Το γιατί επιλεγήκαμε για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και τι κρύβεται από πίσω είναι ένα θέμα που σηκώνει ΠΑΡΑ πολύ συζήτηση.
Μακάρι να είχαν κονομίσει μόνο οι του 2004…..
Εδώ μιλάμε για τρελή κονόμα…….από πολύ περισσότερους……
Το γιατί επιλεγήκαμε για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και τι κρύβεται από πίσω είναι ένα θέμα που σηκώνει ΠΑΡΑ πολύ συζήτηση.
Μακάρι να είχαν κονομίσει μόνο οι του 2004…..
Εδώ μιλάμε για τρελή κονόμα…….από πολύ περισσότερους……
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
...τί ζητάω??????![]()
Μιά καλύβα στις Μαλδίβες θέλω και την ησυχία μου....![]()
:ZZZ:
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
Κάτι σε Ταϊτή μου θυμίζει αυτό!!! Super!!!![]()
Θα έρχομαι από Μαλδίβες να σε παίζω καμια ρακέτα!!!:rotflmao:
SARCASM / because beating the shit out of people is illegal
Τζαμάικα!!!! Πάρε ακόμα μια
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Μια μηχανούκλα να κόβεις βόλτες εσύ δεν θες;Μιά καλύβα στις Μαλδίβες θέλω και την ησυχία μου....
Μια γκομενάρα να σου απλώνει αντιλιακό στην κορμάρα εσύ δεν θες;
Ένα κοτεράκι να γυρνάς και στα γύρω νησιά εσύ δεν θες;
![]()
Εγώ θέλω!
Θέλω!
![]()
Μια ίσον καμία αγαπητέ!!!!
Από δύο και βάλε!!!!!!![]()
![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Δεν χαλιέμαι, δεν χαλιέμαι!Από δύο και βάλε!!!!!!
Μπορώ να πω ότι θα γούσταρα και δύο...
...και όσες να 'ναι άμα λάχει!
![]()
ΔΕ ΠΑΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΛΕΩ ΓΩ??????????????
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Και όμως, (αν κοιτάξεις καλά στο βάθος της θάλασσας), ακόμα κι εκεί παραμονεύει ο…Στόλος!!!
Και εγώ χάρηκα όταν παίρναμε τους Ολυμπιακούς αγώνες.Και ένιωσα και περήφανος και ότι όλα θα αλλάξουν στην Ελλάδα προς το καλύτερο.Ε ήμουν μικρότερος τότε...
Από εκεί και πέρα έργα έγιναν.Και το μετρό και το αεροδρόμιο και η Αττική οδός και άλλα έργα.
Αλλά...όταν παρουσιαζόμουν στο Μεσολόγγι το 96 στο Ρίο βλέπω ταμπέλα για την γέφυρα.Είχε μπει μάλιστα μία κολώνα τεράστια τότε και ήταν και ένα πλοίο το οποίο βοηθούσε στα έργα.Σήμερα έχουμε 2004 δηλαδή 8 χρόνια μετά και ακόμα γέφυρα ΔΕΝ υπάρχει έτοιμη!!!!
Άλλο...Την κακιά σκάλα πόσα χρόνια την θυμάστε??? Πόσα χρόνια θυμάστε τις σήραγγες???? Έχει αλλάξει τίποτα σήμερα μετά από τόσα χρόνια???Όχι!Απλά ήταν που ήταν δύσκολο σημείο τα τελευταία χρόνια είναι ακόμα δυσκολότερο!!!
Άλλο...Εδώ και 5 χρόνια αν όχι παραπάνω έχουν ξεκινήσει τα έργα για νέο δρόμο για τον Πόρο.Πριν δύο χρόνια είχε ολοκληρωθεί όλη η διαδρομή ΕΚΤΟΣ από 6 χιλιόμετρα!!!Ε ακόμα και σήμερα έτσι είναι.Ο δρόμος κλειστός!
Άλλο...Εθνική Οδό!Τα διόδια μήπως ξέρουμε γιατί τα πληρώνουμε??? Υποτίθεται για συντήρηση της Εθνικής και όχι για ξεχρέωμα της!Γιατί συντήρηση προσωπικά δεν βλέπω!!Παντού στρώνουν καινούργια κομμάτια=μπαλώματα=2-3 μήνες το πολύ!Θυμάμαι την Τριπόλεως που την είχαν φρεσκοστρώσει!!!Χάρμα οφθαλμού!!!Περάστε σήμερα λίγα χρόνια μετά και απολαύστε τρύπες και οδόστρωμα!!!Ή απολαύστε Εθνική προς Βορρά μεριά!!!Παντού εργοτάξια χρόοοονιιιαααα τώρα!!!Παρακάμψεις κόντρα παρακάμψεις!
Άλλο...Μέσα στην Αττική πείτε μου ποιος κεντρικός δρόμος είναι σε καλή κατάσταση!Π.Ράλλη?Γρ.Λαμπράκη?Κηφισός?Λ.Αλεξάνδρας?Λ.Π σειδώνος?Λ.Βουλιαγμένης?Λ.Μαραθώνος?Λ.Καβάλας?κτλ κτλ κτλ!!ΚΑΝΕΝΑΣ!
Άλλο...Τόσα χρόνια με το που βρέχει θυμάστε τι γίνεται????ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ???
Άλλο...Εξακολουθεί ακόμα και σήμερα η ασυνενοησία μεταξύ αρχών?Φτιάχνουν δρόμο, σκάβει η ΔΕΗ,μπαλώνουν τον δρόμο, σκάβει η ΕΥΔΑΠ, ξαναμπαλώνουν τον δρόμο, σκάβει ο ένας σκάβει ο άλλος και μετά τα παρατάνε έτσι!Και στα περισσότερα έργα πείτε μου ποια σήμανση υπάρχει????Μια ταμπελίτσα του κώλου,μικρή ούτε καν φωτιζόμενη!
Ναι έγινε το Μετρό!Δεν λέω σπουδαίο έργο αν και δεν το χρησιμοποιώ δεν έχει σημασία.Ασχολήθηκε ΠΡΙΝ στις μελέτες κανείς για χώρους στάθμευσης???
Άλλο...Ηλεκτρικός!!!Ένα μάτσο χάλια ήταν αυτός και οι στάσεις ένα μάτσο χάλια είναι.Τώρα απλά τρέχουν λόγω Ολυμπιάδας.Σε πόσες στάσεις μαζεύονταν πρεζόνια κτλ κτλ χωρίς να τους ενοχλεί κανείς?
Άλλο...Νοσοκομεία!!!Πόσα έχουν μαύρο χάλι τόοοοοσααα χρόνια????Και γενικά η περίθαλψη??Εδώ δεν μπορούμε χρόοοονια τώρα να εξυπηρετηθούμε εμείς οι ίδιοι.Τώρα που θα έχουμε τόσους επισκέπτες θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε???Μάλλον όχι??Δηλαδή τι μάλλον!!
Άλλο...Έχουμε υποδομή ώστε όοολοιιι αυτοί που θα έρθουν για τους Ολυμπιακούς + εμάς να κινιόμαστε με άνεση μέσα στην πόλη???Κάθε καλοκαίρι οι δρόμοι είναι πηγμένοι!!!Εκτός από 10-15 μέρες που πάνε όλοι διακοπές!Ε φανταστείτε τους μαζί με κάνα εκατομμύριο ακόμα!
Και πολλά άλλα τα οποία βαριέμαι να γράψω!!!Δεν θέλω να είμαι αρνητικός αλλά έτσι είναι.Και εγώ χάρηκα για τους Ολυμπιακούς αλλά ήταν πολύ νωρίς για εμάς!!!Δεν ήμασταν ικανοί να ανταπεξέλθουμε!!Απλά ως Έλληνες έχουμε συνηθήσει πλέον να ζούμε στο μαύρο μας το χάλι, να μας γ@μάνε και να μην μιλάμε και πλέον το οτιδήποτε μας φαίνεται τεράστιο!Καλά και Άγια όλα τα έργα που γίνονται για τους Ολυμπιακούς.Μετά από τους αγώνες όμως τα περισσότερα ΔΕΝ θα έχουν κανένα νόημα!!!Τόσα λεφτά π.χ για το σκέπαστρο Καλατράβα.Και εκτός αυτού ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ είναι έτοιμο!!!Γιατί μας έχουν πάρει χαμπάρι και οι ξένοι και μας δουλεύουν!!Πείτε μου ΠΟΤΕ οποιαδήποτε κυβέρνηση ή οργανισμός ζήτησε ευθύνες???ΠΟΤΕ!!!Δεν τρέχει μία!Απλά τρεχάτε ποδαράκια μου να μην σας χέσει ο κώλος!Και εννοείται ότι μετά από τους Ολυμπιακούς θα αργήσουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ να ξαναδούμε έργο!!Και όχι μόνο αυτό αλλά και όσα δεν πρόλαβαν να τελειώσουν θα μείνουν εργοτάξια!
Στα βασικά ήμαστε ακόμα ΠΟΛΥ πίσω και πολύ φοβάμαι ότι θα είμαστε για πολύ ακόμα!Και εμείς καθόμαστε και συζητάμε για τον εθελοντισμό!!!Είναι φανερό ότι το σκαρφίστηκαν για λιγότερα έξοδα!!Έχει φροντίσει κανείς να μας δείξει το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων και της ευγενής άμυλας???Κανένας!!Ούτε για την παιδεία μας!!Οπότε τι έπαθαν ξαφνικά?Ξέρω 3-4 άτομα που δήλωσαν εθελοντές και μου είπαν ότι το κάνουν μόνο και μόνο για να λένε ότι βρέθηκαν σε μια Ολυμπιάδα,να δουν κάνα αγώνα τσαμπέ κτλ κτλ.Πόσοι δεν το έκαναν για τους ίδιους λόγους?Δεν έχουμε παιδεία γενικά ρε παιδιά Για τι μιλάμε τώρα?
Αυτά!Ελπίζω να μην σας κούρασα!Δεν είπα ότι δεν έχει βελτιωθεί η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.Αλλά ακόμα θέλουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δουλειά και με την νοοτροπία όλων μας δεν την βλέπω!Εμείς θα πληρώνουμε και με το παραπάνω τους φόρους μας και κάποιοι θα τα τσεπώνουν πάντα σε βάρος μας προσφέροντας μας ένα 10-20% από αυτά που έχουμες πληρώσει και αυτό το 10-20% θα το παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο ώστε να νιώθουμε όμορφα και ευχαριστημένοι!Και τα βασικά προβλήματα ΑΚΟΜΑ θα υπάρχουν και θα εξακολουθούν να υπάρχουν!
Τι να το κάνω εγώ το αεροδρόμιο, το μετρό κτλ κτλ που δεν λέω ότι δεν είναι σημαντικά ίσα ίσα, αν και δεν τα χρησιμοποιώ δεν έχει σημασία,όταν κάθε μέρα πηγαίνοντας στην δουλειά περνάω από δρόμους παγωδρόμια, γεμάτους λακούβες και παγίδες, όταν βγαίνω για εκδρομή το ίδιο και γενικά ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ μετακινήσεις μου κρύβουν τρελλούς κινδύνους.Τι να το κάνω εγώ όλα τα έργα όταν κάποιος αρρωστήσει και τον πάνε από νοσοκομείο σε νοσοκομείο και στο τέλος τον πετάνε σε κάνα ράντσο.Τι να τα κάνω εγώ τα έργα όταν όλα ακριβαίνουν και αυξάνονται εκτός από τον μισθό μας.
Δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να γίνονται έργα.Αλλά να κοιτάξουμε κάποτε και τα στοιχειώδη!!!
Πικραμένος Μακεδόνας λοιπόν. ΟΚ, τώρα σε καταλαβένω απολύτως. Και μιας και έχω ζήσει στην Μακεδονία 10 χρόνια ένα έχω να σου πώ. Ξεκολάτε από την νοοτροπεία όλα στην Αθήνα γίνονται και διεκδικήστε. Πόσο χρεωθήκαμε για τον οργανισμό "Θεσσαλονίκη πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης"?Απλά σχολιάζω γιατί στην ουσία εμείς (προς βορρά μεριά) δεν "χαρήκαμε" τίποτα...
Κρίνε τον εαυτό σου από το τι ψήφησες στις τελευταίες εκλογές σε σχέση με τις προηγούμενες και κρίνε και τους συντοπίτες σου.
