Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
εγώ...τι?![]()
ενώ εσυ?![]()
![]()
"Εσυ τι εγραψες" καλεεε ...![]()
:rotflmao:
![]()
ότι συμφωνώ με κάποια φράση του taiΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
"Εσυ τι εγραψες" καλεεε ...![]()
![]()
![]()
όρεξη για κουβεντούλα έχεις χρήστο ε?
Αλλά να'σαι σίγουρος, ότι μόλις γράψω, θα το δείς![]()
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Μου φαινεται ???![]()
![]()
ναι-ναι προδώθηκες![]()
![]()
![]()
![]()
...you people...
..ready to smile...
...speak to the wind...
...open your wings...
...ready to fly...
...life is life out there...
nimbus
Μάλιστα τρισμέγιστε αφέντη sniper!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπας και μερικοί mods έχετε μείνει λίγα χρόνια πίσω?(Εκεί γύρω στο 70 όπου υπήρχε απεριόριστη ελευθερία λόγου στην Ελλάδα....)
Τι πάει να πει αν αμφισβητήσει κανείς ξανά κάποιον mod θα τον κόβεις?Απαγορεύεται?Δικαίωμα να κόβεις κάποιον έχεις μόνο όταν προσβάλλει ή βρίζει και όχι όταν διαφωνεί με σένα ,σε κρίνει ή κρίνει κάποιον όπως ο afro(αλήθεια τι σε κόβει?φίλος σου αδερφός σου?συγγενής ίσως?)
Λοιπόν θα στο πω όσο πιο απλά γίνεται.Τα χουντικά αυτά να τα πεις αλλού.Το φόρουμ αποτελείται απο και βασίζεται στα μέλη.Όχι σε σένα.
Άκου θα κόψει όποιον ξαναπεί για moderators.....
Δεν πάς καλά...Καλά λένε η εξουσία διαφθείρει....
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Μάλιστα τρισμέγιστε αφέντη sniper!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπας και μερικοί mods έχετε μείνει λίγα χρόνια πίσω?(Εκεί γύρω στο 70 όπου υπήρχε απεριόριστη ελευθερία λόγου στην Ελλάδα....)
Τι πάει να πει αν αμφισβητήσει κανείς ξανά κάποιον mod θα τον κόβεις?Απαγορεύεται?Δικαίωμα να κόβεις κάποιον έχεις μόνο όταν προσβάλλει ή βρίζει και όχι όταν διαφωνεί με σένα ,σε κρίνει ή κρίνει κάποιον όπως ο afro(αλήθεια τι σε κόβει?φίλος σου αδερφός σου?συγγενής ίσως?)
Λοιπόν θα στο πω όσο πιο απλά γίνεται.Τα χουντικά αυτά να τα πεις αλλού. Το φόρουμ αποτελείται απο και βασίζεται στα μέλη.Όχι σε σένα.
Άκου θα κόψει όποιον ξαναπεί για moderators.....
Δεν πάς καλά...Καλά λένε η εξουσία διαφθείρει....
και η μαλακία επίσης δεν κάνει καλό γιατί δεν κάνεις γνωριμίες.....
δεν είπα ότι κόβω όποιον αμφισβητεί τα λεγόμενά μου αλλά τα καθήκοντά μου εδώ μέσα....
Α!!! και παρενέσεις φιλαράκο στον εαυτό σου....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
To poios leei malakies to krinoun oi ypoloipoi.
Parenaiseis tha kano se opoion goustaro apo ti stigmi pou den xrisimopoio asximi glossa i vrizo...
Oso gia to an exo gnorimies i filous de me gnorizeis opote den eisai se thesi na to ksereis.Kai kalo tha itan otan krineis kapoion apo 5 grammes pou egrapse na ton krineis sxetika me afto pou egrapse kai oxi gia asxeta themata(opos to an exei parees gnorimies klp)
Ki ego tha mporousa na sou po entelos afthaireta kai xoris na se gnorizo pos eisai aftarxikos kai apokleietai na se antexei kaneis gia parea apo afta pou eipes.Vlakeia de tha itan?Afou de se ksero sti zoi sou.
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
Εχω κι εγω παρατηρησει μια διαφορετικη ελαστικοτερη αντιμετωπιση προς τον αφρο
και πολυ καλως ειναι ετσι .Την αξιζει με το παραπανω και κακως τον αναφερετε.Αν μπορειτε κι εσεις ,τοτε παρακαλω... .Εξαλου οταν ο αφρο γραφει,γραφει με την ιδιοτητα του μελους κι οχι του moderator.
