Ευχαριστώ![]()
Αληθεια, θα ηθελα να ρωτησω τους "πιστους" (και μην παρεξηγειτε σας παρακαλω την λεξη) και να παρω μια οσο το δυνατον πιο "τιμια" απαντηση ...
Διαβαζετε (ή εχετε διαβασει) καθολου λογοτεχνια?
Το κοματι της λογοτεχνιας, που μαλιστα εχει ωθησει παρα πολυ την Επιστημη, και λεγεται Επιστημονικη Φαντασια, το εχετε "ακουμπησει" καθολου?
Οι εκατομμυρια προβληματισμοι που βρισκονται εκει μεσα σας εχουν προβληματισει καθολου ?
Προσωπικά μιας και το ρώτησες, είναι από τα αγαπημένα μου θέματα η επιστημονική φαντασία τόσο σε βιβλία όσο και σε ταινίες. Άλλο να ψάχνεσαι γενικώς(πράγμα που κάνω πολύ... ) και άλλο να αμφισβητώ την ύπαρξη του θεού(προσωπικά) .
Πάντα όρθιοι
![]()
![]()
![]()
Genlemen
νομίζω ότι "τρώτε τα σαρκία σας άδικα"....
Η ύπαρξη ή μη του Θεού (όποιος και να είναι αυτός...) θα αποδειχτεί ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ σε 2 το πολύ μήνες (καλά διαβάσατε !!!).
Λίγη υπομονή !!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Ρε σε 2 μηνες μου προτεινε βολτα ο CRS-K.Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Η ύπαρξη ή μη του Θεού (όποιος και να είναι αυτός...) θα αποδειχτεί ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ σε 2 το πολύ μήνες (καλά διαβάσατε !!!).
Δεν μου ειπε που, απλα μου ζητησε να τον εμπιστευτω οπως κανω παντα......
Λες;;;;![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Genlemen
νομίζω ότι "τρώτε τα σαρκία σας άδικα"....
Λίγη υπομονή !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:hypnotize
![]()
Για κάντω πιο λιανά ....δεν το έπιασα.. !!!!!!!
.....εκτος και αν βρέθηκε το πτώμα.....![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μπορώ να πω τίποτε παραπάνω (ειλικρινά...).
Υπάρχει περίπτωση και η απλή αναφορά να επηρεάσει το αποτέλεσμα (ο Καπετάνιος που ανέφερε τον Σρέντιγκερ καταλαβαίνει ...) !!!
Τώρα βέβαια, υπάρχουν κανα-δυό υποψιασμένοι (των οποίων την ΣΙΩΠΗ θα εκτιμούσα !!!)
![]()
![]()
![]()
re old eipame se 4 mines paw fadaros...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Λίγη υπομονή !!!
kai apo ta vasana sou den tha glitwseis ara...
DEN IPARXEI THEOS!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
p.s. twra pou eipame kai gia ton srediger ta koutia tou kai ta gatia tou ta piasame ta leuta mas...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
re old eipame se 4 mines paw fadaros...![]()
![]()
![]()
Μάρτιο είχες πει ρεεεεε !!!
Μήπως αυτό είναι μια "έντεχνη" κίνηση του Θεού, για να αποδείξει ότι ΔΕΝ υπάρχει ???
Δν ξέρω..... αρχίζω και μπερδεύομαι !!!
kai gia na epanaferoume to thema...
borei kapios na mou apodeijei oti den iparxei AGIOS VASILIS?
ejogioinoi episkepstes?
koufia gi?
drakoi stoixia jotika kai nimfes?
monokeroi? vrikolakes? zobi?
kai gia na min to paw makria...
epilegoume ti pisteuoume....
sigoura to kataskeuasma theos den einai oti xeirotero exei ftiajei o anthropos...
alla exw tin apopsi oti twra pia ton krata piso se polla pragmata... (kirios stin genetiki... megalw thema omws tha anoijoume...)
allwste kai emeis me mitriko gala megalwsame ...
alla apo ena simeio kai meta prepei na apogalaktistoume giati iparxoun kai pio endiaferodes kai dinamotikes trofes
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
........................
Υπάρχει περίπτωση και η απλή αναφορά να επηρεάσει το αποτέλεσμα (ο Καπετάνιος που ανέφερε τον Σρέντιγκερ καταλαβαίνει ...) !!!
