Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 32 από 32

Θέμα: Πως επιλέγετε ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dexter
    Καλως ηρθες και απο μενα...

..το βασικοτερο μου κριτηριο δεν ειναι κατι που μποραω να αναλυσω, απλα θελω να μου "κολαει".Μερικα δείγματα που ψαχνω ειναι, η απολυτη ταξη στον χωρο εργασιας, η εικονα του τελικου αποτελεσματος , η συνεπεια σε λογους και πραξεις....Προσπαθω ν αεπιλεγω οσο πιο νεα παιδια γινεται και αποφευγω αυτους που οταν σου λενε για το προβλημα τηε μηχανης παιρνουν το υφος του πολυ προβληματισμενου μαστορα που ειναι πνιγμενος και δεν ξερει τι να κανει με την παρουσα κατασταση (συνηθως αυτο συνοδευεται απο επαναλαμβανομενο χτυπημα του κατσαβιδιου στην σελα και απο απλανες βλεμα που χανεται περα απο το ημερολογιο με τις ξεβρακωτες)..

...η αληθεια ειναι ομως οτι οσο περναει ο καιροος προσπαθω να κανω μονος μου τα απαραιτητα με απωτερο στοχο να μην ξαναχρεισαστει να παω το μηχανακι μου σε αλλα χερια...σαν γενικες γραμμες σε εναν νεο μαστορα προτεινω...

...συνεπεια,105% ποιοτητα δουλειας σε ΟΛΟΥΣ τους πελατες ανεξαρτητως συνθηκων και καλους (οχι υπερβολικα καλους) τροπους...

...αυτους τουλαχιστον τους κανονες εχω βαλει στην δικη μου δουλεια που ειναι ασ πουμε συγγενικη...

arxika 8a eiuela na sas eyxaristiso poy mpikate h mpenete ston kopo na moy apantisete .
    lambanontas loipon sobara ta osa exoyn graftei oloi mhlate gia,
    a)poiothta ergasias
    b)synepoia se simfonimenoys xronoys
    C)synepoia se times
    d)poiothta xoroy
    e)exeipierethsh san proth epafh
    f)sebasmo ths motosikletas sas
    ayta einai merika apo ayta poy diekrina , kai zitiuikan sxedon apo toys perisoteroys .den mporo na sas piso apo apostash oti pliro ola ta parapanoalla gia mena h dikh sas empistosinh einai stoxos , aytoskopos .enas filos egrapse oti h8ele na einai mprosta sth diadikasia episkeyhs tis moto toy .safos anafuereto dikeoma sas einai h paramonh sto xoro kata th diarkia tis episkeyhs ,megalh omos epitixia moy 8a 8eoroysa meta th deyterh h trith episkepsi na afinate tis moto sas to proi kai erxosastan to apogeyma na thn parete kai ayto giati etsi akribos fenete h empistosinh sas .episeis kaue pelatis toy magazioy den 8elo na exei hmer.lixis einai ependish to pelatologio enos magazioy , ara prepei na ginoyn ta panta prokimenoy na minete eyxaristimenoi .an telika ta osa diabasate sas endiaferoyn kai den exete katastalaxi se texnith tote briskome ΧΑΜΟΣΤΕΡΝΑΣ 58-62 & ΠΕΙΡΑΙΩΣ 8a xaro na ta poyme apo konta .
    WWW.YAMAHA-TEAM.GR

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 21:33
  3. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19
  4. Πως Να Κανεις Ευτυχισμενη Μια Γυναικα
    από stratospr στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1