Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: σπασμένο κεφάλι βίδας

i love you 80's Το avatar του/της zoropatra
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sotpag
    λοιπον τα πραγματα ειναι απλα.....
    1) δεν κρατω κατι για μενα αλλα δεν εχω τον χρονο να απαντω παντα.
    2)καποια πραγματα δεν ειναι απλα οδηγιες αλλα θελουν πειρα (οτι τρυπανι και να βαλει αν το παει στραβα δεν κανει κατι....) και αν εσεις μπορειτε να το κανετε τοσο αλπα τοτε εγω ειμαι μαλ#@κας, αν και δεν νομιζω γιατι καθε φορα που οι "μαστοροι" που προσπαθουν να βγαλουν μια βιδα μολις τα κανουν πουτ#@ τα φερνουν σε μενα (κλπ συναδελφους)....
    3) το πιο βασικο , μια και εγω που ειμαι μαλ#@! καλα θα κανεις τοτε να απαντας εσυ μιας και εχεις καλες γνωσεις ( το εννοω) και να αφυσεις τις ειρωνειες.... σε αυτους που ειναι ασχετοι (και δεν ειναι κακο) αλλα εχουν αποριες
    4) καλο ειναι αυτοι που δεν ξερουν να μην απαντουν για ευνοητους λογους ( αλλο να ανταλασουμε γνωμες και αλλο να κανουμε το προβλημα δυσκολοτερο)
    5) για το βουλωσε το δεν θα σου πω τιποτα αλλο γιατι δεν ξερεις να κανεις διαλογο

εγω γιαυτο δεν γραφω σε αυτην την ενοτητα................τα λεει ολα ο μηχανικος μου!!!!!!!
    Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....

μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    Ανακεφαλαίωση της κατάστασης up to now.

To πρόβλημα είναι στο παπι. (τα ΚΤΜ δεν χαλανε ποσες φορες θα λέμε τα ίδια?)

Ντεν ξέρω τι γίνεται Θεσσαλονίκη καρντιά μου, αλλά η Αθήνα έχει γεμίσει από σπασμένα πίσω κέντρα LC4

(πάω να σώσω το κλείδωμα με φτηνό χιούμορ):rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    sotpag

Δεν ρωτησε κανένας πώς βγάζουν μια βίδα σε αυτό το post οπότε να στον στείλουμε (η σε κάποιο συνάδελφο σου) ρώτησε πως την τρυπάνε

Πολλά πράγματα είναι εμπειρία την οποία για να αποκτήσεις πρέπει να πληρώσεις, όπως και οι πελάτες σου οι συνεργειάδες

Αν τα τεχνικά είναι για μόνο για χρήση του Old να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια οι υπόλοιποι αλλά ας το πούμε κάπου.

Ο καθένας απαντάει για ότι νομίζει οτι ξέρει χωρίς να παίρνει καμιά ευθύνη αυτό είναι αυτονόητο για τον κάθε ένα μια και εσύ είσαι ο sotpag εγώ είμαι ο stefanos και τρέχα βρές.

Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιό διάλογο λές απο την στιγμή που απλά μπαίνεις δηλώνεις οτι εσύ ξέρεις εμείς μαλάκες και κάτι για τα τρυπάνια αέρος που δεν το κατάλαβα, μιας και έτσι τα λένε εκεί που τα πουλάνε (μάλλον τα HSS εννοούνε αλλά δεν είμαι σίγουρος)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 185
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2024, 09:18
  2. Αν του έφερνα το λουκέτο στο κεφάλι θα έφταιγα;
    από bonepeeler στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 06/10/2005, 14:43
  3. γιατί σκεφτόμαστε με το κάτω κεφάλι
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2005, 08:10