Σελίδα 3 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 247

Θέμα: ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟi ΔΙΚΥΚΛΩΝ & AntimetΩΠΙΣΗ

As pw kai egw thn malakia mou.
    Loipon akouste ligo pws exoune ta pragmata.Oi pio polles gomenes (η πανιά opws goustarw na ta lew) den kseroun to xristo tous apo odigisi kai den milaw gia stripsimo kai fetes kai kaseria sthn epidayro kai sta megara.Milaw gia odigiki symperifora pou den kseroun pou pan ta tessera.
    Poly apla den kseroun ti na kanoun otan briskonte sto dromo na koitaksoun sthn swsth kateythinsi na prosexoun ton diplano tous kai alla polla.
    Me ta kinita sta xeria tis perissoteres fores blepw gomenes panw sto scouteraki mesa sto 206 kai ta exoun gramena ola sto gataki tous kai opoion parei o xaros.
    Bebaia ta idia briskeis se antres, alla pia einai h diafora o antras otan kanei thn malakia tou sto dromo kserei ekeinh thn wra oti exei kanei malakia h gomena den exei idea oti ayto pou ekane mporei na katelige se kamia karampola.
    Gia na mhn fanw telios misoginis (an kai eimai arketa) yparxoun kai koritsia (eidate pws allaksa thn leksi twra apo gomenes eee???) ta opoia exw petyxei na odhgoun r6,k5,monsterakia pou egw kai polloi alloi eimaste floroi kai mpaglamades mprosta tous.Opws eipa kai pio panw den einai mono to thema na phgainoun tapa alla ama sou pei kapoia gomena kabala na pame mia bolta na ksereis oti tha se paei bolta enas synetos swstos kai poly kalos odhgos apo oles tis apopseis.
    Alla ayta ta koritsia einai liga.Opws ligoi einai genika oi kaloi odigoi kai otan lew kaloi enow na mhn bazoun se kindyno thn zwh twn synanthrwpwn tous.
    Exw mpei mesa se amaksi gomenas kai peira mazi mou to eyaggelio kana 2-3 eikones ths panagias kai thn TAP apo ton strato gia na me anagnorisoun.Entometaksi h tromara mou den htan mono gia thn dikia mou zwi alla kai gia kana 2 palikaria pou pige na fai laxano sto dromo.As to kopela mou ths lew tha to parw egw to rimadi.
    Oso gia ta gomenakia me ta skouterakia kai ton gamato prostateytiko eksoplismo (gounino mpotaki,trendy kaskol 5 metra na sernete konta sthn roda etsi wste oxi mono na pesei alla kai na pnigei aytomata to ΠΑΝΙ,gyaliii iliou klemeno apo to MYGA 2, skoufaki me mia arxidompala na kremete kai mpoufan to opoio lionei apo to aera kai mono fantasou na pesei kai katw) otan ta blepw sta fanaria apla stenoxorieme pou ama fane soupa tha xalasoune to synolaki tous kai kapoios MALAKAS tha prepei na tous agorasei kainourgio ,bgazontas leyta apo tis oikonomies tou pou ekane gia na balei eksatmisi sto CBR tou.

Opoios katsi kai to diabasei olo ayto tou bgazw to kapelo egw pantos tha bariomouna.:rotflmao:

Όπως ανέφερα και πριν διαχωρίζω σαφώς τις κοπέλες που ξέρουν να οδηγούν και αυτές που δεν ξέρουν. Απλώς αυτές που ξέρουν στην συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν και μηχανή.
    Τώρα ΠΡΟΣΟΧΗ!!! (Όσοι δεν το ξέρουν να το γνωρίζουν και όσοι το ξέρουν να το επιβεβαιώσουν παρακαλώ):
    Είσαι σε διασταύρωση με μία γυναίκα οδηγό. Ποτέ μα ποτέ δεν θα σε αφήσει να περάσεις πρώτος, τι κι αν έχει STOP αν κοντοσταθείς θα περάσει πρώτη μην τυχόν και της πάρεις την προτεραιότητα. Γι' αυτό πάντα και ειδικά όταν έχουμε δίκυκλο δεν πατάμε το γκάζι πριν τις αφήσουμε να φύγουν πρώτες.

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αυτό το ξέρω και εγώ.

Όσες ξέρω οδηγούν πολύ καλά (εκτός από μία!)
    και καμμία μα καμμία δεν έχω δεί ούτε μια φορά
    να παραχωρούν προτερεότητα.

Όταν οδηγώ εγώ, που αφήνω πολλούς/ες
    δυστυχείς οδηγούς να μπουν μπροστά
    τους κάνει μεγάλη εντύπωση και πάντα
    το σχολιάζουν
    Ξέρω από βέσπα!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Bασικά οι γυναίκες ή θα αφήσουν ή δεν θα αφήσουν προτεραιότητα.

Παντού υπάρχουν σχετικοί οδηγοί και μη !!!
    Σίγουρα υπάρχουν κομπλεξικοί άντρες αλλά και αρκετές γυναίκες επίσης.
    Τώρα για το αν ημηχανή είναι προέκταση του π...... ισχύει κατά κάποιο τρόπο(αλλά φταίμε κ μεις οι γυναίκες).Όλοι θέλουμε να δειχνόμαστε με οποιοδήποτε κόστος ή τρόπο, μην προσπαθούμε να κρυφτούμε πίσω απο το δαχτυλό μας.
    Το Θέμα είναι ασχέτος φύλλου να σέβεσαι τους υπόλοιπους οδηγούς και να προσέχεις

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    As pw kai egw thn malakia mou.
    Loipon akouste ligo pws exoune ta pragmata.Oi pio polles gomenes (η πανιά opws goustarw na ta lew) den kseroun to xristo tous apo odigisi kai den milaw gia stripsimo kai fetes kai kaseria sthn epidayro kai sta megara.Milaw gia odigiki symperifora pou den kseroun pou pan ta tessera.
    Poly apla den kseroun ti na kanoun otan briskonte sto dromo na koitaksoun sthn swsth kateythinsi na prosexoun ton diplano tous kai alla polla.
    Me ta kinita sta xeria tis perissoteres fores blepw gomenes panw sto scouteraki mesa sto 206 kai ta exoun gramena ola sto gataki tous kai opoion parei o xaros.
    Bebaia ta idia briskeis se antres, alla pia einai h diafora o antras otan kanei thn malakia tou sto dromo kserei ekeinh thn wra oti exei kanei malakia h gomena den exei idea oti ayto pou ekane mporei na katelige se kamia karampola.
    Gia na mhn fanw telios misoginis (an kai eimai arketa) yparxoun kai koritsia (eidate pws allaksa thn leksi twra apo gomenes eee???) ta opoia exw petyxei na odhgoun r6,k5,monsterakia pou egw kai polloi alloi eimaste floroi kai mpaglamades mprosta tous.Opws eipa kai pio panw den einai mono to thema na phgainoun tapa alla ama sou pei kapoia gomena kabala na pame mia bolta na ksereis oti tha se paei bolta enas synetos swstos kai poly kalos odhgos apo oles tis apopseis.
    Alla ayta ta koritsia einai liga.Opws ligoi einai genika oi kaloi odigoi kai otan lew kaloi enow na mhn bazoun se kindyno thn zwh twn synanthrwpwn tous.
    Exw mpei mesa se amaksi gomenas kai peira mazi mou to eyaggelio kana 2-3 eikones ths panagias kai thn TAP apo ton strato gia na me anagnorisoun.Entometaksi h tromara mou den htan mono gia thn dikia mou zwi alla kai gia kana 2 palikaria pou pige na fai laxano sto dromo.As to kopela mou ths lew tha to parw egw to rimadi.
    Oso gia ta gomenakia me ta skouterakia kai ton gamato prostateytiko eksoplismo (gounino mpotaki,trendy kaskol 5 metra na sernete konta sthn roda etsi wste oxi mono na pesei alla kai na pnigei aytomata to ΠΑΝΙ,gyaliii iliou klemeno apo to MYGA 2, skoufaki me mia arxidompala na kremete kai mpoufan to opoio lionei apo to aera kai mono fantasou na pesei kai katw) otan ta blepw sta fanaria apla stenoxorieme pou ama fane soupa tha xalasoune to synolaki tous kai kapoios MALAKAS tha prepei na tous agorasei kainourgio ,bgazontas leyta apo tis oikonomies tou pou ekane gia na balei eksatmisi sto CBR tou.

Opoios katsi kai to diabasei olo ayto tou bgazw to kapelo egw pantos tha bariomouna.:rotflmao:
    Ναι ναι εγώ το διάβασα...
    Οι ενστάσεις μου είναι κυρίως στο:
    - "να τους αγοράσει" : γιατί ρε μεγάλε να τους το αγοράσει; Δε δουλεύουν; Εγώ πάντως δεν ξέρω καμία (κάτω των 55 και πάνω των 25) που να τη ζουν κάποιοι...
    - "γαμάτο προστατευτικό εξοπλισμό" : εσύ καλοκαίρι φοράς μπότες, δερμάτινο μπουφάν και γάντια;

non serviam Το avatar του/της kachius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας

- "γαμάτο προστατευτικό εξοπλισμό" : εσύ καλοκαίρι φοράς μπότες, δερμάτινο μπουφάν και γάντια;
    Μπότες, ναι
    μπουφαν, ναι
    και γαντια (οχι παντα)
    Ξέρω από βέσπα!

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    otan ta blepw sta fanaria apla stenoxorieme pou ama fane soupa tha xalasoune to synolaki tous kai kapoios MALAKAS tha prepei na tous agorasei kainourgio ,bgazontas leyta apo tis oikonomies tou pou ekane gia na balei eksatmisi sto CBR tou.
    οι περισσότερες κοπέλες είναι οικονομικά ανεξάρτητες πλέον

"γαμάτο προστατευτικό εξοπλισμό" : εσύ καλοκαίρι φοράς μπότες, δερμάτινο μπουφάν και γάντια;;
    φυσικά και φοράμε

Τρελοκοτσιδού..!!!!

εσύ καλοκαίρι φοράς μπότες, δερμάτινο μπουφάν και γάντια;
    Δεν είναι μόνο δερμάτινος ο εξοπλισμός...

Υπάρχουν και "καλοκαιρινά" μπουφάν και γάντια

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    [B]οι περισσότερες κοπέλες είναι οικονομικά ανεξάρτητες πλέον
    Ειναι, απλα επιλέγουν να χαλούν τα λεφτά που βγάζουν με κόπο σε μ@λ@κιες.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    οι περισσότερες κοπέλες είναι οικονομικά ανεξάρτητες πλέον

φυσικά και φοράμε
    Δεν είπα ότι εσείς δε φοράτε, είπα ότι κανείς δε φοράει...
    Όλο το καλοκαίρι που ανεβοκατέβαινα Κηφισίας πάντως εγώ δεν είδα κανένα με μπουφάν (και φυσικά δε βγάζω την αφεντιά μου απ'έξω)...

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Ειναι, απλα επιλέγουν να χαλούν τα λεφτά που βγάζουν με κόπο σε μ@λ@κιες.
    Ενώ η φοβερή εξάτμιση που θα σου δώσει άλλα 2km τελική είναι φοβερά χρήσιμη

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ναι ναι εγώ το διάβασα...
    Οι ενστάσεις μου είναι κυρίως στο:
    - "να τους αγοράσει" : γιατί ρε μεγάλε να τους το αγοράσει; Δε δουλεύουν; Εγώ πάντως δεν ξέρω καμία (κάτω των 55 και πάνω των 25) που να τη ζουν κάποιοι...

1. Δεν έχεις πολλές γνωριμίες τότε... μην στοιχηματήσεις τίποτα επ' αυτού..

2. Ναι - φοράμε δερμάτινα μπουφάν και γάντια ακόμα και τον Αυγουστο.... Τα καλοκαιρινά δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικά....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Δεν πάει με το φύλλο αλλά με τον άνθρωπο περισσότερο.

Ξέρω γυναίκα με F650 GS που είναι άψογη σαν χαρακτήρας, σαν οδηγική ικανότητα (εκδρομές μαζί) κλπ!
    Είδα και γυναίκα πρόσφατα στην Κηφισίας να κατεβαίνει με 30χλμ (ευτυχώς στη δεξιά), μάλλον με Ζ, με τα κόκκινα μαλλιά να ανεμίζουν ενώ μιλούσε στο κινητό!!!!!!!!!!!!!!!

Οπότε τη να λέμε; άλλη γαμάτη
    κι άλλη ..γάμα τη! :a31: :a015: :a36:
    georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Ενώ η φοβερή εξάτμιση που θα σου δώσει άλλα 2km τελική είναι φοβερά χρήσιμη

Φίλε Λεωνίδα (σε είδα χθες αλλά δεν μιλήσαμε) θα σου πρότεινα να είσαι πιο "προσεχτικός" σε αυτά που λες.....

Μην εμφανιστείς κάποια στιγμή με SS και Akrapovic και τότε θα σου θυμήσουμε το ποστ αυτό....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    1. Δεν έχεις πολλές γνωριμίες τότε... μην στοιχηματήσεις τίποτα επ' αυτού..
    Έχω αρκετές, όλες μου οι φίλες / γνωστές / συγγενείς δουλεύουν όπως και εμείς. Και το τι θα κάνουν με τα λεφτά που έχουν βγάλει από τη δουλειά τους δεν μου πέφτει λόγος να το κρίνω. Ας τα φάνει στο Hondos Center, το ίδιο μ@λ@κί@ που μου φαίνεται εμένα τους φαίνεται όταν τα τρώω σε κάρτες γραφικών

Σελίδα 3 από 17 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γυναικεσ.....
    από DUKASII στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 16:14
  2. Γυναικεσ..και ΤεΧνολογια...
    από DUKASII στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 20:12
  3. Ερωτηση Κυριωσ Προσ Γυναικεσ
    από kalgeorge στο forum Off topic