......................
Δε μου λες ρε μαστορα ...
Τωρα θες να μας βαζεις να ξαναδιαβαζουμε, Μεγαλοι Ανθρωπες ???
Εκτος απ' την αρχη της απροσδιοριστιας, τι αλλο να θελει να πει το ποιητη ?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Προσωπικά μιας και το ρώτησες, είναι από τα αγαπημένα μου θέματα η επιστημονική φαντασία τόσο σε βιβλία όσο και σε ταινίες. Άλλο να ψάχνεσαι γενικώς(πράγμα που κάνω πολύ... ) και άλλο να αμφισβητώ την ύπαρξη του θεού(προσωπικά) .
Δεν θα μπορουσα να το φανταστω πριν κατι τετοιο, αλλα για να το λες, το δεχομαι.![]()
Γιατί δεν χρειάζεται να υπάρχει…Δεν εξυπηρετεί κανέναν και τίποτα !! Ο μόνος που επωφελείται από την δημιουργία του είναι ο άνθρωποςΑρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
Σέβομαι απολύτως την άποψη σου αλλά αυτή σου την άποψη εγώ θα την αντιστρέψω και θα πω:
Προσπάθησε να βρεις το ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει θεός ; Ποιόν εξυπηρετεί ; Ποιανού οι ανάγκες καλύπτονται ;;;
Πάντως μέχρι στιγμής κανένας(εντός και εκτός του forum) δεν μου απάντησε και ούτε μπορεί να μου απαντήσει στο πρώτο μου ερώτημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δε μου λες ρε μαστορα ...
Τωρα θες να μας βαζεις να ξαναδιαβαζουμε, Μεγαλοι Ανθρωπες ???
![]()
Σύμφωνα με το παράδοξο της γάτας του Shroediger, η εν λόγω "γαλή" είναι κλεισμένη σε ένα κουτί που αποτελεί ένα κβαντικό σύστημα χωρίς εξωτερικές επιρροές. Σύμφωνα με τη νευτώνεια φυσική, η γάτα μπορεί να είναι είτε νεκρή, είτε ζωντανή.
Σύμφωνα όμως με την κβαντομηχανική, η γάτα συνυπάρχει ταυτόχρονα ΚΑΙ στις δύο καταστάσεις, μέχρι να ανοίξουμε εμείς το κουτί και η εξωτερική επιρροή να την φέρει σε μία από τις δύο.
Φανταστείτε ηλ. υπολογιστές κβαντικούς (ακόμα σε πειραματικό στάδιο) όπου δεν θα είναι σε κατάσταση 0 ή 1 αλλά και στις δύο. Εκθετική αύξηση της υπολογιστικής ισχύος.
Κάτι άλλο σχετικά με το ποιός πρέπει να αποδείξει τι.
Βασικά κανένας, κουβέντα κάνουμε αλλά ξαναλέω οτι η γενική αρχή είναι οτι ο ισχυριζόμενος κάτι, φέρει και το βάρος (ή την υποχρέωση αν θέλετε) της απόδειξης.
Με αυτή τη λογική, τα κάθε λογής ιερατεία ανα τους αιώνες όφειλαν και οφείλουν να αποδείξουν αυτό που ισχυρίζονται. Μέχρι στιγμής απέτυχαν...
Και για να μην μου πει κάποιος οτι η λογική της απόδειξης είναι κάτι απλό και δεν έχει εφαρμογή, αρκεί να σας πω οτι το παγκόσμιο δικανικό σύστημα ουσιαστικά εκεί είναι βασισμένο. Ο κατήγορος οφείλει να αποδείξει την κατηγορία του, ο κατηγορούμενος (ή και defendent στο αγγλοσαξωνικό δίκαιο) έχει το τεκμήριο της αθωώτητας εξ' ορισμού.
Ακόμα και η ομολογία του κατηγορούμενου ΔΕΝ αποτελεί επαρκές στοιχείο καταδίκης (αν δεν υπάρχουν αποδείξεις).
Το αντίθετο, δηλαδή αυτό που συμβαίνει στις σημερινές "τηλεοπτικές" κοινωνίες όπου μόλις βγει η βρώμα, όλοι την υιοθετούμε σαν άλήθεια είναι και κατακριτέο.
![]()
μα τι έμπνευση είχα πρωί-πρωι ο άτιμος
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais