντικειμενικά τον συμπαθώ )
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dexter
    ....φιλε ο χρονος πανω στην σελα δεν μετριεται με το νουμερακι των posts...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της geopitt

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
    ....φιλε ο χρονος πανω στην σελα δεν μετριεται με το νουμερακι των posts...
    ο παππους μου μετραει πανω σε σελα περισσοτερα χρονια απο τους περισσοτερους εδω μεσα.αυτο τι σημαινει...?οτι ειναι οδηγαρα η οτι εχει δικαιωμα να βριζει οποιον δεν καβαλαει τοσα χρονια οσο αυτος?

Kavalaris Το avatar του/της Akefalos
    O kathenas exei ti gnomi tou paidia.Ftanei na tin ekfrazei me kosmio tropo.Xoris vrisies kai prosvoles.

Asfalos kai ta xronia pano sti sela metrane giati oso perissotero exei odigisei kapoios toso perissoteres empeiries exei kai metrane ta logia tou.
    Ostoso den katalavaino ti sxesi mporei na yparxei anamesa sta xronia pou exei kapoios pano sti sella kai ta xiliometra pou exei grapsei me ton arithmo ton post pou exei.

To theoreite apithano na odigaei kapoios xronia kai na anakalypse prosfata to sygkekrimeno forum?
    And as he flies --- tears in his eyes ---
    his wind-whipped words echo the final take
    and he hits the trunk road doing around 120
    with no room left to brake.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    ο παππους μου μετραει πανω σε σελα περισσοτερα χρονια απο τους περισσοτερους εδω μεσα.αυτο τι σημαινει...?οτι ειναι οδηγαρα η οτι εχει δικαιωμα να βριζει οποιον δεν καβαλαει τοσα χρονια οσο αυτος?

...εννοεται πως το δικαιωμα να βριζει δεν το χει κανενας,τωρα αυτο για τον παππου σου θα το κανω γαργαρα γιατι δεν αξιζει απαντησης.Ειπαμε να μιλησουμε σοβαρα....

...Δηλαδη παιδια ποσα μηνυματα πρεπει να εχει κανεις για να μιλησει εδω? σορρυ απλα ειμαι καινουριος και δεν ξερω... παντως αν κρινω απ'τον κακομοιρη που,οπως ειπε καποιος, πηγε να μιλησει με 50,εγω με τον εξωφρενικο αριθμο των 2,καλυτερα να πηγαινω απο εδω... που θα παει,θα παλιωσω κι εγω και θα ξαναρθω να πω την ταπεινη μου γνωμη..! ως τοτε και να διαβαζεις μονο,φαση εχει!
    We never get enough...

..και ξαναλεω , ο αριθμος των posts δεν εχει καμια σημασια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από saki_tsan
    ...Δηλαδη παιδια ποσα μηνυματα πρεπει να εχει κανεις για να μιλησει εδω? σορρυ απλα ειμαι καινουριος και δεν ξερω... παντως αν κρινω απ'τον κακομοιρη που,οπως ειπε καποιος, πηγε να μιλησει με 50,εγω με τον εξωφρενικο αριθμο των 2,καλυτερα να πηγαινω απο εδω... που θα παει,θα παλιωσω κι εγω και θα ξαναρθω να πω την ταπεινη μου γνωμη..! ως τοτε και να διαβαζεις μονο,φαση εχει!
    Μα αν μόνο διαβάζεις, πώς θα παλιώσεις;;;;

:rotflmao:

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    χαχαχαχ 620 rules :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Kι εγώ νέος είμαι και σιγα σιγα μπαίνω στο κλίμα του φορουμ!
    Και φυσικά δίνω την ψήφο μου στο fazeroni! (ε που αλλου θα την έδινα σαν κάτοχος της!)

Θεωρω πάντως οτι τη γνώμη τους πρέπει να τη λένε όλοι είτε έχουν 3 ποστ είτε 1000! αρκεί να μην προκαλούν!
    όλα με μέτρο!
    Yo Yo Yo!!!

Επιστρεφω τοτε για να απαντησω! οχι οτι παλιωσα τωρα,απλα ειδα οτι δεν δαγκωνετε κ πηρα θαρρος! :smilea: λοιπον,εγω σεβομαι την Honda στις μικρες της κατηγοριες γιατι το hornet 250 ειναι σαφως ανωτερο απο το fazer 250 (που δεν ηξερα καν πως υπαρχει) κ μακαρι να μπορουσα να βρω ενα καινουριο να το χτυπησω αμεσως! ατιμη Ελλαδα! στις μεγαλες τωρα κατηγοριες,600αρες, 1000αρες κ δεν συμαζευεται,η hornet πιστευω ειναι μια πολυ πιο κλασικη naked street μοτοσυκλετΑΡΑ,αλλα η fazer αρκετα πιο διαολεμενη και μοντερνα..!! καταληγω λοιπον στο συμπερασμα οτι η καθεμια εχει τη δικια της ξεχωριστη,γλυκεια ομορφια....

(ουαου! κατι μας ειπα τωρα..!) see you guys!
    We never get enough...

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. sv650s vs fazer vs hornet
    από alexioannides στο forum Suzuki V2's
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 05/11/2008, 23:33
  2. hornet vs fazer
    από hmmm στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2008, 00:44
  3. hornet vs fazer vs bandit
    από iosif στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2007, 08:33
  4. Transalp Vs Fazer 600
    από ΤΑSΟS στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2004, 09:13
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer
    από Dean στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •