Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
στο κατω κατω αδελφακια μας ειστε.... διπλο V2 ειναι το vfr
![]()
![]()
![]()
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΡΤΕΜΗ......
HONDΟΛΑΓΝΕ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
στο κατω κατω αδελφακια μας ειστε.... διπλο V2 ειναι το vfr
![]()
![]()
![]()
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΑΡΤΕΜΗ......
HONDΟΛΑΓΝΕ.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XONDOΛΑΓΝΟΣ????? εγω?![]()
εχμμ αααλλος καλοκοιταζε το cbf 1000 στην εκθεση, ονοματα δεν λεμε ΛΑΜΠΡΟΥΣ δεν θυγουμε.......![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:![]()
δελεαρ θα ερθεις ρε?
σε λιγο ξεκιναω , αντε να μαζευωμαστε οι tl-sv αδες
εξαλλου το μονο λαγνο στο περιπτερο την honda ηταν τα κοριτσακια που καθονταν πανω στα μηχανακια.....
:rotflmao:![]()
![]()
η απολυτη οπτικη βελτιωση για τα χονδα χιχιχιχιχ![]()
σορρυ αλλα θα εσκαγα αν δεν το ελεγα.....ο διαλακος στο αριστερο ομο (spellcheck NOT passed ) φταιει![]()
![]()
Ναταααα μααας!
Παιδες μην το κουραζετε πολυ.
Οσοι με ξερετε γνωριζετε οτι περα απο την πλακα εχω εκφρασει πολυ θετικα σχολια για το Βιεφαρ, και μαλιστα αν ηθελα μηχανακι για τετοια χρηση(κυριως ταξιδιαρικη), μαλλον αυτο θα προτιμουσα.
Αλλα κατι αποψεις κατα καιρους απο κατοχους συγκεκριμενων μοντελων, που νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα @@ με κανουν να υπερβαλλω και εγω λιγακι.
Το μηχανακι δυστυχως (παντα κατα την προσωπικη μου γνωμη), ειναι λιγο πιο ακριβο απο οτι θα επρεπε, και στην τελικη μπορει να εχει τεχνολογια, και η Χοντα να το κοστολογει ετσι οπως το κοστολογει, αλλα εμενα προσωπικα θα με ενδιεφεραν και καποια αλλα πραγματα.
Ισως και πιο εφφετζιδικα αλλα και πιο ουσιωδη οπως τα μπροστινα, τα οποια μπορει μεν να ειναι πολυ καλα, αλλα νιωθω οτι δεν συμβαδιζουν με το στυλ και το πρεστιζ της μοτο.
Η ιπποδυναμη ειναι αλλη φαση.Δεν λεω οτι ειναι λιγη, (αν και καμια δεκαρια παραπανω θα μπορουσε να βγαλει χαλαρα), αλλα V μοτερ με V-Tec και να δουλευει τοσο ομαλα, ειναι δωρον-αδωρο.Βεβαια η Χοντα θελει να τονισει και την ιστορικη σημασια, αλλα εμενα δεν μου λεει και πολλα αυτο.Δεν ειμαι φανατικος της σειρας.Το θελω επειδη το γουσταρω.
Επισης τα προβληματακια του τα βγαζει οπως ολα, ασχετα αν δεν το παραδεχεστε η αν δεν σας κανει κεφι να το αναφερετε, και επισης τα περι καταναλωσης στο ταξιδι οπως και τα περι αποδοσης του κινητηρα, θα ηθελα να τα δω με τα ματια μου.
Και κατι τελευταιο.Μπορει το μηχανακι να ειναι σπορ τουρινγκ, αλλα ειναι και V4,και ειναι τουλαχιστον κουλο να το συγκρινετε με τα αλλα μηχανακια της κατηγοριας του τα οποια ειναι συνηθως τετρακυλινδρα εν σειρα.
Το μηχανακι ειναι σε αλλη κατηγορια σπορ τουρινγκ μεν, αλλα τα χαρακτηριστικα του μοτερ του του δινουν εντελως αλλο χαρακτηρα.
Οπως εγω δεν μπορω να συγκρινω το δικο μου με τα Φειζερ και τα Χορνετ ( και κακως γινονται οι συγκρισεις αυτες, με την δικαιολογια οτι ειναι και τα 3 στρητ γυμνα), ετσι και εσεις αποδεχτειτε το γεγονος οτι καβαλατε κατι διαφορετικο με τα καλα του και τα κακα του, και μην λετε οτι ειστε οι βασιλιαδες σε μια κατηγορια οπου γινεται το σωσε.
Φιλικα παντα.
ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ SV![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μην βαρατε ρε παιδια.Παρα το γεγονος οτι ειμαι πολυ μικρος,το VFR το εχω οδηγησει αρκετα.και Πατρα - Αθηνα εχω παει και αλλες διαδρομες και δοξα τον Θεο εχω οδηγησει πολλα μηχανακια οπως GSX-R 750,ZZR1200,ZRX-1200,DAYTONA 650.Δεν λεω οτι δεν ειναι καλο μηχανακι to VFR,ουτε θα μου κακοεπεφτε αν το ειχα.Το αντικειμενικο κρητηριο που ανεφερα κολλαγε στις επιδοσεις και μονο σε αυτες.Σε προηγουμενο ποστ ειπα:Αυτα αποτελουν δικες μου και μονο δικες μου αποψεις.Το σκαλοπατι στην αποδοση εμενα με ενοχλει.Δεν νομιζω οτι εχει να κανει αυτο με τις οδηγικες μου ικανοτητες.Τελος παντων ανακαλω ολα οσα εχω πει.Ας πιουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα χιλιομετρα!!!!και παντα με κρανος
Κανενας δεν στην ειπε.
