πρεπει να διορθωσω την θεση του σωματος η κυριακατικη εμπειρια μου εδωσε να καταλαβω βασικα λαθη που κανω και εξω
στις βολτες!!!
μετα απο μερικες επισκεψεις στα μεγαρα πιστευω να τα διωρθωσω
παντως αλλη αισθηση η πιστα την εχω συνεχεια στο μυαλο μου!!!!!
ειδα την μηχανη με αλλο ματι!!!!!
εχω κλεισει με τον ΝικοΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Κατσάι μεγειά την φορμίτσα...![]()
και ωραίος γενικότερα, πότε έχει και θα πας CSS μήπως πάμε παρέα...?
9 απριλιου L-1
14 μαϊου L-2
Super τα Μέγαρα, μια χαρά το κράτημα, μου αρεσε και η χάραξη, σχετικά σφιχτή και τεχνική (είμαι λίγο άρρωστος με τις σφιχτές διαδρομές, για να καταλάβετε θα προτιμούσα στην μεγάλη ευθεία να είχε ένα εσάκι ή κάτι τέτοιο!), ευχαριστώ σε Pokermon και After που έκατσα από πίσω τους και είδα γραμμές κτλ, καρασούπερ η παρέα!
Φυσικά αρχίζει ένας μεγάλος εθισμός πλέον και........€€€€€€€€..........πολλά €€€€€€€€€€€ θα φύγουν........ (όσοι πρόλαβαν να παντρευτούν, παντρεύτηκαν, οι υπόλοιποι την πατήσατε! Ακούς After?)
Στο link θα βρείτε φωτογραφίες που τράβηξα από τις 12 και μετά, δεν σας έχω όλους γιατί προσπαθούσα να κρατήσω και χρόνο για ορισμένους (μόνο τον Katsai κατάφερα να μετρήσω αξιόπιστα όμως).
http://rapidshare.de/files/14771599/Megara.zip.html
Πάρτε μια ιδέα τι φωτό έχει μέσα από το contact sheet παρακάτω.
![]()
παιδια ηταν σουπερ το διμερο
ευχαριστω κιολας οσους συμφορουμιτες ηταν παρον και εδωσαν πολυτιμες συμβουλες.![]()
![]()
![]()
εχει παρει κανεις σας το dvd της κυριακης, να μου κανει μια κοπια με το αζημιωτο φυσικα?!
Κανενας σας δεν ηταν την Δευτερα? Εμενα δεν με τραβηξαν καμια φωτο κοκκινο Ζ750S...![]()
Τελος παντων ηταν zouper για πρωτη φορα!!!
Και 2 δικες μου...
Ηταν ο θανος για καποια ωρα gsxr 750 k5 ...ενας ...μοντελος..!!
ημουν και εγω την δευτερα εως τις 16,00Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
Κανενας σας δεν ηταν την Δευτερα? Εμενα δεν με τραβηξαν καμια φωτο κοκκινο Ζ750S...![]()
Και 2 δικες μου...
![]()
![]()
Ελεγα να τραβηξω καμια φωτο αλλα ξεχαστηκα![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Παίδες πείτε μου κάτι, η Κ4 είναι ανηφορική μετά το πρώτο μισό της, είναι σε γούβα, τι λέτε?
Την πρώτη φορά που πέρασα μου φάνηκε κάτι πολύ παράξενο, αφού νόμιζα κάτι έπαιζε με το μηχανάκι, μετά στις υπόλοιπες όμως όλα καλά, Κ4 στο δεύτερο πέρασμα πάλι τα ίδια.
Για πείτε........
Δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Παίδες πείτε μου κάτι, η Κ4 είναι ανηφορική μετά το πρώτο μισό της, είναι σε γούβα, τι λέτε?
Για πείτε........
Ban 'em all
Περνώντας από το apex (και λίγο πριν) ένιωσα σαν να χάνεται το μπροστινό, δεν ξέρω πώς να το περιγράψω καλύτερα, βέβαια δεν τίθεται τέτοιο θέμα καθώς μιλάμε για τον γύρο προθέρμανσης που η ταχύτητα και η κλίση ήταν μικρές. Μετά σε κανονικούς γύρους το φαινόμενο μειώθηκε αλλά και πάλι το ένιωθα περίεργα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο...
![]()
Βρε κουφάλα. Κανένας είμαι!!!??@!@Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
Και 2 δικες μου...
Αφού είχαμε και επίσημο χρονομέτρη. Δεν της έδινες και την κάμερα να τραβήξει καιμιά φωτό?? τώρα καθόμαστε και λέμε αχ να έιχαμε καμια φωτογραφία!!!!!![]()
Κακώς έφυγες στο τελευταίο session. Γύρναγα μόνος μου (με άλλους 4) και κατάφερα να δουλέψω ωραία. Το χρονόμετρο έγραψε 1:08:500 όχι και άσχημα με το καινούριο μηχανάκι. Αν και το ρεκόρ του Fazer θέλει δουλειά για να ξεπεραστεί![]()
NEXT TIME.