Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: EΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΑΡΧΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    λες?μπαααα!!!!

Μακρια απο εσενα!!!Φτου φτου φτου!!!

:rotflmao:
    O νόμος αποτελεί υποκατάστατο της παιδείας

SL 750 SHIVER

@@ κι άλλο ένα @ Το avatar του/της Konti
    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ!!!!

ΠΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑ!!!
    ΤΕΛΟΣ

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
    λες?μπαααα!!!!
    κανονισε να σε δω με ξυρισμενο μουστακι και μετα θα στο χτυπαω!

:a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

δουλειά στην επαρχεια δεν υπάρχει !
    απο μισθούς ούτε το βασικό δεν δίνουν !
    τα ίδια άτομα, οι ίδιες ασχολίες, τα ίδια πραγματα ξανά και ξανά

ευκαιρίες για καριερα ουτε να το συζητάμε!

όταν ανεβαίνω τρίκαλα (τουλάχιστον στην δική μου περιπτωση ), δεν υπάρχει ένα μαγαζι να πιω καφε και να μην ακο΄ύω σκυλάδικα, δεν υπάρχουν γυναίκες στην ηλικία μου που να μην είναι παντρεμένες :hypnotize
    και φυσικά ούτε λόγος για το γνωστό κοτσομπολιό για την "πρωτευουσιανα "και το κομπλεξικό υφάκι των τρικάλινων !
    γυναίκα και να οδηγάει μοτο???τί ειναι αυτό ?

ήρθε φίλος μου για επίσκεψη και την επόμενη ημουν "παντρεμένη"!

το μόνο που με σώζει , είναι ο τίτλος της "καθηγήτριας", τον οποίο και πάλι για να διατηρήσω πρέπει να έχω ένα δήθεν υφάκι , να κυκλοφορω με ταγεράκι ........κλπ

δεν ξέρω αν είναι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφω , πάντως σίγουρα έτσι τα βιώνω !!!
    μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους

Επειδη εχω μεινει 6 χρονια στο εξωτερικο(δηλαδη μακρια απο την Αθηνα), μπορω να πω 2-3 πραγματακια.

Παιδια, οι Ελληνικες πολεις, ειδικα η Αθηνα, η Σαλονικη και η Πατρα, προσφερουν πολλα περισσοτερα απ'οτι προσφερει μια αντιστοιχη Ευρωπαικη πολη ιδιου πλυθυσμου.

Αν καποιος μενει ειδικα σε μια απο τις 2 μεγαλουπολεις, ειναι πολυ δυσκολο να φυγει

Ολοι τις βριζουμε, αλλα οταν φυγουμε ΣΚ δεν βλεπουμε την ωρα να γυρισουμε, ετσι ειναι τα πραγματα.

Ειχα εναν φιλο που μου ελεγε οτι το πρωι εαν ανοιξει το παραθυρο και δεν ακουσει απο κατω κορναρισματα και κινηση, αρωσταινει.

Το κακο ειναι οτι απλα στην Ελλαδα υπαρχουν λιγες μεγαλουπολεις με αποτελεσμα να γινεται αυτος ο χαμος.

Επισης ειναι ετσι φτιαγμενο το συστημα που δεν δουλευει σαν ιστος αραχνης, αλλα σαν δεντρο, και αυτο κανει χειροτερα τα πραγματα.
    Τι εννοω:
    Υπαρχουν 4-5 μεγαλουπολεις και τα παντα εξαρτιουνται απο αυτες, δεν υπαρχουν πολλες αυτονομες πολεις

Τι να κανει ο κοσμακης οταν τα παντα εχουν οργανωθει στην Αθηνα.
    Ας πηγαινανε καποιες δημοσιες υπηρεσιες στην επαρχια.
    Ας γινοντουσαν αλλα εμπορικα κεντρα.
    Γιατι στην Ιταλια δεν ειναι ολα συγκεντρωμενα στην Ρωμη, βλακες ειναι?

Πρεπει να απλωθουμε...

Νέο μέλος

επαρχια the best

ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ. !!!!ΗΜΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΓΥΡΙΣΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
    ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΥΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΑΤΑ.
    ΟΠΟΙΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΦΥΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ!!!! ΓΑΜΩΤΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!

Re: επαρχια the best

Αρχικά δημιουργήθηκε από TSIK
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ. !!!!ΗΜΟΥΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΤΡΙΕΤΙΑ ΓΥΡΙΣΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.
    ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΤΟ 24ΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΥΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΛΑΤΑ.
    ΟΠΟΙΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΑΜΦΥΤΑΛΑΝΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ!!!! ΓΑΜΩΤΟ ΕΔΩ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!

Και στη Θεσσαλονίκη το ίδιο αλλά πήγα πάλι για

ΠΑΝΤΩΣ ΟΠΟΙΟΣ - Α ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ ΦΙΛΟΞΕΝΩ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ....... COOLLLLLLLLLLLLL

ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ.....
    VARADERO C΄EST LA VIE

ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ...
    ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ

TO KAΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΟΙ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    FATES WARNING

Νέο μέλος
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ, ΕΓΚΛΩΒΙΖΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΙΑΡΙ!
    ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΗ.
    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΒ/ΚΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΩΧΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Εχω ζησει 14 χρονια στην Ολυμπια και αλλα 15 στην Αθηνα οποτε νομιζω οτι η γνωμη μου εχει καποια αξια. Αν αυριο μπορουσα να παω στην Ολυμπια θα πηγαινα με κλειστα τα ματια. Δεν μπορω να το εξηγησω σε καποιον που εχει ζησει ολη του τη ζωη στην Αθηνα, αλλα οι υπολοιποι μπορουν να με καταλαβουν.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Honda XL1000V Varadero Το avatar του/της the_passenger
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wild_cat/anima
    δουλειά στην επαρχεια δεν υπάρχει !
    απο μισθούς ούτε το βασικό δεν δίνουν !
    τα ίδια άτομα, οι ίδιες ασχολίες, τα ίδια πραγματα ξανά και ξανά

ευκαιρίες για καριερα ουτε να το συζητάμε!

όταν ανεβαίνω τρίκαλα (τουλάχιστον στην δική μου περιπτωση ), δεν υπάρχει ένα μαγαζι να πιω καφε και να μην ακο΄ύω σκυλάδικα, δεν υπάρχουν γυναίκες στην ηλικία μου που να μην είναι παντρεμένες
    και φυσικά ούτε λόγος για το γνωστό κοτσομπολιό για την "πρωτευουσιανα "και το κομπλεξικό υφάκι των τρικάλινων !
    γυναίκα και να οδηγάει μοτο???τί ειναι αυτό ?

ήρθε φίλος μου για επίσκεψη και την επόμενη ημουν "παντρεμένη"!

το μόνο που με σώζει , είναι ο τίτλος της "καθηγήτριας", τον οποίο και πάλι για να διατηρήσω πρέπει να έχω ένα δήθεν υφάκι , να κυκλοφορω με ταγεράκι ........κλπ

δεν ξέρω αν είναι τόσο τραγικά όσο τα περιγράφω , πάντως σίγουρα έτσι τα βιώνω !!!

Χμμμ, κάτι που μου θυμίζει ένα μειωνέκτημα της επαρχίας, το ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ!...

Πρίν 3-4 χρόνια ήμουν Νίσσυρο λοιπόν για 5 μήνες (λούφα και παραλλαγή..) .. Καταπληκτικό μέρος, αλλά γρήγορα παρατήρησα οτι αυτούς που έβλεπα το πρωί στα ψώνια, αυτούς έβλεπα και στη θάλασσα, αυτούς και στα 2-3 μπαράκια το βράδυ.. όσπου άρχισε να μου τη ΒΑΡΑΕΙ... :a53: :a011: :a47:

Μέχρι και τη φήμη (επειδή τότε δεν είχα κοπέλα) μήπως είμαστε πούστηδες με τον άλλο το δόκιμο που συγκατοικούσαμε είχα ακούσει!!!! (λόγω καλοκαιριού και επίσκεψης του Βαρθολομαίου οπότε και δεν υπήρχε σταγόνα για δωμάτιο)

Ρε μπας και... :

Αθήηηηναααα, πατρίιιιιιδααααα
    χαρά της γήηηης, και της αυγήηηης,
    μικρό γαλάαααζιο κρίιιιινοοο...

georgE

http://www.moto.gr/arthra/00034.php

Παιδιά όπως και να το κάνουμε η Αθήνα είναι μαύρη πίκρα. Μεροδούλι μεροφάϊ και εγκλωβισμός σε καταπιεστική ρουτίνα.
    Δεν λέω έχει και τα καλά της, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν αντισταθμίζουν τα όσα τραβούν οι κατοικοί της...

Εγώ ζούσα στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια...Στην αρχή για σπουδές, κατόπιν εργασία , τα γνωστά! Στην αρχή τα πράγματα είταν πολύ καλά. Ελευθερία για τα ``καταπιεσμένα επαρχιωτάκια``. Βόλτες, γκόμενες, χαβαλές, ξενιασιά!

Όταν ήρθε η ώρα και μπήκα στην ρουτίνα και ``ωρίμασα``, εκεί είδα πραγματικά το πρόσωπο αυτή της πόλης (απ` όλες τις πλευρές)...Με καταπίεζε τόσο πολύ ,που ασφυκτιούσα!!

Ένα τυχαίο περιστατικό, είταν η σταγόνα που ξεχύλησε το ποτήρι...
    Και σε μια στιγμή αναλαμπής,,είπα ,-- Δεν προκείται να μεγαλώσω τα παιδιά μου εδωπέρα. Τα παιδιά μου θέλω να μεγαλώσουν όπως και εγώ , με τις ίδιες αναμνήσεις!

Παράτησα την δουλειά ,μάζεψα τα μπογαλάκια μου και την φαμίλια μου και επέστρεψα , στα πάτρια εδάφη (στο νησί της Σάμου)...

8 μηνές σχεδόν τώρα εδώ και νιώθω ξαναγεννημένος ! Η καθημερινοτήτα μου έχει μετατραπεί από κυκεώνα σε μιά ευχάριστη διαδικασία!
    Θα ξυπνήσω σαν άνθρωπος στις 8.30 το πρωί, θα πιώ με την ησυχία μου το καφεδάκι μου στην βεράντα δίπλα στον κήπο με τις πορτοκαλιές αγναντεύοντας την θάλασσα και στις 9.00 θα αναχωρήσω για την δουλειά.

Στον δρόμο θα χαιρετήσω και θα με χαιρετήσουν ,καμμιά 50αριά άνθρωποι..9.05 είμαι εκεί, χωρίς κυκλοφορία, κορναρίσματα, φωνές, πανικό. . Θα κάνω χαλαρά την δουλειά μου μεχρί το μεσημεράκι και επιστροφή στο σπίτι για φαί και ύπνο.
    Το απόγευμα θα επιστρέψω στην δουλειά ή αλλιώς (και αν το ωράριο το επιτρέπει) θα πάω την βόλτα μου ή για ψάρεμα (εξάλλου η θάλασσα είναι δίπλα)...

Δεν λέω οτί δεν υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχουν και μάλιστα πολλές (ιδίως τον χειμώνα). Αλλά τουλάχιστον εδώ ``ζείς`` πραγματικά (όπως πρέπει να ζεί ένας άνθρωπος) και τα δύσκολα ξεπερνιούνται πιο εύκολα!
    vrooommmmm!!!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
    Παιδιά όπως και να το κάνουμε η Αθήνα είναι μαύρη πίκρα. Μεροδούλι μεροφάϊ και εγκλωβισμός σε καταπιεστική ρουτίνα.
    Δεν λέω έχει και τα καλά της, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν αντισταθμίζουν τα όσα τραβούν οι κατοικοί της...

Εγώ ζούσα στην Αθήνα τα τελευταία 10 χρόνια...Στην αρχή για σπουδές, κατόπιν εργασία , τα γνωστά! Στην αρχή τα πράγματα είταν πολύ καλά. Ελευθερία για τα ``καταπιεσμένα επαρχιωτάκια``. Βόλτες, γκόμενες, χαβαλές, ξενιασιά!

Όταν ήρθε η ώρα και μπήκα στην ρουτίνα και ``ωρίμασα``, εκεί είδα πραγματικά το πρόσωπο αυτή της πόλης (απ` όλες τις πλευρές)...Με καταπίεζε τόσο πολύ ,που ασφυκτιούσα!!

Ένα τυχαίο περιστατικό, είταν η σταγόνα που ξεχύλησε το ποτήρι...
    Και σε μια στιγμή αναλαμπής,,είπα ,-- Δεν προκείται να μεγαλώσω τα παιδιά μου εδωπέρα. Τα παιδιά μου θέλω να μεγαλώσουν όπως και εγώ , με τις ίδιες αναμνήσεις!

Παράτησα την δουλειά ,μάζεψα τα μπογαλάκια μου και την φαμίλια μου και επέστρεψα , στα πάτρια εδάφη (στο νησί της Σάμου)...

8 μηνές σχεδόν τώρα εδώ και νιώθω ξαναγεννημένος ! Η καθημερινοτήτα μου έχει μετατραπεί από κυκεώνα σε μιά ευχάριστη διαδικασία!
    Θα ξυπνήσω σαν άνθρωπος στις 8.30 το πρωί, θα πιώ με την ησυχία μου το καφεδάκι μου στην βεράντα δίπλα στον κήπο με τις πορτοκαλιές αγναντεύοντας την θάλασσα και στις 9.00 θα αναχωρήσω για την δουλειά.

Στον δρόμο θα χαιρετήσω και θα με χαιρετήσουν ,καμμιά 50αριά άνθρωποι..9.05 είμαι εκεί, χωρίς κυκλοφορία, κορναρίσματα, φωνές, πανικό. . Θα κάνω χαλαρά την δουλειά μου μεχρί το μεσημεράκι και επιστροφή στο σπίτι για φαί και ύπνο.
    Το απόγευμα θα επιστρέψω στην δουλειά ή αλλιώς (και αν το ωράριο το επιτρέπει) θα πάω την βόλτα μου ή για ψάρεμα (εξάλλου η θάλασσα είναι δίπλα)...

Δεν λέω οτί δεν υπάρχουν δυσκολίες, υπάρχουν και μάλιστα πολλές (ιδίως τον χειμώνα). Αλλά τουλάχιστον εδώ ``ζείς`` πραγματικά (όπως πρέπει να ζεί ένας άνθρωπος) και τα δύσκολα ξεπερνιούνται πιο εύκολα!

+1000 Μπραβο που τα καταφερες αλιμονο απο αλλους
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Breva 1100 Το avatar του/της Bil
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LittleJohn
    ...Θα ξυπνήσω σαν άνθρωπος στις 8.30 το πρωί, θα πιώ με την ησυχία μου το καφεδάκι μου στην βεράντα δίπλα στον κήπο με τις πορτοκαλιές αγναντεύοντας την θάλασσα και στις 9.00 θα αναχωρήσω για την δουλειά.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. και παλι κράνος...
    από skous στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2005, 13:01
  2. Kλοπή R1 και πάλι απο Ηράκλειο Αττικής , παληκαριού...
    από Gandalf dr685sm στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2004, 08:44
  3. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2004, 15:44
  4. Καλώς σας Βρήκα και πάλι ...
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2004, 18:40
  5. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2004, 04:18

Κανόνες δημοσιεύσεων