ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ.
ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΩ, ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ.
zoudis μηπως σε ειχε μπριζωσει κανενας λιγο πριν και τα εχωσες στο grammario?
Δικιο εχει το παλικαρι!
Εχει δουλεια το μεταλακι για να το φτιαξει ετσι οπως το βλεπουμε στη φωτο
Και δεν νομιζω να προσπαθησε να το πουλησει
Εμεις ρωταγαμε ποσο σου στοιχησαν και ποσο πανε να μας φτιαξεις
Εγω δηλαδη που ειπα για ομαδικη αγορα καρινουλας σε αντιστοιχο θεμα τι εκανα προσπαθησα να πουλησω καρινες στον κοσμο?
Οχι απλα αν υπαρχουν και αλλα ατομα που την θελουν να μπορεσουμε να χτυπησουμε μια καλυτερη τιμη
So calm down!
..τι λετε ρε νέοι....
Γραμμάριος είσαι μίκρος ακόμα....πάρε πρώτα το διπλωματάκι σου, βγες στην πιάτσα, και έλα να μιλήσουμε μετά για κόστη εργατικά και υλικών και για γραμμές Παραγωγής ....!
Στο Πολυτεχνειο νέος δεν μαθαίνουμε τίποτις....
Και στη τελική Στα φρύδια μου....δεν πα να τα πουλήσεις και 600 γιούρο....ζώα υπάρχουν πολλά εκέι έξω, όποτε, είμαι σίγουρος ότι θα τα πιάσεις τα λεφτά σου....
![]()
Drive It Like You Stole It
ΚΟΙΤΑ ΔΟΥΛΕΥΩ "ΕΞΩ" ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ "ΝΕΟΥΣ" ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 8 ΕΤΩΝ PARTTIME ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΕΤΡΑΩΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ "ΑΣΧΕΤΟΣ" ΟΣΟ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΙ. ΔΕ ΔΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ.