ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΠΙΤΙ.
ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ......![]()
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΠΙΤΙ.
ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ......![]()
Λεωνίδα, το "αστείο" είναι κάτι υποκειμενικό και σίγουρα δεν υποκειται στην κρίση κανενός εδω μέσα αν θα γελάσουμε με κάτι ή όχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Ποια πλάκα; Του 30540ου thread με ένα ηλίθιο videaki που στα καλά καθούμενα σε τρομάζει;
Ώρα είναι να μας πεις ότι το βρίσκεις και αστείο![]()
Σίγουρα δε χρειαζόμαστε περίπολο γέλιου. Αν εγώ το βρίσκω αστείο πιο είναι το πρόβλημα; Ενδεχομένως εγώ να έχω έλλειψη χιούμορ... ας πρόσεχα, αλλά δεν αφορά άλλους αυτό
Παλιά έμπαινε ανέκδοτο, περίμενα το recycle και τότε γέλαγα πιο πολύ. Τώρα όχι...
Λείπουν κάποιες εκφράσεις, λέξεις, κάποια emoticons που ήταν το αλάτι και το πιπερι του RCT...
Ξαναλέω, παρασοβάρεψε και, σαν συνέπεια έχασε την πλάκα του.
Για μένα τουλάχιστον
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Καπετάνιε ΜΗΝ ανακατεύεσαι !!!!!!!! Για το καλό σου.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Καπετάνιε ΜΗΝ ανακατεύεσαι !!!!!!!! Για το καλό σου.......
:a53: :a53: :a53: :a53: :a53:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
να ειστε ολοι καλα βρε παιδια! πραγματικα με κανετε να γελαω.
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
απο τη δικη μου πλευρα, και το εννοω, οπως και εχει δηλωθει στο παρελθον και απο εμενα, δεν ειναι ουτε καν διαμαχη. απλα, ειναι μια αλλη πλευρα ενος χιουμορ. μπορει να χαρακτηριστει πιο μαυρο, ή καυστικο αλλα δεν το βλεπω σαν διαμαχη.
αν κατι με πειραξει, θα το συζητησω με τον ιδιο/ιδια για να λυθει η παρεξηγηση, μακρια απο τα φωτα της δημοσιοτητας!
![]()
![]()
![]()
![]()
Α ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ.......
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΚΟ, ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΓΚΑΙΟΥΛΑΣ....![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
Α ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ.......
ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΗΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΑΚΟ, ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΓΚΑΙΟΥΛΑΣ....![]()
![]()
![]()
![]()
πολύ για gay ακούμε σήμερα στοι φόρουμ...![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ο Λεωνίδας είναι πράκτορας της 13Φ .....Προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταστρέψει την όμορφη εικόνα που έχουν τόσο καιρό πλάσει οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!
ΚΑΙ όπως βλέπεις τα πάει μια χαρα!!!!!!!!!!!
Οπότε μην ανακατεύεσαι ....επαναλαμβάνω, για το καλό σου..........
(Χτύπημα σε μέλος της οργάνωσης , είναι χτύπημα προς την οργάνωση ....ΘΑ πέσει τσεκούρι λέμε )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ο Λεωνίδας είναι πράκτορας της 13Φ .....Προσπαθεί με κάθε τρόπο να καταστρέψει την όμορφη εικόνα που έχουν τόσο καιρό πλάσει οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!!
ΚΑΙ όπως βλέπεις τα πάει μια χαρα!!!!!!!!!!!
Οπότε μην ανακατεύεσαι ....επαναλαμβάνω, για το καλό σου..........
(Χτύπημα σε μέλος της οργάνωσης , είναι χτύπημα προς την οργάνωση ....ΘΑ πέσει τσεκούρι λέμε )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ..........
ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ....![]()
E αυτό με πλήγωσεΑρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Ο Λεωνίδας είναι πράκτορας της 13Φ .....[/B]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
και είναι τόσο undercover πράκτορας που μου το λες δημοσίωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Από την όλη φάση πάντως ένα πράγμα με ενόχλησε πραγματικα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Motoulis
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ..........
ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΚΛΗΡΟ ΘΑ ΤΟ ΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ....![]()
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥ Motoulis![]()
Einai pou pinaw kai exw arxisei na to xanw....!!!!![]()
![]()