Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Rolling Stones

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    να φερει ολα τα lazer του , τους projectors , τα καρα γαμαω ηχητικα συστηματα και τα synthια του και να κανει καμια open συναυλια στην Ακροπολη (πανω στον βραχο) , στους Δελφους , στην Σαντορινη (το ειχε ζητησει , αλλα του το απαγορευσαν!!) σε τιποτα τετοια μερη....
    Και καλά έκαναν κατά τη γνώμη μου..... Υπάρχουν και όρια σε κάποια πράγματα.......

Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες γνώμες αλλά προσωπικά έτσι πιστεύω........

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από George-3-
    Eγω παλι 90 θα εδινα μονο σε Pink Floyd ..... Τεσπα το καλοκαιρι ερχεται ο Waters των Pink Floyd και θα παρουσιασει την "οπερα" που εχει φιταξει καθως επισης και ενα remix ας πουμε του Dark Side of the Moon.....

Επισης Simple Minds με εισιτηριο λιγοτερο απο 25 Ε.......δλδ 17Ε ακουσα αλλα δεν το εχω διασταυρωσει ακομη.....
    Dark Side of the Moon χωρις Gilmour ειναι απαραδεκτο.
    Ο Gilmour τραγουδαει σε ολα τα κομματια. Και ποιος θα παιξει κιθαρα ;
    Γνωμη μου ειναι πως αν θελει ο Waters να παιξει οπωςδηποτε Floyd ας παιξει απο Animals και δωθε (αν και στα καλυτερα τραγουδια παλι ο Gilmour τραγουδαει.)

Ασε που οπως τον ακουσα στο Live 8 ο ανθρωπος δεν μπορει πια.
    Keep on rocking in a free world !!!

Νέο μέλος
    TO ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ
    ΣΤΟ ΡΙΟ OI STONES ΕΝΑΝΑΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΣΕ 1 ΜΙΛΙΟΝΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ
    ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ
    ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ
    ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΠΑΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΩΣΩ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1124233520.jpg 
Προβολές:	55 
Μέγεθος:	54,2 KB 
ID:	38297
    Ο ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΣΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑ
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΑ ΜΕΡΗ...........

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Και καλά έκαναν κατά τη γνώμη μου..... Υπάρχουν και όρια σε κάποια πράγματα.......

Φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος και σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες γνώμες αλλά προσωπικά έτσι πιστεύω........
    Δεν νομιζω οτι θα ηταν κακο να παιξει ο jarre στην Σαντορινη...το μερος εχει υποστει ουτως η αλλως τετοιο βιασμο απο την αλογιστη τουριστικη αναπτυξη που δεν νομιζω οτι κατι τετοιο θα ηταν αρνητικο....παλιοτερα οι floyd ειπαν οτι θελουν να παιξουν στο Ηρωδειο , τους το κοψαν μαχαιρι το τοτε υπουργειο πολιτισμου...και φτανουμε στο σημερα οπου ο πανγελοιοτατος Σαββοπουλος περισυ στο Ηρωδειο εβαλε την Καλομοιρα να βγαινει μεσα απο μια γενεθλια τουρτα και να νιαουριζει γνωστες επιτυχιες της....εχει ο καιρος γυρισματα...

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Δεν νομιζω οτι θα ηταν κακο να παιξει ο jarre στην Σαντορινη...το μερος εχει υποστει ουτως η αλλως τετοιο βιασμο απο την αλογιστη τουριστικη αναπτυξη που δεν νομιζω οτι κατι τετοιο θα ηταν αρνητικο....παλιοτερα οι floyd ειπαν οτι θελουν να παιξουν στο Ηρωδειο , τους το κοψαν μαχαιρι το τοτε υπουργειο πολιτισμου...και φτανουμε στο σημερα οπου ο πανγελοιοτατος Σαββοπουλος περισυ στο Ηρωδειο εβαλε την Καλομοιρα να βγαινει μεσα απο μια γενεθλια τουρτα και να νιαουριζει γνωστες επιτυχιες της....εχει ο καιρος γυρισματα...
    Πιο πολύ για τα 2 πρώτα αναφερόμουν, Σαντορίνη δεν είναι και τίποτα να γινότανε, αλλά σε Ακρόπολη και Δελφούς?

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Παίδες 90-190-290 γιούργια θα δώσουν μόνο οι έχωντες και οι φανατικοί.Εγώ και αρκετοί άλλοι ούτε το ένα είμαστε ούτε το άλλο.Οποιος πάει να μας πεί πώς ήταν.Ευτηχώς το θέρος και η άνοιξη πλησιάζει και θα έρθουν αρκετά συγκροτήματα που γουστάρει ο καθένας.ΜΟΝΟ αν ερχόντουσαν οι ΤΟΟL θα έριχνα φράγκα για να τους δώ, όπως δεν το σκέφτηκα καθόλου για να δώ πρίν απο πολύ πολύ καιρό τους Radiohead και τους Orbital αντίστοιχα.Τεσπά....προτιμήσεις το καθενός είναι αυτές και δεν ρίχνω άδικο ούτε σε αυτούς που θα πάνε και ούτε σε αυτούς που θα τα πάρουν.Τό ίδιο θα έκανα και εγώ για κάτι άλλο.
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Rolling Stones
    από iLia στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2006, 15:59
  2. ginetai na swthei kapaki apo rolling endo?
    από gavos στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 14:59
  3. Rolling Stones !!!!
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 19:02
  4. mathimata rolling edo kaneis??
    από xaris_sm στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 17:45
  5. Rolling endo....