Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Κινητό ή οδήγηση, διαλέξτε επιτέλους!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Επίσης αν μιλάς με ΒΤ(ασύρματο HF) δεν υπάρχει πρόβλημα κλήσης.
    Πάντως καλό είναι να το αποφεύγουμε το κινητό όσο γίνεται ή να κάνουμε στην άκρη για να μιλήσουμε

Τρελοκοτσιδού..!!!!

οπως επισης καλο ειναι να αναφερονται απο τα ΜΜΕ τα ατυχηματα που οφειλονται στα κινητα απο το να ασχολουνται με καθε ειδους μα%^#$%.
    Πριν κανα διμηνο σκοτωθηκε απο οδηγο που μιλαγε στο κινητο και εχασε τον ελενχο ενα παιδι 17 ετων που περιμενε απλα τα λεωφορειο στην σταση και δεν ακουστηκε πουθενα...
    τουλαχιστον ακουγοντας το καποιος που εχει λιγο τσιπα επανω του θα προσεχε την επομενη φορα που θα εκανε κατι αντιστοιχο...

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Επίσης αν μιλάς με ΒΤ(ασύρματο HF) δεν υπάρχει πρόβλημα κλήσης.
    Πάντως καλό είναι να το αποφεύγουμε το κινητό όσο γίνεται ή να κάνουμε στην άκρη για να μιλήσουμε

αν εχει αυτοκινητο ο αλλος πως τα ξερει ε?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της koutroulis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
    eblekse thn vourtsa me thn ............. foysta ....

aman esy, amesos na thn pareksigiseis !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

παλι καλα που δεν κράταγε κανα βιολι!!!

Common Sense is not that COMMON after all!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Η οδήγηση γενικά , χρειάζεται την απόλυτη συγκέντρωση μας και την 100% συγκέντρωση σε αυτό που κάνουμε εκείνη την στιγμή.

Προσωπικά, κινητό χωρίς ανοικτή ακρόαση ή έστω κάποιο σύστημα ακρόασης-ομίλίας (handsfree,Bluetooth) δεν χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο... Άστο να βαράει και θα τους καλέσω πίσω , στην τελική.

Επίσης προστεθηκε και remote control για το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου στο τιμόνι , για να μην αποσπούμαι καθόλου απο το τιμόνι , ακόμα και αν θέλω να αλλάξω σταθμό ή κομμάτι στο cd.

Είναι καθαρά θέση ατόμου και κατά πόσο είναι υπέυθυνο, έχοντας κάτω απο τον έλεγχο του , εκείνη την στιγμή , ενα όχημα 1000-2000 κιλών , με ταχύτητα περίπου 60-70χλμ την ώρα... μέσα σε ενα κομμάτι δρόμου 10 μέτρων το πολύ φάρδους , (πολύ είπα) που κυκλοφορούν και άλλοι σαν αυτόν.
    όποιος θεωρεί τώρα οτι μπορεί να οδηγήσει με το ενα χέρι στο κινητό , την προσοχή του στο τι θα ακούσει και τι θα πεί , καθώς και να πρέπει να αλλάζει ταχύτητες, να προσέχει στον δρόμο, (και τους άλλους και οχι μόνο τον εαυτό του) αλλά και να συγκρατεί στο μυαλό του την πορεία του, .... και να είναι απόλυτος/η οτι είναι εντάξει σε όλα αυτά....
    έχει μια θέση συνοδηγού στο Paris-Dakar όπου έχουν ενδοσυνενόηση , δίαβάζουν χάρτη, κοιτάνε δρόμο, ακούνε οδηγό και ουσιαστικά κατευθύνουν το αυτοκίνητο , μέσα απο εμπόδια...

Μπράβο βρε... δεν ήξερα οτι είχαμε τόσους ικανούς οδηγούς στο Ελλαδιστάν...

Κόύνια που σας κούναγε...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος
    Τωρα τι να πω..θα με κραξετε.

Οδηγω και μιλω στο κινητο αν χρειαζεται..το αυτο πραττουν ( στην πολη μου τουλαχιστον) και αρκετοι με μηχανη..οχι απλα μιλουν..text γραφουν κιολας. Το κανω κι εγω, ψεμματα να πω.... ( κοιτα ρε που ειμαι ανορθογραφη οταν γραφω ελληνικα)

Τα μηχανακια παντως τα προσεχω..κινητο η μη...τα προσεχω γιατι πολλα με 'αγνοουν'

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kxIII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Η οδήγηση γενικά , χρειάζεται την απόλυτη συγκέντρωση μας και την 100% συγκέντρωση σε αυτό που κάνουμε εκείνη την στιγμή.

Προσωπικά, κινητό χωρίς ανοικτή ακρόαση ή έστω κάποιο σύστημα ακρόασης-ομίλίας (handsfree,Bluetooth) δεν χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο... Άστο να βαράει και θα τους καλέσω πίσω , στην τελική.

Επίσης προστεθηκε και remote control για το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου στο τιμόνι , για να μην αποσπούμαι καθόλου απο το τιμόνι , ακόμα και αν θέλω να αλλάξω σταθμό ή κομμάτι στο cd.

Είναι καθαρά θέση ατόμου και κατά πόσο είναι υπέυθυνο, έχοντας κάτω απο τον έλεγχο του , εκείνη την στιγμή , ενα όχημα 1000-2000 κιλών , με ταχύτητα περίπου 60-70χλμ την ώρα... μέσα σε ενα κομμάτι δρόμου 10 μέτρων το πολύ φάρδους , (πολύ είπα) που κυκλοφορούν και άλλοι σαν αυτόν.
    όποιος θεωρεί τώρα οτι μπορεί να οδηγήσει με το ενα χέρι στο κινητό , την προσοχή του στο τι θα ακούσει και τι θα πεί , καθώς και να πρέπει να αλλάζει ταχύτητες, να προσέχει στον δρόμο, (και τους άλλους και οχι μόνο τον εαυτό του) αλλά και να συγκρατεί στο μυαλό του την πορεία του, .... και να είναι απόλυτος/η οτι είναι εντάξει σε όλα αυτά....
    έχει μια θέση συνοδηγού στο Paris-Dakar όπου έχουν ενδοσυνενόηση , δίαβάζουν χάρτη, κοιτάνε δρόμο, ακούνε οδηγό και ουσιαστικά κατευθύνουν το αυτοκίνητο , μέσα απο εμπόδια...

Μπράβο βρε... δεν ήξερα οτι είχαμε τόσους ικανούς οδηγούς στο Ελλαδιστάν...

Κόύνια που σας κούναγε...

Gandalf

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ
    Καλή η μηχανή, το κράνος καλύτερο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeoGlx
    {Κάποτε υπήρχε η προσφορά.. Χρέωση ανα Κλήση κ όχι ανα δευτερόλεπτο..}
    Σίγουρα εκείνη την περίοδο δεν έκλεινα σχεδόν ποτέ το τηλέφωνο. Ή θα άκουγα μουσική η θα είχα κληση... κ μάλιστα σε 9/10 κλιμακα έντασης .. πλέον 2,5 - 3 κ είναι σαφώς καλύτερα.

Σίγουρα δεν ήμουν κ τόσο παρόν κ αυτό το είχαν υπόψι, με συνέπεια να πηγαίνω ανάλογα με την κίνηση.. χωρίς να ζορίζω κανέναν..
    Τέσπα..
    Ένα από τα χειρότερα είναι να προσπαθούν να στείλουν κ SMS
    Εκεί κ αν είναι να την κάνεις με ελαφρά!!

