η ''μαμα'' αλυσιδα καθε λιγο ηθελε μαζεμα.χτυπουσε,κρεμαγε,εκανε κομπους και τελικα παρεδωσε πνευμα.εβαλα DID και βρηκα την υγεια μου.:a51:
η ''μαμα'' αλυσιδα καθε λιγο ηθελε μαζεμα.χτυπουσε,κρεμαγε,εκανε κομπους και τελικα παρεδωσε πνευμα.εβαλα DID και βρηκα την υγεια μου.:a51:
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Το γράψαμε ήδη αλλά μάλλον δεν το έχει καταλάβει και τώρα το'χουμε ρίξει στην αστοχία υλικού και ... στις σούζες.Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
[ευτυχως.Κοιταω την βγαλμενη απο την ασφαλεια αλυσιδα και αναφωνω.Θεε μου γιατι σε εμενα.
Κανονικα πρωτου γραψεις ολα αυτα,με την αλυσιδα θα επρεπε να μαστιγωσεις το μηχανικο σου που εβαλε αλυσιδα με ασφαλεια σε 1000αρα μηχανη,και να μας βαλεις φωτο του .....(μετα το μαστιγωμα)...απλα εισαι τυχερος που ζεις....
βεβαια τιθεται και η απορια μου ευλογα...:
μα καλα σε αλυσιδα με ασφαλεια και 18000 κμ (οσο να κανεις βασανισμενη.....) ανοιγεις τη μηχανη για ΤΕΛΙΚΕΣ;!!!!!!!!????
ΞΑΝΑΜΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ....
(αλλα δε ξερω μηπως θες εσυ το μαστιγωμα... )![]()
![]()
![]()
![]()
O-ring αλυσίδα που έχει ακόμα ζωή δεν σπάει.
Σπάει αν έχει λάθος τέντωμα (πολύ - λίγο), αν οδηγάμε με πολλά σκορτσαρίσματα (ευκολότερο σε V2 ή μονολύλινδρο) ή από λάθος (α)συντήρηση.
Το λέει και ο ίδιος ότι ΕΦΥΓΕ η ασφάλεια.
Κατά τ'άλλα ο μηχανικός του είναι άψογος [QUOTE]Οσον αφορα τον Ρομποτη,ειληκρινα και εγω πιστευω οτι ειναι καταπληκτικος μαστορας και δεν μπορω να αποδειξω οτι εκανε αυτος την κουτσουκελα με την αλυσίδα[QUOTE].
Κάπου κάτι δεν καταλαβαίνω .....![]()
You BETA believe...
Να σας πω λοιπον οτι φοραγα DID αλυσσιδα SUPER ενισχυμενη μια κατηγορια κατω απο αυτην που φορα το Busa.160 γιουργια εσκασα.Αλλο!και η μαμα αλυσσιδα που του φοραει η SUZUKI ειναι DID.Θα μου πειτε τωρα.Γιατι η μαμα αλυσσιδα ειναι μαυρη ενω η AFTERMARKET ειναι χρυση?ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Οι αλυσσιδες που δινει η DID στην SUZUKI για να τις βαζει στα μοντελα της ειναι μαυρες ενω αυτες που δινει στο εμποριο ειναι χρυσες.Ειναι ομως οι ιδιες αλυσσιδες μονο το χρωμα αλλαζει και αυτο για να πουλαει καλυτερα.Τωρα οσον αφορα τον φιλο που ειπε οτι κινηγουσα τελικες με τετοια αλυσσιδα,θα του πω οτι δεν κινηγουσα τελικες πηγαινα με συγκρατημενο γκαζι και οτι τα 180-200 που μου εσπασε η αλυσσιδα ειναι πολυ μακρυα απο την τελικη της μηχανης.Α!Και κατι αλλο.Επειδη το διαβασα το manual οταν πηρα την μηχανη,δεν ελεγε πουθενα οτι αν εχετε την ιδια αλυσσιδα για 20.000 χ.λ.μ δεν πρεπει να πηγαινετε με τελικη και τετοια.Μιλουσε ομως για την καλη συντηρηση της αλυσσιδας πραγμα που οπως προειπα εκανα.![]()
καλα χιλιομετρα!!!!και παντα με κρανος
συγνωμη αλλα που γραφει οτι δεν πρεπει να κυνηγαμε τελικες;αυτο μας ελειπε καθε φορα που θα ανοιξουμε την μηχανη να ειμαστε με την ψυχη στο στομα.
αυτο ισχυει με τα λαστιχα κυριοι που ορισμενα εχουν δεικτη ταχυτητας. (π.χ μεχρι 200km/h)![]()
απο την στιγμη που η suzuki φοραει την αλυσιδα αυτη σημαινει οτι οι προδιαγραφες της αντιπροσωπευουν μεχρι το τελευταιο χιλιομετρο την μηχανη.
για να πας μπροστα πρεπει να πας πισω και να παρεις φορα.
πωλειται power commander (XT660) 200€
Εμένα η αλυσίδα τα παιξε, λόγω κακής συντήρησης ενδιάμεσα στα service...
α.Σούζες
β.Ατέντωτη
γ.Απότομα γκάζια
δ.Λάδωμα πριν και όχι αφού έχει ζεσταθεί
ε.κακός καθαρισμός
και μου χε βγει απο χαλαρώτητα και μια φορά, 2500χλμ πριν την αλλάξω, που είχε ανοίξει πλέον και δεν ερχόταν πίσω...
έσφυγκα και δεν...
... σε 15 μέρες πάλι χαλαρή...![]()
DID πάλι μαμά και no problem και πλέον άλλη συντήρηση...απο μεριάς μου...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Το γράψαμε ήδη αλλά μάλλον δεν το έχει καταλάβει και τώρα το'χουμε ρίξει στην αστοχία υλικού και ... στις σούζες.
O-ring αλυσίδα που έχει ακόμα ζωή δεν σπάει.
Σπάει αν έχει λάθος τέντωμα (πολύ - λίγο), αν οδηγάμε με πολλά σκορτσαρίσματα (ευκολότερο σε V2 ή μονολύλινδρο) ή από λάθος (α)συντήρηση.
Το λέει και ο ίδιος ότι ΕΦΥΓΕ η ασφάλεια.
Κατά τ'άλλα ο μηχανικός του είναι άψογος [QUOTE]Οσον αφορα τον Ρομποτη,ειληκρινα και εγω πιστευω οτι ειναι καταπληκτικος μαστορας και δεν μπορω να αποδειξω οτι εκανε αυτος την κουτσουκελα με την αλυσίδα.
Κάπου κάτι δεν καταλαβαίνω .....![]()
Τι δε καταλαβες; απλα πραγματα....! αλυσιδα με ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ!!! ΜΟΝΟΝ ΠΡΙΤΣΙΝΩΤΗ...![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Καλό θα ήταν να διαβάζεις πιο προσεκτικά τα posts του καθενός.Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
Τι δε καταλαβες; απλα πραγματα....! αλυσιδα με ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΕΛΙΚΕΣ!!! ΜΟΝΟΝ ΠΡΙΤΣΙΝΩΤΗ...![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Aν κατάλαβα καλά η ζημιά προξενήθηκε από την κομμένη αλυσσίδα.
Σε μεγάλες μηχανές (ειδικότερα street που μπορούν να ξεπεράσουν το 200 χαω) ΠΑΝΤΑ βάζουμε τον συνδετικό κρίκο με πριτσίνωμα και ΠΟΤΕ με ασφάλεια γιατί από τη φυγόκεντρο είναι πιθανόν η ασφάλεια να ανοίξει και να φύγει (όπως δυστυχώς διαπίστωσες).
Άλλα δεν καταλαβαίνω....
Κατά τα άλλα σου ανταποδίδω τους φιλικούς χαιρετισμούς![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Καλό θα ήταν να διαβάζεις πιο προσεκτικά τα posts του καθενός.
.....
...sorry αλλα δεν γραφει πουθενα ο ανθρωπος οτι η αλυσιδα του ειναι με συμβατικο τροπο δεμενη (ασφαλεια) η με πριτσινωμα σε πειρο....γραφει μονο στο αρχικο ποστ " φρενα,με τον ιδρωτα να σταει περισσοτερο και απο τα λαδια που ετρεχαν.Σταματαω.Ουφ!Δεν μπλοκαρε ευτυχως.Κοιταω την βγαλμενη απο την ασφαλεια αλυσιδα και αναφωνω.Θεε μου γιατι σε εμενα.Μετα σκεφτομαι οτι αν ειχε μπλοκαρει ο τροχος τωρα δεν θα εγραφα αυτες τις γραμμες και θα εκανα παρεα στον Υψιστο.Ευχαριστω Θεε μου."
νταξει τωρα;
εκτος 1ον) αν σβηνονται ποστ και χανουμε τη μπαλλα,2ον αν εννοειται (η αν εννοειται οτι ο μαστορας ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΒΑΛΕ ΠΡΙΤΣΙΝΩΤΗ ) οτι προδιαγραφων "Busa"αλυσιδα μπαινει με "κεφαλωμα "πειρου...η αν ο μαστορας το παρεκαμψε και εβαλε ασφαλεια..ε,ας μας πει ο ιδιος τι παιζει....18000 κμ αλυσιδα δεν σπαει ετσι,εστω και μηνων ασυντηρητη..,μια φωτο θα μας ελεγε πολυ περισσοτερα....
Άλλα δεν καταλαβαίνω....
Κατά τα άλλα σου ανταποδίδω τους φιλικούς χαιρετισμούς![]()
![]()
![]()
![]()
SORRY παιδια αλλα φωτο δεν παιζει.Η αλυσσιδα δεν ηταν πριτσινωμενη.Την εβαλε μπροστα μου.Και δυστυχως και εγω δεν ηξερα.Μου κοστισε λιγο αλλα τωρα εμαθα.:smilea:
αρα 4 τα συμπερασματα...!Αρχικά δημιουργήθηκε από RIGOS46
SORRY παιδια αλλα φωτο δεν παιζει.Η αλυσσιδα δεν ηταν πριτσινωμενη.Την εβαλε μπροστα μου.Και δυστυχως και εγω δεν ηξερα.Μου κοστισε λιγο αλλα τωρα εμαθα.:smilea:
1ον: διαβαζω μια χαρα για την ηλικια μου!!!![]()
2ον: ετοιμοι ειστε ρε λεβεντες να την πειτε με το παραμικρο,λες και μιλατε με τιποτις καθυστερημενους... τσκ,τσκ οι σημερινοι νεοι κλπ,κλπ.......![]()
3ον: ΡΩ-ΤΑ-ΜΕ...για το παραμικρο που παρεκκλινει απο τα στανταρ,πχ.γιατι βαζει αυτη την αλυσιδα και οχι κατι παραπλησιο με της μαμας....(δεν ειναι μαλακες οι κατασκευαστες...αυτο βαλτε το στο μαστορα να το χωνεψει αν δε μπορει αλλαχτε τον)
4ον:οσα μπορουμε τα κανουμε ΜΟΝΟΙ μας...δεν απαιτει ειδικα σεμιναρια και πανεπιστημια,αρκει να "πιανουν"λιγο τα χερια μας,που Ελληνες ειμεθα στο 99,999%του πληθυσμου ολο και εχει τυχει να μαστορεψει κατι...στο κατω κατω να ξερω οτι η μαλακια ειναι δικια μου και ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΜΟΥ παρα δικια του και εν αγνοια μου...
υγ1. αρα μαλλον πληρωνει τη ζημια ο τυπος,ε;
υγ.2 κατα τ'αλλα....καλος μαστορας...φαντασου οι κακοι....
υγ.3 αρα το μαστιγωμα με την αλυσιδα παιζει,ε;![]()
και παλι καλα να λεμε που ζεις και μας τα γραφεις....![]()
![]()
![]()
Δεν ειπα το κορυφαιο ομως.Χτες ημουν στην εκθεση και πηγα στο περιπτερο του Αλεξουπουλου αν δεν κανω λαθος το ονομα,που εμπορευετε τις DID.Του ειπα τον πονο μου,ο οποιος εγινε μαγαλυτερος οταν μου ειπε οτι ο τυπος της αλυσσιδας που αγορασα βγαινει και πρεσσαριστη και με ασφαλεια.Συνεχιζοντας μου ειπε οτι πρεπει καποιος να ειναι τρελος για να βαλει αλυσσιδα με ασφαλεια σε τετοια μηχανη,μιας που το κοστος αναμεσα στις δυο αλυσσιδες ειναι ακριβος το ιδιο.Ασχετο!!!Το μοτορι του Πολιτη στο περιπτερο της ΗΟΝDΑ το ειδατε?Αστερι.Περσινο του παγκοσμιου ητανε και αν θυμαμαι καλα απο οτι μου ειπε ο team mate του Β. Καρακατσανης ηταν του Pat Kate.Παει για πρωτια φετος ο Κωστακης.
απο την πρωτη στιγμη σου το ειπα....τρεχα σφαιρα για κερι.....και μετα...Αρχικά δημιουργήθηκε από RIGOS46
Δεν ειπα το κορυφαιο ομως.Χτες ημουν στην εκθεση και πηγα στο περιπτερο του Αλεξουπουλου αν δεν κανω λαθος το ονομα,που εμπορευετε τις DID.Του ειπα τον πονο μου,ο οποιος εγινε μαγαλυτερος οταν μου ειπε οτι ο τυπος της αλυσσιδας που αγορασα βγαινει και πρεσσαριστη και με ασφαλεια.Συνεχιζοντας μου ειπε οτι πρεπει καποιος να ειναι τρελος για να βαλει αλυσσιδα με ασφαλεια σε τετοια μηχανη,μιας που το κοστος αναμεσα στις δυο αλυσσιδες ειναι ακριβος το ιδιο.Ασχετο!!!Το μοτορι του Πολιτη στο περιπτερο της ΗΟΝDΑ το ειδατε?Αστερι.Περσινο του παγκοσμιου ητανε και αν θυμαμαι καλα απο οτι μου ειπε ο team mate του Β. Καρακατσανης ηταν του Pat Kate.Παει για πρωτια φετος ο Κωστακης.
![]()
![]()
![]()
Και επειδη,ουδης αλανθαστος,να διορθωσω κατι.Δεν ειναι PAT KATE,Αλλα TEN KATE και ειναι αγωνιστικη ομαδα του παγκοσμιου και οχι προσωπο.Να σημειωθει οτι αυτο το μηχανακι περισυ πηρε τον τιτλο
Αν ΔΕΝ κάνω λάθος ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ είναι άνθρωπος, και η ομάδα έχει το όνομα του.....Αρχικά δημιουργήθηκε από RIGOS46
Και επειδη,ουδης αλανθαστος,να διορθωσω κατι.Δεν ειναι PAT KATE,Αλλα TEN KATE και ειναι αγωνιστικη ομαδα του παγκοσμιου και οχι προσωπο.Να σημειωθει οτι αυτο το μηχανακι περισυ πηρε τον τιτλο
Οχι Βύρωνα, κάνεις λάθος η Ten Cate είναι ο σπόνσορας.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Αν ΔΕΝ κάνω λάθος ο ΤΕΝ ΚΑΤΕ είναι άνθρωπος, και η ομάδα έχει το όνομα του.....![]()
Ten Cate είναι η Ολλανδική Εταιρεία που φτιάχνει τα καλύτερα τεντόπανα! Επίσης πανιά για ιστιοπλοικά windsurf κλπ.
http://www.tencate.com/
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957