xax ax a xa, ante tha ta poume to vrady re
xax ax a xa, ante tha ta poume to vrady re
Και εγώ! Και εγώ να έρθω???? Pleazzzzeee! Παίρνετε και νέους? Αλλά δεν ξέρω πού είναι αυτό που θα πάτε (ολίγων άσχετος απο περιοχές). 6974099796 Παναγώτης (όχι τηλεπαρέα, για να με πάρει αν μπορεί κάποιος να με κατατοπήσει)
Επειδή ο dirtymoto θα είναι κάπου ανάμεσα σε σαπουνάδες τώρα, εξηγώ:
1. Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι, αρκεί να έχουν καλή σχέση με τις μηχανές.
2. Μαζευόμαστε συνήθως Wild Thing που είναι στο Μικρολίμανο. Όπως έρχεστε από παραλιακή, μπαίνετε Μικρολίμανο, είναι το 1ο μετά τα Goody's
3. Το ραντεβού είναι για 20:00-20:30.
4. Ο τελευταίος κερνάει τα ποτά/καφέδες
5. Η Αγγελική και η Σοφία είναι reserve και πρέπει να γίνετε αρκετά παλιοί ή να φάμε εμείς χυλόπιτα για να έχετε πρόσβαση...![]()
Αυτά![]()
Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
to mikrolimano ksereis pou einai? (einai ston peiraia)Αρχικά δημιουργήθηκε από infidel
Και εγώ! Και εγώ να έρθω???? Pleazzzzeee! Παίρνετε και νέους? Αλλά δεν ξέρω πού είναι αυτό που θα πάτε (ολίγων άσχετος απο περιοχές). 6974099796 Παναγώτης (όχι τηλεπαρέα, για να με πάρει αν μπορεί κάποιος να με κατατοπήσει)
pigene pikrolimano kai rota pou einai ta goody's
Akrivos dipla apo ta goody's einai ena mpar-cafe pou onomazete "Whild Thing"
e ekei.
Για σημερα η Αγγελικη ειναι ελευθερη,δεν θα ασχοληθω.5. Η Αγγελική και η Σοφία είναι reserve και πρέπει να γίνετε αρκετά παλιοί ή να φάμε εμείς χυλόπιτα για να έχετε πρόσβαση
Οποιος κερασει τις μπυρες μου,αποκτα τα δικαιωματα λαγνου κλεισιματος δεξιου ματιου!
Always made to mean nothing
Της Αγγελικής ή του δικού σου???Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios
Οποιος κερασει τις μπυρες μου,αποκτα τα δικαιωματα λαγνου κλεισιματος δεξιου ματιου!:rotflmao: :rotflmao:
[font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]
Ααααα!! Εντάξει ρε παιδιά τώρα μάλιστα. Απο μικρολίμανο γνωράω κάποια πράγματα. Θα έχει και κοπέλες??http://www.moto.gr/forums/newreply.p...threadid=1803# Να κάνω μπάνιο δηλαδή...
Αν ειναι το δικο μου δεν θα ναι λαγνο....(φανταζομαι)Της Αγγελικής ή του δικού σου???
Πλυνε μονο το δεξι σου ματι!Να κάνω μπάνιο δηλαδή...
Always made to mean nothing
Για κλεισιμο δεξιου ματιου ενας ειναι ο θεος!!!!!!!
Ο γυλος με το ματι ορτσα!!!
Τα λεμε το βραδυ απο κοντα εγω και η "θυελλα":wacko:
Η Αγγελική και η Σοφία οδηγούν μερικούς από εμάς στο να φερόμαστε σα χαζοί με τα κουνήματά τους, τα χαμόγελά τους, τα κοιτάγματά τους και ορισμένα πολύ συγκεκριμένα μέρη στα σώματά τους...Αρχικά δημιουργήθηκε από infidel
Η Αγγελική τι οδηγεί? Μη μου πείτε ΑΧ-1 γιατί θα τρελαθώ!![]()
Εμένα δεν με απασχολεί η εξωτερική εμφανιση όσο ο εσωτερικός κόσμος της κοπέλας, να υπάρχει κατανόηση κτλ.. (ακούει καμία ή τσάμπα γράφω?). Είμαι ευαίσθητο άτομο, προσγιωμένο, για ραντεβού το τηλ παραπάνω τρίτη-πέμπτη ελέυθερος...
ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΒΑΡΑΤΕΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩΑρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
Η Αγγελική και η Σοφία οδηγούν μερικούς από εμάς στο να φερόμαστε σα χαζοί με τα κουνήματά τους, τα χαμόγελά τους, τα κοιτάγματά τους και ορισμένα πολύ συγκεκριμένα μέρη στα σώματά τους...![]()
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Σ
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ
![]()
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
[
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Α ΩΣ ΤΟ Σ
[/SIZE]
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ
[/B][/QUOTE]
KΑΛΗΜΕΡΑ ΝΕΦΕΛΗ..ΕΧΑΣΕΣ ΧΘΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ..........
ΑΥΤΟ ΤΟ ,ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Α-Σ ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗ???
![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....