Καλημέρα. :o
+1
προς χάριν της μαζικότητας. Όμως αυτό που πρέπει να μας διαχωρίζει από μία αγέλη αλήτων μηχανόβιων είναι η ενημέρωση την οποία τουλάχιστον εγώ δεν έχω. Ποιό είναι αυτό το σκανδαλώδες άρθρο 49 του ΚΟΚ;![]()
Ποιός έιναι αυτός ο ΚΟΚ ... ώστε υπάρχει και χωρίς σαντιγύ;![]()
Θα συμφωνήσω με τον SF, καλό είναι να γνωρίζουμε τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αιτήματα της ΜΟΤΟΕ και τις προθέσεις της. Γιατί αλήθεια δεν φαίνεται ΠΟΥΘΕΝΑ στο πρώτο ποστ το θέμα με τη διοργάνωση των αγώνων; Αν όντως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν ότι οι προσπάθειες της ΜΟΤΟΕ δεν περιορίζονται μόνο στα δικαιώματα διοργάνωσης αγώνων αλλά προσπαθούν και για το κοινό καλό, τότε πάσο. Αυτά που διαβάζω στο πρώτο ποστ μου φαίνονται λίγο γενικότητες και τα περισσότερα θα έπρεπε να μας ενώνουν με τους οδηγούς κουτιών (εισπρακτική πολιτική, άθλιοι δρόμοι) οπότε να έχουμε την υποστήριξη των επίσημων φορέων τους (αν υπάρχει κάτι τέτοιο).
Θέλω να ξέρω κάτω από ποιά συνθήματα θα γίνει με τέτοια πορεία. Μου αρέσουν οι ταμπέλες εάν τουλάχιστον με εκφράζουν. Ας υπάρξει κινητοποίηση για τα θέματα που καίνε ΟΛΟΥΣ μας αλλά χωρίς να γινόμαστε υποχείρια κάποιων.
Αυτά προς προβληματισμό. Συγνώμη για το μέγεθος του ποστ. :hypnotize
Υ.Γ: Αναλογιστείτε μόνο το πλήγμα για τους αλήτες μηχανόβιους που ληστεύουν τράπεζες και διαφέυγουν με μηχανές μεγάλου κυβισμού (τι κλισέ @@ από τους δημοσιογράφους), άμα υπάρχουν στη πορεία επεισόδια με μολότοφ είτε επίσημα είτε ανεπίσημα![]()