μπραβο βρε petridist, ωραιο το τουμπανο σου!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
βαριομουν...![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΙ ΣΤΟΥΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ??.........τυφλα να χει η luftwaffe.......Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
βαριομουν...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
βαριομουν...
μου αρεσει μαλακα μου που μου την ειπες για το χεστης που σου εγραψα στην πινακιδα!!!!!
για να σε δω τωρα!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ.....
μην ακολουθείς το μονοπάτι...πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.....
axaxaaxax ρε τώρα το είδα ψάχνωντας για τη φωτό... άργησα λίγο ε? πολύ καλή η φωτό!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
βαριομουν...![]()
![]()
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
Δεν το ήξερα. Είναι άδικο όμως.......διότι το σωστό FabiaRS είναι ένα άριστο αμάξι.Αρχικά δημιουργήθηκε από fire
καλοταξιδο...βασικα το fabia rs στην ελλαδα ειναι με τον γνωστο κινητηρα 1,4 101 ιππων με αλλαγμενη εισαγωγη, προγραμμα και τελικο εξατμισης στους 115 ιππους..μακαρι να ηταν το TDi 130 hp και μακαρι να το εφερναν ελλαδα οπως και πολλα αλλα υπεροχα diesel....
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.