Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Αυτές!!!!
Αντε μεγιά !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
Αυτές!!!!
Αντε μεγιά !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το έχω δει το ποστ αυτό Χρήστο αλλά δεν με κάλυπτε.. άλλωστε το θέμα εκεί είναι με αλουμίνιο ή χωρίς..Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τελικα εχει δικιο ο ΠαλιανθρωπΑς ...![]()
Ειστε Οκνηροι κι Ευδαιμονιστες!![]()
Δεν ψαχνετε καθολου μιλαμε ...![]()
Τζαμπα γραφουμε ... :wacko:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Το έχω δει το ποστ αυτό Χρήστο αλλά δεν με κάλυπτε.. άλλωστε το θέμα εκεί είναι με αλουμίνιο ή χωρίς..
![]()
ΜΟΝΟ μεταλλικες!!!![]()
Ολα τα αλλα ειναι "ομορφιες" ...![]()
Επισης εχει δικιο ο Καπετανιος, οτι της Touratech, ειναι απλα Acerbis ...![]()
Αααα ...
Και προτιμησε τις "νεοτερες" (και ακριβοτερες) τυπου "υ", σαν κι αυτες που εχω εγω στην φωτο, μιας και διευκολυνουν ΠΟΛΥ στο να φυγει το χερι απ' το τιμονι, αν χρειαστει ...![]()
Ρε παιδιά, να πω ένα παράπονο για τις Acerbis Multiplo "Τ"; Κι εγώ έχω σκοπό αυτές να πάρω γιατί είναι τέλειες, ΑΛΛΑ τις χούφτες τις βάζουμε για προστασία, αλλά και για το κρύο. Είναι δυνατόν να έχουν τρύπες για να περνάει αέρας ρε γμτ; Εντάξει, το καλοκαίρι κάτι θα κάνουν, αλλά τον χειμώνα με βλέπω να τις κλείνω με καμιά μονωτική ταινία...
Οι τρύπες δεν είναι για τά σπόιλερ ????
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
Αρχικά δημιουργήθηκε από furious
Ρε παιδιά, να πω ένα παράπονο για τις Acerbis Multiplo "Τ"; Κι εγώ έχω σκοπό αυτές να πάρω γιατί είναι τέλειες, ΑΛΛΑ τις χούφτες τις βάζουμε για προστασία, αλλά και για το κρύο. Είναι δυνατόν να έχουν τρύπες για να περνάει αέρας ρε γμτ; Εντάξει, το καλοκαίρι κάτι θα κάνουν, αλλά τον χειμώνα με βλέπω να τις κλείνω με καμιά μονωτική ταινία...
ΔΕΝ υπαρχει ΚΑΘΟΛΟΥ αερας, ΜΗΝ ανησυχεις ...![]()
για δες κι εδω>>>>>>
http://www.louis.de/
![]()
ποσο κανει μαστορα????
..............ελα βρε τωρα, θα τα βρουμε!!!!!!!!!
kala re exete grapsi 3 selides me mpourdes gia tis xouftes?![]()
lipon opios 8eli xouftes tis agorazi me gnomona ti 8a tis kani
as poume o xristos i8ele olosomi xoufta na krivi la8rometanastes apo piso
ke me sidero tipou magkani na vgazi ke stin erimo nero apo pigadia![]()
genika poli vlakia xouftes me megali profilaksi se aera ke ptosi
meta iparxoun i eduro xouftes pou den prostatevoun apo aera ala apo ptosi ke exoun ke tripitses![]()
an 8elis eduro look vazis aftes
iparxi ena 8ema pantos me tis xouftes ke afora to timoni
diladi an mporoun na vidosoun stin 8esi pou mpenoun ta antivara
an i accerbis exi provlepsi xouftes gia to africa pou den xriazonte tis dikes tous vides ala mpenoun ke me tis vides ton antivaron exi kalos
ala epidi alaksa xouftes ke ida ti ili8io sistima exoun ta antivara gia na vidonoun den protino se kanena na stiriksi ales xouftes pano se afto to timoni
prosopika alaksa timoni ke xouftes ke isixasa
to kenourio timoni ine ligotero apo to miso sto varos tis mamas
ine ftiagmeno gia africa mpenoun oti xouftes 8elete epano ke ola mia xara
simioteon oti sto timoni tis africa den vgenoun i voltes tou antivarou gia na xoresi to sistima tipou oupa apo tis xouftes
ke min kolate stin marka me tis xouftes den 8a vgalete gkomena me tin firma
ego vrika agnosti marka ke ine mia xara
ke mou stixisan komple 60 euro
diladi
protino alagi timouniou me ena rendhall idiko gia africa poli kalo proion poli elafri den xriazete antivara
kani peripou 60 euro
ke agora opiadipote xouftas gia opiodipote logo ite prostasia aera ite mouri eduro...
ke min to skefteste alakste timoni gia plaka 8a glitosete apo 1,5 kilo kolosidero
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
και μην ξεχνάς τα αντίβαρα, άλλα 2 κιλά, μια που με αλουμινένιο τιμόνι δεν χρειάζονται.Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
ke min to skefteste alakste timoni gia plaka 8a glitosete apo 1,5 kilo kolosidero
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
..........................
iparxi ena 8ema pantos me tis xouftes ke afora to timoni
diladi an mporoun na vidosoun stin 8esi pou mpenoun ta antivara
an i accerbis exi provlepsi xouftes gia to africa pou den xriazonte tis dikes tous vides ala mpenoun ke me tis vides ton antivaron exi kalos
ala epidi alaksa xouftes ke ida ti ili8io sistima exoun ta antivara gia na vidonoun den protino se kanena na stiriksi ales xouftes pano se afto to timoni
........................
simioteon oti sto timoni tis africa den vgenoun i voltes tou antivarou gia na xoresi to sistima tipou oupa apo tis xouftes
......................
Μια χαρα μπαινουν στο τιμονι της Αφρικα!![]()
Απλως βγαζεις ΟΛΟ το αντιβαρο του τιμονιου, κι οχι μονο το εξωτερικο ακρο ...![]()
Χμμμμμμμμμμμμμμμμ
να αλλάξω και τιμόνι δηλαδή![]()
![]()
![]()
![]()
Πέρασα από το MotoMarket της Συγγρού να τις δω, να ρωτήσω κτλ.
130 ευρουδάκια παρακαλώ οι Multiplo, μαζί με τα πλαστικά, το mounting kit κτλ κτλ![]()
Πολλά δεν είναι ?
Έτσι που το βλέπω της Touratech μπορεί να έρχονται πιο φτηνά (αφού νομίζω οτί είναι έτοιμες για το τιμόνι του Άφρικα και δεν θέλουν κιτ προσαρμογής).
Ουφ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Πέρασα από το MotoMarket της Συγγρού να τις δω, να ρωτήσω κτλ.
130 ευρουδάκια παρακαλώ οι Multiplo, μαζί με τα πλαστικά, το mounting kit κτλ κτλ![]()
Πολλά δεν είναι ?
....................
Τοσο τις ειχα παρει κι εγω πριν ενα χρονο ρε ... :wacko:
Μια χαρα ειναι!
Το κιτ προσαρμογης ειναι μονο 10 ευρω απ' αυτα ... :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Το κιτ προσαρμογης ειναι μονο 10 ευρω απ' αυτα ... :smilea:
12 !![]()
![]()
![]()
![]()