Τώρα θες να θυμηθώ ποιο ήταν το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας το 1981 ήταν στο μεσοδιάστημα και ποιό τώρα? Να θυμηθώ με ποιόν τρόπο δημιουργήθηκε? (χρυσή τετραετία '81-'85 που όλοι αγόρασαν σπίτι και το Τσοβόλα δώστα όλα)Τι σχέση έχουν οι δρόμοι και τα αεροδρόμια με τους αγώνες; Μήπως θα έπρεπε να έχουμε μείνει πίσω στη δεκαετία του '80; δηλαδή τόσα χρόνια δεν θα γινόταν κανένα έργο αν δεν είχαμε πάρει τους αγώνες;;;
και για όλα αυτά ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ δεν έχει καμία ευθύνη σωστά?Μήπως τα χρηματοδοτήσαμε εμείς τα έργα αναπτύσσοντας ας πούμε... τη βιομηχανία μας, τη ναυτιλία μας (ποια;..)... τον τουρισμό μας (πού χάθηκε αυτός...)...
Πότε θα φταίει η κυβέρνηση, πότε θα φταίνει οι κακοί οι ξένοι που πάνε στην Τουρκία, πότε τα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Αλλά ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ποτέ.
Για το πρώτο καλώς ή κακώς δεν έχουμε την τεχνογνωσία για την κατασκευή ενώς τέτοιου έργου από μόνοι μας. Άλλωστε ανοιχτός διαγωνισμός ήταν ας πήγενες να τον χτυπήσεις.Μήπως θα έπρεπε να είμαι ευτυχισμένος που μας έφτιαξαν ένα αεροδρόμιο οι Γερμανοί; ή για την Αττική οδό που κάθε 7 χιλιόμετρα κάναμε φιέστα και όταν βρέχει καταλαβαίνει κανείς την ποιότητα του έργου από τη γυαλάδα της υπερσύγχρονης ασφάλτου!
Για το δευτερο μπορείς να πας στο οικοίο Αστυνομικό Τμήμα και να υποβάλεις μύνηση στον κατασκευαστή του έργου για κακή ποιότητα. Αλλά δεν το κάνεις γιατί είσαι ωχαδερφιστής. Και γιατί δεν έχεις μάθει να λειτουργείς έτσι.
Δεν θυμάμαι αν το διάβασα εδώ ή σε άλλο φόρουμ "Όταν ο τροχαίος θέλησε να "γράψει" Γερμανό τουρίστα με μοτό για παραβίαση διπλής διαχωριστικής σε Δρόμο στη Μάνη ο Γερμαναράς του απάντησε ότι δεν υπογράφω την κλήση αν δεν πάμε στο Τμήμα να υποβάλω μύνηση στον κατασκευαστή του δρόμου. Γιατί υπήρχε λακούβα και θα έπεφτε μέσα αν πέρναγε "κανονικά". Έτσι λοιπόν τον άφησε ο τροχαίος να πάει στο καλό μιας και δεν ήξερε τι να του απαντήσει".
Όταν μάθουμε να διεκδηκούμε και όχι να επαιτούμε τότε ίσως κάτι αλλάξει.
Το θέμα είναι να βλέπεις το Δάσος και όχι το δέντρο. Και στην Ελλάδα οι περισσότεροι το δέντρο βλέπουν παρά το δάσος.Φιλε capo μην κατηγορεις τα παιδια ο,τι βλεπουν λενε
Η μήπως πρέπει να ξεχάσω ότι κατά τις απογραφές όλοι μας τρέχουμε στο χωριό "για να γίνει δήμος" Στην τελευταία απογραφή ζούσαν στην Αθήνα 3.700.000 και κάτι ψιλά. Από την οικογένειά μου (5 άτομα) μόνο εγώ δήλωσα ότι μένω μόνιμα Αθήνα και οι υπόλοιποι δήλωσαν μόνιμη κατοικία το χωριό καταγωγής. Και άκουσα τα εξαμάξης γιατί δήλωσα Αθήνα.
Φταίει λοιπόν το κράτος να έρθει να με κοπανήσει?
Φταίει όταν εμείς οι ίδιοι βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας?
Σχολεία, νοσοκομεία, υπηρεσίες και ότι άλλο έχει σχέση με το κράτος βάση αυτής της γαμημένης της απογραφής σχεδιάζετε. Και εμείς τρέχουμε στο χωριό μας. Και μετά δεν φτάνουν τα νοσοκομεία, δεν υπάρχουν αίθουσες στα σχολεία και πάει λέγοντας. Αλλά εμείς δεν φταίμε. Το κωλοκράτος που ζούμε φταίει.
Τα καλύτερα ταξίδια είναι..........
........αυτά που δεν κάναμε ακόμα!
Ρε Γιώργη δεν λέμε ότι και εμείς δεν φταίμε!!!Αλλά μην τα ρίχνουμε όλα σε εμάς!!Πήρες εσύ χαμπάρι τι παιζόταν κάτω από τα τραπέζια και πόσοι μάσησαν λεφτά κτλ κτλ?Και αν έπαιρνες τι θα έκανες???
Με τόσα προβλήματα σε τόσους δρόμους τι μηνύσεις να πρωτοκάνεις???? Και σε ποιον????
ΟΡΙΣΤΕ;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Capo_Di_Capi
Τώρα θες να θυμηθώ ποιο ήταν το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας το 1981 ήταν στο μεσοδιάστημα και ποιό τώρα? Να θυμηθώ με ποιόν τρόπο δημιουργήθηκε? (χρυσή τετραετία '81-'85 που όλοι αγόρασαν σπίτι και το Τσοβόλα δώστα όλα)
και για όλα αυτά ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ δεν έχει καμία ευθύνη σωστά?
Πότε θα φταίει η κυβέρνηση, πότε θα φταίνει οι κακοί οι ξένοι που πάνε στην Τουρκία, πότε τα διαπλεκόμενα συμφέροντα. Αλλά ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ποτέ.
Για το δευτερο μπορείς να πας στο οικοίο Αστυνομικό Τμήμα και να υποβάλεις μύνηση στον κατασκευαστή του έργου για κακή ποιότητα. Αλλά δεν το κάνεις γιατί είσαι ωχαδερφιστής. Και γιατί δεν έχεις μάθει να λειτουργείς έτσι.
Σχολεία, νοσοκομεία, υπηρεσίες και ότι άλλο έχει σχέση με το κράτος βάση αυτής της γαμημένης της απογραφής σχεδιάζετε.
Τσοβόλα δώστα όλα;;;
Από πού τα έδωσε;;;
Αναρωτήθηκες ποτέ πώς άδειασαν τα ταμεία;; για πήγαινε μια βόλτα από το ΝΑΤ για παράδειγμα και ρώτα τους ασφαλισμένους πόσα έδιναν το μήνα όλα τα χρόνια που δούλευαν και θαλασσοδερνόντουσαν... για ρώτησε τους τι εφάπαξ και τι σύνταξη παίρνουν... για ρώτησε τους αν βρίσκουν γιατρό συμβεβλημένο να τους εξετάσει (γιατί δεν τους πληρώνουν) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ!
Δεν έχω κέφι ούτε να το συζητήσω. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι θέλει και είναι υπεύθυνος και για τις πράξεις του ανάλογα με τα "πιστεύω" του. Δεν θα σου τα αλλάξω εγώ αφού το βλέπεις έτσι.
Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ που έτσι υποτιμητικά ονομάζεις ΟΧΙ δεν φταίει για όλα τα κακά της μοίρας του.
ΝΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!!! ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΝΕΥΟΜΑΣΤΕ!
Όταν δίνεται ένα δημόσιο έργο είναι υπεύθυνο το δημόσιο για τη σωστή εκτέλεση του και την παραλαβή του!! Δεν είμαι υπεύθυνος εγώ να το αστυνομεύω. Αυτή που λες είναι η λογική του προστίμου και όχι της πρόληψης και για όλη αυτή τη ρεμούλα και την ανικανότητα θα έπρεπε εγώ να χρεωθώ τα έξοδα της δικαστικής διαμάχης και να υποχρεώσω μέσω της ελληνικής δικαιοσύνης (ΧΑΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!) τον κατασκευαστή να ξηλώσει το δρόμο και να τον ξαναφτιάξει;
ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ Ή ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ;;;
Δεν είμαι καθόλου ωχαδερφιστής... δεν έχω καμία μα καμία πίστη στην ελληνική δικαιοσύνη και σε προκαλώ να με πείσεις για το αντίθετο.
Όσο για τα σχολεία και τα νοσοκομεία και τον τρόπο που σχεδιάζονται... έλεος... θα βάλω τα γέλια... πήγαινε μια βόλτα στα νοσοκομεία και όταν έρθεις ξαναπέστο μου αυτό γιατί κανείς θα πρέπει να έχει σοβαρή έλλειψη αντίληψης ώστε να χρειάζεται αποτελέσματα απογραφών για να καταλάβει την αθλιότητα που επικρατεί.