Καλως ηρθες και απο μενα...
..το βασικοτερο μου κριτηριο δεν ειναι κατι που μποραω να αναλυσω, απλα θελω να μου "κολαει".Μερικα δείγματα που ψαχνω ειναι, η απολυτη ταξη στον χωρο εργασιας, η εικονα του τελικου αποτελεσματος , η συνεπεια σε λογους και πραξεις....Προσπαθω ν αεπιλεγω οσο πιο νεα παιδια γινεται και αποφευγω αυτους που οταν σου λενε για το προβλημα τηε μηχανης παιρνουν το υφος του πολυ προβληματισμενου μαστορα που ειναι πνιγμενος και δεν ξερει τι να κανει με την παρουσα κατασταση (συνηθως αυτο συνοδευεται απο επαναλαμβανομενο χτυπημα του κατσαβιδιου στην σελα και απο απλανες βλεμα που χανεται περα απο το ημερολογιο με τις ξεβρακωτες)..
...η αληθεια ειναι ομως οτι οσο περναει ο καιροος προσπαθω να κανω μονος μου τα απαραιτητα με απωτερο στοχο να μην ξαναχρεισαστει να παω το μηχανακι μου σε αλλα χερια...σαν γενικες γραμμες σε εναν νεο μαστορα προτεινω...
...συνεπεια,105% ποιοτητα δουλειας σε ΟΛΟΥΣ τους πελατες ανεξαρτητως συνθηκων και καλους (οχι υπερβολικα καλους) τροπους...
...αυτους τουλαχιστον τους κανονες εχω βαλει στην δικη μου δουλεια που ειναι ασ πουμε συγγενικη...