Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 92

Θέμα: Η ατυχια μου την εφερε πισωπλατα,το δινω το μωρο μου...

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από darxun
    Τώρα η μητέρα σου είναι σοκαρισμένη από το συμβάν, γι'αυτο θα επιμείνει στην γνώμη της.
    Εσύ όμως για να ικανοποιήσεις την επιθυμία της μητέρας σου - έστω και προσωρινά - αλλά και να μη χάσεις το μηχανάκι σου, που τόσο κόπο έκανες να το αποκτήσεις, κράτα το λίγες μέρες στο γκαραζ σου λέγοντας ότι θα το πουλήσεις και όταν δεις ότι σιγά σιγά το ξεπερνάει το ξαναβγάζεις και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
    σωστος????

Κι εγώ έτσι θα έκανα. Τώρα άν εσύ υποσχέθηκες και έχεις σκοπό να το δώσεις τότε, όπως λές είναι μονόδρομος. Η επιλογή και πάλι δική σου.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

Τρελος Enduras Το avatar του/της LanosXR125
    file sinolika exw 51 ramata sto kefali mou exw fai panw apo 34 wres xirourgio sto kefali kai kathe fora pou allazei o kairos den sikonwmai apo to krebati giati ponane ola mou ta kokkala!! exw akoma to XR!! fantasou auta na ta pathene filos mou !! tha eixa parei to 650 to Dalara!! auto pou thelw na sou pw einai afou den tin plirwse i mama tin mixani kai den plirwnei tipota i den se sintirei tote mporeis na apofigeis sto na s,prw3eis ti mixani !!!! apla me ligi ipomoni!!!! an pali to exeis dei toso psixologika ena exw na pw .........5500E
    Της μηχανης μου σαν ακουω να μουγκριζει το μοτερ,
    νιωθω στα συνεφα μεγαλος καμικαζι.

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΑΔΕΡΦΩΝ ΑΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ:a31: ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ . ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ:a019:
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SUPERMARIO
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    και πλειστηριασμος θα γινει τωρα........5200Ε:a36:

5350
    5350 ένα
    5350 δύο
    5350 τρία.

5350!!!!!! Πουλήθηκε στον κύριο!!!!!!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

BAKALISTIC SYSTEMS S.A. Το avatar του/της billgeo

Re: Re: Η ατυχια μου την εφερε πισωπλατα,το δινω το μωρο μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
    Ρε φιλε ασε τις κλαψες !!

Ανηλικο εισαι ;;

Αν ναι κανε οτι σε λεει η μανα σου.

Αν οχι μη μας σπας τους ορχεις με λαλακιες βραδυατικα ! Τραβα σε κανα ψυχιατρο εδω δεν ειμαστε κοινωνικοι λειτουργοι !

Αντε μπραβο !

:a31:

Αρχικά δημιουργήθηκε από naxiotis
    ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΑΔΕΡΦΩΝ ΑΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ:a31: ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ . ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ:a019:
    +1

:a19:

min ipotimate pote tin dinami tis enoxis pou borei na emfisisei i ellinida mana!!

ellinida mana roulzzzz!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    min ipotimate pote tin dinami tis enoxis pou borei na emfisisei i ellinida mana!!

ellinida mana roulzzzz!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε οταν ημουνα μικρος και εκανα καμμια μαλακια που μετα μαθαινε η μανα μου ελεγα απο μεσα μου "καλυτερα να με σαπισει στο ξυλο,παρα να αρχισει την κλαψα"
    Μιλαμε για πολυ ΕΝΟΧΗ...

Και που να ειναι Κρητικια μανα...εκει να δεις τι γινεται...
    Ε Billgeo???
    O νόμος αποτελεί υποκατάστατο της παιδείας

SL 750 SHIVER

καλες βολτες!!! Το avatar του/της SUPERMARIO
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    5350 ένα
    5350 δύο
    5350 τρία.

δεν ειναι δικαιο αυτο...
    για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.

πωλειται power commander (XT660) 200€

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Μπορεις να πας να παρεις ενα γαμαουα κρανος (δεν θα το καταλαβει ετσι και αλλιως), και να την πεισεις πως εσυ οδηγας συνετα και οχι σαν κανιβαλος, πραγμα δυσκολο με το μηχανακι που πηγες και αγορασες.

Μην το δωσεις.

Βεβαια οσοι ειναι εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ξερουν, λεει μια παροιμια.

Οποτε κανε οτι θες. Μονο προσοχη στους δρομους, ξεκιναει η εποχη του μαλακα. Το νου μας.

Ολα οσα σου λενε τα παιδια ειναι σωστα! Μη βιαστεις να πουλησεις το εργαλειο! Μηχανη δε ξαναγοραζεις ευκολα και σιγουρα θα ξαναθελησεις! Δε λεω,σεβασμος στη μανα και σε καταλαβαινω απολυτα αλλα οχι και να δωσεις το καμαρι σου που πηρες με ιδρωτα! Προσπαθησε απλα να εχεις την επιθυμια της μητερας σου να σε βλεπει παντα ορθιο καλα μεσα στο καφαλι σου την καθε στιγμη... Κ σορρυ γιατι ειπες να τη σταματησουμε τη κουβεντα..! Προσοχη και καλα να ειμαστε παντα!

Υ.Γ Παντως ρε παιδια το να μπαινει καποιος στο φορουμ,να βλεπει οτι υπαρχει ενα ομορφο κλιμα και να ανοιγει τη καρδια του πιστευοντας οτι θα βρει μερικους φιλους να μιλησει για καποιο θεμα που τον απασχολει (εστω κι αν δεν ξερει κανεναν) και καποιοι μορτηδες ν'αρχιζουν να τον κραζουν και να τον ντροπιαζουν ειναι πολυ καφρικο... Αν βρισκετε ενα θεμα βαρετο,γελοιο,η οτιδηποτε αλλο μπορειτε πολυ απλα να μην απαντησετε... Απο που παιρνετε δηλαδη εσεις το δικαιωμα να μιλατε περισσοτερο απο καποιον αλλον?! Τα φορουμ δημιουργουνται για αυτον τον λογο,τη συζητηση...
    We never get enough...

Αρχικά δημιουργήθηκε από saki_tsan

Υ.Γ Παντως ρε παιδια το να μπαινει καποιος στο φορουμ,να βλεπει οτι υπαρχει ενα ομορφο κλιμα και να ανοιγει τη καρδια του πιστευοντας οτι θα βρει μερικους φιλους να μιλησει για καποιο θεμα που τον απασχολει (εστω κι αν δεν ξερει κανεναν) και καποιοι μορτηδες ν'αρχιζουν να τον κραζουν και να τον ντροπιαζουν ειναι πολυ καφρικο... Αν βρισκετε ενα θεμα βαρετο,γελοιο,η οτιδηποτε αλλο μπορειτε πολυ απλα να μην απαντησετε ... Απο που παιρνετε δηλαδη εσεις το δικαιωμα να μιλατε περισσοτερο απο καποιον αλλον?! Τα φορουμ δημιουργουνται για αυτον τον λογο,τη συζητηση...
    +1

γιατι........ Το avatar του/της bartlal

Re: Re: Η ατυχια μου την εφερε πισωπλατα,το δινω το μωρο μου...

επειδη ξερω τον tifoefs (και το χιουμορ του) και ειμαι σιγουρος οτι στη προσπαθεια του να κανει τον προβληματισμενο G5-KTM να παρει την αποφαση μονος του, χωρις να αφηνει αλλους να τον επηρεαζουν, πιστευω οτι ηταν μια ατυχη στιγμη και εκφραση των λεγομενων του.

αν παλι κανω λαθος, ας με ανακαλεσει ο ιδιος ο τιφοεφς.

@ G5-KTM: πραγματικα δεν ξερω ποιο θελεις πιο πολυ: τη μηχανη που με πολυ ιδρωτα καταφερες να αποκτησεις, ή την μητερα σου να την κανεις χαρουμενη (σημερα με τις μηχανες, αυριο με το κοψιμο του καπνισματος που μπορει να ζητησει) αλλα καποιες φορες, πρεπει να κανουμε πραγματα τα οποια, ΚΑΙ δειχνουμε οτι σεβομαστε, ΚΑΙ τα φτερα μας ανοιγουμε για να κινηθουμε μπροστα...

ΔΕΝ θα σου πω εγω τι θα κανεις τελικα, απλα ολοι μας (λιγο ως πολυ) εχουμε τετοιου ειδους καλοπροαιρετες γκρινιες. απλα, προσεχουμε για μας εχουν!

ΥΓ: καλες αποφάσεις!!!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Τρελος Enduras Το avatar του/της LanosXR125
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    5350 ένα
    5350 δύο
    5350 τρία.

Eixa pei prwtos 5500 den metraei!!
    Της μηχανης μου σαν ακουω να μουγκριζει το μοτερ,
    νιωθω στα συνεφα μεγαλος καμικαζι.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Λοιπον επειδη την βγηκα στο προβληματισμο του συμφουριτη και πικραθηκε μαζυ με κανα δυο αλλους που ασχοληθηκαν με το θεμα και επειδη νομιζω οτι καλο ειναι να σας πω και γω τη γνωμη μου χωρις να κανω το παλληκαρι περισσοτερο λυπημενο, θα σας εξηγησω γιατι του εγραψα αυτα που σας πειραξαν.

Θεωρω χαζομαρα αφου πηρε την αποφαση του να ρωταει ΟΛΟΥΣ εδω στο φορουμ τη γνωμη τους τι να κανει για να ικανοποιησει τα συναισθηματα της φαμιλιας του.

Οταν εισαι ενηλικος και παιρνεις μια αποφαση τι σχεση εχει η γκρινια μιας μανας η μιας φιλης η οπουδηποτε τεσπα ;;;

Επισης αν θελει υποστηριξη για να κρατησει το μπρα μπρα του ας τολεγε απ' την αρχη !

Εδω γραφει τοπικ "χανω το μωρο μου" λες και προκειται να αποβαλλει κανα βρεφος ! Και μετα τι θελει δλδ ;;
    Να του αγορασουμε τη μηχανη ;; η να του δωσουμε κανα φιλακι μπας και συνελθει ;;

Η δικια μου αποψη εστω και αν πειραξε κανα δυο παραμενει η ιδια.

Δεν ειμαστε γιατροι εδω για οικογενειακες συμβουλες !
    Αν ειναι κανα 2 λογω επαγγελματος ας τον βοηθησουν μη κοψει και τιπτα φλεβες και λεει οτι εφταιγα εγω....

Αυτα...

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μου την έκλεψαν το πρωϊ...
    από dimmeneidis στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 73
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2006, 17:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας