Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 88

Θέμα: Η μαχη του καλου με το κακο

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Το εχω πεο πολλες φορες, λυπαμαι το κοσμο που βλεπει το κοσμο τοσο μονοπλευρα, που γενικευει και υπερβαλει..Και χαλια αστυνομοι υπαρχουν και καλα παιδια που πιστευουν στη δουλεια τους υπαρχουν, οπως σε ολα τα επαγγελματα..Δεν μπορω να καταλαβω το κοσμο που λησμονει ουτοπικες κοινωνιες γιατι ειναι εκτος πραγματικοτητας, αλλο το να ονειρευομαστε και αλλο να πιστευουμε σε αυτα...Αν ζουσατε στην Ελβετια θα φρικαρατε απο την καταπιεση που σημαινει η σωστη επιβολη του νομου, αλλα στην Ελλαδα παντα ολα ειναι λαθος..Ετσι???
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Τα πραγματα ειναι απλα.........εκει εξω ειναι ζουγκλα και εμεις ειμαστε τα θηραματα.......Κανεις και τιποτα δεν λειτουργει σωστα.Αλιμονο σε αυτους που επιβαινουν σε δικυκλα και δεν εχουν τα ματια δεκατεσσερα..........

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EKEINOS
    φιλε spiner αστα αυτα τα τσαμπα μαγκες σε ανθρωπους που δεν ξερεις,εχω καβαληση δικα μου 20 μηχανακια και αλλα πολλα ξενα εχω κανει 800.000χιλ μαζι με τ'αυτοκινητα μου και ειμαι φωτογραφος στο επαγγελμα.Τα χιλιομετρα δουλειας ειναι 90% εντος πολεως και εχω γυρισει πολυ εντος και εκτος συνορων. Δεν ειμαι κανενας αναρχο ταδε 'η παραξενος,το συστημα το γνωριζω σχεδον απολυτα,εχω τρεις βουλευτες που θα βρεθουμε 2-3φορες τον χρονο για φαγητο,και πληθος τοπικων παραγοντων που θα μπορουσαν να μου εξασφαλισουν πληρη αμνηστια εναντι των κλησεων αντεχω και οικονομικα ανετοτατα ωστε να μην κλαψουριζω με τις κλησεις απλα οργιζομαι με την νοοτροπια. Για πες μου εσυ τωρα το cbr που εχεις εχει τελικη 130? γιαυτο το πηρες?ποσα 200+ εχεις γραψει,αν σου εσκαγε το λαστιχο ποσους θα επαιρνες μαζι σου?αν αλλαζεις λαστιχο κατω απο 10.000χιλ μαλον δινεις και μερικα μπαντιλικια? Εγω απλα την ωρα εργασιας με 30-40 εντος πολης και με συχνοτατες στασεις δεν φοραω κρανος,και σε ποια μελετη σοβαρη αναφερεται οποιοςδηποτε που θα μας πει υπο τις παραπανω συνθηκες το κρανος προστατευει?
    Κοβει 50% του εξωτερικου θορυβου και τα σημερινα αυτοκινητα ειναι πολυ αθορυβα, σου αφηνει οπτικο πεδιο 127μοιρων το οποιο μειωνεται δραματικα απο τιποτα νοτισμενες ζελατινες, φτανει τον βαθμο δυσφοριας στο 90% το καλοκαιρι με της ζεστες. ΥΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕς ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑς ΜΟΥ Επισης δεν επιασα το επαγγελμα σου.
    ........
    Δεν το έπιασες το επάγελμά μου γιατί δεν το είπα αλλά δεν ανήκω στα σώματα ασφαλείας....

Τώρα για τα υπόλοιπα που λες περί κράνους..... άσε.... τα έχουν πει και άλλοι... Μελέτες υπάρχουν..... αν ψάξεις λίγο θα τις βρεις..... εκτός κι αν περιμένεις να σου χτυπήσουν την πόρτα σου να σου τις δωσουν.....

Και αφού κινήσαι με 30-40 χλμ/ω κάνε ένα τεστ..... πέσε με τόσα και χτύπα το κεφάλι σου σε κράσπεδο ή κολωνάκι στο πεζοδρόμιο..... και μετά έλα να συζητήσουμε για ότι θες.....

Και επειδή έχω CBR δεν σημαίνει ότι πηγαίνω χωρίς αύριο στο δρόμο..... Ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις οπότε δεν μπορεί κανένας από τους δυο μας να βγάλει συμπέρασμα για το τι είναι ο άλλος. Αλλά 40άρης και να λέει όλα αυτά κάπως μου έρχεται.... και στο τέλος αφού έχεις και φίλους βουλευτές κλπ και έχεις προσβάσεις στο σύστημα που το ξέρεις και τόσο ΚΑΛΑ τότε γιατί δεν κάνεις κάτι για να αλλάξεις όλα αυτά που καυτηριάζεις;

Κι εγώ δεν συμφωνώ με πολλά που γίνονται σε αυτή την χώρα. Αλλά το να βγαίνω δημόσια και να λέω ότι για να αλλάξουν πρέπει πρώτα να δημιουργήσουμε χάος στο σύστημα τότε είμαστε μακρυά..... ΑΝ ήξερες τόσο καλά το σύστημα, τότε θα ήξερες ότι το σύστημα πατάει πολύ σκληρά αυτούς που πάνε να το διαλύσουν και προσαρμόζεται πού πιο γρήγορα από όσο νομίζεις.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Δεν ειπα οτι πας χωρις αυριο, ομως οποιος αγοραζει μηχανη ανω των 250 κυβικων,απο ταχυτητα σιγουρα θα κανει παραβαση ποσο μαλλον ο αγοραζων κατι σε R και 1000 που το ρελαντι της πρωτης ξεπερναει το οριο εντος. Στην επαρχια βγηκες να δεις τι ειδους μπλοκα κανουν? Το μηχανακι ειναι ευκολη λεια αυτο μ'ενοχλει το 10% περιπου των εσοδων δημων και κρατους,προερχονται απο τις κλησεις και γι'αυτο δεν αλλαζει τιποτα,αν δεν τους αναγκασουμε καπως.Το μιλησα με τους δυο βουλευτες που στην περιφερεια μου, οι ψηφοι που τους δινει ο κυκλος μου,ειναι υπολογισημοι τους ζητησα ν'αναθεωρησουν μερικα πραγματα οπως να γινουν αυστηροτατοι στα θεματα,προστασιας των παιδιων,στα ορια ταχυτητας στο εθνικο δικτυο,την ποιοτητα του ασφαλτοταπητα την ευθηνη στον πεζο που θελει να σταματανε ολοι στο περασμα του κ.α τα εδωσα και γραπτως προεκλογικα,επισημα θα το μελετουσαν,ανεπισημα μου ειπαν τα οικονομικα στοιχεια που ανεφερα παραπανω. Αν θεωρεις οτι το συστημα δουλευει σωστα και νοιαζεται για την ασφαλεια μας και δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα,τοτε θεωρησεμε γραφικο 'η βλαμενο αν παλι εχεις αλλη λυση εκτος της πληρους υποταγης θα την ακουσω με ενδιαφερων. Η φωτογραφια που παραθετω ειναι συνηθης στους ελληνικους δρομους,εμεις ομως πληρωνουμε τα παντα τρελα διοδια τελη κυκλοφοριας κ.α και τι παιρνουμε? την αρενα του θανατου μας. Η μηχανη στους περισοτερους προσφερει τρια πραγματα 1) Συγκινηση & αδρεναλινη ( παρανομα απο ορια ταχυτητας ) 2) αισθηση ελευθεριας ( με την σωστη ενδυμασια που πρεπει να κυκλοφοραμε ουτε καλη αναπνοη δεν παιρνεις ) 3) Χρηστικοτητα & οικονομικη μετακινηση ( η χρηστικοτητα υπαρχει ακομα αλλα ειναι αναλογη του διαρκους κινδυνου που εκτειθεσε εντος πολεως με δικυκλο ) οικονομικη μετακινηση,προσθεσε εξοπλισμο αλλαζομενο οταν πρεπει,σωστη συντηρηση μοτοσυκλετας,κλησεις,πτωσεις κ.α θα δεις οτι ειναι καλυτερα να παρεις ενα καμπριο χτυπας και πιο πολλες γκομενες ετσι. Αν ημουνα πρωθυπουργος θα εβγαζα απο το συστημα με σωστα και διαρκη σχολεια υπευθυνους πολιτες ολλων των κατηγοριων.Εγω εκανα μια προταση οποιος νομιζει οτι εχω δικιο ας την δοκιμαση,αντιθετα με προσπερνατε.Δεν εφαγα ποτε αλλη κληση πλην του κρανους και 2 κοκκινα τα οποια ηξερα και αμφισβητουσα την χρησημοτητα τους, π.χ εξω απο σχολειο καλοκαιρι,κυριακη 3μμ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΟΒΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ.
    Υ.Σ. Ξερεις ποιος ειναι ο μεγαλυτερος μου φοβος? Η αναπηρια. ξερεις τι θα παθει ο αυχενας αν χτυπησω στο κρασπεδο φορωντας κρανος με τα 135κιλα μου?50% τετραπληγια. Προτιμω να με σηκωσουν νεκρο παρα αναπηρο. Και για να το προλαβω ειμαι εθισμενος στην μηχανη. Στην δημοκρατια υπαρχει ο ορος της αυτοδιαθεσης θελω να τον εξασκω κακο του κεφαλιου μου.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

Παλαιό μέλος
    Κοιτα δρομο

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	70620005.jpg 
Προβολές:	149 
Μέγεθος:	43,6 KB 
ID:	34825
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

...νύχτα θα φύγω...
    Ειλικρινά,έχω βαρεθεί να ακούω από όλους τους "σχετικούς",πόσο καλό και σωστό είναι να φοράς κράνος...και μάλιστα από ανθρώπους που ΠΟΤΕ δεν έχουν πέσει.Υποστηρίζουν μάλιστα και την τιμωρία του ξεκράνωτου αναβάτη!!!Γιατί?Να σας πω εγώ γιατί...Γιατί(όπως πολύ απλά έλαβα μια απάντηση σε άλλο forum)το φοράνε πάντα και συνεπώς,αφού αυτοί το φορούν,δεν τους ενοχλεί η επιβολή προστίμου σε αυτούς που επιλέγουν να μην το φορούν!...Πολύ ωραία λογική...

Να ξεκαθαρίσω εξ'αρχής ότι ΠΑΝΤΑ φοράω κράνος.Και όχι μόνο.Είναι επιλογή μου.
    Έχω στο ενεργητικό μου 2 σοβαρότατα ατυχήματα με μοτοσυκλέτα.Και στις 2 περιπτώσεις(με διαφορετικές συνθηκες όμως)χτύπησα σε αυτοκίνητα με 170χλμ και πέρασα και εγώ και η μοτοσυκλέτα μου από πάνω και κατέληξα στην άσφαλτο με την μοτοσυκλέτα από πάνω μου.Μάλιστα σε μια περίπτωση το κεφάλι μου προσέκρουσε στο πόρτ μπαγκαζ και το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου,λίγο πριν αρχίσω την πτήση μου.Οπότε εγώ ΜΠΟΡΩ να καταλάβω εάν σε σώζει ή όχι το κράνος και ο υπόλοιπος εξοπλισμός,(κατά το ήμιση βέβαια,το άλλο μισό είναι η ΤΥΧΗ,μην το ξεχνάτε)και δεν χρειάζεται να διαβάσω έρευνες σχετικές με το θέμα.Έπαθα και έμαθα που λέει και ο λαός μας.Αλλά σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση δεν μπορώ να δεχτώ την άρνηση της ελεύθερης επιλογής του καθενός μας,να το χρησιμοποιεί ή όχι.Το ότι είναι ένα από τα καλύτερα μέτρα προστασίας που μπορεί να πάρει ένας μοτοσυκλετιστής,δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ η χρήση του.

Φίλε ΕΚΕΙΝΟΣ....μαζί σου στην προσωπική σου επανάσταση.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Σωστά.....

και δίνουμε και τα ανάλογα παραδείγματα στους νεότερους.....

και μετά αν σκοτωθείς φταίει "η σκοτώστρα η μηχανή"....

Σόρρυ αλλά δεν θα επικροτήσω ποτέ αντιλήψεις και απόψεις που οδηγούν σε θάνατο.....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Σιγα ρε παιδια, χαλαρωστε λιγο με τα ΕΓΩ ΞΕΡΩ, δηλαδη ειστε οι μονοι που εχετε πεσει με πολλα??? Ελεος πια με τις επαναστασεις χωρις αιτια, μαγκες στα παραθυρα των τηλεορασεων και των φορουμ...Αλλα ξανα ειπα για δοκιμαστε να ζησετε στο εξωτερικο με το "πολιτισμο και την κουλτουρα" τους...Οι νομοι υπαρχουν για ανθρωπους που δεν καταλαβαινουν τη σημαινει κρανος, ζωνη, ασφαλεια...Αντε πεισε ενα 16 να βαλει κρανος επειδη ειναι καλο και οχι επειδη αλλιως θα τον γραψουν...Δηλαδη ποιο πολιτικο καθεστως θα σας ευχαριστουσε και δεν δεχεστε το υπαρχον και θελετε και επανασταση???

Παντα φιλικα, χωρις ορεξη για τσακωμους απλα χαρην συζητησης..
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

...νύχτα θα φύγω...
    Προσωπικά,δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης.

Στο θέμα τώρα.Δηλαδή,εάν δεν μπορώ να σε πείσω για την χρήση προστατευτικού εξοπλισμού,θα πρέπει να σου το επιβάλλω με νόμο?Δεν μπορώ να σε πείσω να κόψεις το κάπνισμα,να φοράς προφυλακτικό,να σταματήσεις την κατάχρηση αλκοόλ,να τρως λιπαρά...(είναι προφανές που το πάω).Λοιπόν?Θα σου τα επιβάλλω δια νόμου?
    Μην ξεχνάμε ότι,η μη χρήση κράνους βλάπτει αυτόν και μόνο αυτόν που την επιλέγει.Αυτός θα σκοτωθεί,αυτός θα τραυματισθεί σοβαρά,στην τελική αυτός θα φάει το κεφάλι του.Εάν πιστεύετε ότι η κλήση για χρήση κράνους αποσκοπεί στην ασφάλειά μας και δεν έχει εισπρακτικό χαρακτήρα,συγχωρέστε με αλλά πλανάσθε πλάνην οικτράν!

Το παράδειγμα με τα προσωπικά μου ατυχήματα,λυπάμαι που δεν εξελήφθει όπως προοριζόταν.Δεν ήθελα να πω κάτι διαφορετικό πλην του ότι,ΑΝ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΑ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΛΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ,σ'αυτό το εξαιρετικό forum.Απλά ήθελα να γίνει κατανοητό ότι αυτός (εγώ)που τα γράφει αυτά,ΓΝΩΡΙΖΕΙ τι θα πει κράνος και μάλιστα δεν θα σταματήσει ποτέ να προτρέπει για την χρήση του.Όχι όμως και για την επιβολή του με νόμο.Κατά τα άλλα,προσωπικά τουλάχιστον,δεν πιστεύω ότι πρέπει να ανατραπεί ολόκληρο το πολιτικό σύστημα αυτού του τόπου.Επισημάνσεις γίνονται για να πάρουν σιγά-σιγά τα πράγματα μια καλύτερη κατεύθυνση

Πάντα φιλικά

Αρχικά δημιουργήθηκε από kapoulos

Μην ξεχνάμε ότι,η μη χρήση κράνους βλάπτει αυτόν και μόνο αυτόν που την επιλέγει.Αυτός θα σκοτωθεί,αυτός θα τραυματισθεί σοβαρά,στην τελική αυτός θα φάει το κεφάλι του.
    Είσαι σίγουρος; Τα έξοδα για τη νοσηλεία του;;; (ειδικά αν μείνει λαχανικό για την υπόλοιπη ζωή του)

Αν αφήσει γυναίκα χήρα και ορφανά παιδιά;

Το ότι χάθηκε μια παραγωγική μονάδα δεν μετράει;;

Μήπως δεν το έχεις σκεφτεί αρκετά;

Εάν πιστεύετε ότι η κλήση για χρήση κράνους αποσκοπεί στην ασφάλειά μας και δεν έχει εισπρακτικό χαρακτήρα,συγχωρέστε με αλλά πλανάσθε πλάνην οικτράν!
    Αν κάποιος για το φόβο του προστίμου και μόνο αποφασίσει να φοράει κράνος, και λίγες μέρες μετά τρακάρει και σωθεί από το κράνος, το αποτέλεσμα του νόμου, για σένα, ήταν μόνο εισπρακτικό;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    ...Αντε πεισε ενα 16 να βαλει κρανος επειδη ειναι καλο και οχι επειδη αλλιως θα τον γραψουν...

Παντα φιλικα, χωρις ορεξη για τσακωμους απλα χαρην συζητησης..

Συμφωνω με τον Rsp σε αυτο το σημειο.Αν και ειμαι κι εγω υπερ της ελευθερης επιλογης του να φοραω κρανος ή οχι κι ετσι πρατω.Φοραω κρανος το 99% των περιπτωσεων και δεν φοραω ελαχιστες φορες γιατι δεν θελω.
    Αλλα...
    Πολλες φορες αποριπτουν το κρανος ανθρωποι που δεν το εχουν μαθει,οπως οι 16χρονοι που αναφερει ο rsp και που δεν αντιλαμβανονται τον κινδυνο,εκει ομως απαιτειτε εκπαιδευση και εξοικιωση,οχι καταστολη.Μαθε να οδηγεις με κρανος ,συνιθησε το και μετα αμα δε γουσταρεις ,μην το φορας.
    Στην τελικη βλεπω χιλιαδες μεροκαματιαρηδες στους δρομους που φορανε γελοια κρανακια,λυμενα που καλυπτουν μεν τον νομο αλλα οχι τις προδιαγραφες ασφαλειας.Αρα το "να φορας κρανος υποχρεωτικα "δεν αρκει απο μονο του.

Οσο για την πολιτεια,θυμαστε την εποχη που τα κρανη ηταν υποχρεωτικα αλλα και ειδος πολιτελειας με 36%ΦΠΑ;

Πως να μην εισαι επιφυλαχτικος απεναντι σε μια τετοια πολιτεια;
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Γνωριζω περιπτωσεις που το κρανος δεν βοηθησε τους μοτοσυκλετιστες.............Ομως εχουμε υποχρεωση σε αυτους που μας αγαπανε και μας περιμενουνε,να μειωνουμε τις πιθανοτητες θανασιμου τραυματισμου.Τωρα οσο αφορα τα πολλα κυβικα των μοτο,τις υπερβολικες ταχυτητες και τα αλλα......οπως ελεγε ενας παλιος μηχανοβιος ΚΑΛΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΚΑΖΙ ΕΧΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙ....... .Βεβαια ασταθμητος παραγοντας ειναι παντα η τυχη....................

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της Kortenaer
    ΦΙΛΕ "ΕΚΕΙΝΟΣ" ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ.
    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ (ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΦΥΤΟ Η ΠΑΡΑΛΥΤΟΣ (ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ) ΤΟΤΕ:
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ? Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΕΝΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ? Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ?...............ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΞΕΡΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΨΥΧΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ (ΕΙΠΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΦΙΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΟΔΗΓΗΣΟΥΝ, Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΙΚΗ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΙΓΑΚΙΑ:
    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ

ΦΙΛΙΚΑ ΜΑΝΟΣ

...νύχτα θα φύγω...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
    Είσαι σίγουρος; Τα έξοδα για τη νοσηλεία του;;; (ειδικά αν μείνει λαχανικό για την υπόλοιπη ζωή του)

Αν αφήσει γυναίκα χήρα και ορφανά παιδιά;

Το ότι χάθηκε μια παραγωγική μονάδα δεν μετράει;;

Μήπως δεν το έχεις σκεφτεί αρκετά;
    Φίλε gdevelek,

Ένας πολύ καλός και έμμεσος τρόπος να προτρέψει η πολιτεία να φορούν όλοι κράνος,είναι να ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι ΔΕΝ αναλαμβάνει (η πολιτεία) τα έξοδα νοσηλείας σε περίπτωση ατυχήματος,μοτοσυκλετιστή που δεν είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.Με αυτόν τον τρόπο ξέρεις από πριν ποιές είναι οι συνέπειες της επιλογής σου,αλλά είσαι ελεύθερος να αποφασίσεις,τί θα πράξεις τελικά.

Και για να μην φύγουμε από το θέμα και παρανοήσουν κάποιοι,άθελά τους,δεν τίθεται θέμα χρησιμότητας του κράνους.Αυτό το παίρνουμε (τουλάχιστον προσωπικά) ως δεδομένο.Το πρόβλημα είναι στην ΕΠΙΒΟΛΗ της χρήσης του,ενώ θα έπρεπε να συζητάμε για ΠΡΟΤΡΟΠΗ.

Πάντα όρθιοι !

Φίλε gdevelek,

Ένας πολύ καλός και έμμεσος τρόπος να προτρέψει η πολιτεία να φορούν όλοι κράνος,είναι να ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι ΔΕΝ αναλαμβάνει (η πολιτεία) τα έξοδα νοσηλείας σε περίπτωση ατυχήματος,μοτοσυκλετιστή που δεν είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.Με αυτόν τον τρόπο ξέρεις από πριν ποιές είναι οι συνέπειες της επιλογής σου,αλλά είσαι ελεύθερος να αποφασίσεις,τί θα πράξεις τελικά.
    Αυτή η πρόταση δεν είναι λύση

Εδώ αδιαφορούν αν μείνουν φυτά, λες να προβληματιστούν με το κόστος νοσηλείας;

Αφού αυτοί πιστεύουν πως είναι οδηγάρες και τα ατυχήματα ούτε καν τους αφορούν!!! Ακόμη και με το ψοφόκρυο, σκούφο βάζουν, κράνος δεν βάζουν! Είναι, με ένα εντελώς βλακώδη τρόπο, απόλυτα βέβαιοι πως ΔΕΝ θα πέσουν!

Αν γίνει αυτό που προτείνεις, απλά στην δυστυχία του ατυχήματος θα προστεθεί και ένα τεράστιο οικονομικό θέμα

Μόνο τα ασφαλιστικά ταμεία θα ωφεληθούν

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 01:24
  2. Κρυφες δοκιμες του Rossi με το νεο Yamaha του 2006.....
    από gmakris στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 10:40
  3. ΣΧετικα Με Το ΑτυΧημα Και Την Υγεια Του Διονυση
    από fire στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2005, 16:38
  4. Το Εdo Του Γεροντα Με Xonda 50cc
    από karelis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 13:43

Κανόνες δημοσιεύσεων