Δεν ακουγεται καλα οταν ο Θανος κλειδωνει ποστ στο οποιο εχει εμπλακει προσωπικα και ως ενα σημειο ευθηνεται κι ο ιδιος γιατι η αντιπαραθεση μεταξι δυο ατομων απαιτει την ευθηνη και των δυο κι οχι του ενος απο τους δυο.
Αλλα καλη πιστη βρε παιδια.Θελω να πιστευω οτι ο οποιοσδηποτε θανος μπορει να λειτουργει ως συζητητης αλλα και ως Moderator χωρις να μπλεκει την μια ιδιοτητα με την αλλη.Οποτε ,κανενα προβλημα.Αν ο Mod νομιζει οτι πρεπει να κλειδωθει το thread ,ας ειναι.Mπορουμε να ανοιξουμε αλλες εκατο συζητησεις για το ιδιο θεμα.
Αλλα ειναι λυπηρο οταν δυο ατομα ολισθενουν σε αντιπαραθεση, χωρις να ειναι σε θεση να μαζεψουν ,τον εαυτο τους επειδη παντα ο "αλλος" ριχνει το λαδι στη φωτια.
Τωρα αυτα που ειπες Sniper δεν ακουγονται καλα και ως moderator ειμαι αναγκαζμενος να σε κλειδωσω
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Διευκρίνισέ μου κάτι...Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Εχω κι εγω παρατηρησει μια διαφορετικη ελαστικοτερη αντιμετωπιση προς τον αφρο
και πολυ καλως ειναι ετσι .Την αξιζει με το παραπανω και κακως τον αναφερετε.Αν μπορειτε κι εσεις ,τοτε παρακαλω...
"Αν μπορείτε κι εσείς..."
Αν μπορούμε κι εμείς, ΤΙ;
Τωρα εγω πρεπει να προσπαθησω να σου εξηγησω,ή εσυ πρεπει να προσπαθησεις να καταλαβεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
Διευκρίνισέ μου κάτι...
"Αν μπορείτε κι εσείς..."
Αν μπορούμε κι εμείς, ΤΙ;
Εν ολιγης αυτο που δεν λεω, που ειναι και το ουσιωδες δεν χρειαζεται να γραφτει.
Κατατοπιστικος ετσι;![]()
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Ρε σεις... τι κόλλημα κι αυτό με το κλείδωμα;
Καταρχίν κλειδώνοντας το ποστ, κλείδωσα και τον εαυτό μου απ'έξω.
Θα μπορούσατε να σχολιάσετε αρνητικά αν έγραφα μόνο εγώ στο κλειδωμένο ποστ έχοντας τη δυνατότητα ως mod ή αν έσβηνα κάτι απ'όσα ειπώθηκαν και στη συνέχεια κλείδωνα το ποστ για να δημιουργήσω τις εντυπώσεις που θέλω.
Το κλείδωσα όπως ήταν για να μην υπάρξει συνέχεια και να ηρεμήσουν τα πνεύματα... και τα δικά μου μαζί. Αυτό δεν αφαίρεσε από κανέναν τη δυνατότητα να συνεχίσει την κουβέντα αλλού, καθαρά κι απ'την αρχή, όπως και έγινε.
Νομίζω ότι το βλέπετε πολύ λάθος το συγκεκριμένο θέμα και γίνεστε άδικοι.
Όσον αφορά στο θέμα της εμπλοκής μου, δεν βλέπω γιατί δεν μπορώ σαν Θάνος να έχω την οποιαδήποτε διαφωνία ή ένταση με κάποιον άλλο;
Το θέμα της διαχείρισης είναι καθαρά λειτουργικό. Είναι αστείο και που το αναφέρετε.
Θάνος..
den tha ithela na mpo stin kouventa, mias kai den simetixa sti sizitisi peri atheias, an kai afou tin diavasa meta paratirisa pos eixe poli endiaferon..Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αφορμή, όπως ίσως θα καταλάβατε, είναι το κλείδωμα ενός ποστ περι Αθεΐας...
![]()
afto pou tha ithela na po einai pos o CAPTAIN einai respect..kai se afto to thema alla kai se alla polla
CAPTAIN THEE PARE TIN PAE (FORUM)
tha se kernaga kai mia mpira alla afou eisai poio megalos esi prepei
![]()
ten ten !! milou!!!
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy