Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε παιδια ποιο βγαλανε/με πρώτο?![]()
![]()
πηγαινε αυριο να δεις
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε παιδια ποιο βγαλανε/με πρώτο?![]()
![]()
πηγαινε αυριο να δεις
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......
σκεφτονταν να βγαλουν το duka αλλα τους πηρε το εργοστασιο και τους ειπε να μην το κανουν γιατι δεν εχουν αλλους τενεκεδες για να κανουν παραγωγη!!!! :a5:![]()
![]()
Τι σημαίνει ρε παιδιά "μοτοσυκλέτα της χρονιάς";
Έχει κάποιο νόημα ο τίτλος;
Θάνος..
το αυτοκινητο της χρονιας τι νοημα εχει?
Θανο
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Τι σημαίνει ρε παιδιά "μοτοσυκλέτα της χρονιάς";
Έχει κάποιο νόημα ο τίτλος;Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
Θανο
Τοοσα χρονια δεν εχω καταφερει να καταλαβω κανεναν απ' τους δυο τιτλους ...![]()
Κατ'ουσία; Κανένα!Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
Θανο
Απλά μπορεί να πουλήσει κάτι παραπάνω έναντι του ανταγωνισμού ένα αυτοκίνητο που στο παρπρίζ του λέει "αυτοκίνητο της χρονιάς τάδε".
Διαφωνώ εντελώς με την ιδέα!![]()
Θάνος..
ΔΕ ΠΑΤΕ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ CLUB 22 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΤΥΦΛΑ..
ΜΠΑς ΚΑΙ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ???![]()
![]()
Αν ειχα στοιχεια θα ημουν δικηγορος και οχι αυτο που ειμαι τωρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από BICILINDRICO
Βρε εγώ θα προσγειωθώ αλλά δεν μου απάντησες για αυτό το οποίο έθιξες!
Το μηχανάκι που βγήκε στην μοτοσυκλέτα της χρονιάς Νο1, βγήκε από ψήφους που έστειλαν αναγνώστες μέσω sms ή το βγαλε το περιοδικό;; Διότι εγώ ΞΕΡΩ και ποιες εταιρίες δίνουν τα περισσότερα διαφημιστικά χρήματα, και τι δίνει η εταιρία που πρεσβέυει την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα. Do you wanna bet;
Εν ολίγοις πάλι μιλάς στον αέρα διότι εγώ σε ρωτώ κάτι πολύ πολύ συγκεκριμένο, και περιμένω μια απάντηση.
Στο θεμα μας ομως.
Σε ρωταω και εγω κατι τωρα:
Ειναι αληθεια οτι ΣΧΕΔΟΝ ολοι οι εκδοτες ενδιαφερονται μονο για την τσεπη τους και εκμεταλευονται την κ@υλ@ μας για τις μοτοσυκλετες?ναι ή οχι?
Το κανουν ολοι αυτο?
Οταν το χομπι γινεται επαγγελμα,ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ,ειναι ΛΕΦΤΑ.
Μην προσπαθουμε να κρυφτουμε πισω απο το δαχτυλο μας,δυστυχως, και το λεω με βαρια καρδια, ειναι ετσι.
Δεν ηθελα να θιξω το επαγγελμα σου, μιας και σε εμενα εχουν θιξει την θεση μου απειρες φορες ξερολες με πληκτρολογιο οπως δικαιως λες και εσυ, αλλα δυστυχως οσο και αν προσπαθεις εσυ εγω και ολοι,που εχουμε ολη την καλη θεληση, δεν αλλαζει τιποτα.
Αυτος ειναι και ο λογος που δεν ασχολουμε πια με λεσχες,εκδηλωσεις κτλ,ΕΚΤΟΣ MOTO.GR.
Σου ευχομαι να αλλαξεις εσυ το κατεστημενο στην Ελληνικη μοτοσυκλετα
![]()
Καλό θα είναι να τα πούμε από κοντά για να σου εξηγήσω κάποια πράγματα. Θα δείς και μόνος σου πως κάποια θέματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αν ειχα στοιχεια θα ημουν δικηγορος και οχι αυτο που ειμαι τωρα.
Στο θεμα μας ομως.
Σε ρωταω και εγω κατι τωρα:
Ειναι αληθεια οτι ΣΧΕΔΟΝ ολοι οι εκδοτες ενδιαφερονται μονο για την τσεπη τους και εκμεταλευονται την κ@υλ@ μας για τις μοτοσυκλετες?ναι ή οχι?
Το κανουν ολοι αυτο?
Οταν το χομπι γινεται επαγγελμα,ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΙ,ειναι ΛΕΦΤΑ.
Μην προσπαθουμε να κρυφτουμε πισω απο το δαχτυλο μας,δυστυχως, και το λεω με βαρια καρδια, ειναι ετσι.
Δεν ηθελα να θιξω το επαγγελμα σου, μιας και σε εμενα εχουν θιξει την θεση μου απειρες φορες ξερολες με πληκτρολογιο οπως δικαιως λες και εσυ, αλλα δυστυχως οσο και αν προσπαθεις εσυ εγω και ολοι,που εχουμε ολη την καλη θεληση, δεν αλλαζει τιποτα.
Αυτος ειναι και ο λογος που δεν ασχολουμε πια με λεσχες,εκδηλωσεις κτλ,ΕΚΤΟΣ MOTO.GR.
Σου ευχομαι να αλλαξεις εσυ το κατεστημενο στην Ελληνικη μοτοσυκλετα
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BICILINDRICO
Καλό θα είναι να τα πούμε από κοντά για να σου εξηγήσω κάποια πράγματα. Θα δείς και μόνος σου πως κάποια θέματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται.
Εγινε![]()