Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 100

Θέμα: paratrixa nekros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Περαστικά φίλε και σύντομα όρθιος και καβάλα στη μηχανή σου!!!
    Το σημαντικό είναι να έχει καταγράψει η αστυνομία το συμβάν. Θα πρέπει βέβαια να επικοινωνήσεις και με την ασφάλειά του.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!
    LIBYKOS

Περαστικά σου και σιδερένιος μετά την ανάρρωσή σου φίλε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ , φιλε

συντομα καβαλα

Καλή ανάρρωση, χωρίς προβλήματα...

Σιδερένιος.

Αν ο οδηγός ήταν όντως μεθυσμένος ("όντως" εννοώ πιστοποιημένο απο την αστυνομία με αλκοτέστ), τότε δεν σε καλύπτει η ασφαλιστική του.

Μόνο δικαστικά πρέπει να κινηθείς και μη διστάσεις.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Περαστικα και καλη αναρρωση ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αγαπητέ Πάνο...

Κατ' αρχήν περαστικά...

Το βασικό είναι οτι βγήκες ζωντανός από το ατύχημα σχετικά αλώβητος (αν και 12 πλευρά δεν είναι λίγα)...

Αυτό που θα πρέπει να κάνεις είναι να βρείς έναν καλό δικηγόρο. Αν έχεις νομική προστασία ακόμα καλύτερα... μην δεχτείς όμως εκπροσώπηση από αυτούς αλλα ζήτα να σου καλύψουν κάποια έξοδα δικηγόρου (βάζουν νέους δικηγόρους οι οποίοι δεν ξέρουν την τύφλα τους...)

Είναι βασικό να βρείς ΚΑΛΟ δικηγόρο γιατί αλλιώς θα σε φάνε ΛΑΧΑΝΟ οι ασφαλιστικές!!!!

Αυτός θα σε καθοδηγήσει για το τί πρέπει να κάνεις...

Αν θές την άποψή μου ΜΗΝ συμβιβαστείς απο μόνος σου με την ασφαλιστική!!!! Παράδειγμα: Ατύχημα με σπασμένο χέρι η ασφαλίστική πρότεινε 2000 Ευρώ αποζημίωση... Ενώ με τον δικηγόρο η αποζημίωση έφτασε στις 22.000!!!

Δε σου λέω να πας να βρείς την αυτοψία της ΤΟΤΑ, να μαζέψεις γνωματεύσεις κλτ... Αυτά θα σου τα πεί ο δικηγόρος!!

Αν θέλεις, υπάρχει κάποιος (δικηγόρος) ο οποίος προσωπικά με βοήθησε παρα πολύ, αν ενδιαφέρεσαι στειλε pm.

Οσον αφορά τον οδηγό θα του κάνει αυτεπάγγελτα η ΤΟΤΑ μυνηση εσυ το μόνο που μπορείς να κάνεις στο δικαστήριο που θα γίνει να τον "σκίσεις" με την μαρτυρία σου. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν μπορείς να κινηθείς και εσύ εναντίων του.

Αυτά και περαστικά!!!! και καλό κουράγιο... (μην βιαστείς τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους είτε δικαστικά έιτε όχι...)

Αν χρειαστείς οτιδήποτε μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μου.

Υ.Γ. Αυτά περι μη αποζημίωσης όταν ο άλλος είναι μεθυσμένος δεν ισχύουν!!!! Απλά η ασφαλιστική θα "στραφεί" εναντίον του μεθυσμένου οδηγού να πάρει τα λεφτά της. Το όχημα είναι ασφαλισμένο και όχι ο οδηγός, ακόμα και σε περίπτωση που το όχημα είναι κλεμένο είναι υποχρεωμένοι να σε αποζημιώσουν, όλα αυτά που ακούγονται κατα καιρούς είναι παπαριές των ασφαλιστικών (θα θυμόσαστε όλοι τι γινόταν με την παλαιότητα όπου "έκοβαν" απο την αποζημίωση ανάλογα με το πόσο παλιό ήταν το τρακαρισμένο όχημα - ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ να γίνεται!!!!).

Υ.Γ2. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ και πάλι φίλε μου και δικηγόρο γρήγορα!!!

Υ.Γ.3 ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ #%$#% ΟΔΗΓΟΙ!!!!! (Συγχίστικα... το κερατό μου!!!!)

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Πάνο, ρε φίλε το είδα και σοκαρίστικα...
    είσαι οκ τώρα ? η είσαι σπίτι και αναρώνεις?
    Στείλε μου με πμ διεύθυνση με πμ να έρθω να σε δω , να πούμε και αυτά που σε ενδιαφέρουνε,
    πραγματικά καταλαβαίνω την φάση που "είδες τον χάρο τελικά να προσπερναει" αλλά ελπίζω να σε κάνει αυτό να σκέφτεσαι αλλιώς στην ζωή σου απο εδώ και στο εξής και να μην σε φοβίσει ώστε να κλειστείς στο σπίτι σου, αν και θα το κάνεις και αυτό..., να ζεις την καθε στιγμή, και να χεις το νου σου...

στείλε μου να πιούμε ένα καφε...

ΥΓ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΛΑΤΗ & ΘΩΡΑΚΑΣ ΑΝΑΓΚΑΙΑ!!!

euxaristw olous gia ta kala sas logia exw arxisei kai kinoume nomika idi exei plakothei o dikigoros me tous troxeos ths korinthou oi oipoi eine apisteuta aparadektoi kai me antimetopizoun les kai eime kanas klefths.twra eine ta diskola pedia milisa shmera me thn asfalisthkh kai mou eipan oti apozimionoun ton eksplismo mou to mhxanaki me prwh elkhmhsh exei toulaxiston 5000 zimia kai auto xwris na lisoun tpt kai oti egw xanw polla xrhmata apo thn doulia mou shn oti kindineuw na xasw kai to saloni motosikletas gia to opio exw riksei poli doulia mxrti twra.tropeas tha ta poume gia kafedaki apo bdomada na ta poume giati exoume kai kero.prosekste pedes tous malakes pou bgenoun eksw kai mas skotonoun,an den eixa kalo kranos sigoura dentha egrafa edw twra giauto proskekste auto paei se enan apo edw mesa me ena k5.....
    kamia ekdromh tha pame?

περαστικα σου φίλε μου

σιδερένιος και όρθιος το συντομότερο!

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    τι να πω....

περαστικα. εσυ να εισαι καλα κ ολα τα αλλα θα βρουν το δρομο τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    περαστικα σου φιλε μου...

μακαρι να βρεις τι δικιο σου οσο πιο γρηγορα και ευκολα γινεται...

χιλια δεκατεσσερα ματια να εχουμε για τους μ@λακες και τις μ@λακιες τους...:a37: :a37: :a37:

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    περαστικά πάνω από όλα

και κατά τα άλλα κυνήγα τους και στο τέλος θα τη βρεις την άκρη

αυτό για το μεθυσμένο είναι όπως το έγγραψε ο sub_zero

αν δε θέλουν να συμβιβαστούν σε ποσό που σε εξυπηρετεί πας δικαστικά και εκεί αργείς αλλά θα τα πάρεις

na ta kai ta wrea!!!o thorakoxhrourgos tou kat eipe oti an ksanakabalisw kai pesw me mikroteres sinepies totte sigoura ksexnaw pneumona pws to blepete auto??????????????diladi kai to sok na mou figei exw problima me ton pneumona re thn thxh mou.phra thlefonw na dw giati den mou exoun parei akoma anakrhsh apo to tmhma troxeas ths korinthou kai o mpatsos mou eipe na mhn anakateuome me auta o sinadelfos pou to exei analabe tha mou parei otan thelisei ekinos giati leei xei gamoo thn doulia.to nosokomio ths korinthou pou paratrixa ha me skotonane den mou dinei to istoriko kai thn gnomateush xwris na kanw ethsh enw sto kat thn eixan ethmh prin akoma thn zitisw kai ta xartia ths korinthou grafoun oti o asthenhs parousiase smantiki beltiosh kai ton metaferoume sthn entatiki tou kat...ante na bgaleis akrh me tous korinthious na mhn aniksw twra o stoma mou olokliro nosokomio den eixe thorakoxirourgo kai o xhrourgos pou eixan mou ebale lathos mhxanhma.ax autoi oi alites oi mixanobioi
    kamia ekdromh tha pame?

Ειλικρινά δεν ξέρω τί να πω για όλα αυτά...

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    περαστικα σου φιλε μου...
    το original α-μηχανο™ μελος

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