Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 97

Θέμα: R 1200 Gs Adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Πολλά λέγονται και τα περισσότερα είναι σωστά!
    Να σας πώ κι εγώ την προσωπική μου άποψη?
    Όταν αγόρασα το Africa και έδωσα το παπί που είχα, απλά ήταν γιατί ήθελα μια ΜΗΧΑΝΗ! Κυβικά δηλαδή και κάμποσο γκάζι.
    Από πιτσιρικάς άλλωστε ζήλευα τους άλλους με τα RD 125/250, TDR 250, XT 600 κτλ κτλ....
    Μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας σε κάποιο βαθμό, γενομένης παράλληλα και της ανάγκης για ταξίδια, κατέληξα οτι πρέπει να πάρω οπωσδήποτε δικύλινδρο...Άρα για να μην τα πολυλογώ κατέληξα σε αυτό!
    Σίγουρα ΚΑΙ ο όγκος μιας μοτό ήταν κάτι που με γοήτευε ανέκαθεν!
    ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΜΑ ΠΟΤΕ δεν φανταζόμουν οτι θα γούσταρα τόσο και θα έκανα ό,τι κάνω με το Africa!!! Eννοώ χώμα κτλ κτλ...
    Σιγά-σιγά λοιπόν και με την λίγη σχετικά εμπειρία μου σε αυτόν τον τομέα, έχω ήδη αρχίσει να έχω απαιτήσεις από το Africa! Aναρτήσεις, θέση οδήγησης και λοιπά σχετικά! Άσε που το γκάζι της αρχίζει και μου φαίνεται "λίγο"! ΕΙΝΑΙ λίγο, το ξέρω, ξέρω όμως και τί μηχανή καβαλάω και δεν είμαι από αυτούς που ζητάνε να πηγαίνουν συνέχεια με 200. Άν ήθελα κάτι τέτοιο θα έπαιρνα Varadero, ή VStrom, ή ένα CBR ας πούμε. ΘΕΛΩ όμως μιά μηχανή όπως το Africa, με καινούριες τεχνολογίες και περισσότερη ιπποδύναμη!!! Αυτό! Να έχει δυνατότητες η μοτό και να με προκαλεί να τις ανακαλύψω! Να μου λέει: "Είμαι έτοιμη για ταξίδι μεγάλο και δύσκολο" κι εγώ να τρώγομαι με τα ρούχα μου και να θέλω να της πιώ το αίμα! Όσο πιό πολλά κάνει, τόσο πιο πολύ θα με κρατάει στην "πρίζα"!!!
    Παρ'όλα αυτά όμως δεν το δίνω το Africa ακόμα, κι άν το δώσω πολύ πιθανά να πάρω το 1150 Adventure και όχι το 1200 και αυτό γιατί είναι ακριβό για μένα αυτό τον καιρό και επιπλέον....ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ AFRICA ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ (αν και νιώθω να πλησιάζουν!)

Αυτά από μένα!

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ......... (see
    my signature)
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v
    v

ρακόμελος Το avatar του/της naxiotis
    ΕΤΣΙ.ΕΤΣΙ :a19:
    ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΝΩΡΙΣ

Μέλος Το avatar του/της thrax
    Για μισο λεπτο ρε παιδες.
    Πολυ ωραιο το εργαλειο σας οσοι το εχετε και γω θα το θελα αλλα εχω να παρατηρησω το εξης, οχι μονο για το γσ αλλα και για τις υπολοιπες μπεμπες:
    Τα μηχανακια αυτα ειναι εργαλεια για ταξίδια και ατελείωτες βόλτες που συνδιάζουν γκαζι, ανεση για 2, χωρους για μετακόμιση και εξοπλισμο αλλα κυρίως και πρωτα απ ολα αξιοπιστια για παντα!
    Υποτιθεται οτι το μηχανακι θα βγαλει απειρα χλμ. απροβληματιστα γι αυτο και εχει τετοια τιμη και στην ουσια το μηχανακι το παντρευεσαι συνειδητα, αν και η μεταπωλητικη το αξια θα ειναι παντα ψηλη, αλλα δεν το παιρνεις για να το αλλαξεις σε 3-4-5 χρονια! γιατι χαλιεστε τοσο με τα καινουρια μοντελα και καιγεστε να αλλαξετε το 2ετιας εργαλειο σας δεν μπορω να καταλαβω! Στην ευρωπη κυκλοφορουν μπεμπες 10ετιας και βαλε σαν καινουριες και φανταζομαι οι κατοχοι τους θα χουν φαει τους δρομους με το κουταλι και θα συνεχισουν να τους τρωνε για πολλα χρονια ακομη. Εδω πωλουνται gs kai rt και γω δεν ξερω τι με 10.000 χλμ. για να παρει ο αλλος λεει του 2006.
    Εγω λεω να ξερουμε τι παιρνουμε και να μην παρασυρομαστε απο καινουρια χρωματα και νεες χουφτες και να δινουμε 5 - 6 χιλιαρικα για πλακα καθε λιγο, ειδικα οταν μιλαμε για μοντελα BMW
    Φιλικα

R 1150 GS ADVENTURE Το avatar του/της dresg
    ΕΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΩΜΑ.
    Η BMW ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ <<ΤΑΞΙΔΙ>>.
    ΤΟ 1150 ΤΟ ADVENTURE ΣΤΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ,ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ 1200.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ.
    www.allos-cosmos.gr Χρυσός οδηγός
    Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε Π.Μ.

Είναι η πιο πρόσφατη... Το avatar του/της stavrouliasp
    Sumfwnw. Alla ama einai na prosanatolizesai perissotero sthn asfaltinh xrhsh, pare to aplo kai ase ta e3tra kai ta fouskwmata kai ta super duper kagkela kai ta xwmatina elastika kai ola ta sxetika....To mhxanaki einai wraio apo mono tou kai den pisteuw oti ta xreiazetai ola auta...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της RTnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thrax
    Στην ευρωπη κυκλοφορουν μπεμπες 10ετιας και βαλε σαν καινουριες και φανταζομαι οι κατοχοι τους θα χουν φαει τους δρομους με το κουταλι και θα συνεχισουν να τους τρωνε για πολλα χρονια ακομη.
    Για κάνε ένα search www.mobile.de Θα δείς μηχανάκια με 2 και 3000 χιλ/τρα του 2006 να πουλιούνται !!!

Πίστεψε με στην Ευρώπη ειδικά τα μηχανάκια φεύγουν κάθε 2 χρόνια max !!! Λόγω επαγγέλματος (εκτελωνιστής) κάνω πολλές εισαγωγές από εκεί αν και πραγματικά δεν θα διαφωνήσω μαζί σου ότι οι "καλές" μηχανές (honda, yamaha, bmw, suzuki, κλπ. κλπ.) μπορούν να τρώνε τα χιλιόμετρα με το κουτάλι :smilea:

Αυτά

Νίκος RT

ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ BMW ΤΟ''ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ'' ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΝΕ.ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ''ΚΛΑΣΣΙΚΗ'' ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕ BMW 20ΤΙΑΣ,ΔΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ:ΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΣΑΡΑΒΑΛΟ,ΚΛΠ!!!

ΟΠΟΤΕ,ΜΗ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ!

ΕΞΑΛΛΟΥ,ΠΟΣΟ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ Π.Χ.,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1150 epeteiako.jpg 
Προβολές:	644 
Μέγεθος:	60,1 KB 
ID:	42183
    www.caferacers.gr

R 1150 GS ADVENTURE Το avatar του/της dresg
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
    ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ BMW ΤΟ''ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ'' ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΑΝΕ.ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ''ΚΛΑΣΣΙΚΗ'' ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ,ΙΔΙΩΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕ BMW 20ΤΙΑΣ,ΔΕ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΛΕΕΙ:ΡΕ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΣΑΡΑΒΑΛΟ,ΚΛΠ!!!

ΟΠΟΤΕ,ΜΗ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ!

www.allos-cosmos.gr Χρυσός οδηγός
    Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε Π.Μ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από lord_dimos76
    ...πλάκα κάνεις??

PALI KALA....!!!!

EYTIXOS POU EIMAI "KAI" ELLHNAS, "KAI" 1,86 ....ARA KALH EPILOGH EKANA E...!!!!

RE PAIDIA DEN EINAI EPIXIRIMA TO IPSOS GIA TI SIGEKRIMENI MOTOSIKLETA.....! MIN TRELATHOUME KIOLAS....!!!
    OSO GIA TIN MOTOSIKLETA TIS PROSOPIKES MOU ENTIPOSEIS THA SAS TIS PO APO 10 IOYLIOY KAI META...!!!
    OTI EINAI GOMENA GERMANIDA...EINAI .....!!!!!!!!!!
    BILLY-WOLF.

Re: PALI KALA....!!!!

RE PAIDIA DEN EINAI EPIXIRIMA TO IPSOS GIA TI SIGEKRIMENI MOTOSIKLETA.....! MIN TRELATHOUME KIOLAS....!!
    Αν την θες μόνο για ταξίδια οχι βέβαια δεν είναι επιχείρημα αλλααααα αν ειναι και για καθημερινη μετακίνηση στην πολη και παίζεις στο όριο λόγω ύψους ......... εεεεεε γνώμη μου είναι ότι δεν είναι απλά επιχείρημα ...... είναι λόγος για να μην την αγοράσεις καν

Απλά γνώμη μου
    Νίκος RT

to pragma einai aplo...!

to pragma einai aplo.....!!!

OI KONTOI APAGOREYETAI KAI NA SKEYTOUN NA TIN PAROUN...!!!!EEEEEEEEEEEEEEEE..... MA PIA...!!!!

ZIC HAIL...! APOFASIZO KAI DIATAZO..!

YS: DIMOKRATIKOS POLITIS..!
    BILLY-WOLF.

Re: to pragma einai aplo...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από rider186
    to pragma einai aplo.....!!!

OI KONTOI APAGOREYETAI KAI NA SKEYTOUN NA TIN PAROUN...!!!!EEEEEEEEEEEEEEEE..... MA PIA...!!!!

ZIC HAIL...! APOFASIZO KAI DIATAZO..!

YS: DIMOKRATIKOS POLITIS..!

ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ..... ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ..... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

εγω απλά τη γνώμη μου είπα
    Νίκος RT

file niko rt...

filaraki niko rt.... emena giati mou thimizei i topothetisi sou gia to apolito mixanima tis BMW pou legete "R 1200 GS ADVENTURE".... tin gnosti se olous mas parimia.... "osa den ftanei i alepou.....!!!!!"
    apla mallon kati den sou paei stis BMW kai idietera sto sigekrimeno mixanima....!

alitheia ti mixani exeis filarako?

den sou apanto kakoproereta file ok..!

Όνομα:	r1200gs_adv_white_outdoor_action_svr.jpg 
Προβολές:	536 
Μέγεθος:	54,2 KB 
ID:	53800
    BILLY-WOLF.

Re: file niko rt...

apla mallon kati den sou paei stis BMW kai idietera sto sigekrimeno mixanima....!

alitheia ti mixani exeis filarako?

den sou apanto kakoproereta file ok..! [/B]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

NA ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ...... ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ .... ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑ.

Το μηχανάκι μου φαίνεται στην φωτό παρακάτω:

Όνομα:	my rt-01.jpg 
Προβολές:	527 
Μέγεθος:	41,2 KB 
ID:	53859
    Νίκος RT

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ζελατίνα R 1200 GS Adventure
    από γεροπιτσιρικος στο forum BMW
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2008, 19:03
  2. 1200 Gs Vs 1200 Gs Adventure