Απλα υπαρχουν προηγουμενα με ανουσιες διαμαχες, και δεν θελω να δωθει συνεχεια εδω.
Καλυτερα στο Δελεαρ, τι λες;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
-..Not Yet!
Toυλάχιστον 3 SV θα είναι δέλεαρ, και κάποιο δεν θα έχει γλυκά....Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
ΤΑ SV ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΕΟ????? [/B]![]()
![]()
οπότε μην φάτε..., εγώ κατα τις 20.30 με βλέπω ίσως και πιο μετά...
Toυλάχιστον 3 SV θα είναι δέλεαρ, και κάποιο δεν θα έχει γλυκά....Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
ΤΑ SV ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΕΟ????? [/B]![]()
![]()
οπότε μην φάτε..., εγώ κατα τις 20.30 με βλέπω ίσως και πιο μετά...
Αααα και για την παραπάνω διαμάχη, που θέλω, αν γίνει, να έχει την μεγαλύτερη κοσμιότητα απο όλες τις προηγούμενες, και πάντα στον χαβαλέ....
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ!!!
εσεις έχετε πάθει παραμόρφωση και τα χετε 4 και μικρά,
ενώ εμείς κλασσικά δυο και ΜΕΓΑΛΑ!!!:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
Προσθέστε στα SV και άλλα δύο 1000 μπλέ, το δικό μου και ενός φίλου, είμαστε λίγοι, αλλά γι'αυτό ακόμα με ρωτάνε στο φαναρί και το κοιτάνε σα χαζοί. Ειδικά έαν έχει και yoshimura είναι ένα μηχανάκι που τραβάει ακόμα βλέματα. Αυτά για να μη πέφτει το ηθικό.
Αδερφέ V2power είδα καλά ?????????
ΕΧΕΙΣ TL 1000 S?????????
ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καθίστε να το στρώσω και κλείνουμε συνάντηση.... σήμερα είμασταν 3 SV (1 1000 kai 2 650) ΔΕΛΕΑΡ...![]()
Ποτε δεν πεφτει το ηθικο, αλλα πολλα SV και TL ακουμε, και SV και TL δεν βλεπουμε, και χανεται η υπομονη.:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από v2power
Προσθέστε στα SV και άλλα δύο 1000 μπλέ, το δικό μου και ενός φίλου, είμαστε λίγοι, αλλά γι'αυτό ακόμα με ρωτάνε στο φαναρί και το κοιτάνε σα χαζοί. Ειδικά έαν έχει και yoshimura είναι ένα μηχανάκι που τραβάει ακόμα βλέματα. Αυτά για να μη πέφτει το ηθικό.
Αιντε να μαζευτουμε να γινει το μπραφ και ας τραβηξει ο καθενας τον δρομο του μετα:rotflmao: :rotflmao:
Υ.Γ Σημερα 3 SV και 1 TL.Δεν ξαναγινε λεμε.![]()
-..Not Yet!
[i]
Υ.Γ Σημερα 3 SV και 1 TL.Δεν ξαναγινε λεμε.[/B]
ναι ναι και κανεις μας δεν ειχε φωτομηχανη για να απαθανατησει το γεγονός.
θα το λεμε αργότερα και δεν θα μας πιστευουν!
![]()
Τώρα νιώθω πολύ ένοχος! Φίλε μου δυστυχώς, όταν γράφεσαι, στην δήλωση μοτο δεν υπάρχει (απαράδεκτον!!!) sV1000s οπότε έβαλα το πιο κοντινό. Να ξέρεις όμως ότι το ΤL ήταν έρωτας για πολλά χρόνια, και ο λόγος που πήρα τελικά το SV.Αρχικά δημιουργήθηκε από kostom
Αδερφέ V2power είδα καλά ?????????
ΕΧΕΙΣ TL 1000 S?????????
ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλικα εσυ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Φιλικα παντα.
φτου φτου φτου!
γιωργο!
ρε παιδες ο καθενας εχει το μηχανακι που εχει για τους δικους του λογους
εξαλλου αν ολα τα μηχανακια ηταν ιδια θα επιλεγαμε δυσκολοτερα![]()
εμενα με αρεσουν τα γρηγορα ανετα ταξιδακια, γι αυτο εκανα την επιλογη αυτη
αν μεγαλωσω λιγο και κουραζομαι θα παρω και κανα πιο ορθιο και θα οδηγαω ακομα πιο ανετα (δε λεω ποιο)
ο αλλος που θελει να μπει σε πιστα περνει ss-εγω ανεβηκα σε ολα σχεδον τα ss στην εκθεση και πιαστηκα... θα ηθελα να οδηγησω ενα ss, αλλα ειναι ποτε δυνατον να παρω τετοιο μοτο ?, οχι βεβαια, αλλα δεν παυει να μην ειναι καλα μοτο για το λογο που φτιαχτηκαν, αλλα οχι για μενα
τεσπα
και καλα κρασια!!!
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......