Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Σχετικά με Επίδαυρο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
    Δεν κάνω κήρυγμα...

Με το Varaderάκι μου ...

:rotflmao: :rotflmao:

Στ' ανέκδοτα, στ' ανέκδοτα ΤΩΡΑ!!!

ειπαμε σημασια δεν εχει πως παει το εργαλειο αλλα πως το πας!!!!
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    ειπαμε σημασια δεν εχει πως παει το εργαλειο αλλα πως το πας!!!!
    ουτε το μηκος δεν εχει σημασια???

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ουτε το μηκος δεν εχει σημασια???

symfvna me statistikes ουτε εκει παιζει ρολο το εργαλειο,αλλα πως το δουλευει ο ιδιοκτητης του...οπως και η συχνοτητα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
    symfvna me statistikes ουτε εκει παιζει ρολο το εργαλειο,αλλα πως το δουλευει ο ιδιοκτητης του...οπως και η συχνοτητα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τελικα ειναι θεμα καβαλαρη - ιδιοκτητη εργαλειου... παλι στο ιδιο συμπερασμα καταληγουμε!!!
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cbanthropos
    καλα ειναι δυνατον να λετε οτι δεν υπαρχουν επικινδυνοι δρομοι?
    Και βεβαια υπαρχουν.
    Το ιδιο ειναι ενας επαρχιακος δρομος με καθετα στενακια που ξεπροβαλουν χωριατες με τρακτερ και το ιδιο ειναι η αττικη οδος? Ποιες οι πιθανοτητες να σου πεταχτει κατι στον καθε δρομο?
    (πηγαινωντας συνετα)
    Το ιδιο ειναι η επιδαυρος που αρκετα ατομα πανε εκει για να 'παιξουν' λες και ειναι δωρεαν πιστα, με ενα δρομο με ορατοτητα? (χωρις στροφες-φουρκετες/υγρασια/κατολισθησεις/ζωακια και χωρις τους rossi wanna be?)
    Στην επιδαυρο μονο ο κινδυνος να φας καποιον απο απεναντι στα μουτρα επειδη 'του ανοιξε η γραμμη' και αλλα τετοια 'μοτοGP'.. αρκει.
    Τα στοιχεια του καθε δρομου τον κανουν πιο επικινδυνο απο ενα αλλο ή οχι. Υπαρχουν δρομοι και καταστασεις που οσο και να προσεχεις, οι πιθανοτητες να γινει ατυχημα ειναι περισσοτερες απο οτι σε αλλους.
    Μιλαω παντα εχωντας σα βαση οτι ο αναβατης θα οδηγισει οσο πιο σωστα και συνετα μπορει.
    Σιγουρα θα εχετε εντοπισει διαδρομες που ενω προσεχατε 100% εχετε τρομαξει με περιστατικα που λογω της μορφης του δρομου δε θα μπορουσατε να ειχατε κανει κατι καλυτερο..
    -------------
    I don't kill flies, but I like to mess with their minds. I hold them above
    globes. They freak out and yell "Whooa, I'm *way* too high."
    -- Bruce Baum

CB400SF '97
    CBR600F '03

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sunderlanos
    Esy mporei na ta exeis ta parapanw omws to filaraki pou einai 12 xronia mikroteros sou ta exei? Kai ton efodiazeis me tis "magikes" diadromes pou tha skorpisei thn efivikh tou adrenalinh?

...μαλιστα...

Ο κατα δωδεκα χρονια μικροτερος μου να εισαι σιγουρος οτι αν θελει να σκορπισει την εφηβικη του αδρεναλινη θα το κανει και στο στενο γυρω απο το σπιτι του , εξω απο την καφετερια και διπλα απο το φροντιστηριο οπου συχναζουν οι πιπινες ...μακαρι ολοι οι κατα δωδεκα χρονια μικροτεροι μου να την ''ψαχναν'' με διαδρομες γιατι αυτο σημαινει οτι τουλαχιστον θα ειχαν την αντιληψη να καταλαβουν που μπορει να χωσουν λιγο γκαζι παραπανω και που οχι....οι πλειονοτητα των κατα δωδεκα χρονια μικροτερων μου που βλεπω πανω σε μηχανες δυστυχως δεν φορανε κρανος ας πουμε....η επιδιδοντε σε επιδειξη της μεγαλυτερης μαλακιας που μπορει να κανει καποιος σε δρομο...η οδηγανε χωρις φωτα βραδυ , αναποδα σε μονοδρομο...κτλ-κτλ
    Γενικα δεν νομιζω οτι οι κατα δωδεκα χρονια μικροτεροι μου εχουν αναγκη απο νουθεσιες και κυρηγματα , αυτο μονο αντιδραση θα φερει ....απλα καποιον να τους υποδειξει τον σωστο δρομο χρειαζονται.

Και στη τελικη ολοι μας ετσι ξεκινησαμε .... δειξε μου ενα πιτσιρικα (η πρωην πιτσιρικα )που αγαπησε τις μηχανες για κατι αλλο απο την αδρεναλινη , την ελευθερια και την αμεσοτητα που αυτες αποπνεουν και προσδιδουν και θα σου πω μπραβο...εχεις την εντυπωση οτι μπορει ενας 18χρονος να επιλεξει να οδηγα μηχανη επειδη ειναι πρακτικη?

Και εν πασει περιπτωση με αναχρονιστηκες αντιληψεις και κρυβομενοι πισω απο το δαχτυλο μας δεν προκειτε να αλλαξει τιποτα....ολοι τρεχουμε , σουζαρουμε , κανουμε τις παπαριες μας...ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετο....εγω το δηλωνω πρωτος απο ολους...τι να πω? τι να πω στον πιτσιρικα που βλεπω να εχει την ιδια λαμψη στα ματια μετα απο μια βολτα με μηχανη?...μην τρεχεις?...μη αυτο?...μη εκεινο? μπορω να του πω φορα κρανος ..ναι , φορα προστατευτικο εξοπλισμο ..ναι...αλλα να τον αποτρεψω με αφορισμους απο τα να οδηγα μηχανη δεν μπορω να το κανω γιατι θα ειμαι ψευτης....

Το να εχεις αισθηση του μετρου την στοιχειωδη αντιληψη και μια γενικοτερη παιδεια (οδηγικη και μη) ειναι αποτελεσμα του τροπου με τον οποιο εχεις μεγαλωσει και αυτων που εχεις διδαχτει....

σε ολους λοιπον τους πιτσιρικαδες (δωδεκα χρονων μικροτερων μου...) μια συμβουλη εχω να δωσω.....αγαπατε αυτο που κανετε , αλλα φροντιστε ετσι ωστε να μπορειτε να το αγαπατε για πολλα χρονια...

ωπ έγινε παρεξήγηση εδώ μου φαίνετε

ο johnpan ζήτησε ιδέες για διαδρομές not me (που φαντάζομαι είμαι ο δώδεκα χρόνια μικρότερος )

on subject λοιπόν el hymador, πάρνηθα καλή φάση καλή άσφαλτος αλλά α) μένω από γκάζι στο ανέβα και β)μένω από φρένα στο κατέβα. από 125cc και πάνω πρέπει ναναι χλίδα, με ένα cbr 125 που έκανα ανέβα ήταν μούρλια

O Άγιος είναι τρελλή διαδρομή, πολύ σφικτή, πολλές τυφλές, πολλή γλίστρα, πολλή υγρασία, πολλά γκρέμια, πολλή αδρεναλίνη. αλλά όταν είναι εντελώς στεγνός τα πιο πολλά κομάτια του είναι βεντούζα από πρόσφυση. Το ζήτημα είναι μην πάρεις από πίσω κανα τοπικό και καταλήξεις στ' χαντακ'
    Fuck the universe.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Σχετικά με το δίπλωμα Α1
    από ThM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2004, 18:48
  2. Ερώτηση σχετικά με αξιοπιστία αντιπροσωπείας.
    από Infini στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2004, 18:10
  3. Σχετικά με chat!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 05:16
  4. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 14:24
  5. Σχετικα με τις φωτοκλησεις!