Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 207

Θέμα: 1-4-2006 Πορεια- μοτοσυκλετιστων (ενωμένα ποστ)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της matsamitsou
    Καλημέρα. :o

+1
    προς χάριν της μαζικότητας. Όμως αυτό που πρέπει να μας διαχωρίζει από μία αγέλη αλήτων μηχανόβιων είναι η ενημέρωση την οποία τουλάχιστον εγώ δεν έχω. Ποιό είναι αυτό το σκανδαλώδες άρθρο 49 του ΚΟΚ;

Ποιός έιναι αυτός ο ΚΟΚ ... ώστε υπάρχει και χωρίς σαντιγύ;

Θα συμφωνήσω με τον SF, καλό είναι να γνωρίζουμε τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αιτήματα της ΜΟΤΟΕ και τις προθέσεις της. Γιατί αλήθεια δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ στο πρώτο ποστ το θέμα με τη διοργάνωση των αγώνων; Αν όντως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι οι προσπάθειες της ΜΟΤΟΕ δεν περιορίζονται μόνο στα δικαιώματα διοργάνωσης αγώνων αλλά προσπαθούν και για το κοινό καλό, τότε πάσο. Αυτά που διαβάζω στο πρώτο ποστ μου φαίνονται λίγο γενικότητες και τα περισσότερα θα έπρεπε να μας ενώνουν με τους οδηγούς κουτιών (εισπρακτική πολιτική, άθλιοι δρόμοι) οπότε να έχουμε την υποστήριξη των επίσημων φορέων τους (αν υπάρχει κάτι τέτοιο).

Θέλω να ξέρω κάτω από ποιά συνθήματα θα γίνει με τέτοια πορεία. Μου αρέσουν οι ταμπέλες εάν τουλάχιστον με εκφράζουν. Ας υπάρξει κινητοποίηση για τα θέματα που καίνε ΟΛΟΥΣ μας αλλά χωρίς να γινόμαστε υποχείρια κάποιων.

Αυτά προς προβληματισμό. Συγνώμη για το μέγεθος του ποστ. :hypnotize

Υ.Γ: Αναλογιστείτε μόνο το πλήγμα για τους αλήτες μηχανόβιους που ληστεύουν τράπεζες και διαφέυγουν με μηχανές μεγάλου κυβισμού (τι κλισέ @@ από τους δημοσιογράφους), άμα υπάρχουν στη πορεία επεισόδια με μολότοφ είτε επίσημα είτε ανεπίσημα

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    μέσα

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    +1

κι από μένα, γιατί συμφωνώ σε όλα τα αιτήματα, αν και υπάρχουν τόσα ακόμα. (Πάντως δε βρίσκω κάτι σκανδαλώδες στο αρ. 49. Τι έχει?)

-1

γιατί δε θέλω να συνασπιστώ και να ανακατευτώ με "μοτοσυκλετιστές" που θα κατέβουν σε πορεία για να ζητήσουν ΣΥΝΕΠΕΙΑ από μέρους του κράτους, χωρίς οι ίδιοι να είναι συνεπείς (εξατμίσεις, πινακίδες, καγκουριλίκια και όλα τα σχετικά εμπριμέ θέματα). -1 γιατί μια "πορεία" κάθε 5 χρόνια δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει, ενώ παράλληλα αμφιβάλλω για το κατα πόσο τα επίσημα όργανά μας (ΛΕΜΟΤ, ΜΟΤΟΕ) έχουν δράσει συστηματικά και σωστά τα τελευταία 10-15 χρόνια (για να πούμε ότι τελικά χρειάζεται μια μαζική πορεία). Το μόνο μέλημα της ΛΕΜΟΤ είναι -ως γνωστόν- η δικαιοδοσία των αγώνων μοτοσυκλέτας, όχι τα σοβαρά προβλήματα των μοτοσυκλετιστών. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος. (Αλλά εμπεριστατωμένα!)

αποτέλεσμα 0, οπότε... βλέπουμε...
    +1
    και +1 στην προσπάθεια!!!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

+1

κι από μένα, γιατί συμφωνώ σε όλα τα αιτήματα, αν και υπάρχουν τόσα ακόμα. (Πάντως δε βρίσκω κάτι σκανδαλώδες στο αρ. 49. Τι έχει?)

-1

γιατί δε θέλω να συνασπιστώ και να ανακατευτώ με "μοτοσυκλετιστές" που θα κατέβουν σε πορεία για να ζητήσουν ΣΥΝΕΠΕΙΑ από μέρους του κράτους, χωρίς οι ίδιοι να είναι συνεπείς (εξατμίσεις, πινακίδες, καγκουριλίκια και όλα τα σχετικά εμπριμέ θέματα). -1 γιατί μια "πορεία" κάθε 5 χρόνια δεν ξέρω τι ακριβώς σημαίνει, ενώ παράλληλα αμφιβάλλω για το κατα πόσο τα επίσημα όργανά μας (ΛΕΜΟΤ, ΜΟΤΟΕ) έχουν δράσει συστηματικά και σωστά τα τελευταία 10-15 χρόνια (για να πούμε ότι τελικά χρειάζεται μια μαζική πορεία). Το μόνο μέλημα της ΛΕΜΟΤ είναι -ως γνωστόν- η δικαιοδοσία των αγώνων μοτοσυκλέτας, όχι τα σοβαρά προβλήματα των μοτοσυκλετιστών. Αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει κάποιος. (Αλλά εμπεριστατωμένα!)

αποτέλεσμα 0, οπότε... βλέπουμε...
    Ετσι είναι φίλε μου!Ποιοί μοτοσυκλετιστές?Τι λές τώρα μωρε?!
    Και να φανταστείς όλοι οι σύλλογοι είναι δέσμιοι της!Συνδρομούλα κάθε χρόνο και λόγια μεγάλα!Ούτε πολιτικοί να ήταν!Τι διάλολο ρε μαμώτο,όποιος πέρνει κάτι σαν αξίωμα γιατί δεν βλέπει τον παλμό αυτού που αντιπροσωπεύει?!!!Και στην πορεία θα κατεβούν 2000 άτομα?!Εντάξει.Τώρα σωθήκαμε!Θα κατεβεί ο κάθε ''μοτοσυκλετιστής του καλοκαιριού'' θα μοστράρει την μηχανή του,και μετά θα πάει κάπου να πιεί ένα καφεδάκι στην υγειά της ΜΟΤΟΕ.Προς θεού παιδιά δεν κατακρίνωόσους απο εσάς θα πάτε ούτε τους κοροϊδεύω.Απλά εγώ,ευχαριστώ,δε θα πάρω....
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Όχι φίλε, μέγα λάθος. Έχω μια πινακιδάρα ναααααααααααααα! (Μάλλον θα χρειαστεί να εξηγήσω τι σημαίνει αυτό) Δεν κρύβομαι απο κανέναν. Επίσης ούτε προκαλώ ούτε ενοχλώ. Μη μπερδεύουμε τα πράγματα...

Δεν είπα -1, είπα +1 ΚΑΙ -1!
    Το ξερω βρε μην τρελαινεσαι.
    Πωπω ουτε μια πλακα δεν μπορουμε να κανουμε βρε αδερφε
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Δυστυχώς σε όλες αυτές τις λέσχες χρειάζεται και ΝΕΟ ΑΙΜΑ...

...που όπως γνωρίζετε στατιστικά, απουσιάζει απο πολλά και δεν ασχολείται πλέον...

αυτό αν άλλαζε , και είμασταν λίγο ποιο δραστήριοι (να μας άφηναν βέβαια και οι καθημερινές μας υποχρεώσεις , που οι περισσότεροι στην σημερινή ζούγκλα ζούμε σαν τους τρελούς κυνηγημένοι) , τότε αλλιώς θα ηταν τα πράματα...

Πόσοι απο εδω μέσα κάτω των 30-35 είναι γραμμένοι και συμμετέχουν ενεργά στην ΛΕΜΟΤ? (αντε μαζευτείτε θέλω παρέα,όχι ότι συμμετέχω ενεργά , αλλά αν είχα καλή παρέα , που ξέρεις...)

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    μέσα κι ο JohnPan
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Μοτοε ξεΜοτοε Λεμοτ ξεΛεμοτ ειναι μια μαζωξη μοτοσυκλετιστων ας ειμαστε εκει,γιατι προς το παρον αλλη κινηση δεν υπαρχει απο κανεναν(σε οποιοδηποτε επιπεδο)

+1

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Μέσα και εγώ !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Με αυτά που διαβάζω αναγκάζομαι να ξαναγράψω...
    Βλέπω διάφορα... άγρια του βουνού...
    δεν θέλω να συνασπιστώ με μοτοσικλετιστές που δεν είναι συνεπείς, ποιοι μοτοσικλετιστές, δέσμιοι της τάδε και της δείνα, κ.λπ.

Ρε! Πάτε καλά;
    Τόσοι και τόσοι κατεβαίνουν και κάνουν πορείες γιατί εμείς όχι;
    Υπάρχουν ή όχι αιτήματα;
    Κάποια από αυτά είναι ή όχι αληθινά;
    Όχι όλα αλλά κάποια είναι.
    Γιατί να μην ακουστούμε;
    Τι είδους λογική είναι αυτή; επειδή κάποιοι είναι όπως είναι να μην φωνάξουμε;
    Και αν κάποιοι εκμεταλλεύονται, εμένα ΝΑ!
    Με ενδιαφέρει με μας τι γίνεται. Τους απλούς οδηγούς που δεν ανήκουμε κάπου και βιώνουμε κάποια προβλήματα.
    Εμείς πρέπει να ακουστούμε.

Και το τελευταίο.
    Έχουν πιαστεί κάποιοι εδώ με τη λαλακία που πέταξε κάποιος σαφώς για πλάκα για τα μολότοφ.
    Ήταν μπούρδα! Τέρμα!
    Από κει και πέρα τι το συνεχίζετε;;;; Ποιος ο λόγος;
    Και τι είναι αυτό, άμα υπάρχουν στην πορεία επεισόδια;;;
    Γιατί να υπάρξουν;;;; Δηλαδή είμαστε ανίκανοι να φυλάξουμε τους εαυτούς μας;;; Δεν μπορούμε ήσυχα και ήρεμα να κάνουμε την πορειούλα μας και να φύγουμε;
    Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει!!!!!!!

Freddo Cappucino Racer Το avatar του/της fazerakis
    Επιτέλους κινητοποίηση!!!!

Ρε παιδια οποιος θελει ερχεται και γω ειμαι μελος της ΜΟΤΟΕ αν και σε μερικα πραγματα δεν συμφωνω μαζι της.Αλλα στα συγκεκριμενα αιτηματα δεν νομιζω οτι υπαρχει μοτοσυκλετιστης που να διαφωνει??? (εδω βεβαια υπηρχαν καποιοι που οταν οι ΗΠΑ βομβαρδιζαν το βελιγραδι τους διναν δικιο!!!!! σε μια πορεια μοτο/στων ολοι θα συμφωνουν σε ολα?)
    Το καλυτερο ειναι οσοι ερθουν να συναντηθουν σε καποιο μερος που γεωγραφικα τους βολευει (εγω μενω κερατσινι αλλα επειδη ειμαστε μονο 2 θα παμε για συνσντηση στη Λεμοτ) Αν υπαρχουν και αλλοι απο Κερατσινι-Νικαια-Πειραια-Περαμα κτλ δινουμε καπου ραντεβου και παμε σαν ομαδα (moto.gr team?? )

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    ...........................
    και γω ειμαι μελος της ΜΟΤΟΕ
    ..........................

Αυτο πως γινεται ρε Παληκαρι μου?

Μονο αν εισαι μια Λεσχη ΜΟΝΟΣ σου ...

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Μέσα και δεν θα είμαι και μόνος μου!

Κουφάλογες Γριές!!!! Το avatar του/της kapeos

Angry

Θα πω κάτι και ας πάει στις Διαμάχες!!!

Καλή κίνηση αλλά αν δεν ήταν η ΜΟΤΟΕ από πίσω, θα ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.

Κάτι απλό????

Σκεφτείτε αν έχει κάνει οτιδήποτε για εμας που καβαλάμε μηχανες η ΜΟΤΟΕ τα τελευταία χρόνια.

Κάτι άσχημο???

Γιατί εγω που δεν είμαι μέλος της ΜΟΤΟΕ να πληρώνω περισσότερο τη συμμετοχή από εσένα που είσαι?????

απάντηση: Ε, καλύτερα να βγάλει περισσότερα από κάποιον που δεν είναι μέλος, και δεν ψηφίζει παρά από κάποιο μέλος που ψηφίζει.

Υπάρχουν πολλά επαγγέλματα. Εσύ είσαι σύγουρος ότι έχεις διαλέξει το "ιδανικό"????????

Συγνώμη για το ποστ. Πολλοί θα με κράξουν αλλά τα παίρνω όταν βλέπω οποιαδήποτε κίνηση της ΜΟΤΟΕ. Σκοπός μου δεν είναι σε καμμία περίπτωση να χαλάσω το ποστ ή να παρακινήσω κάποιους να μην συμμετάσχουν. Άλλωστε και εγώ πολύ πιθανών να συμμετάσχω.

Σελίδα 3 από 14 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2006, 13:04
  2. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 08:57
  3. Επειδη εγινε πανικος με τα πολλαπλα ποστ για το ιδιο...
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2004, 17:35
  4. Ποιος Σατανας Εβαλε Το Ποστ Νο 6,666?????
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 14:56
  5. Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2003, 14:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