Αρχικά δημιουργήθηκε από EarthDog
Ωραία ήταν, αν και κατά τη γνώμη μου ήμασταν πολύ μέχρι της 14:00 ....μπήκα 14:00 με 18:00 3 φορές και ενιωσα άνετα..
Μέχρι τότε γινόταν που και που της ανωμαλίας....
Ιδιώτες μέσα , και τσουπ 2-3 αγωνιζόμενοι για να δοκιμάσουν κάτι, και στην τελευταία στροφούλα να σου 2 ιδιώτες να πηγαίνουν ευθεία διότι δικαιολογημένα φοβήθηκαν όταν τους πέρασαν με +40 ....όταν τους είπαμε ότι τι σουλειά έχεις μέσα ρε φίλε με ιδιώτες, ζήτησαν απλά συγνώμη...
Τέλος πάντων στα αγωνιστικά μας τώρα....Πολύ χάρηκα που είδα κόσμο όλων των επιπέδων να προσπαθεί να μάθει τη μοτοσυκλέτα του..
ενας από αυτούς ήμουν και εγώ.
Οντας πρώτη φορά σε πίστα με SS μηχανάκι και όχι με βαποράκι, είδα έναν άλλο κόσμο να ξετυλίγεται μπροστά μου..
Ημουν πολύ σφιγμένος με το CBR αλλά το ευχαριστήθηκα....![]()
To απογευμα που ειμασταν και ειχε λιγο κοσμο προσπαθουσα και ακολουθησα για 2-3 γυρους μενοντας ομως πισω ισως 2 δευτερα το γυρο, δεν αντεχα και αλλο απο κουραση, ενα GSXR και CBR? το αλλο??? απο αυτα που ηταν μεσα, μιλαω για ωρα απο τις 16:00 και μετα, πηγαιναν πολυ γρηγορα, ισως στο 1:08... και μου εκανε εντυπωση η ταχυτητα του, εαν ηταν οπως λες 2-3 αγωνιζομενοι ισως να ηταν αυτοι μαλλον, γιατι οταν βγηκα πηγα και παρκαρησα διπλα στο team του Μπουστα, και με κοιταγαν καπως οι μηχανικοι, και ο ενας γελωντας μου λεει: "Φτανει για σημερα εε... το ελιωσες το φουκαριαρικο", μαλλον θα εννοουσε εμενα που απο την κουραση παραπατουσα... χεχε... οποτε με αδεια πιστα και τοσο γρηγορους που ακολουθουσα... βρε λες να γυρισα στο 1:10
για 2-3 γυρους και να μην το ξερω???
επισης μιλησα με τον Μπουστα που ηταν πολυ φιλικος..................
ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ ΜΕΓΑΡΑΑΑΑΑΑ και καλα λαστιχα........
![]()
![]()
![]()
ΠΟΛΥ ΓΑΜΑΟΥΑΑΑΑΑΑΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΑΤΗΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ![]()
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΑ ΤΥΠΟ ΜΕ ΕΝΑ VTR ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΤΣΑΓΑΚΙ ΟΛΟΥΣ... :rotflmao:
1 sporky
2 andrian
3 Θανος
4 gmakris
5 runner ducati
6 GTZ750
7 runner ducati
8 gmakris
9 haga
10 sporky
11 andrian
12 -//-
13 gakris
14 andrian
15 --
16 arxiereas
17 Τιγκας
18 andrian
19 Τιγκας
20 gmakris
21 sporky
22 arxiereas
τα σχολια μου σε λιγο
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
1 sporky
2 andrian
3 Θανος
4 gmakris
5 runner ducati
6 GTZ750
7 runner ducati
8 gmakris
9 haga
10 sporky
11 andrian
12 -//-
13 gakris
14 andrian
15 --
16 arxiereas
17 Τιγκας
18 andrian
19 Τιγκας
20 gmakris
21 sporky
22 arxiereas
τα σχολια μου σε λιγο![]()
![]()
![]()
![]()
ωραίες φώτο και απ' ότι κατάλαβα περάσετε τέλεια.
![]()
![]()
![]()
Πάντα όρθιοι........
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Μια και τον αναφέρατε , ο τύπος με το κόκκινο VTR SP1 ήταν αλλού... Γύρναγε 1.02 με 1.04 σε κάποια φάση και το χαρακτηριστικό ήταν ότι αυτό το έκανε τελείως άνετα, χωρίς 4κύλινδρες τσιρίδες, χωρίς ανεβοκατεβάσματα στο κιβώτιο, χωρίς τίποτα....
Και μετά σου λέει τα μέγαρα δεν ευνοούν τα μεγάλα V2...
Ρε γαμωτο δεν εχω νιωσει πιο ασχημα στην ζωη μου, που δεν μπορεσα να ερθω εστω και σαν θεατης.
Τουλαχιστον εισασταν παρεουλα και περασατε αψογα.
Την επομενη φορα, αν υπαρξει καμια προς μεσα Οκτωμβρη που το μηχανακι θα ειναι ετοιμο και "στημενο", θα ειμαι και εγω μαζι σας![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
τετοιοι χρονοι γινονται μονο στα χερια αγωνιζομενων και με σεταρισμενα μηχανακια σωστα για την πιστα... αρα δεν εγινε απο τυχαιο ατομο, και χωρις υποστιριξη το 1:02, διοτι εαν καποιος τρεχει σε trackday 1:02, σε αγωνα των 1000ριων θα γυρναγε 1-2 δευτερα πιο γρηγορα... αρα στο 1 λεπτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
Μια και τον αναφέρατε , ο τύπος με το κόκκινο VTR SP1 ήταν αλλού... Γύρναγε 1.02 με 1.04 σε κάποια φάση και το χαρακτηριστικό ήταν ότι αυτό το έκανε τελείως άνετα, χωρίς 4κύλινδρες τσιρίδες, χωρίς ανεβοκατεβάσματα στο κιβώτιο, χωρίς τίποτα....
Και μετά σου λέει τα μέγαρα δεν ευνοούν τα μεγάλα V2...
επισης πιος λεει οτι δεν ειναι καλη πιστα για μεγαλα V2??? το ρεκορ πιστας ειναι στα χερια του Μπουστα με το Mille περσι, με το Κ5 γυρναει 1 δευτερο πιο αργα, και ας εχει αρκετα περισσοτερα αλογα.................
V2 rulessssssssssssssss
![]()
![]()
μεγειες...... και ωραια φωτο......Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Με 'γειά η καινούργια μου φορμά και το καινούργιο μου κρανός!![]()
![]()
για την 15η φωτο μην τρελενεστε, ευτηχως την γλυτωσε φτηνα το παλικαρι. μονο λιγες γρατζουνιες το φαιρινγ, και ενα πολυ μικρο χτυπηματακι στην εξατμιση, και ο οδηγος εντελως ανεπαφος (μονο να πω οτι ξαναμπηκε στο επομενο καλεσμα).
Σιγουρα κριμα για την μηχαναρα του φιλου (GSXR 1000 μαυρο - γ@μ@το) αλλα οπως ειπε και ο ιδιος, ηταν η 1η του πτωση και καλυτερα μεσα στην πιστα παρα εξω στο δρομο![]()
Τρακντεη παντως πολυ ωραιο. Δεν ειχα ξαναπαει/δει κατι παρομοιο και εμεινα με το στομα ανοιχτο φορες-φορες...
Μπραβο στα παιδια που μπηκαν και χαλαλι ο ιδρωτας που ριξανε με τα δερματινα!![]()
ΝικόΛΑς ~ Play and enjoy, you might die tomorrow
~ CBF 600s ABS and past... ~ slang ~
~constantly talking, isn't necessarily communicating~