αυτό το έχω πει απο την αρχή κι εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
η τιμωρία των ομάδων για επεισόδιά έξω από το γήπεδο ήταν αδιέξοδο και μεγάλο λάθος.....
οπως καταλαβαίνεις αυτή η λύση είναι ανεφάρμοστη γιατί θα καταστρέψει το ποδόσφαιρο...οι λύσεις για τη βία είναι άλλες αλλά δεν θέλουν να την εφαρμόσουν...
Ο Ντέμης έκανε μια αρχή αλλά είναι δύσκολη η συνέχεια...
Και όχι μόνο για τα επεισόδια έξω απο τα γήπεδα γιατι εκεί δεν μπορεί να κάνει κάτι η διοίκηση των ομάδων.
Θεωρώ λάθος την λογική να τιμωρείται η ομάδα.Αφού μπορούν να πιάσουν τα τσογλάνια γιατι δεν το κάνουν.Αυτά πρέπει να τιμωρηθούν.Κι ας τα τιμωρήσουν όσο θέλουν δεν με νοιάζει καθόλου.
Εγώ που θέλω να πάω να δω έναν αγώνα χωρις να κοιτάω τα 75 απο τα 90 λεπτά στην απέναντι εξέδρα μην μου καρφωθεί καμια φωτοβολίδα τι χρωστάω.
Αλλά μην πάμε στο άλλο άκρο...της εκκλησίας...π.χ ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα...τιμωρία.Συμφωνώ ότι κάποια δεν πρέπει να ακούγονται.
Ομοίως δεν με ενδιαφέρει να ανοίξουν καπνογόνα αρκει να μην τα πετάνε μέσα δημιουργώντας κινδύνους.κακα τα ψέματα δίνουν άλλη ατμόσφαιρα.Οχι να τα επιτρεψουν γιατι θα γίνει της μουρλής μετα αλλά ας είναι όπως είναι,σχεδόν,τώρα.
Ωραίος ο ντεμης για αυτο που δήλωσε
υ.γ δεν ξέρω αν φάνηκε πουθενά ότι εννοώ να τιμωρήσουν καμια ομάδα.Αν φάνηκε κατι τετοιο είναι λάθος.
Πιο πολύ αναφέρθηκα στα ΜΜΕ και πως μεγιστοποιούν κάποιες φορές και κάποιες άλλες αδιαφορούν.Οπως επίσης και για τους διάφορους οπαδούς που όταν αφορούν αυτούς κάνουν τους κινέζους και δικαιολογούν τα πάντα και τους πάντες αλλα ξέρουν άριστα να κριτικάρουν τα επεισόδια των άλλων και να τους χαρακτηρίζουν