Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: Ducati 999 vs Lamborghini

Νέο μέλος
    Ενημερωτικά φίλε DimST η Gallardo είναι το ίδιο γρήγορη στην ευθεία και αρκετά πιο καλή στις στροφές απ την Murcielago.500 άλογα με 1500 κιλά απ τη μια και 580 άλογα με 1850 κιλά απ την άλλη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
    Οσο για το παραπανω που ειπες οτι δηλ. δεν φταναν τα 620 επειδη ηταν κουλοι και οχι εξαιτιας των μηχανων που καβαλαγανε,ειναι σαν να λες στην προκυμενη περιπτωση κουλο τον οδηγο της lamborghini (παρουσιαστης της εκπομπης TOPGEAR και μεγαλος χερας )που δεν μπορει να περασει το 999 μιας και αμα τα βαζανε σε μια ευθεια και τα δυο το 999 θα τον επινε κανονικα απο την Lamborghini.
    Αντε γεια μας παλι.

620 δεν υπαρχει περιπτωση κουτι να περαση μοτο σε ευθεια...Εκτως αν μιλας για ρεπριζ με πολλα(αλλα παρα πολλα)...

Τωρα για στροφες,ακομη και πολυ σφυχτη διαδρομη,η μηχανη ειναι παλι πιο γρηγορη ΑΛΛΑ ειναι πολυ δυσκολο να φτασεις μια μοτο στα ορια της αντιθετα με ενα αυτοκινητο που αυτο το κανεις πολυ ευκολα...

Γι'αυτο ακουμε πολυ συχνα πχ ο αλλος με το 600 10ετιας περασε τον αλλον με το σουπερ-ντουπερ 1000 σε στροφιλικι απο πανω...

Και για του λογου το αληθες....
    Η κλιση δειχνει την επιταχυνση...
    Κ1200S vs Μ5....150hp vs 500...

Και μην ξανακουσω οτι κουτια ειναι γρηγοροτερα,ειδηκα σε ευθειες...
    Μεχρι τα 240 η BMW εχει πολυ δυνατοτερη επιταχυνση...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	diagram.jpg 
Προβολές:	168 
Μέγεθος:	47,2 KB 
ID:	36331

FFWD Το avatar του/της DimST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zachs
    Ενημερωτικά φίλε DimST η Gallardo είναι το ίδιο γρήγορη στην ευθεία και αρκετά πιο καλή στις στροφές απ την Murcielago.500 άλογα με 1500 κιλά απ τη μια και 580 άλογα με 1850 κιλά απ την άλλη.
    Για να τελειώνουμε.
    Έχεις στοιχεία για αυτό; Γιατι εγώ έχω.
    (Κιλά σύμφωνα με τον κατασκευαστή 1430kg Gallardo 1650kg murchi)

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    καλα παιξτε κανα τζοκερ να σας κατσει το εργαλειο να ολοκληρωθητε σαν αντρες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

το value for money δεν ειναι απαραιτητο να αφορα μονο ομοια πραγματα ...γιατι αλλιως θα σας ελεγα και για τις επιδοσεις ενος μονοθεσιου F1 σε σχεση με τη lambo ... αν ειχα μερικα εκατομυρια ευρω ισως μου πουλαγε κανενα ο φιλος μου ο Jordan...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

FFWD Το avatar του/της DimST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
    620 δεν υπαρχει περιπτωση κουτι να περαση μοτο σε ευθεια...Εκτως αν μιλας για ρεπριζ με πολλα(αλλα παρα πολλα)...

Τωρα για στροφες,ακομη και πολυ σφυχτη διαδρομη,η μηχανη ειναι παλι πιο γρηγορη ΑΛΛΑ ειναι πολυ δυσκολο να φτασεις μια μοτο στα ορια της αντιθετα με ενα αυτοκινητο που αυτο το κανεις πολυ ευκολα...

Γι'αυτο ακουμε πολυ συχνα πχ ο αλλος με το 600 10ετιας περασε τον αλλον με το σουπερ-ντουπερ 1000 σε στροφιλικι απο πανω...
    Σαφέστατα και υπάρχει είδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση με το 999 μεγάλη μάλιστα.
    Σε δημόσιο δρόμο σε σφιχτή διαδρομή με καλό αυτοκίνητο επίσης δεν έχει τύχη το μηχανάκι.

Άλλο πίστα, άλλο δρόμος.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μετά απ' όλα αυτά απλά να πώ ότι δεν έχουμε ιδέα για το τι μπορεί να κάνει ένα μηχανάκι και ένα SuperCar και μπερδεύουμε την βούρτσα με το άλλο....

Απλά να πω ότι σε δημόσιους δρόμους το λάθος του SuperCar ίσως διορθωθεί, το παραμικρό λάθος της μοτο (ακόμα και γλύστριμα λόγω ασφάλτου) ακυρώνει την προσπάθεια και μας στέλνει για βρούβες....

Εξάλλου είναι άκυρη κάθε σύγκριση μεταξύ 2 ανόμοιων οχημάτων...... Το κάθε ένα έχει την ομορφιά του και σου δίνει διαφορετικές συγκινήσεις.....

Ας μην είμαστε απόλυτα αρνητικοί με τα κουτιά. Το ότι μας κάνουν δύσκολη την ζωή στην πόλη δεν σημαίνει ότι απορρίπτονται εξ όλοκλήρου.

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Νέο μέλος
    Στο ίδιο site υπάρχει η ίδια ακριβώς κόντρα στην ίδια πίστα,με Mosler MT 900.Δείτε με τι διαφορά χάνει η 999.Κι εγώ μηχανές γουστάρω ρε παίδες αλλά αναγνωρίζω ορισμένα πλεονεκτήματα στα τουτού.Πχ μπορώ να κατέβω τέρμα γκάζι Αθήνα?Δε νομίζω.Ο κάθε κύριος GALLARDO όμως μπορεί.Έτσι δεν είναι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μετά απ' όλα αυτά απλά να πώ ότι δεν έχουμε ιδέα για το τι μπορεί να κάνει ένα μηχανάκι και ένα SuperCar και μπερδεύουμε την βούρτσα με το άλλο....

Απλά να πω ότι σε δημόσιους δρόμους το λάθος του SuperCar ίσως διορθωθεί, το παραμικρό λάθος της μοτο (ακόμα και γλύστριμα λόγω ασφάλτου) ακυρώνει την προσπάθεια και μας στέλνει για βρούβες....

Εξάλλου είναι άκυρη κάθε σύγκριση μεταξύ 2 ανόμοιων οχημάτων...... Το κάθε ένα έχει την ομορφιά του και σου δίνει διαφορετικές συγκινήσεις.....

Ας μην είμαστε απόλυτα αρνητικοί με τα κουτιά. Το ότι μας κάνουν δύσκολη την ζωή στην πόλη δεν σημαίνει ότι απορρίπτονται εξ όλοκλήρου.

Eτσι ακριβως, 2 διαφορετικοι κοσμοι.....με πολλες απολαυσεις και οι δυο
    Warning!! Motorsports can be Dangerous....

Poly wraio videaki...
    Mpravo ston odigo tis mixanis kai mpravo kai ston odigo tou "koutiou" opos to lete.
    distixos eimai asxetos gia na pw ti itan pio eykolo alla me tin proti eykeria pou tha brw ena tetio "kouti" tha to balw se mia tetia pista kai meta tha eimai se thesi na to sigkrinw esto kai me tin mpourouxa ducati mou...
    LoL...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	desmoqauttro s4 swiss alps.jpg 
Προβολές:	107 
Μέγεθος:	73,6 KB 
ID:	36509

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

να πω και εγω τη μπαρουφα μου..

μιας και τις προαλες στο δρομο για κορινθο..και συγκεκριμενα στην αττικη οδο προσ ελευσινα..

πετυχα ενα M5 ΒΜW.

ειχε νομιζω και κατι αυτοκολητα απο περιοδικο.

αφου τον πλευρισα και τον κοιταξα ..καταλαβε οτι ηθελα να περασει η σχεση μας σε καινουρια επιπεδα ...

ανοιξαμε απο τα 140-150 χιλ....

και τον αφησα πισω καμια 100 μετρα -(με το ματι)μεχρι τα 240-245...οπου και κοβαμε γιατι πλησιαζαμε σε αλλα τουτου.
    το M5 ξερω οτι εχει ηλεκτρονικο κοφτη στα 250χ.α.ω. οποτε και για παραπανω να ανοιγαμε δεν θα με εφτανε.

τωρα για LABORGINI δε ξερω...αλλα αν πετυχω καμια...ΜΑΛΛΟΝ δε θα εχω βενζινη για να κανω κοντρες....

Re: να πω και εγω τη μπαρουφα μου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    μιας και τις προαλες στο δρομο για κορινθο..και συγκεκριμενα στην αττικη οδο προσ ελευσινα..

πετυχα ενα M5 ΒΜW.

ειχε νομιζω και κατι αυτοκολητα απο περιοδικο.

αφου τον πλευρισα και τον κοιταξα ..καταλαβε οτι ηθελα να περασει η σχεση μας σε καινουρια επιπεδα ...

ανοιξαμε απο τα 140-150 χιλ....

και τον αφησα πισω καμια 100 μετρα -(με το ματι)μεχρι τα 240-245...οπου και κοβαμε γιατι πλησιαζαμε σε αλλα τουτου.
    το M5 ξερω οτι εχει ηλεκτρονικο κοφτη στα 250χ.α.ω. οποτε και για παραπανω να ανοιγαμε δεν θα με εφτανε.

τωρα για LABORGINI δε ξερω...αλλα αν πετυχω καμια...ΜΑΛΛΟΝ δε θα εχω βενζινη για να κανω κοντρες....
    Με μοναδικη διαφορα οτι αυτη στην Μ5, ειχανε αναψει τσιγαρο.... μπορει και κανα φαιο.... ακουγανε agilera τερμα και βλεπανε και το βιντεοκλιπ της

Re: Re: να πω και εγω τη μπαρουφα μου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Με μοναδικη διαφορα οτι αυτη στην Μ5, ειχανε αναψει τσιγαρο.... μπορει και κανα φαιο.... ακουγανε agilera τερμα και βλεπανε και το βιντεοκλιπ της
    ΔΕ μπορω να πω οτι καταλαβα τι εγραψες..

αλλα νταξει.. :hypnotize

Re: Re: Re: να πω και εγω τη μπαρουφα μου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΔΕ μπορω να πω οτι καταλαβα τι εγραψες..

αλλα νταξει.. :hypnotize

Παμε παλι, αυτοι που ηταν μεσα στην Μ5 ειχαν αναψει τα τσιγαρακια τους, ακουγαν την μουσικουλα τους και εβλεπαν το βιντεοκλιπ ταυτοχρονα......

τωρα νταξει

Re: Re: Re: Re: να πω και εγω τη μπαρουφα μου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
    Παμε παλι, αυτοι που ηταν μεσα στην Μ5 ειχαν αναψει τα τσιγαρακια τους, ακουγαν την μουσικουλα τους και εβλεπαν το βιντεοκλιπ ταυτοχρονα......

τωρα νταξει
    NAI NAI..KAI ME MIA AKOMA ΔΙΑΦΟΡΑ..
    οτι μεσα ηταν ενας μονο..

και οταν εγω τελικα ευτασα στο Βραχατι στο εξωχικο μου αναψα 2-3 απανωτα αν θυμαμαι και καλα..φαια οπως τα λες..

και ειμουν αραχτοσ μπροςτα στο τζακι μου..

αυτος περιμενε στην ουρα ...τη σειρα του για πληρωσει τα διοδια της ελευσινας.

και εγω μετα μουσικουλα ακουγα..μη σου πω οτι γα@!@α κιολας...:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ducati 996 vs 999
    από desmo996 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2007, 15:51
  2. ducati 749s vs suzuki gsx-r750 k6??
    από 675 στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 19:06
  3. ducati 749s vs suzuki gsx-r750 k6??
    από 675 στο forum Suzuki GSXR's