Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Gia alli mia fora italy vs japan

Το φετινο μαμα 999 εχει μοτερ απ'το περσινο 999ς και εχει 135 τροχο αν θυμαμαι καλα...

Και ρε παιδια γαμωτο κερατο μου μην συμφωνειται....
    Ειπαμε γαμιουνται τα japan,τα ιταλικα κλπ κλπ κλπ....
    Αντε γιατι καναμε κατηχιτικο τις διαμαχες...

Βρειστε,κανει καλο...:a017: :a017: :a017: :a39: :a39:

Νέο μέλος Το avatar του/της vitvit
    PArte tis italomakaronades sas k valte tes sto kolo sas!!!!Japan for ever!!!!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αντε να πω και εγω τη γνωμη μου. Ειναι αληθεια οτι οι Ευρωπαιοι ειναι οι πρωτοι που κατασκευασαν μηχανες (οπως και τα περισσοτερα πραγματα). Οι Ιαπωνες ξεκινησαν να αντιγραφουν τα ευρωπαικα και σιγα σιγα να αποκτουν τεχνογνωσια. Η βιομηχανια της Ιαπωνιας ειχε τρομερη ανωδο (αρα και λεφτα) και τραβηξε πολους ευρωπαιους μηχανικους. Ετσι εγινε αυτο που λεμε ο μαθητης ξεπερασε το δασκαλο. Τα μοτερ και τα σαζμαν των Ιαπωνων δεν παιζονται ουτε σε αξιοπιστια ουτε σε επιδοσεις. Για να μπορεσουν να μεινουν στο παιχνιδι οι ευρωπαιοι κατασκευαζουν μηχανες με καλυτερα και ποιοτικοτερα περιφεριακα (αναρτησεις, φρενα κτλ.) οποτε οι μηχανες ειναι ποιο καλα στημενες. Ετσι ερχεται το ερωτημα -τι να παρω?-. Το κακο με τις μηχανες ειναι οτι δεν μπορεις να αλαξεις μοτερ (εχω ενα seaτακι αλλα φοραει τη μιραφιορι τη δυλιτρη ). Ειναι ομως ευκολο να αλαξεις περιφεριακα. Οποτε εξασφαλιζω το μοτερ μου με τον Ιαπωνα και αν θελω το κατι παραπανω ειναι στο χερι μου (μαλον στην τσεπη μου)
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dexter
    ..πολυ ωραια τα ειπες,αλλα τι γινεται οταν μπαινει και το θεμα της εμφανισης στην εξισωση???.Οι Ιταλοι σ αυτον τον τομεα εινα μανουλες και δεν νομιζω να μπορει να το αρνηθει καποιος αυτο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD

Re: Gia alli mia fora italy vs japan

Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Sas bazw edw to link apo to suzuki v2 gia na katalabete mexri pou ftanei to komplex sas olon twn giapwnezofilon.Diavaste to olo kai tha katalabete.
    Eσύ με το 620 δεν ήσουν αυτός που πατάει όλα τα μηχανάκια από v-strom έως tdm ???
    Ναι -ναι τώρα θυμήθηκα...
    Νάσαι πάντα καλά φίλε μου γιατί αυτές τις δύσκολες εποχές χρειάζεται ένας σαν και σένα να γελάμε που και που ....

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
    ..πολυ ωραια τα ειπες,αλλα τι γινεται οταν μπαινει και το θεμα της εμφανισης στην εξισωση???.Οι Ιταλοι σ αυτον τον τομεα εινα μανουλες και δεν νομιζω να μπορει να το αρνηθει καποιος αυτο...

Κοιτεξε το θεμα της εμφανισης δεν το εθιξα γιατι ειναι καθαρα υποκειμεμικο. Απο την αλλη δεν ξερω τι ηλικια και τι εμπειριες εχεις αλλα να ξερεις κατι. Τι να την κανεις την ωραια την γκομενα αν σου τα κανει τσουρεκια ? Το επιασες μεγαλε
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

....σωστοοοος.(Για να μην μπερδευομαστε κοιτα το avatar μου για να καταλαβεις και τις προτιμησεις μου)....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Και για να συνεχισουμε λιγο στο υψος που εσυ ξεκινησες η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι;

Οτι εσυ πασχιζεις να αποδειξεις οτι το μηχανακι σου ειναι αξιοπιστο, ενω εγω προσπαθω να αποδειξω οτι το δικο μου δεν ειναι

Μαλιστα ενας απο εδω μεσα τα καταφερε, για να μη λετε
    Γ Α Μ @ Σ Ε Σ.ειναι η πιο σοβαρη κουβεντα. μετα απορω γιατι καποιοι τυποι κρινουν και βγαζουν πορισματα για καποια μηχανακια που ουδεποτε ειχαν ωστε να μιλησουν απο προσωπικη εμπειρια αλλα και ουδεποτε θα αποκτησουν. μηπως οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια?????μετα αυτο το μαλακια αρθρο του μοττοραντ σταματηστε να το κοτσαρετε καθε λιγο και λιγακι.ειναι ζητημα αν δεκα ατομα εδω μεσα μπορουν να πανε το μηχανακι οπως το πανε οι τυπαδες στο περιοδικο ωστε να κλαταρει τι μηχανημα τοσο πολυ και τοσο γρηγορα.παρακατω τα ιαπωνικα μονο σε απολυτες επιδοσεις υπερισχυουν.τιποτα αλλο.αυτα τα μηχανακια δεν ειναι για να τα παιρνει ο καθε καβουρας για τη καφετερια και να απαιτει αξιοπιστια...στη τελικη παρτε και το κρισιμο ερωτημα ολοι οι γιαπωνεζοφιλοι... αν σας χαριζανε τι θα προτιμουσατε ενα κ5 η ενα 999sp?την απαντηση τη ξερω οποτε καντε γαργαρες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    ....
    Μάλιστα.Δηλαδή όποιος το πάρει να μην το σκίσει στην ευθεία αλλά ούτε στην πίστα.Σιγά σιγά με το γκάζι μην μας μείνει στα χέρια.Τελικά τι πρέπει να κάνει ή να μην κάνει κάποιος μ αυτό το ''έργο τέχνης'';Για πες το ξεκάθαρα γιατί το ποστ σου μπερδεύει.

[B.. αν σας χαριζανε τι θα προτιμουσατε ενα κ5 η ενα 999sp?την απαντηση τη ξερω οποτε καντε γαργαρες [/B]

...αν ηθελα να ομορφυνω το γκαραζ 999,αν ηθελα να το βγαζω και στο δρομο (με την σιγουρια οτι θα με φερει και πισω),Κ5..

.....γργργργκρργκγρκγρργρκρ....

(ηχος γαργαρας)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Και για να συνεχισουμε λιγο στο υψος που εσυ ξεκινησες.....
    ΥΦΟΣ.....γκουχ,γκουχ.
    Χαλια ειμαι
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από HotDog
    Μάλιστα.Δηλαδή όποιος το πάρει να μην το σκίσει στην ευθεία αλλά ούτε στην πίστα.Σιγά σιγά με το γκάζι μην μας μείνει στα χέρια.Τελικά τι πρέπει να κάνει ή να μην κάνει κάποιος μ αυτό το ''έργο τέχνης'';Για πες το ξεκάθαρα γιατί το ποστ σου μπερδεύει.
    ξεκαθαρος ειμαι. δε μπορεις να συγκρινεις μια συντακτικη ομαδα με δεκα διαφορετικα οδηγικα στυλ και με σκοπο να δουν ποσο γρηγορα χαλαει ενα μηχανακι με εναν ιδιωτη.οσο και να το σκισεις δε θα το κανεις με το σκοπο που ειχαν τα τυπακια και εκτος αυτου δε θα προλαβαινες σε ενα τετοιο χρονικο διαστημα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos
    ξεκαθαρος ειμαι. δε μπορεις να συγκρινεις μια συντακτικη ομαδα με δεκα διαφορετικα οδηγικα στυλ και με σκοπο να δουν ποσο γρηγορα χαλαει ενα μηχανακι με εναν ιδιωτη.οσο και να το σκισεις δε θα το κανεις με το σκοπο που ειχαν τα τυπακια και εκτος αυτου δε θα προλαβαινες σε ενα τετοιο χρονικο διαστημα.
    Ωραία.Άστο χέστο το τεστ.Στις πίστες αντέχει;Όχι σε track days,εκεί είσαι άρχοντας,δεν σου τη λεει κανείς.Σε λένε Τάκη όμως,είσαι γκαζερός και θες να κατέβεις σε αγώνες,χωρίς την υποστήριξη κάποια ματσο-εταιρίας.Αγοράζεις ένα 999 και πας να τρέξεις.Πόσο λες ν αντέξει;Το βγάζεις το πρωτάθλημα ή μπα;
    Ή να σε παω στο WSBK;Που το R1 του Haga καρατάει όλο το πρωτάθλημα ενώ το 999 του Rolfo θα αλλάζει ολόκληρο κινητήρα καθε 2 αγώνες;
    Ξεχνάς φίλε ότι μιλάμε για αγωνιστικά μηχανάκια.Το ξεζούμισμα είναι αναπόφευκτο,γι αυτό φτιάχτηκαν όχι για να πηγαίνουν για πικ νικ.

τα ιδια λεμε. δε μπορεις να παιρνεις ενα αγωνιστικο μηχανακι και να ΑΠΑΙΤΕΙΣ αξιοπιστια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Valentino_Ptossi
    γιατι? επειδη δε στην παρεχουν οι Ιταλοι?

Αντιθετως πιστευω οτι ενα αγωνηστικο μηχανακι ειναι υποχρεωμενο να αντεχει σε σκληρη χρηση!

Υ.Γ. ασε που το σουλουπι της 999 δεν μου αρεσει καθολου αν και οδηγηκα τη βρισκω πολυ μπροστα!

DUCATI 998 - LAST DUCATI

two beer or not two beer?

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. gia alli mia fora apogoiteusi to aiginio
    από MAKIS-RR στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2009, 19:23
  2. totos(gia alli mia fora!!!)
    από Alx 84 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 11:58
  3. Erotisi .....(Alli mia)
    από panagiotisk75 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 08:51
  4. Gia pame mia kalimera oloi mazi ....!!!!
    από Spike στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 11:02
  5. 5 pragmatakia (gia alli mia 4a)...kai kalo taksidi
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2004, 15:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας