Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: φτανει πια με τα V-strom και τα Ζ!...ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗ....

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    mavra dermatina an den se pirazi:rotflmao: :rotflmao:

kala ise poli andras glikia mou
    poli magkas na poume....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

pos leme i agnia skotoni......
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Πρόσεχε μην πεθάνεις.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
    Πρόσεχε μην πεθάνεις.:
    den nomizo glikia mou:rotflmao: :rotflmao:
    pantos exo kani ke pio anousies sizitisis oute se afto ise kalos...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Μέλος Το avatar του/της thrax
    Πραγματι, μη πας τα πρηζετε αλλο με τα 2 αυτα κωλομηχανακια που πηρε και η κουτση Μαρια και το παιζει ξενιαστος καβαλαρης που δεν εχει ξανανεβει σε 2 ροδες στη ζωη του και μονο βενζινη ξερει απο που μπαινει. Γεμισε ο τοπος με τις σουπες αυτες (βαλε και τα φειζερ 600 και τα μουλτιστραντα) και εγινε μια νεα κοινωνικη ταξη των νεο-μηχανοβιων (οπως λεμε νεοπλουτοι) που ειναι εκει στα 25-35, με καινουρια δουλεια (οχι πολυ φραγκατοι αλλιως θα παιρναν GS1200 ή FJR) που παντα θελανε μια μεγαλη μηχανη αλλα κωλωνανε να ζητησουν λεφτα απ τον μπαμπα οταν σπουδαζαν (για να δουλεψουν οι ιδιοι ουτε λογος) ασε που τους ψιλοτρομαζε κατα βαθος μια μεγαλη μηχανη, που την αγορασαν καποιον μαιο και ως τα πρωτα χριστουγεννα το μετανιωσαν τοσα λεφτα που χρεωθηκαν, που εχουν να τη βγαλουν μηνες (απ τον σεπτεμβρη) που ειναι λιγο πριν παντρευτουν το φρουτο που φορτωθηκανε εδω και χρονια και σου λενε αν δεν παρω τωρα μια δεν θα παρω ποτε, που ολο κανονιζουν μεγαλα ταξιδια (εντος ελλαδοσ μην τρελαθουμε) με αλλους νεομηχανοβιους αλλα ποτε δεν παν πιο μακρυα απ την καφετερια 3 τετραγωνα πιο κατω.
    Σε καποια απο αυτα βλεπω και τα μουτρα μου βεβαια!
    "εχω και vstrom, παμε μια βολτα? γιιιι-χααα"

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    Κωλομηχανάκια ...
    Θα συμφωνήσω ωστόσο οτι πάσχουν από την bestsellerίτιδα ... όπερ και σημαίνει οτι ανάμεσα σε πολλούς που το επέλεξαν γιατί το γούσταραν για αυτά που υπόσχεται και το χρησιμοποιούν τουλάχιστον αξιοπρεπώς, υπάρχουν και πολλοί που το πήραν γιατί είναι όμορφο, μεγάλο και πουλάει τρελλά, ωστε να το πουλήσουν εύκολα στο τέλος του καλοκαιριού .
    Παλιά κατηγορόύσαν τα Africa για αυτό που κατηγορείς εσύτώρα το V-Strom...

Για το Z δεν το συζητάω.... είναι ..... κωλομηχανάκι.... :rotflmao:

Μαυρομιχάλης. .. Το avatar του/της stavrobeis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
    Πραγματι, μη πας τα πρηζετε αλλο με τα 2 αυτα κωλομηχανακια που πηρε και η κουτση Μαρια και το παιζει ξενιαστος καβαλαρης που δεν εχει ξανανεβει σε 2 ροδες στη ζωη του και μονο βενζινη ξερει απο που μπαινει. Γεμισε ο τοπος με τις σουπες αυτες (βαλε και τα φειζερ 600 και τα μουλτιστραντα) και εγινε μια νεα κοινωνικη ταξη των νεο-μηχανοβιων (οπως λεμε νεοπλουτοι) που ειναι εκει στα 25-35, με καινουρια δουλεια (οχι πολυ φραγκατοι αλλιως θα παιρναν GS1200 ή FJR) που παντα θελανε μια μεγαλη μηχανη αλλα κωλωνανε να ζητησουν λεφτα απ τον μπαμπα οταν σπουδαζαν (για να δουλεψουν οι ιδιοι ουτε λογος) ασε που τους ψιλοτρομαζε κατα βαθος μια μεγαλη μηχανη, που την αγορασαν καποιον μαιο και ως τα πρωτα χριστουγεννα το μετανιωσαν τοσα λεφτα που χρεωθηκαν, που εχουν να τη βγαλουν μηνες (απ τον σεπτεμβρη) που ειναι λιγο πριν παντρευτουν το φρουτο που φορτωθηκανε εδω και χρονια και σου λενε αν δεν παρω τωρα μια δεν θα παρω ποτε, που ολο κανονιζουν μεγαλα ταξιδια (εντος ελλαδοσ μην τρελαθουμε) με αλλους νεομηχανοβιους αλλα ποτε δεν παν πιο μακρυα απ την καφετερια 3 τετραγωνα πιο κατω.
    Σε καποια απο αυτα βλεπω και τα μουτρα μου βεβαια!
    "εχω και vstrom, παμε μια βολτα? γιιιι-χααα"
    Εγω φίλε έχω FZ6 και προφανώς ανήκω στη κατηγορία που λες...
    Δηλαδή σπούδαζα πολλά χρόνια....(6 4 Πανεπ. + 2 Master) και πράγματι κώλωνα να ζητήσω 7 και 10 χιλιάρικα για να πάρω μηχανή..και την έβγαλα 1 χρόνο (στη αρχή) με Scooter και 6 με ένα ZL400 Eliminator...και είμαι και 29, και δεν ξέρω και πάρα πολλά από τεχνικά θέματα...κάτι λίγα.
    Και δεν μπρούσα να δουλέψω όταν ΄΄εκανα τα Master στο εξωτερικό...οπότε δεν μπορύσα να πάρω μηχανή καλύτερη....και τώρα που δουλεύω 2 χρόνια, μάζεψα λεφτά και πείρα (δεν χρεώθηκα, την πήρα cash)....και πάω και ταξίδια εντός Ελλάδας προς στιγμήν μόνο...αλλά και για καφέ, και στη δουλειά μου...και παντολυ αφού δεν έχω κουτί...και οδηγάω 10 χρόνια....
    Συγνώμη ρε φίλε που σπούδαζα για το μέλλον μου, συγνώμη που δε ξέρω να λύνω το μηχανάκι, συγνώμη που δεν έχω τα φράγκα και τον χρόνο να πάω ταξίδι εκτός Ελλάδας, και συγνώμη που πήρα το σούπα το Fazer που είναι και μάπα....
    Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

Ααα, να παντρευτώ πάντως και να πάρω κανα φρούτο που λες και συ δε το σκέφτομαι ακόμα.....
    Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    edit:
    'Ενα Jameson με πάγο...

....Μετα απο όλα αυτα.....

...Θα πουλήσω τα μοτόρια και θα πάρω τρακτέρ....

Ασταδιαλα με τα μπιριδελα.... κανενα τελικά δεν είναι καλό....

"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata

Μέλος Το avatar του/της thrax
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrobeis
    Συγνώμη ρε φίλε που σπούδαζα για το μέλλον μου, συγνώμη που δε ξέρω να λύνω το μηχανάκι, συγνώμη που δεν έχω τα φράγκα και τον χρόνο να πάω ταξίδι εκτός Ελλάδας, και συγνώμη που πήρα το σούπα το Fazer που είναι και μάπα....
    Με τιποτα, εισαι ασυγχωρητος!!!

Παρεξηγηθηκες Σταυρο, αφου λεμε και γω πανω κατω το ιδιο εκανα

....αι σιχτιρ, ολοι μου ειστε οριτζιναλ εδω μεσα!
    "Ειμαι 30αρης, με μαυρο βεστρομ με χουφτες και 52αρα τζιβι και ειμαι ασχετος!!!"
    κλαπ κλαπ κλαπ, μπραβο, καλως ηρθες στην ομαδα μας, το παραδεχτηκες, εκανες το πρωτο βημα

Παντως πολυ μαπα το φεηζερ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ε, στις διαμάχες είμεθα!

Δεν κάνω εγώ για τέτοια.....Διαμάχες .....είμαι ήσυχος άνθρωπος...

Όλα μπορέι να τα δεχτώ , ακόμα και ότι το Fazer είναι μάπα....(λέμε τώρα....
    )

Αλλά να παντρευτείς ένα φρόυτο ότι να ναι.....
    Αυτό μου κάθησε στο λαιμό, γιαυτό απάντησα......
    :rotflmao:
    Χ

(δε ξέρω να υπογράφω)

www.xristopistoi.tk

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Αμάν πια με τα σανσκριτικά
    από nikos_abel στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 19/01/2013, 15:16