Πάντως το χειρότερο σε οδηγό που έχω πετύχει: Δεν ξεκινούσε να οδηγεί, αν δεν μίλαγε στο κινητό

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tsoukas77
    Πιστευω οτι με ανοιχτη ακροαση,δεν υπαρχει προβλημα.Δεν απασχολεις τιποτα αλλο,παρα μονο το μυαλο σου.Οχι οτι ειναι σωστο και αυτο,αλλα με την ιδια λογικη δεν θα επρεπε να ακουμε ραδιο,δεν θα επρεπε να μιλαμε με τον συνοδηγο και σε ακραια περιπτωση,δεν θα επρεπε να σκεφτομαστε τιποτα αλλο οταν οδηγουμε,περαν της οδηγησης.
    Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iLia
    Τωρα τι να πω..θα με κραξετε.

Οδηγω και μιλω στο κινητο αν χρειαζεται..το αυτο πραττουν ( στην πολη μου τουλαχιστον) και αρκετοι με μηχανη..οχι απλα μιλουν..text γραφουν κιολας. Το κανω κι εγω, ψεμματα να πω.... ( κοιτα ρε που ειμαι ανορθογραφη οταν γραφω ελληνικα)

Τα μηχανακια παντως τα προσεχω..κινητο η μη...τα προσεχω γιατι πολλα με 'αγνοουν'

Στην πολη σου; ποιαααα πολη σου 'Ηλια;
    γιαααα πες λεπτομερειες...γιατι αυτο το ονομα,εχω να το ακουσω 25+χρονια....καλο εινα να σταματας και να απαντας παντως....
    Νασος
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeoGlx
    Βασικά πρέπει να είναι Η Λία
    Μιας κ αναφέρετε ως ανορθόγραφη

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Ηδη απαγορευεται και το προστιμο ειναι 33 Ε!το προστιμο ειναι λιγο.

Αλλα δεν εχει να κανει με το "κινητο" αλλα με τον ανθρωπο, και εγω μιλαω στο κινητο στο αμαξι, αλλα ταυτοχρονα ξερω και τι μου γινετε διπλα μου.

την ιδια σκεψη με σενα κανουν ολοι οι οδηγοι φιλε μου...."ξερω τι μου γινεται"..."εχω τον ελεγχο",κλπ....ειναι το ιδιο πραγμα που λενε ολοι αυτοι που πινουν,οτι και καλα δεν τους "πιανει"......εχεις ηδη πολλες δραστηριοτητες να κανεις οταν οδηγας..(.κατασταση δρομου,σημανση,προσοχη κλπ),οτιδηποτε αλλο επιπλεον,ειναι απλα επικινδυνο...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

~
    gia mena oloi osoi to kanoun afto einai dolofonoi._

Cool

Ο κόσμος να χαλάει, το κινητό, δε το σηκώνω όταν οδηγώ και στις περισσότερες περιπτώσεις προσποιούμαι ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΙΝΗΤΟ (δοκιμάστε το είναι φοβερό). Δε σταματάω στην άκρη για να απαντήσω -μόνο αν περιμένω κάποιο σημαντικό τηλεφώνημα-.

Έχω παρατηρήσει πως όταν οδηγούν αυτοκίνητο και μιλούν στο κινητό και δίπλα τους να πας και να τους κάνεις παρατήρηση δε θα πάρουν χαμπάρι τίποτα. Είναι σε άλλο κόσμο εκείνη την ώρα!! Μπορεί και να σε δούν, να τρομάξουν και να σε σκοτώσουν!!!

Ειδικά το καλοκαίρι, η λύση είναι μία. Έτσι όπως κρατάει το κινητό, περνάς με τη μηχανή δίπλα το βουτάς και του το πετάς μέσα στο αμάξι μετά από κάποια μέτρα !! (Εντάξει, υπερβολές )

Αν και είναι άσχετο, πού να τρώς γόπα από τσιγάρο πάνω σου????? (με κράνος, που έχεις ανοιχτή τη ζελατίνα, για να πάρεις λίγο αέρα ρε παιδάκι μου!!)

SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

(κατά λάθος καινούργιο ποστ, όποιος μπορεί ας το σβήσει, thanx)
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Επιτέλους τα καταφερα
    από naknath στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2004, 08:08
  2. Επιτέλους ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.....
    από DEMINIO στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2004, 10:22
  3. Απαντήσεις: 1