Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 57

Θέμα: ΠΙΣΤΑ ΣΕΡΡΩΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alexo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kinhsh
    Το τερμα γκαζι και τερμα φρενο το κανει κανεις και στο δημοσιο δεν χρειαζεται να παει πιστα.Τα πλαγιασματα ομως δεν μπορει να τα κανει στο δημοσιο.
    στον δρομο μπορει να γινουν και τα πλαγιασματα αρκει να υπαρχουν οι καταληλες συνθηκες....
    Ομως στην πιστα τα λαθη συγχωρουνται και γιαυτο οσοι θελουν να γινουν καλυτεροι οδηγοι μπορουν χωρις να ρισκαρουν ,να το κανουν μαθαινοντας και δοκιμαζοντας λιγο-λιγο: τις τεχνικες , τις ιδεες , τις ρυθμισεις των αναρτησεων και τι ρολο παιζουν σε διαφορες συνθηκες( μιας και εχουν την δυνατοτητα μεσω των συνεχων επαναληψεων να παρατηρησουν πιο ευκολα αλλαγες), τα ελαστικα (πως ερχεται ο σωστος συνδιασμος θερμοκρασιας-πιεσης),θεση οδηγησης,στησημο μοτοσυκλετας,αυτοσυγκεντρωση ,φυσικη κατασταση,ευρεση της ιδανικης γραμης και αλλα πολλα που δεν γινονται στον δρομο γιατι θα σου παρει πολλα χρονια να τυχουν ολα αυτα ταξιδευοντας για Ναυπακτο (απο Μπραλο Λιδορικι και επιστροφη απο Ιτεα-Δεσφινα-Λειβαδια) η για Λεωνιδιο-Γερακι-Σπαρτη-Τριπολη,η για Νεμεα-Βυτινα-Δημητσανα,η για τον γυρο β.Ευβοιας...
    Ετσι λοιπον αυτοι που δεν θελουν να ρισκαρουν με την ζωη τους στον δρομο ,μπορουν να μπουν και να το κανουν πολυ πιο ευκολα και αμεσα ειτε στα μεγαρα ειτε στις σερρες...
    fast & safe

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR

Re: ΠΙΣΤΑ ΣΕΡΡΩΝ

Αρχικά δημιουργήθηκε από AXL954
    Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω, μιας και δεν έχω πάει ποτέ (απαράδεκτο), ποιά είναι η διαδικασία για να πάει κάποιος για ένα track day στις Σέρρες. Και εννοώ, μεταφορά μοτοσυκλέτας, κόστος πίστας κλπ. Θα χρειαστώ και 2ο ζευγάρι λάστιχα? Βλέπω πολλά παιδιά από το forum που ανεβαίνουν και θα ήθελα επ' ευκαιρίας να "κλέψω" λίγο από τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους.

