Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: Πόσο τούμπανο είναι το μηχανάκι σας;;;

!!!Καλή μέρα!!! Το avatar του/της alex-varadero
    O μονος λογος που εθεσα το θεμα για συζητηση ηταν για να δω τι εχετε κανει στα μηχανακια σας μπας και παρω καμμια ιδεα ν=μιας και ειμαι τρελος τουμπανιστης (γουσταρο να τα χωνω!!!)
    παντος ειμαι πολυ ευχαρηστιμενος απο αυτα που εχω κανει.
    και δυναμη εχει το μηχανακι και απο θορυβο σκοτωνει και το μπροστινο μια χαρα εγινε!!!!
    Αγγελε που εισαι ρε ποτε θα τα πουμε????
    Θα ερθω απο το μαγαζι καμμια μερα
    να παμε καμμια βολτα!!!!
    marspiedofagos

!!!Καλή μέρα!!! Το avatar του/της alex-varadero
    οσο για τα κτμ και τα ποιπα ευρωπαίκα μοτορια
    ρμενα μου αρεσουνε παρα πολυ και πιο πολυ στο μηχανικο μου!!!
    εχει κανει χρυσες δουλειες.
    τα δωρα που δινουν εγω νιμιζω οτι το κανουν επειδη μας συμπαθουν και οχι για να το αγορασεις.
    η honda δεν δινει τιποτα γιατι δεν μας αγαπαει!!!

το πιο πετυχημενο που εχω διαβασει εδω μεσα ειναι

¨ευχαριστω τους γιαπονεζους για τα γαμηστερα .........¨

αυτο τα λεει ολα.
    marspiedofagos

Νομίζω ότι όλοι - εκτός φυσικά από τον Alex, ίσως και κάποιον ακόμα- είσαστε off topic. H ερώτηση είναι τι μετατροπές-αλλαγές-προσθήκες έχετε κάνει ώστε να φέρετε το μηχανάκι σας στα γούστα σας όσον αφορά την απόδοση-εμφάνιση-χρηστικότητα.

Τώρα αν τα ΚΤΜ χρησιμοποιούν περιφερειακά εταιριών καταξιωμένων στο χώρο του aftermarket αυτό είναι άλλη υπόθεση. Δεν σημαίνει ότι το μηχανάκι είναι τούμπανο αφού είναι ολόιδιο με του διπλανού σου. Και αυτό το ξέρει και η ίδια η ΚΤΜ (θυμηθείτε τις διάφορες εκδόσεις σχετικά περιορισμένης παραγωγής Duke και LC4 με διαφορετικά χρώματα).

εδω υποθετω ειναι το καλυτερο ποστ να απαντησω στο κυριο δουκα πως φτανει ενα μηχανακι τα 70αλογα(69,2να ακριβωλογουμε γιατι παιζουν και ευαισθησιες με τα νουμερα) ολοσωμη ακραπα τιτανιου, καφαλη και βαλβιδες και μπιελλα απο τιτανιο,ποικη στη κεφαλη,ελαφρωμενος στροφαλος κατα 200γρμ αλλαγμενο χιτωνιο και μπιλλετ εμβολο για αυξημενη συμπιεση...ελατηρια πιρουνιου απο τιτανιο και επιστρωση στις μποτες πληρως ρυθμισεων(οχι οπως τα κτμ)(και μη πεταχτει κανεις και πει οτι τα κτμ ρυθμιζονται πληρως).κοστος +-8000. το πιρουνι ειναι εργοστασιακο λογω εκδοσης.το μονο που ουσιαστικα μου λειπει απο το factory s1 ειναι η ηλεκτονικη.να κυριε δουκα πως φτανεις αυτα τα αλογα. συχνοτητα σερβις -4ωρες. παμε παρακατω.οσο για τα αγωνιστικα ασε με να ξερω καλυτερα τι γινεται .

τι εχεις κανει ρε καφρε??

να σου πω...οδηγειτε αυτο το πραγμα???

απο προβληματα εχει παιξει τιποτα??

αυτο ρε συ ειναι η για κοντρες...η για να το οδηγαει κανας chambon!
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    εδω υποθετω ειναι το καλυτερο ποστ να απαντησω στο κυριο δουκα πως φτανει ενα μηχανακι τα 70αλογα(69,2να ακριβωλογουμε γιατι παιζουν και ευαισθησιες με τα νουμερα) ολοσωμη ακραπα τιτανιου, καφαλη και βαλβιδες και μπιελλα απο τιτανιο,ποικη στη κεφαλη,ελαφρωμενος στροφαλος κατα 200γρμ αλλαγμενο χιτωνιο και μπιλλετ εμβολο για αυξημενη συμπιεση...ελατηρια πιρουνιου απο τιτανιο και επιστρωση στις μποτες πληρως ρυθμισεων(οχι οπως τα κτμ)(και μη πεταχτει κανεις και πει οτι τα κτμ ρυθμιζονται πληρως).κοστος +-8000. το πιρουνι ειναι εργοστασιακο λογω εκδοσης.το μονο που ουσιαστικα μου λειπει απο το factory s1 ειναι η ηλεκτονικη.να κυριε δουκα πως φτανεις αυτα τα αλογα. συχνοτητα σερβις -4ωρες. παμε παρακατω.οσο για τα αγωνιστικα ασε με να ξερω καλυτερα τι γινεται .

Ρε φιλε καλα αυτα που λες αλλα αν δεν βαλεις δυναμομετρηση με υπογραφη πανω στη δυναμη αυτα που λες ειναι αερας κοπανιστος...

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Ερωτηση.....Το μηχανακι το φτιαχνουμε για την παρτη μας και τη τρελα μας ή για να κοκορευομαστε??? Και η ερωτηση παει και στις 2 πλευρες, Αν το φτιαχνεισ για τη παρτη σου δεν εχεις και λογο να αποδειξεις τιποτα, απλα να το χαρεις, αν το κανεις για τη μοστρα τοτε εισαι απλα λαθος...Αυτα...Και προσωπικα και δεν με νοιαζει να αποδηξει αν ειναι 50-60-70-160 αλογα το μηχανακι του παιδιου, μακαρι να ειναι...Αλλωστε εδω μεσα εχουμε πει ολοι ειναι πιλοτοι και δεν παιζοντε και μετα στις βολτες τους περιμενουμε...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ρε ΦΙΛΕ RSP...ΠΟΙΕΣ ΒΟΛΤΕΣ
    ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΘΕ 4 ΩΡΕΣ ΛEEI.
    ΔΗΛ ΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΜΕ
    2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 2ΩΡΕΣ ΠΗΓΕΝ-ΕΛΑ=4 ΩΡΕΣ
    ΣΕΡΒΙΣ

ΑΣΕ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ
    :wacko:
    ΠΟΛΥ ΤΟΥΜΠΑΝΟ....ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ.
    ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΝΑΚΙ...ONLY.

ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΑΚΙ ΤΟ ΠΑΩ
    ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΗ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΩΝ +100ΚΙΛΩΝ
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
    τι εχεις κανει ρε καφρε??

να σου πω...οδηγειτε αυτο το πραγμα???

απο προβληματα εχει παιξει τιποτα??

αυτο ρε συ ειναι η για κοντρες...η για να το οδηγαει κανας chambon!
    εχει σπασει δυο φορες.πριν γινουν ολα αυτα ομως...απλα καθε φορα που εσπαγε το εφτιαχνα λιγο περισσοτερο.τωρα εχω κανει 16ωρες χωρις τιποτα ακομα.παμε στο θεμα του rsp.δε κοκορευομαστε για τιποτα,ποσο μαλλον για κατι τετοιο το οποιο μονο τη βλακεια μας μπορει να αποδειξει.ωραια...?απλα δε δεχομαι το καθε παπαρα να με βγαζει ψευτη και ασχετο...δεν ειμαι μηχανολογος και ειναι λογικο να μην κατεχω πολλα, αλλα τουλαχιστον σε πραγματα και καταστασεις που εχω πληρωσει και εχω δει με τα ιδια μου τα ματια δε δεχομαι αντιλογο απο ανθρωπους που... .αν ειναι δυνατον...δε απαιτω να με πιστεψει κανεις.Μετα δε πιστευω οτι ειναι καφριλα σε κατι ,πραγματικα ειναι ο πιο ''σωστος'' τροπος που ξοδευω τα λεφτα μου τα τελευταια χρονια.μια χαρα οδηγειτε...δηλαδη κατι τυποι με 120+αλογα οπως εχει το superduke πως τα οδηγουν?

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    ...δηλαδη κατι τυποι με 120+αλογα οπως εχει το superduke πως τα οδηγουν?
    Κόψε κάτι για το Super αποκείνο γιατί μετά μένεις εκτεθειμένος σχετικά με τους ισχυρισμούς σου για το δικό σου μηχανάκι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

και σε παρακαλω δεξου τον αντιλογο..
    ....ολοι εχουμε δικαιωμα στο ονειρο.

Αυτό απο κάπου το αντέγραψες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2011, 08:36
  2. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2010, 07:44
  3. Απαντήσεις: 54