Ο καθενας εχει την αποψη του.
Σεβαστο.
![]()
Εν μέρη ο ktm640lc ,έχει δίκαιο. Ζούμε σε μιά χώρα που δεν ``λειτουργεί`` τίποτα και που δεν υπάρχει ίχνος παιδείας (κυρίως κρατικής, αλλά όχι μόνο...). Που να ψάχεις να βρείς το δίκιο σου μέσα σε τόσο μπάχαλο? Άσε που 9,9 στις 10, θα βγείς και κουρεμένος...
Από την άλλη είναι και αυτο το --ΓΑΜΩΤΟ``! Υποτίθεται οτί είσαι ένας νόμιμος, νομοταγής, φορολογούμενος πολίτης, κάθε μέρα σε `ξεζουμίζουν`` με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ,σέ όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Όταν έρθει η ώρα ,ζητάς δικαιωματικά από το κράτος λίγη μέριμνα και αυτό γυρνάει και σε φτύνει κατάμουτρα.
Ε το κερατό μου μέσα! Είναι να μην αγανακτάς?
Τι πρέπει να κάνει αυτός ο άνθρωπος για να βρεί το δίκιο του στο Ελλάντα του 2006`? Πρέπει να κάνει κάτι, ή να κρυφτεί πίσω από το δαχτυλό του και να ``καταπιεί`` άλλον ένα γαϊδαρο? Πραγματικά ΕΓΩ προσωπικά δεν θα μπορούσα να απαντήσω!!!
Προφανώς η περηφάνεια του Έλληνα ,σταματάει στα ``γυροβολιά`` στις πίστες των μπουζουκτσίδικων και στις μούτζες των δρόμων...
---------------------------------------------------------------------------
vrooommmmm!!!
[i]
Προφανώς η περηφάνεια του Έλληνα ,σταματάει στα ``γυροβολιά`` στις πίστες των μπουζουκτσίδικων και στις μούτζες των δρόμων...
--------------------------------------------------------------------------- [/B]
Ετσι ακριβως.
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
ακολου8ει Διαλογος χωρις υπερβολες και σαλτσες
Ε Καλημερα σας
Ζ Καληνυχτα! (σε εντονο υφος)
Ζ Μαιμουδιαριδες ε μαιμουδιαριδες!
Ε (Σε αυτο το σημειο τα εχω χασει)
Ε Μας τρακαρε το φορτηγο
Ζ Μου παρκαρες εκει ε? Μαιμουδιαρη..και μετα περνεις και εμας τηλεφωνο
Ε Τι εχει το παρκαρισμα Κυριε?
Ζ Εχεις παρκαρει σε γωνια Μαιμουδιαρη
Ε Ποια γωνια Κυριε?
Βγαζει Μπλοκακι και λεει σε πατερα Αδεια Διπλωμα και Ασφαλεια
Τα δινει ο πατερας μου και του λεει ο ζητας..Στο κατασχω εχει ληξει!
Μα το επαγγελματικο μου εχει ληξει Κυριε μου,το ερασιτεχνικο μου ληγει το 2065
Δεν εχει σημασια,στο κατασχω!
Εγω¨Τι σχεση εχει το διπλωμα του πατερα μου?Σας καλεσαμε να καταγραψετε το γεγονος,αν ηταν 8α σας εδινα το δικο μου
Ζ Μαιμουδιαριδες..πηγατε για μαλλι και 8α βγειτε κουρεμενοι!
Ε Τι εννοειτε Κυριε?
Μολις το ακουει φευγει απο την μηχανη και ερχετε κατα πανω μου
Σηκω φυγε να μην σε βλεπω μπροστα μου ρε,ακους που σου λεω
Κανω πισω και συνεχιζει να ερχετε κατα πανω μου
Κατεβηκες να μου το πεξεις εξυπνος ρε,με το τσιγαρακι σου..σηκω και φυγε
Τρομοκρατη8ηκα μην με χτυπησει και εφυγα
Ο πατερας μου με τα χιλια ζορια να προσπα8ει να γλυτωσει το διπλωμα του
Του το αφησε τελικα και του ειπε να παρει παραβολα και να παει τιν τριτη στο τμημα να το δει ο Ζητας
Του λεει ο πατερας μου,μα την δευτερα ειναι κλειστα λογο αργιας,
Δεν με νοιαζει,δικο σου προβλημα
Του λεει ο πατερας μου ,το δικο μου το ειδατε,δεν πρεπει να ελενξετε και τον αλλον οδηγο αν εχει τα χαρτια του?
Που ειναι? Λεει ο Ζητας
Εφυγε λεει ο πατερας μου
Δικο σου προβλημα αυτο,να τα κανονισετε μονοι σας
Με τα πολλα μας αφησε ενα χαρτι καταγραφης γεγονοτος και εφυγε
Τα της ασφαλιστικης τα βρηκαμε με τον οδηγο,αλλα η ολη συμπεριφορα του Ζητα ηταν απαραδεκτη.
Με εχουν σταματησει αρκετες φορες και ποτε δεν ειχα προβλημα,γιατι ξερω οτι οσο τους μιλας στο πλυθηντικο δεν 8α εχεις προβλημα.
Στην προκειμενη περιπτωση ημουν ευγενεστατος,αλλα ο τυπος μαλλον τον χωσανε στο 3μερο υπηρεσια και δεν 8α πεταξε χαρταετο,και την πληρωσαμε εμεις.
Πραγματικα κριμα για αυτη την Ομαδα Ζ,γιατι τους συμπα8ουσα και τους θαυμαζα,,
Γνωριζω οτι ο συγγεκριμενος Αρχιφυλακας ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας [/B]
:hypnotize
![]()
Νομίζω ότι τα παιδιά έχουν δίκιο και πρέπει να πας κάνεις καταγγελία!!
Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν είμαστε άβουλα πλάσματα!
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Oute kan na sebastei ton patera...Zwa mia fora Zwa panta file moy...To palio#@#@# ...ta pira...Poy milas etsi re bine?Akou kei..maimoydiari..
Κλασσικη περιπτωση ρε!!!Εβαλε μια στολη και του ξαναφυτρωσαν τα αρχιδια που του εκοψε η γυναικα του,η μανα του η δε ξερω και εγω ποιος αλλος...Επρεπε να αντιδρασεις...
Δηλαδη αν ειχες τρακαρει εσυ τον αλλο τι θα σου εκανε???Θα σε σκοτωνε???
Πρεπει κανονικα να σε χαιρετανε οπως χαιρετανε αξιωματικο και να σου μιλανε στον πληθυντικο και ευγενεστατα
Μη ξεχνας οτι ειναι ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΟΥ αφου με τα λεφτακια που εσυ βγαζεις και πληρωνεις φορο παιρνει μισθο
Δυστυχως ομως ολα ειναι θεμα παιδειας.Ευτυχως που τυποι σαν και αυτον ειναι η μειοψηφια (πλεον)
Και κατι αλλο.Οταν καποιος Ζ η αστυνομικος φερεται αναλογα,να φερεστε και εσεις αναλογα.Ειδικα αμα ειναι και καποιος μαρτυρας σας εκει
Εγω αυτο κανω τουλαχιστον και στη τελικη αμα ο αλλος νομιζει οτι ειναι μαγκας ας τη βγαλει να τις μετρησουμε(τις μαγκιες μας)
Ουτε τραμπουκος ειμαι,ουτε καφρος απλα απαιτω τα αυτονοητα:Να με αντιμετωπιζουν σαν νοημον ον που ειμαι και να μου φερονται οπως φερομαι και εγω, με σεβασμο και ευγενεια
O νόμος αποτελεί υποκατάστατο της παιδείας
SL 750 SHIVER
Ειχα σκοπο να μην ξανααπαντησω στο ποστ αλλα....
Παιδια τι λετε τωρα?
Θα μπορουσε να τον πλακωσει στις μαπες τον ανθρωπο και μετα να ισχυριστει οτι εγινε αντισταση κατα της αρχης.
Τι λετε τωρα? Ο μπατσος στο δικαστηριο εχει ατου. Ειναι κρατικο οργανο που λεει παντα αληθεια. Εσυ για να πεις οτι εγινε κατι πρεπει να εχεις μαρτυρες καμια 10αρια και βλεπουμε.
Πατηστε λιγο φρενο γιατι θα βρεθητε προ εκπληξεως λεμε.
Εγω ειμαι παθων.
Over n out.
Οσο για τον το υπαλληλικι που ειπε ο φιλος ποιο πανω οι μπατσοι πληρωνουν και αυτοι φορους και απο αυτους παιρνουμε και εμεις μισθους. Οποτε.....ακυρο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Οσο για τον το υπαλληλικι που ειπε ο φιλος ποιο πανω οι μπατσοι πληρωνουν και αυτοι φορους και απο αυτους παιρνουμε και εμεις μισθους. Οποτε.....ακυρο.
Δηλαδη απο τις κρατησεις των μισθων 30.000 μπατσων πληρωνονται ολοι οι υπολοιποι Ελληνες...Μαλλον το αντιθετο ισχυει...Οταν λεω να αντιδρασει δε λεω να τον πλακωσει αλλα να διεκδικησει τα δικαιωματα που εχει ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
Και ξαναλεω οτι ευτυχως τετοια παραδειγματα αποτελουν μειοψηφια.
Στην τελικη απο ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αλλη δημοσια υπηρεσια εχεις παραπονο δεν παιρνεις τηλεφωνο για να διαμαρτυρηθεις αν εχεις δικιο???Δηλαδη με τον μπατσο γιατι να μην κανεις το ιδιο???Μη σε κανει ντα???
Τωρα αμα εσυ εχεις καει στο χυλο και φυσας το γιαουρτι αλλη ιστορια...
P.S. Nothing Personal.Απλη διασταση αποψεων
O νόμος αποτελεί υποκατάστατο της παιδείας
SL 750 SHIVER
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
το τι θα μπορεί να γίνει είναι πραγματικά άγνωστο...
Έχει δίκιο ο SF...
Ειδικά αν εκείνη την στιγμή , έπαιρνες τον δικηγόρο σου , μπροστά του, και έλεγες το τι συνέβαινε και ζήταγες οδηγίες για το πως να πράξεις, να είσαι σίγουρος οτι, ναι μεν θα έλεγε διάφορα και θα ούρλιαζε αλλά στην πραγματικότητα, θα είχε πάρει πίσω όλα όσα έλεγε...
Απλά μπορεί να πέρναγε κυκεώνα ο πατέρας σου , με το δίπλωμα του...
Μην ξεχνάς οτι θα έψαχνε και την παραμικρή παρανομία για να σας έκανε μετά την ζωή δύσκολη...
Είναι πραγματικά , εκείνη την στιγμή πόσο θες να το τραβήξεις...
Αν πάντως εκείνη την στιγμή σε χτύπαγε , σε άμυνα , απλά του.....σπας το κεφάλι με μάρτυρες γύρω και το ευχαριστιέσαι...
Ούτως ή άλλως μετά θα προφασιστεί αντίσταση κατά αρχής , οπότε ας έχει και τα σημάδια...
Gandalf
Gandalf Με καλυψες 1000%
Ευχαριστω για ολες τις γνωμες σας,πραγματικα εκεινη την μερα ενιωσα πολυ μαλακας και αδικημενος,ουτε εκανα κατι παρανομο,ουτε κανας χουλιγκανος ειμαι..
Αν ειχα λεφτα και χρονο για σπαταλη να ειστε σιγουροι οτι δεν 8α καθομουν με σταυρωμενα τα χερια.
Το 8εμα ειναι οτι σε λιγοτερο απο 1 μηνα φευγω για μονιμη εγκατασταση στην Αγγλια,και ετσι αυτα τα μιζερα "τυπακια" 8α παψουν να με απασχολουν.
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Πόσο σε ζηλεύω...Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
Το 8εμα ειναι οτι σε λιγοτερο απο 1 μηνα φευγω για μονιμη εγκατασταση στην Αγγλια,και ετσι αυτα τα μιζερα "τυπακια" 8α παψουν να με απασχολουν.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Κριμα ρε Τζωρτζ που δεν κινηθηκες οπως σου ειπε ο SF.Σου ειχα πει οτι κακως τα βλεπεις αρνητικα.
Ουτε θα σου κοστιζε κατι ουτε θα κινδυνευες, και θα εβγαινε και αποτελεσμα.
Το ξερω πολυ καλα(τοσο καλα που δεν θελω να το γραψω εδω μεσα για προσωπικους λογους), οτι σε αυτες τις περιπτωσεις οι συγκεκριμενοι κυριοι περνανε πειθαρχικο, και γενικα αν μαζευτουν καταγγελιες δεν την σκαπουλαρουν τοσο ευκολα.
Μην νομιζετε οτι αν κανετε καταγγελια σε τετοιες περιπτωσεις, το χαρτακι θα καταληξει στο καλαθι των αχρηστων.
Ο συγκεκριμενος αστυνομικος αν κρινω απο την συμπεριφορα του, μπορει να ηταν ηδη στην κοψη του ξυραφιου, η να το ειχαν στην μπουκα οι συναδελφοι του η ο διοικητης του, και να εψαχναν πχ ευκαιρια να τον πηδηξουν.
Αν ρε Γιωργο εσυ και εγω δεν τους δωσουμε αυτη την ευκαιρια, τοτε κατι τετοιοι μαλακες θα συνεχισουν να μας απαυτωνουν κανονικα και με την συγκαταθεση μας.
Υ.Γ Ο πατερας σου εβγαλε ακρη;
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αν και ο ζητας εγραψε και καλα οτι ειχαμε παρκαρει σε γωνια, ο ασφαλιστης που ηρθε στο σημειο δεν διαπιστωσε ευθηνη δικια μας..So το αμαξι ειναι σε φαναρτζηδικο για επισκευη,εγινε φιλικη δηλωση και ολα καλα.
Οσο για τα παραβολα που ζητησε ο Χαζοβιολης απο τον πατερα μου,για το και καλα ληγμενο διπλωμα ο πατερας τον εγραψε εκει που κανει τζιζ:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....
------------------------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
http://www.synigoros.gr/
Sostos re gerodim!Mpes edw k anefere to ,mi to afiseis etsi !De borei i kathe @@ia me stoli na feretai etsi!