από τα αρχικά λεγόμενα του φίλου, θεώρησα ότι θα προτιμούσε κάτι πιο τουριστικό και θα έτρωγε ταλαιπωρία με το ΚΤΜ, αλλά μετά διευκρίνησε, οπότε μάλλον καλά θα περάσει, που του το εύχομαι και ολόψυχα!!
από τα αρχικά λεγόμενα του φίλου, θεώρησα ότι θα προτιμούσε κάτι πιο τουριστικό και θα έτρωγε ταλαιπωρία με το ΚΤΜ, αλλά μετά διευκρίνησε, οπότε μάλλον καλά θα περάσει, που του το εύχομαι και ολόψυχα!!
Φιλαρακο στρωσ'το και ανοιξε του τοτε το γκαζι και θα σου πω εγω αν παει το μηχανακι η οχι....
Παιδια μολις μου εγυνε κατι απιστευτο και θελω να σας το πω,γιατι το θρασος και η αγενεια μερικων πραγματικα εντυπωσιαζει....
..παρκαρω το κτμ απεναντι απο το αστυνομικο τμημα στην γωνια του πεζοδρομιου ποιο γωνια "πεφτει στο γκρεμο", η γωνια ειναι κατηφορικη και το σημειο δεν εχει διελευση απο πεζους ειναι ΜΗ χρηστικα χρησιμο και ερχετε ενας μαγκας βραδιατικα και μου λεει να μην το βαζω εκει γιατι εχει γυνει θεμα στην πολικατοικια,των ρωταω γιατι και μου λεει δεν ειναι ωραιο να υπαρχουν μηχανες πανω στο πεζοδρομιο....
Του λεω οκ το μονο που χρειαζομαι ειναι ενα κλειδακι για το γκαραζ της πολικατοικιας σου και ολα μια χαρα και αρχιζε να βριζει και εφυγα γιατι δεν ειχα ορεξη βραδιατικα....
Αυριο θα παω στον διοικητη της αστυνομιας,να τον ρωτησω αν ειναι παρανομω και αν μπορω να την αφηνω εκει. Αλλα γαματη λογικη κοινος ολη εμεις που δεν εχουμε παρκινκγ πρεπει να παμε να γ@μ@θουμε.
Ξερετε αν κατοχειρονεται νομικα το οτι "δεν μπορεις να παρκαρεις "?
Επειδη δεν σκοπευω να το μετακινησω και δεν θελω να δω καμια κλιση πανω.
Αρχικά δημιουργήθηκε από G5-KTM
Παιδια μολις μου εγυνε κατι απιστευτο και θελω να σας το πω,γιατι το θρασος και η αγενεια μερικων πραγματικα εντυπωσιαζει....
..παρκαρω το κτμ απεναντι απο το αστυνομικο τμημα στην γωνια του πεζοδρομιου ποιο γωνια "πεφτει στο γκρεμο", η γωνια ειναι κατηφορικη και το σημειο δεν εχει διελευση απο πεζους ειναι ΜΗ χρηστικα χρησιμο και ερχετε ενας μαγκας βραδιατικα και μου λεει να μην το βαζω εκει γιατι εχει γυνει θεμα στην πολικατοικια,των ρωταω γιατι και μου λεει δεν ειναι ωραιο να υπαρχουν μηχανες πανω στο πεζοδρομιο....
Του λεω οκ το μονο που χρειαζομαι ειναι ενα κλειδακι για το γκαραζ της πολικατοικιας σου και ολα μια χαρα και αρχιζε να βριζει και εφυγα γιατι δεν ειχα ορεξη βραδιατικα....
Αυριο θα παω στον διοικητη της αστυνομιας,να τον ρωτησω αν ειναι παρανομω και αν μπορω να την αφηνω εκει. Αλλα γαματη λογικη κοινος ολη εμεις που δεν εχουμε παρκινκγ πρεπει να παμε να γ@μ@θουμε.
phgaine ston dioikhth αν και δε νομιζω πώς θα απαντήσει καταφατικά στο αν επιτρεπεται να την έχεις σε πεζοδρομιο πάνω...
και ψάξε βρες να την βάλεις κάπου, ή σκέπαζε την
γαιτί πολύ φοβάμαι πως θα την βρεις με σκισμένη σέλα καμμια φορά
φτου φτου φτου
![]()
ego file moy exo to 2005 den to hxera oti alaxe montelo .Alithia alaxe? Kati den kaneis sosta .kai ego peripoy ta idia nomiza stin arxh mias kai to estrona .meta ta 1000 poy to mastigosa ligaki den to mazeva .evala kai tis akrapes kai kelaidaei san kalasnikov .Ase ayta poy soy lene oti ta palia lc4 pane kalytera .to exo paei me ola sthn perioxh moy kai den me vlepoyn.TO MHXANAKI file einai polyvolo ala thelei xeria.Molis anoixei ligo tha deis .
Γκαζι ....εκει που σε πέρνει .
1ον.αν δεν εχει απαγορευτικο την παρκαρεις οπου θες....Αρχικά δημιουργήθηκε από G5-KTM
2ον να παει να μαμηθει και ας παει σε οποα αστυνομια θελει να βρει δικιο...(@α@αρια θα βρει)
3ον πας ξανα αυριο...την κλειδωνεις και την κανεις κανονικα..αν τολμησει και την αγγιξει το τμημα ειπες ειναι κοντα...μια μυνησουλα για φθορα ξενης περιουσιας...![]()
υγ το θρασος υπαρχει γιατι το επετρεψες....
4ον αν ειναι οντως παρανομο...αστην απεναντι η καπου που επιτρεπεται...η στην καλυτερη εκει που παρκαρει αυτος ο λακαμαςκαι ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ!!!οχι καθετα!!!κι αν ειναι μαγκας ας την αγγιξει...
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
εαν ειναι δρομος χωρις απαγορευτικο παρκαρει κανονικα...σε πεζοδρομο απαγορευεται,αλλα:δεν εχει δικαιωμα κανεις μα κανεις να την αγγιξει...ας φωναξει γερανο...(μολις ερθει φευγεις...)Αρχικά δημιουργήθηκε από G5-KTM
Ξερετε αν κατοχειρονεται νομικα το οτι "δεν μπορεις να παρκαρεις "?
Επειδη δεν σκοπευω να το μετακινησω και δεν θελω να δω καμια κλιση πανω.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
εαν ειναι δρομος χωρις απαγορευτικο παρκαρει κανονικα...σε πεζοδρομο απαγορευεται,αλλα:δεν εχει δικαιωμα κανεις μα κανεις να την αγγιξει...ας φωναξει γερανο...(μολις ερθει φευγεις...)![]()
![]()
ή περνάς 2 κουλούρες στα γειτονικά δέντρα!!![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
τα ιδια τραβαγα με το διαχειριστη...λες και το πεζοδρομιο τοχε φερει απο το χωριο του...βρεεε ασταδιαλα με το καθε χλιμιτζουρα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ή περνάς 2 κουλούρες στα γειτονικά δέντρα!!![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΕΛΙΚΑ ....ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΣ![]()
ΠΑΕΙ Η' ΔΕΝ ΠΑΕΙ....ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ.
G5....AKOYEI![]()
ναι αλλα δεν μπορεί να στο σηκώσει γερανος!Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
τα ιδια τραβαγα με το διαχειριστη...λες και το πεζοδρομιο τοχε φερει απο το χωριο του...βρεεε ασταδιαλα με το καθε χλιμιτζουρα!!![]()
![]()
![]()
![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Z-BADBOY'STOY .H anoixe to gazi apotoma kai pai akoma kai ante na ton vroyme tora ?H anoixe to gazi apotoma kai exase ta pasxalia toy to paidi kai to poylise mhn faei kanena xtypo .H efage xtipo kai anaroneei sto kat .Ypomonh an den to poylise kai einai kati apo ta ala tote tha mas xanarthei
Γκαζι ....εκει που σε πέρνει .
lol, ασε φιλε αντιμετωπιζω αλλα "θεματα" τωρα. Οσο για το κτμ ακομα με 300χλμ το εχω γιατι χτυπησα ασχημα 2 δακτυλα του αριστερου χεριου και δεν μπορουσα να οδηγησω...Αρχικά δημιουργήθηκε από mrfield
Z-BADBOY'STOY .H anoixe to gazi apotoma kai pai akoma kai ante na ton vroyme tora ?H anoixe to gazi apotoma kai exase ta pasxalia toy to paidi kai to poylise mhn faei kanena xtypo .H efage xtipo kai anaroneei sto kat .Ypomonh an den to poylise kai einai kati apo ta ala tote tha mas xanarthei