exei kali vasi afto pou les sonic32
Asxeto, giati mpike stis diamaxes ?
exei kali vasi afto pou les sonic32
Asxeto, giati mpike stis diamaxes ?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
eipa oti tha peftane mesa oi "fisiolatreis" kai oi "thriskeuamenoi" tou forum kai tha ginotan xamos alla telika tsagaki, tilio, koulourakia, sidages kai idees gia plejimo paijane... tespa...
![]()
![]()
![]()
Ναι ρε χαμένο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
eipa oti tha peftane mesa oi "fisiolatreis" kai oi "thriskeuamenoi" tou forum kai tha ginotan xamos alla telika tsagaki, tilio, koulourakia, sidages kai idees gia plejimo paijane... tespa...
![]()
![]()
![]()
Επειδή κ@υλοσες εσύ για τσακωμό, θα πρέπει να κάνουμε καμιά 30ρια σελίδες και να το κλειδώσουμε και αυτό?:rotflmao: :rotflmao:![]()
Θα αστειεύεσαι φυσικά φίλε Gandalf.
Καμία επιστημονική έρευνα δεν λέει ότι είμαστε προϊόν εξέλιξης.
Η εξέλιξη είναι προϊόν της οξυμένης φαντασίας της «επιστήμης», η οποία δεν ξέρει τι της γίνεται. Θα το διαπιστώσεις αυτό από την ερώτηση που θα ακολουθήσει.
Σύμφωνα με την «επιστήμη» που φαντάστηκε την εξελικτική θεωρία:
Ο άνθρωπος, όπως και όλοι οι έμβιοι οργανισμοί, προήλθαν από ένα κύτταρο.
Ερώτηση: Και το κύτταρο πως προήλθε;
Τι λες φίλε Gandalf, μπορείς εσύ, ή οποιοσδήποτε άλλος που παρακολουθεί τη συζήτηση να παραθέσει την απάντηση της «επιστήμης;» Αν ναι περιμένω να την δω.
Πραγματικά μας έπιασε όλους απροετοίμαστους αυτή η ερώτηση. Δεν ξέρω τι να πω! Τόσα χρόνια μας κορόιδευαν!
Και από πού προήλθαμε, τελικά, φίλε Βασίλη; Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω τις ρίζες του ανθρώπινου είδους!
Life begins at 45°.
Ποιό είναι το πρόβλημα, ο Θεός έφτιαξε το πρώτο κύτταρο και μετά ανέλαβε η επιστήμη![]()
Η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κοτα;
Εδώ σε θέλω ....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Και δεν μου λες ρε φίλε, πραγματικά το έχω απορία... Μια και καταλαβαίνω ότι είσαι ΧΟ, και καλά κάνεις.
Ο Προφήτης Ηλίας, δεν πέθανε, αναλήφθηκε στους ουρανούς σε φλεγόμενο άρμα, με άλογα. ΟΚ, δεχόμαστε ως θαύμα το γεγονός, με την βοήθεια του Κυρίου.
Πέθανε τελικά κάποτε, που και πως; (θα παρακαλέσω να μην πείς ότι αυτό είναι στην Εβραϊκή δοξασία/μυθολογία, Εβραική ειναι και η θρησκεία σου, άσχετα αν στην πλασσάρουν σαν Ελληνική (περιούσιος λαός και λοιπά όμορφα).
υ.γ. Δεν είμαι άθεος. Πιστεύω σε μένα.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.