Δεν μου αρέσει το κόψιμο πίσω και το φανάρι μπροστά,κατά τα άλλα είναι τέρας!Το μπλε ειδικά μου άρεσε πάρα πολύ...
Fortis Fortuna Adiuvat
Αυτο που βλεπω περιεργο ειναι η πισω θεσι του συνεπιβατη,σαν πολυ μικρη μου φαινεται.Νομιζω?Θα εχει αραγε το κυκλικο σιδερο πισω απο το καθισμα οπως το προηγουμενο μοντελο?
Τωρα δηλαδη αυτο λεγεται μηχανη;Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Προς τι ο γέλως περικαλώ;
Το οτι με 220 κιλα στεγνο (καλα 260 τσε βαλε) θα εχει τη χαρη και ευελιξια ενος τανκερ, το παραβλεπουμε ε;![]()
Νίκος
Open Horizons
Oraies photos John74Αρχικά δημιουργήθηκε από john74
front
Thanks file.
Avupomovo va to do apo kovta!!!
![]()
Για τον σκοπο που εγινε αυτη η μοτοσυκλετα τα κιλα της ειναι καλα.Ετοιμη θα φτασει στα 245 κιλα.Και οι ανταγωνιστες της εκει γυρω ειναι.Μια μοτο που πιανει 300 χιλιομετρα δεν μπορει να ειναι ευελικτη οπως τα χιλιαρια(διοτι η ευελιξια φερνει νευρικοτητα σε μεγαλες ταχυτητες),και παρ'ολα αυτα το χαγια ειναι στριφτεροτερο των ανταγωνιστων του.:a44:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Τωρα δηλαδη αυτο λεγεται μηχανη;
Το οτι με 220 κιλα στεγνο (καλα 260 τσε βαλε) θα εχει τη χαρη και ευελιξια ενος τανκερ, το παραβλεπουμε ε;![]()
Έλα μωρέ...1300cc μηχανάκι είναι,τι περιμένεις;Εδώ το V Strom το 650 ζυγίζει 190 στεγνά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Τωρα δηλαδη αυτο λεγεται μηχανη;
Εμένα πάντως μού αρέσει τα μάλα κι έχω αρχίσει και ξερογλείφομαι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]