Ευχαριστώ
    Καλησπέρα AXL 954 και σε όλους

Είναι μεταφορέας στην Αγ. Άννης στα πρακτορεία και την αφήνεις από την προηγούμενη μέρα την φορτώνει και την επόμενη είναι πίστα. Στοιχίζει 80 ευρώ και μόλις βρώ το όνομα και το τηλ. του θα στο γράψω σε πόστ. Χρειάζεσαι μόνο ένα ζευγάρι λάστιχα με σωστές πιέσεις (όχι πολύ χαμηλές γιατί τρως ελαστικά χωρίς λόγο)
    32-32 το λιγότερο αναλόγως το μοντέλο και την ιπποδύναμη.
    π.χ. το δικό μου GSXR 750 ΄03 κατασκευαστής προτείνει 36-36
    και το δούλεψα 32-33 με σωστό δούλεμα ελαστικού ("ρυτίδα έντονη" και όχι πολλούς "κόμπους και μαλλιά") και από χρόνο
    ξεκίνησα από 1.32.6 έως 1.27.3 χωρίς κανένα πρόβλημα για δύο συνεχόμενες μέρες και είχαν ακόμα γόμα για μισή μέρα ακόμη ίσως και παραπάνω. Αλλά παίζουν και άλλα πράγματα ρόλο για το σωστό δούλεμά τους όπως σωστή ρυθμισμένη ανάρτηση, πρός Θεού όχι σκληρή όπως λαλακίζονται και διατυμπανίζουν οι διάφοροι κοκορολόγοι ειδικοί μηχανικοί αγωνιζόμενοι και μη,
    αλλά προοδευτικά αργή ρύθμιση και τι κιλά είσαι είναι βασικό καθώς και να μην οδηγείς μπροσθόβαρα δηλ. να μη φορτίζεις το μπροστινό σου μέσα στη στροφή καθώς και να εκτείνεις το σώμα σου στο τέρμα της θέσης της σέλας σου για την αποφόρτιση του μπροστινού συστήμστος και με την τάση προοδευτικού ανοίγματος γκαζιού.
    Σε κούρασα. Στην ουσία λοιπόν. Τα έξοδα για 2 μέρες:
    80 μεταφορικά, 50Χ2=100 χρήση πίστας 2μέρες, 25Χ2=50 διαμονή 2 μέρες με πρωϊνό (ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΧΟΤΕΛ), 10Χ2=20 φαγητό (ΤΡΥΦΩΝΑΣ σούπερ) ξέρει ο Ολύμπιος και τα εισητήρια αναλόγως με τι θα ανέβεις. Αν βρείς αμάξι με τρέιλερ ή μπορείτε να ανεβείτε οδικώς με έξοδα 160 ευρώ ή και να το φορτώσετε αμάξι και τρέιλερ στο τρένο για Θεσσαλονίκη, δρομολόγια κάθε μέρα 12βράδυκαι φτάνει 6.00 π.μ. και κάνεις 85 χλμ. και είσαι πίστα ξεκούραστος χωρίς να κινδυνεύεις οδηγώντας βράδυ στην εθνική με κόστος πηγαινε-έλα ~ 210 ευρώ με τον ύπνο, γλυτώνεις και μία διαμονή ξενοδοχείο και να ταξιδευετε σε κουκέτα του τρένου με κρεββάτια, το καλύτερο εμείς αυτό κάνουμε γιατί κοιμάσαι και είσαι ξεκούραστος το πρωί και μπαίνεις πίστα.
    Αυτά ελπίζω να βοήθησα.
    Εμείς θα ανέβουμε 28, 29,30 Απριλίου και 1 Μαίου που είναι αργία
    και είναι η μοναδική ημερομηνία που είναι ανοικτή η πίστα για το κοινό.
    Ελπίζουμε να σας δούμε πάνω.

*ΟΣΟ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΗ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ΣΕΡΡΩΝ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ: ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ:
    ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΠΙΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 2000 ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ,ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΘΕ Σ,Κ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 7000 ΔΡΧ. ΓΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΟΥΠ, ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΟΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΗΘΕΛΕΣ, ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΚΛΠ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΤΩΡΑ 50-70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΕΙΚΟΣΑΛΕΠΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΟΥ ΤΟ 2000 ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΟΤΟ ΤΟ 1999 Η 2000 ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 16ΠΤΩΣΕΙΣ ΟΔΗΓΩΝ ?
    ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑ, 50-70 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΝΟΜΙΣΟΥΝΕ ΜΕ ΕΠΙΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΕΟΙ. ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Φιλιά και να είσαστε πάντα καλά γιατί κάποιος σας περιμένει και όχι μόνο

γαμωτ...γαμωτ.. .γαμωτ...
    Καλησπέρα σε όλους,

Φίλε nktR, μετά από πολλές μέρες επιτέλους διάβασα και ένα ποστ που ουσιαστικά λύνει πολλές μου απορίες. Σίγουρα μπήκα σε κάποιο δρόμο.Σε ευχαριστώ και ελπίζω να καταφέρω, από πλευράς δουλειάς, να ανέβω πάνω τις μέρες που ανέφερες.
    I search, therefore I travel...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AXL954
    Καλησπέρα σε όλους,

Φίλε nktR, μετά από πολλές μέρες επιτέλους διάβασα και ένα ποστ που ουσιαστικά λύνει πολλές μου απορίες. Σίγουρα μπήκα σε κάποιο δρόμο.Σε ευχαριστώ και ελπίζω να καταφέρω, από πλευράς δουλειάς, να ανέβω πάνω τις μέρες που ανέφερες.
    Να είσαι καλά και θα τα πούμε πάνω

Αρχικά δημιουργήθηκε από ancogsxr
    Μεγαρα πιστα για καρτ.....
    σωστά αλλά και για supersport 400, 2 χρονα 250
    και γενικά μοτο έως 80 ίππους τίποτα παραπάνω

[i]

γιατι οπως ειπε και ο Θανος τα χιλιομετρα που μαζευεις θελεις δε θελεις ειναι λιγοτερα και αρα οι πιθανότητες σοβαρου ατυχήματος μειώνονται
    D [/B]
    παιδιά θα σας πω την αποψή μου.
    Από τότε που μπήκα Σέρρες το 1999 δεν θέλω να ξαναμπώ Μέγαρα
    παρά μόνο και με τα βίας (λόγω παρέας) με το VFRάκι 400 που έχω για τα καθημερινά χλμ. Θα του βάλω πολυεστερικά για να κάνω την πλάκα μου με την παρέα μου Μεγαρα.
    Και κυρίως οι περισσότερες πτώσεις είναι με τεράστια διαφορά στα Μέγαρα.
    Τρομοκρατούν διάφοροι πα**άρηδες που δουλεύουν τον κόσμο ότι στις Σέρρες επειδή η πίστα είναι γρήγορη γίνονται πτώσεις.
    Λάθος μεγάλο. Στις γρήγορες πίστες λιγότερο κινδυνεύεις από πτώση γιατι δεν πιέζεις τη μοτό να κάνεις λάθος από φρένα ή να μπείς με παραπάνω χλμ. σε μια στροφή. Πτώση από το 1999 που πηγαίνω δεν έχω και αυτό γιατί η πίστα είναι απίστευτη που με κρατάει στη πρίζα έως και σήμερα.
    ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.
    Παιδιά πρέπει οπως και δήποτε να πάτε έστω και μία φορά Σέρρες για να καταλάβετε τι παίζεται.
    Ξεχάστε ότι παπαρίες έχετε ακούσει και ανεβείτε να "αρρωστήσετε". !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο κουμπάρος μου άσχετος μοτοσυκλετιστής (κολλημένος με αυτοκίνητα) τον μύησα στη μοτό CBR 600 FS κόκκινο (του έχω βάλει και φωτό στο site στη κατηγορία ΔΡΑΣΗΣ δείτε κόκκινο-μαύρο CBR 600 FS δείτε DIMITRIS ΤΟ ΟΓΔΟΟ ΘΑΥΜΑ !!!!) ΔΕΙΤΕ

http://www.moto.gr/users_phgal/previ...RATE&submit=OK

κουλός και άσχετος όπως έλεγε για τον εαυτό του και πραγματικά στο δρόμο πήγαινε όρθιος στην κυριολεξία
    ήρθε μαζί μας, 2 μήνες είχε τη μηχανή και δεν είχε την αίσθηση του μοτοσυκλετιστή, αφού του είπαμε 2 πράγματα το πως θα οδηγήσει και μας παρακολούθησε τι κάναμε σε μισή ώρα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Ο ΚΟΥΛΟΣ ΞΕΚΟΥΛΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΞΥΝΕ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!
    Αυτό που ακολούθησε όταν βγήκε ήταν ΠΑΡΤΥ !!!!
    ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ από τη χαρά και αυτός και εμείς και από τότε δεν χάνει ευκαιρία για παρεϊστικο τράκ ντέι.
    Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει αλλάξει 2 600 σάρια και τι πήρε ?
    GSXR 750 '05 και έχει ξετρελαθεί.
    Γι αυτό σας λέω μην ακούτε κανέναν η πίστα είναι απίστευτη με απίστευτη χάραξη, πρόσφυση και ασφάλεια που από τον 3 κιόλας γύρο ξύνεις για πλάκα. Φανταστείτε φτάνεις στο σημείο να μαζεύεις το γόνατο στις στροφές γιατί όσο αρχίζεις και ρίχνεις χρόνο από την απίστευτη κλίση που παίρνεις σε ενοχλεί (θα το δείτε μόλις αρχίσετε σιγά - σιγά να ακολουθήτε κάποιον γρήγορα ή όταν σας περάσει κάποιος γρήγορος)
    Σου έρχεται να ξύσεις και τ΄ "αφτιά" σου τόσο αίσθηση ασφάλειας έχεις.
    Αυτά τα υπόλοιπα ΠΡΕΠΕΙ να τα δείτε και μόνοι σας.
    Και όπως είπαμε μην ακούτε κανένα που θέλει να σας ψαρώσει...
    Κάτι από στρατό μου θυμίζει αυτό το φοβοψάρωμα....
    Μη μασάτε τίποτα και θετική ενέργεια σε ότι κάνετε για να έχετε και τη δική σας γνώμη.
    Καλα χλμ

