Mias kai den prolava na se parotryno kai go na tin pareis (einai asteri den prokeitai na exeis provlimata,kanoniko skyli) to mono pou mou menei einai na sou po kaloriziki.
Panta orthios kai prosektikos!!
![]()
![]()
Mias kai den prolava na se parotryno kai go na tin pareis (einai asteri den prokeitai na exeis provlimata,kanoniko skyli) to mono pou mou menei einai na sou po kaloriziki.
Panta orthios kai prosektikos!!
![]()
![]()
And as he flies --- tears in his eyes ---
his wind-whipped words echo the final take
and he hits the trunk road doing around 120
with no room left to brake.
Εχουμε και λεμε
μεχρι στιγμης το γκαραζ μου διαθετει 3 .
Το καθε ενα ,ειναι σε κατασταση Project ,
Τωρα τι σε ενδιαφερουν τα δικα μου ,θα μου πεις ;
Το μηχανακι ειναι σκυλι ,απο ανταλακτικα βρισκεις με το κιλο , απο συντηρηση λαδακια ,
τωρα αυτα που πρεπει να προσεξεις, αναρτηση ,αμορτισερ, ολα τα μεταχειρισμενα εκει πασχουν .
το μοτερ σπανια εχει προβληματα ,εκτος αν ο τυπος το εσκιζε και δεν το συντηρουσε
ειναι τιμιο μηχανακι για καποιον που δεν ειχε ποτε, στριβει τρελα και ειναι διαχρονικο .
Το μονο που μπορω να σου πω καλως ηλθες στην παρεα τον RC31 ....
οτι χρειαστεις εδω ειμαστε
Ωραια ιδεαΑρχικά δημιουργήθηκε από liospi
δεν πάμε για κανά μπυρέτο όλοι οι brosάκιδες?
![]()
![]()
![]()
εγω μεσα ειμαι
θα το κανονισω προσεχως !!!!
Κάλη φαση να μαζευτούμε αλλα περιμένετε να ανοίξουνε λιγο οι μέρες , να ζεστάνει και να βγάλω το γαμωδίπλωμα![]()
Modenas Kriss 125
αν εχει χαρτια ο σκελετος/υποπλαισιο μ'ενδιαφερει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Bil
Το BROS 400 (product two) το είχα για 3 χρόνια και το είχα αγοράσει σε άριστη κατάσταση 700.000 δρχ το 1996. Η μηχανή αυτή είναι άριστη για εισαγωγή στις μοτό, είναι εύκολο, σχετικά αργό και αδύναμο (συγκριτικά με τα τετρακύλινδρα εεε...) με πανέμορφη εμφάνιση που και σήμερα περνάει, απίστευτη αξιοπιστία και συμφωνώ οτι είναι σ΄κυλί...
Τώρα αν σου βγάλει καμια ντίζα κοντέρ ή καμια άλλη μικροζημιά πάλι δεν τρέχει τίποτα γιατί 1) ανταλλακτικά θα βρείς παντού Αθήνα 2) δεν είναι ποτέ σοβαρές ζημιές...
Ο,τι θελήσεις στείλε π.μ. γιατί μέχρι και το manual του Revere είχα πάρεει και το έκανα σερβις μόνος μου (βαλβίδες κλπ) και έχω και πολύ υλικο σε φωτό και πληροφορίες.
Αν δεν το έιχε καρφώσει ο αδερφός μου θα το είχα ακόμη και ακόμη έχω πίσω ζαντολάστιχο, μπρός ζαντολάστιχο, σκελετό και υπολπλάισιο γιατί τα υπόλοιπα τα είχα κάνει ανταλακτικά...
ΠΑΡΤΟ !!!![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Σου στέλνω φιλαράκο στα πμ σου μύνημα τσεκαρε το.
ΜΙα και κατα λάθος βγηκε το τόπικ ξανα στην επιφανεια να αναφέρω πως το μηχανακι εχει γραψει πια 86500 ΚΜ και του εχω κανει 13οοο σε λιγοτερό απο 8 μήνες χωρις το παραμικρό απρόοπτο .Τωρα αν μου καιει και μισο λιτρο λάδι καθε 2000 κμ δεν το σκεφτομαι και πολύ
Λάβετε και μια νυχτερινή λήψη σε πλήρη φόρτο
![]()
Modenas Kriss 125
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
ΜΙα και κατα λάθος βγηκε το τόπικ ξανα στην επιφανεια να αναφέρω πως το μηχανακι εχει γραψει πια 86500 ΚΜ και του εχω κανει 13οοο σε λιγοτερό απο 8 μήνες χωρις το παραμικρό απρόοπτο .Τωρα αν μου καιει και μισο λιτρο λάδι καθε 2000 κμ δεν το σκεφτομαι και πολύ
Λάβετε και μια νυχτερινή λήψη σε πλήρη φόρτο
εξοχα!
(που ηταν η Moriwaki?ΟΕΟ?)
![]()
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι χρονολογια εβγαινε το μπρος (400)?![]()
88-92 το σκέτο , 90-92 το PGM ....Αρχικά δημιουργήθηκε από xend
Μηπως μπορει να μου πει καποιος τι χρονολογια εβγαινε το μπρος (400)?![]()
![]()
:rotflmao:
Modenas Kriss 125
kalispera paidia!!exw ipo ti katoxi mou edw kai 4 mines,ena bros 400 pgm product 2(i prwti mou mixani!!!!!!).mexri stigmis exw simplirwsei 6.000χλμ. xwris to paramikro.prosfata tou allaksa kai lastixakia(bridgestone bt-090,ta mona pou brika logw 18aras).aporia,ti ladaki na bazw?????allazw kathe 3.000-3500χλμ.sti prwti allagh ebala torco t4-r(10w40) kai twra to idio alla 20w50,logw zestis.diabasa se diafora ksena site oti endiknite ladi 10w40.alitheuei????to mixanaki to pira me to konter na grafei 30000χλμ.(d to pisteyw,prepei na exei peiraxtei....)k siga siga paw gia allagi alisidas,(kanei ena enoxlitiko thoribo,paroti einai ok sto sfiksimo tis)poso tha mou stoixisei an gnwrizei kapoios????????telos enadiaferoume gia allagh eksatmisis,mporw na brw kati?????signwmi an sas zalisa,euxaristw prokatabolika....
Ωραίο το brosaki σου φίλε, και δείχνει καθαρό. Για το λάδι το manual για το δικό μου το 650 γράφει 10-40 για χειμώνα-καλοκαίρι.
Για τα λάστιχα τι εννοείς με το 18αρα? ζάντα? μήπως εννοείς 80 προφίλ στο μπροστινό? Πές και πόσο σου κόστισε να δούμε τι θα πληρώσουμε και εμείς![]()