"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Αυτά ! 90 χλμ ακριβώς ο Αγ.Βασίλειος από Αθήνα.
Καλές βόλτες σε όλους !!!![]()
Ωραίοι!![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Ο pjr (aka Παναγιώτης) να κόψει τις πασαρέλες/φωτογραφίσεις στο forum και να γράψει δυο γραμμές!![]()
Βρε συ δεν την ήξέρα αυτήν την περιοχή,
για ρίξε καμιά ιδέα τώρα που ψάχνω χαλαρή βόλτα με μέχρι 5000στροφές και μαξ 120χλμ ταζχύτητα που να ναι κοντινή και ανάλαφρη....
Ο Αγ.Βασίλειος είναι στον Κορινθιακό κοντά στην Ψάθα, Αλεποχώρι κλπ. Έχει αρκετά ωραίες διαδρομές προς τα κει με μεσαίες ως επί το πλείστον ωριαίες.
Αν βρω εύκαιρο χάρτη θα ποστάρω.
:smilea:
Για τέτοια Λάμπρο είμαι κι εγώ μέσα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
για ρίξε καμιά ιδέα τώρα που ψάχνω χαλαρή βόλτα με μέχρι 5000στροφές και μαξ 120χλμ ταζχύτητα που να ναι κοντινή και ανάλαφρη....
(κι ας μην έχει χώμα)
(άμα το χάσει ο άνθρωπας...)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ψιτ κουκλε....Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Αν Δευτερα εχω τελικα ρεπο παμε Πορτο Γερμενο.
Οτι πρεπει![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Επειδή έχω και εγώ ρεπό μέχρι τέλη του μήνα ... να σας κάνω και εγώ παρέα ... πλζζζζζζζζζζ .... :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Ψιτ κουκλε....
Αν Δευτερα εχω τελικα ρεπο παμε Πορτο Γερμενο.
Οτι πρεπει![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ποιος το λεει αυτο ?![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Εγώ...![]()
Είδες που κατάντησα?![]()
'Νταξ' μωρέ πάμε κι από άσφαλτο...
( :a24: :a24: :a24: )
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Παρεξηγησις!![]()
Η ερωτηση ηταν "Ποιος λεει οτι ΔΕΝ εχει χωμα?"
Μια χαρα χωματινη διαδρομη ειναι ...![]()
Το προβλημα ειναι οτι ειναι χαμπλά ...![]()
:rotflmao:
![]()
Ναι, το κατάλαβα μετά οτι άλλο εννοούσες, αλλά το άφησα επίτηδες.
![]()
![]()
Άσε που δεν θα το εκτιμήσει ο Λάμπρος αν τον πάμε από χώμα... :wacko:
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ENNOEITAI!Αρχικά δημιουργήθηκε από matsamitsou
Επειδή έχω και εγώ ρεπό μέχρι τέλη του μήνα ... να σας κάνω και εγώ παρέα ... πλζζζζζζζζζζ .... :wacko:![]()
Αν κανονιστει κατι, (εγω θα το ξερω Κυριακη απογευμα τελευταια στιγμη οπως παντα), θα ποσταρω η εγω η ο Λαμπρος.
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Προσπερνάμε τους αναιδέστατους τσιπουροκτόνους spammers και συνεχίζουμε στο θέμα μας !!!
Σάββατο 18 Μαρτίου 2006 9:00πμ και ο Παναγιώτης (pjr) βρίσκεται κάτω από το σπίτι μου ! Θέλει να βάλει χλμ στη μικρή γιατί είναι ακόμα στο στρώσιμο και με τραβάει για βόλτα. Προτείνω για προορισμό το Ηραίο στο Λουτράκι αλλά θέλει να είναι νωρίς πίσω και μου αντιπροτείνει Πάρνηθα. Είχα ζηλέψει και από τις πρόσφατες περιγραφές από Ιππέα και λοιπούς οπότε δεν του πήρε και πολύ να με πείσει. Βουρ λοιπόν !
Έχουμε αρχίσει να ανεβαίνουμε το βουνό και ξαφνικά ο Παναγιώτης εντοπίζει μια εστία φωτιάς οπότε παίρνει αμέσως ρόλο πυροσβέστη !!!
![]()