Συμφωνω και εγω απολυτα με τον nktR και απο τι συμπεραινω απο τα λεγομενα του ειναι απο τους "παλιους" της παχης . Πρεπει σιγουρα να εχουμε ειδωθει εκει παλια (πριν το 2000) που εκλεισε το παγοδρομιο... και τελευταια μου εισοδος ηταν οταν κατεστρεψα το R6 μου πεφτοντας στην κ8(πιο γρηγορη στροφη της πιστας )χανοντας μπροστινο στην κορυφη, εκει ακριβως που"γυαλιζε" ,οπως και σε καθε κορυφη αλλωστε. Τοτε λοιπον, για κακη μου τυχη (βλακεια μου μαλλον)φορουσα το μαμακισιο κοστουμι ( εχοντας το πολυεστερικο σπιτι).Πεφτοντας το μηχανακι χτυπησε κατω με τοση δυναμη αναπηδησε στον αερα, και απο οτι μου λενε αυτοι που εβλεπαν απο τα πιτς τοτε,σκαει μια μετην μουρη μια με την ουρα και μια μετο ντεποζιτο φτανοντας λιγο πριν την ασφαλτο της Κ9 μπροστα στα ματια αυτων που νομιζαν οτι παρακολουθουσαν καποιο stand απο ταινια. Κατα την διαρκεια αυτης της πορειας της μοτοσυκλετας εγω εκανα εξερευνηση του διαστηματος.. εχασα τον κοσμο για μερικα δευτρολεπτα..και κατεληξα ξαπλα στα χαλικια.
    Μετα απο τον απολογισμο, οτι μονο το μικρο μου δαχτυλακι δε δουλευε καλα και αιμορραγουσε στον κομπο, επιστρατευσα τους φιλους μου οχι για να μαζεψουν χορτα αλλα τα κομματια της μηχανης μου.
    Γεμισαμε λοιπον δυο μεγαλες μαυρες σακκουλες σκουπιδιων με ανταλλακτικα και με εμενα να οδηγω το οχημα του mad max γυρισαμε σπιτι .
    Ναι, τσουλουσε αλλα δυσκολευτηκε να παρει μπρος...
    Μετα απο αυτην την εμπειρια λοιπον εχω να πω οτι ΛΑΤΡΕΥΩ την Παχη (οχι το λιμανακι της αλλα την πιστα της)οπως λατρευω και καθε πιστα μικρη η μεγαλη και επιθυμω με καθε ευκαιρια (οικονομικη και αργιας)να βρισκομαι εκει.
    Σιγουρα καποια πλεονεκτει εναντι αλλης,αλλα ολες εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους και εξαλλου αυτο ειναι ολο το νοημα...να προσαρμοζεσαι και να οδηγεις.. να γινεσαι καλυτερος συναντωντας προκλησεις.
    Ευχαριστω και συγνωμη αν σας κουρασα..
    Ελπιζω αν δεν ανεβω στις 25 Σερρες να τα πουμε σιγουρα Πρωτομαγια
    ps1:τοτε δεν υπηρχε σαμαρακι στην εισοδο της Κ8 και δεν σε "εκοβε"
    ps2:καλο ειναι και το λιμανακι της παχης
    ps3: το πραγματικο και το μονο μειονεκτημα της παχης (ασχετα απο το οδοστρομα που ειναι "αναλωσιμο")ειναι οτι ειναι απελπιστικα δεξιοστροφη...
    fast & safe

εεπππ... βρηκα ωραια φωτο μιστερ (nkt) ...

ασε ρε με την παλιοπιστα (σερρες)... που θα μας πεις οτι κραταει κιολας...

μαλλον εχεις χρονια να μπεις Μεγαρα γιαυτο τα λες αυτα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	νκτ.jpg 
Προβολές:	158 
Μέγεθος:	74,3 KB 
ID:	41505

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati

παλιοπιστα η Σερρες???
    ειπαμε η ασφαλτος ειναι "αναλωσιμο" και απλως πρεπει να λαμβανεται υποψιν στη κριτικη μας. Αλλου ειναι το θεμα..
    Φανταστειτε τις Σερρες με την ασφαλτο της Παχης το 2000, και την Παχη με την ασφαλτο των Σερρων οταν ανοιξε...
    Τι θα λεγαμε τοτε?
    fast & safe

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexo
    Να είμαστε όλοι καλά και να βρεθούμε πάνω

Φανταστειτε τις Σερρες με την ασφαλτο της Παχης το 2000, και την Παχη με την ασφαλτο των Σερρων οταν ανοιξε...
    Τι θα λεγαμε τοτε?
    fast & safe

παλιοπιστα η Σερρες???
    ειπαμε η ασφαλτος ειναι "αναλωσιμο" και απλως πρεπει να λαμβανεται υποψιν στη κριτικη μας. Αλλου ειναι το θεμα..
    Τι θα λεγαμε τοτε?
    ελααα... δεν θελω τετοια...

αστειευομαι με τον nktR ...

:rotflmao:

Θα λεγαμε (..νε) ουφ πολλα φρενα ..
    πολυ μικρη ευθεια...(και δεν μπορουμε να απογειωσουμε το θηριο μας)..αυτες οι αμυγδαλιεςς..μας αποσπουν την προσοχη!..ο καφες νεροζουμι..
    Και τοσα χρονια που φλερταραμε τις πουλαδες στους δρομους δεν κοιταγαμε τι ειχε κατω για ασφαλτο και παραπονιομασταν για τα λαστιχα..
    Γιατι δεν λει τωρα κανεις πιο λασιχο κραταει καλλυτερα στην Κ1-Κ2 στις Σερρες?
    fast & safe

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati

http://www.bikepics.com/pictures/468931/

σε βρήκα και εγώ...
    η αγαπημένη μου φωτό...
    όλα κάτω αγόρι μου
    και με προσπεράσεις από εξωτερική στα πυραυλοκίνητα
    1000 RR, GSXR RRRR, CBRRRRR, R1 RRRRRRR με το
    Μονστεράκι σου που δεν έχει ούτε τα μισά άλογα
    από τα κτήνη των παγκόσμιων
    το χέρι οκ ?
    θα καταφέρεις να ανέβεις ?
    http://www.bikepics.com/pictures/468931/

παιδιά καληνυχτίζω γιατί αύριο 7.00 π.μ. δουλειά
    φιλιά τα λέμε αυριο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Σιγουρα καποια πλεονεκτει εναντι αλλης,αλλα ολες εχουν τις ιδιαιτεροτητες τους και εξαλλου αυτο ειναι ολο το νοημα...να προσαρμοζεσαι και να οδηγεις.. να γινεσαι καλυτερος συναντωντας προκλησεις.
    Συμφωνώ 100%!

Εντέλει καλύτερος γίνεται κανείς με συνεχή εξάσκηση. Και συνεχής εξάσκηση δεν γίνεται ανεβαίνοντας μία φορά το χρόνο στις Σέρρες.

Όποιος βλέπει την πίστα σαν χώρο εξάσκησης και όχι σαν μιας φοράς το χρόνο διασκέδαση, τότε οι Σέρρες δεν κάνουν. Είναι μακριά τελεία και παύλα.

Δεν υπάρχει καμμία τρομοκρατία. Η Πάχη είναι μία πιστούλα με τις ιδιαιτερότητες της που για εκείνους που θέλουν να εξασκηθούν και να κάνουν και το κέφι τους 15-20 φορές το χρόνο, κάνει μια χαρά τη δουλειά της. Οι υπόλοιποι που δεν καίγονται και τόσο, μπορούν να ανεβαίνουν μία φορά το χρόνο στις Σέρρες.

Διαφωνώ με όλους όσους χαρακτηρίζουν την Πάχη πίστα για καρτ ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Εγώ βλέπω τον κόσμο να μπαίνει μέσα και να γουστάρει και να περνάει καλά και να γίνεται καλύτερος. Βλέπω και τους αγωνιζόμενους να γυρίζουν με τα χιλιάρια σε ασύλληπτους χρόνους την ώρα που άλλοι γκρινιάζουν ότι δεν βολεύονται με τα 400άρια τους. Είναι όλα θέμα κεφιού και διάθεσης.

Ό,τι αρέσει στον καθένα. Δεν υπάρχει λόγος αντιπαράθεσης.
    Θάνος..

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2020, 16:48
  2. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2009, 11:05
  3. Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2006, 17:23
  4. Πιστα Σερρων Σαββατοκυριακο.....(7-8 Μαιου)
    από gmakris στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 06/05/2005, 15:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF