Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: yamaha fazer 2006?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    theod αυτό που είπες ότι ο έμπορος συνήθως κάνει τον κινέζο & σε παραπέμπει σε μοτοδυναμική & ευρώπη δε μου άρεσε καθόλου!!Κι αυτό γιατί ο τυπάς στο τηλέφωνο μου είπε : ''αν πάθει κάτι το μηχανάκι & είσαι μες στην εγγύηση η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ δεν μπορεί να σου πει τπτ αν το πας νομικά το θέμα.Ασε που όλες οι αντιπροσωπείες στην ΕΥΡΩΠΗ θα σε εξυπηρετούσαν...''

thanks man!!!
    Να στο πώ διαφορετικά....
    Έστω ότι σου βγάζει πρόβλημα στο TPS (συνηθισμένο στα FZ6 1ης γενιάς που έχει λυθεί από τα β εξάμηνο 2005 και μετά...)
    Πας στον έμπορο και ζητάς ανταλλακτικό-επισκευή στην εγγύηση.
    Εκείνος κάνει τον Κινέζο και σε παραπέμπει στην Μοτοδυναμική διαβεβαιώνοντάς σε ότι είναι υποχρεωμένη να σε καλύψει.
    Η μοτοδυναμική μόλις εξακριβώσει ότι το μηχανάκι δεν είναι δικό της τότε αρνείται....
    Εσύ μετά από αμέτρητα τηλέφωνα βάζεις τις φωνές, γράφεις οργισμένα μέιλ και απειλείς...
    Το θέμα παραπέμπεται σε επίπεδο Διευθυντή και αρχίζουν τα θα δούμε, θα προσπαθήσουμε, λείπει σε ταξίδι, είναι σε μήτινγκ κλπ.
    Οι μέρες περνάνε και αφού έχει τραβήξει το μαρτύριο της αρκούδας και έχεις χαλάσει μισό μηνιάτικο στο κινητό (σε βάζουν στην αναμονή ΕΠΙΤΗΔΕΣ... ) ΜΠΟΡΕΙ να αποφασίσουν να σε καλύψουν....
    Ως εκ μυστηρίου το ανταλλακτικό (μόνο για την δική σου περίπτωση...) δεν υπάρχει.
    Γίνεται παραγγελία και πάλι μυστηριωδώς καθυστερεί ανεξήγητα γιατί "υπάρχει έλλειψη στα κέντρα διανομής"...
    Σε καναδυό μήνες θα έχεις καλυφθεί από την "εργοστασιακή" εγγύηση που σαυ αναφέρει ο έμπορος....

Κατάλαβες τώρα ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Έστω ότι σου βγάζει πρόβλημα στο TPS (συνηθισμένο στα FZ6 1ης γενιάς που έχει λυθεί από τα β εξάμηνο 2005 και μετά...)
    Εκείνος κάνει τον Κινέζο και σε παραπέμπει στην Μοτοδυναμική διαβεβαιώνοντάς σε ότι είναι υποχρεωμένη να σε καλύψει.
    Η μοτοδυναμική μόλις εξακριβώσει ότι το μηχανάκι δεν είναι δικό της τότε αρνείται....
    Εσύ μετά από αμέτρητα τηλέφωνα βάζεις τις φωνές, γράφεις οργισμένα μέιλ και απειλείς...
    Το θέμα παραπέμπεται σε επίπεδο Διευθυντή και αρχίζουν τα θα δούμε, θα προσπαθήσουμε, λείπει σε ταξίδι, είναι σε μήτινγκ κλπ.
    Οι μέρες περνάνε και αφού έχει τραβήξει το μαρτύριο της αρκούδας και έχεις χαλάσει μισό μηνιάτικο στο κινητό (σε βάζουν στην αναμονή ΕΠΙΤΗΔΕΣ... ) ΜΠΟΡΕΙ να αποφασίσουν να σε καλύψουν....
    Ως εκ μυστηρίου το ανταλλακτικό (μόνο για την δική σου περίπτωση...) δεν υπάρχει.
    Γίνεται παραγγελία και πάλι μυστηριωδώς καθυστερεί ανεξήγητα γιατί "υπάρχει έλλειψη στα κέντρα διανομής"...
    Σε καναδυό μήνες θα έχεις καλυφθεί από την "εργοστασιακή" εγγύηση που σαυ αναφέρει ο έμπορος....

Κατάλαβες τώρα ???

ναι φίλε μου.μπήκα στο νόημα....:a37:
    ''Well, the rain ain't fussy about where it lands,
    It'll find you hiding no matter where you stand.
    It's gonna rain brother, and it's gonna rain hard,
    When the blues comes calling with it's calling card.''

R o r y G a l l a g h e r

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris74
    to 6600 μου φαίνεται φτηνό, τσέκαρε αν είναι μοντέλλο 05 και όχι 06 γιαυτο και είναι η φτηνότερη τιμή.
    επίσης μιας και το παιρνεις τώρα σαν πρώτη μεγάλη μηχανη δες και την έκδοση με ABS ασχετα που είναι ακριβότερη. θα τα πάρεις πίσω αν το πουλήσεις αργότερα και θα σε βγάλει απο δύσκολες καταστάσεις στις ελληνικές πίστες*

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΒΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ?
    ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΒΣ

*πιστες πατινάζ εννοώ

αποκτήθηκε....

παίδες αποκτήθηκε.yamaha fz6-S μαύρο μοντέλο 2006 χωρίς ABS από επίσημο αντιπρόσωπο.
    σας ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες, με βοηθήσατε πολύ στην τελική μου απόφαση.
    δεν έχω pc αυτή την περίοδο,μόλις το φτιάξω θα βάλω και φωτό στο post για την καταμέτρηση.

Re: αποκτήθηκε....

παίδες αποκτήθηκε.yamaha fz6-S μαύρο μοντέλο 2006 χωρίς ABS από επίσημο αντιπρόσωπο.
    σας ευχαριστώ όλους για τις χρήσιμες πληροφορίες, με βοηθήσατε πολύ στην τελική μου απόφαση.
    δεν έχω pc αυτή την περίοδο,μόλις το φτιάξω θα βάλω και φωτό στο post για την καταμέτρηση.

ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ..ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΒΣ.ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ?ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ 06 ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ

o ruhl exei simetria Το avatar του/της lopi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD

Κατάλαβες τώρα ???

Kala re pote prolaves kai pires to 1000????
    Eida ena ston dromo kai itan teleio....poli gazi e??
    o arnold htan to mono teras me simetria"""

Re: Re: αποκτήθηκε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από fundurakias.gr
    ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ..ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΒΣ.ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ?ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ?ΓΙΑΤΙ ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟ 06 ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ
    thanks man.το πήρα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της μοτοδυναμικής,να μην πω τώρα όνομα για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.τώρα για το μαύρο χρώμα και το μοντέλο 06 που λές δεν ξέρω ,πάντως η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ μου έστειλε φάκελο με την εγγύηση,το service book,κατάλογο με τιμές γνήσιων ανταλλακτικών,ερωτηματολόγιο κτλ.
    υπομονή μέχρι να το πάρεις και καλά χιλιόμετρα...

Καυλαντης ! Το avatar του/της R-1nas

Re: Re: Re: αποκτήθηκε....

πάντως η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ μου έστειλε φάκελο με την εγγύηση,το service book,κατάλογο με τιμές γνήσιων ανταλλακτικών,ερωτηματολόγιο κτλ.
    Kaloriziko, kalotaksido file mou kai polla kala orthia xiliometra. Enstasi ! Perimeno 1 mina ta xartia tou R1 mou alla tipota ! ! ! esy pos ginete toso grigora ? Help paidia :P

Re: Re: Re: Re: αποκτήθηκε....

Αρχικά δημιουργήθηκε από R-1nas
    Kaloriziko, kalotaksido file mou kai polla kala orthia xiliometra. Enstasi ! Perimeno 1 mina ta xartia tou R1 mou alla tipota ! ! ! esy pos ginete toso grigora ? Help paidia :P
    thanks R-1nas να'σαι καλά, καλοτάξιδο και το δικό σου.το μηχανάκι το πήρα μεγάλη δευτέρα και έφυγα για επαρχία χωρίς χαρτιά.από μεγάλη τετάρτη απόγευμα το μαγαζί είχε τα χαρτιά μου (άδεια κυκλοφορίας,χαρτί που λέει ότι προσωρινά δεν έχω πινακίδα λόγω έλλειψης υλικού και το σηματάκι 06).βέβαια είχα μια μικρή εμπλοκή με τον αντιπρόσωπο γιατί νόμιζε ότι του χρωστούσα 67 ευρώ (για ταξινόμηση-πινακίδες),ενώ εγώ του τα είχα
    δώσει αυτά τα λεφτά.έτσι καθυστερούσε να μου στείλει τα χαρτιά και εγώ τα πήρα στα χέρια μου (με courier) την παρασκευή 28/4.πάρε κανένα τηλ στο μαγαζί που αγόρασες τη μηχανή γιατί εγώ αν δεν έπαιρνα να δω τι τρέχει και δε μου στέλνουν τα χαρτιά ακόμα θα τα περίμενα...τώρα αν εννοείς χαρτιά το φάκελο που μου έστειλε η μοτοδυναμική δεν ξέρω τι να σου πω.αυτά...
    άντε καλά χιλιόμετρα να έχουμε!

Καλοτάξιδο fazerά.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Yamaha R1 2006 - model
    από gmakris στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2005, 14:43
  2. Κρυφες δοκιμες του Rossi με το νεο Yamaha του 2006.....
    από gmakris στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 27/08/2005, 10:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF