Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    σιγά σκληρέ αντρα

ολα τα σφαζω,ολα τα μαχαιρωνω:rotflmao: :rotflmao:

Εγω παντως στον γιο μου που ειναι 17 χρονων του την δινω και την οδηγαει και καθομαι απο πισω...Και αυτο που πρεπει να ομολογισω πως εχω παρατηρησει μετα απο
    πολλα χρονια θεωρητικων που του εχω κανει βλεπω παροτι ειναι μικρος οδηγαει με πολυ συνεση και κανει πολυ σωστες κινησεις και ανοιγει το γκαζι μονο εκει που πρεπει...Και εχει αποφυγει πολλες φορες(ολες με επιτυχια) μαλακες με κουτια που κανουν παπαριες...

Και τον παω και σε κατι χωματοδρομους στα τουρκοβουνια(Γαλατσι) και το παιρνει μονος του...Κανει κατι παντιλικια ο ατιμος και κατι σουζες που χαιρομαι να τον βλεπω(σε ποιον εμοιασε αραγε....????)
    Λετε να το καμαρωσω και στο παγκοσμιο εντουρο το καμαρι μου????
    (σημειωση του αρεσουν τα ΚΤΜ και ιδιαιτερα το 625SXC)

Τωρα για την κορη μου που ειναι 2 χρονια μικροτερη ειχε εκφρασει καποιο ενδιαφερον αλλα βρηκα τροπο και της το 'κοψα...

Μια γιαγιά μου έλεγε:
    - τι τα θες τα μηχανάκια παιδάκι μου; θα πεσεις, θα χτυπήσεις, θα σε παρασυρουνε.... αστα να πανε στο καλό.
    - Και τι να παρω ρε γιαγια, αυτοκίνητο; τη ρωτουσα...
    - Ε, και το αυτοκινητο παιδάκι μου επικύνδυνο είναι. Τόσα γίνονται...
    - Και μια εκδρομή, μια βόλτα μακρινή πως θα την πηγαίνω; απορούσα...
    - Τι την θες τη βόλτα και την εκδρομή κορίτσι μου. Είδες εμεις που καθόμασταν σπίτια μας; μια χαρά είμαστε και ποτέ κακό δεν πάθαμε....

:hypnotize :hypnotize

Καλή και σωστή παιδεία χρειαζόμαστε. Ετσι νομίζω...
    Η σωστή καθοδήγηση παιζει κι αυτή το ρόλο της, μπορείς από μικρό το παιδί να το ωθήσεις στο αυτοκίνητο πχ, αντί της μηχανής, αλλά αμα δεν έχει τη σωστή παιδεία ως οδηγός τι να το κάνεις; μπορείς να κοιμασαι ήσυχος;

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    λοιπον.......
    για εμενα θα ειναι το ιδιο και αν ειναι αγορι.....
    ο φοβος παντα θα υπαρχει ασχετα τι φυλλο θα ειναι!!και αυτο γιατι ξερουμε ολοι τι κινδυνο εχει μια μοτοσυκλετα.....
    εγω παντως θα προσπαθουσα να τον-την κανω να γινει οσο ποιο καλη-καλος μοτοσυκλετιστης γινεται.....για σκεφτειτε λιγο πως νιωθατε εσεις οταν οι δικοι σας δεν θελανε να ακουσουν για μοτο!!!!

τελος......η ρατσα μας πρεπει να κρατηθει οσο ποιο μεγαλη γινεται!!!!!!!
    Μην υπογραφετε εκει μπορει να χαθει....εδω υπογραψτε στο μπλουζακι μου...θα κανετε φρρρρρρρ να σας ακουσω..φανταστικε τροχονομε.....

den lew goneis iste ti pio fisiko apo to na kanete oneira gia to paidi sas...
    alla...
    apo dika sas kolimata tha kopsete ta ftera tou paidiou sas?

oti theloun as ginoun...
    apo mia ilikia kai meta mono sivoules borite na dwsete... kai an iste koda sta padia sas tha sas paroun sta sovara...

p.s. exete akousei tin ekfrasi...
    -pws na kaneis ta paidia sou na kanoun kati?
    -apagoreuse tous to...:wacko: :wacko:

Μην το ψάχνουμε, είμαι κι εγώ από τα τσογλάνια (21 ετών)που θέλω να εντυπωσιάσω την κόρη κάποιου με το μηχανάκι μου και με το τουτού του πατέρα μου.
    Όσες κοπέλες ξέρουν να οδηγούν σου κόβουν τη φόρα και οδηγείς και εσύ πιο συνετά μη κάνεις καμμιά μαλακία και σου την πει! Γι' αυτό είναι καλό να ξέρουν να καβαλούν μηχανή.-

Αρχικά δημιουργήθηκε από michael110
    Μην το ψάχνουμε, είμαι κι εγώ από τα τσογλάνια (21 ετών)που θέλω να εντυπωσιάσω την κόρη κάποιου με το μηχανάκι μου και με το τουτού του πατέρα μου.

σε τιμά αυτό εεε;

μήπως είσαι όφ τόπικ φιίλε τσόγλανε;

Αρχικά δημιουργήθηκε από michael110

Όσες κοπέλες ξέρουν να οδηγούν σου κόβουν τη φόρα και οδηγείς και εσύ πιο συνετά μη κάνεις καμμιά μαλακία και σου την πει! Γι' αυτό είναι καλό να ξέρουν να καβαλούν μηχανή.-

ναι ναι μη σου την πούνε και γίνεις ρόμπα φίλε τσόγλανε!

άρα καλό ειναι να ξέρουν οι γύρω μας για να μην κανουμε εμεις λαλακιες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της katsai
    για κορη ειμαι πολυ μικρος ακομα
    αλλα αδερφή και "γυναικα" τις παρακαλαω αλλα τιποτα ακομα
    που θα μου παει ομως θα τις καταφέρω.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	roost.gif 
Προβολές:	132 
Μέγεθος:	13,7 KB 
ID:	35801

Ποτέ δεν έχω βάλει ούτε κοπέλα, ούτε φίλο, ούτε εχθρό πάνω σε μηχανάκι για να κάνω μαγκιά, απλά έχει περάσει κι α΄΄ο το δικό μου μυαλό όπως όλων μας πως αν γκαζώσουμε θα γουστάρει ο συνεπιβάτης. Και επειδή υπάρχουν τέτοια άτομα, κοπέλες που τους έμαθε ο πατέρας τους να οδηγάνε μηχανή τους βάζουν τα γυαλά.
    Απλώς επικροτώ την άποψη να πάρει κάποιος μηχανή στην κόρη του παρά να ανεβαίνει αυτή σε μηχανές τσόγλανων μη μπορώντας λόγω ασχετοσύνης με το αντικείμενο να ξεχωρίσει τον "μάγκα" οδηγό από τον ψευτόμαγκα.

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Paidia skefteite omws kai to e3hs. Ean pareis sto paidi sou mhxanh kai (to apeuxomai) pa8ei kati, estw kai to paramikro, 8a eisai pleon aparhgorhtos. To kalutero pisteuw einai, otan megalwsei kai douleyei kai bgalei dika tou xrhmata, tote na parei monos tou mhxanh. Etsi 8a einai autos kai mono upeu8unos gia tis pra3eis tou kai esu den 8a exeis ennoxes se olh sou th zwh. Bebaia, h stenaxwria kai to agxos 8a uparxoun panta, alla oxi oi ennoxes..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
    tin anipsia mou pantos etimazome na tin molino me ton io tis motosikletas.

Tora an pote apoktiso kori....giati oxi...
    ne re, na kabalisi, na tis paro motori, na tis matho na odigaei , na einai eksipni ke aneksartiti me gnosi tou ti kanei ke sosta eksoplismeni.
    to protimo na exei to diko tis dikiklo apo to kabalei piso apo to kathe mal.... ka na kanei aftos tis malakies tou ke tis epidiksi tou.....
    An einai na to fai to kefalli tis as ti fai exontas afti to timoni.

gaiti nomizete oti an to apagorepsis den tha to kanei...ke xeirotera malista.

ke os gnoston, an thes na kanoun ta pedia sou kati, apla apagarorefse to.

to exete kseftelisi afto to thema me tis ginekes pia
    apolita sostos!!!!!!!simfono 100%!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vandarero
    Είτε κόρη κάνεις είτε γιο και τους απαγορέψεις να πάρουν μηχανή, στην ερώτησή τους "εσύ γιατί έχεις μηχανή;" τι θα απαντήσεις;
    ela nte??ti tha apantouses??

Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
    σιγά σκληρέ αντρα

pes ta.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
    αν αποκτησω κορη χιλιες φορες να τις παρω δικο της παρα να ανεβαινει στο καθε πιτσιρικι τις ηλικιας της και να κανει τη μαλακια του για να το παιξει μαγκας στο γκομενακι!!!!!!

ετσι λεω τωρα δεν μπορω ομως να απαντησω με σιγουρια αλλα και γιος να ειναι οι κινδυνοι ειναι ιδιοι ασχετα με το φυλο του παιδιου!!!!

του μαθαινεις οτι γνωριζεις και επιλεγει!!!!!!!

exeis apolito dikio k esi!!to thema einai na mathei moni tis k pano sto diko tis mixanaki k oxi pano se kapoianou mlk!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
    Εγω παντως στον γιο μου που ειναι 17 χρονων του την δινω και την οδηγαει και καθομαι απο πισω...Και αυτο που πρεπει να ομολογισω πως εχω παρατηρησει μετα απο
    πολλα χρονια θεωρητικων που του εχω κανει βλεπω παροτι ειναι μικρος οδηγαει με πολυ συνεση και κανει πολυ σωστες κινησεις και ανοιγει το γκαζι μονο εκει που πρεπει...Και εχει αποφυγει πολλες φορες(ολες με επιτυχια) μαλακες με κουτια που κανουν παπαριες...

Και τον παω και σε κατι χωματοδρομους στα τουρκοβουνια(Γαλατσι) και το παιρνει μονος του...Κανει κατι παντιλικια ο ατιμος και κατι σουζες που χαιρομαι να τον βλεπω(σε ποιον εμοιασε αραγε....????)
    Λετε να το καμαρωσω και στο παγκοσμιο εντουρο το καμαρι μου????
    (σημειωση του αρεσουν τα ΚΤΜ και ιδιαιτερα το 625SXC)

Τωρα για την κορη μου που ειναι 2 χρονια μικροτερη ειχε εκφρασει καποιο ενδιαφερον αλλα βρηκα τροπο και της το 'κοψα...
    eno diavaza ta sxolia s vlepo se kapoia fasi auto me ti kori s...gt???dn mporo na se krino xereis sigoura kalitera apla fainetai san diakrisi.....

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. μηχανη και γυναικα
    από orizontas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/12/2007, 13:11
  2. Μηχανή και Γυναίκα!
    από alximistis στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 113
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2007, 12:55
  3. ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ!
    από BILLWANTED στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 17/01/2006, 16:00
  4. Γυναίκα Πάνω σε Μηχανή (Ποιος είναι ο φονιάς)
    από marine521 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 19:44
  5. Γυναικα Και ΜηΧανη
    από motopower στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2003, 23:46

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας