Καλεσίν!!
![]()
![]()
![]()
![]()
filaraki de ksero to giati alla kathos diabaza to keimeno sou san na eblepa ton euato mou ta teleytaia 23 xronia.eimai 24 kai i proti kata dikia mou mixani einai gegonos.barethika na tis fantazome kai na oneiropolo.tora apla tin odigo kai katalabaino oti etsi eprepe na ginei:na tin steritho gia na katalabo tin aksia tis kai na tin bioso sto 100%
bale ta oneira sou odigo gia na gineis kaliteros anthropos<mou lege o makaritis o pappous mou> kai auto soy euxome kai go.:smilea:
olos o kosmos stirizete se 2 troxous
Μπράβο για το γράψιμο σου..μπράβο για το κείμενο σου.
Πραγματικά ένιωσα σαν να διάβαζα για μένα..σαν να έγραψα εγώ το κέιμενο αυτό..Είμαι 32, εδώ και λίγο καιρό είναι στην κατοχή μου μία μοτό με την αιτιολογία οτι ΒΑΡΕΘΗΚΑ την κίνηση (σε γυναίκα, παιδία, φίλους) ...κακά τα ψέματα...το παιδικό όνειρο και ο κρυφός πόθος τόσα χρόνια με ανέβασαν πάνω στους 2 τροχούς.
Μπράβο ρε φίλε ... αι στο καλό δάκρυσα!![]()
![]()
![]()
:a1:
13Φ new member
Γυμνάστε το μυαλό σας….μην ατροφήσει και αυτό!
αργησα λιγο, μαλλον παρα πολυ να διαβασω το κειμενο και ειλικρινα απο την αρχη σχεδον του κειμενου βουρκωσα. σκεφτηκα να μην γραψω οτι δακρυσα γιατι ντρεπομουν, τωρα ομως ξερω οτι δεν ειναι ντροπη. αν και πολους μηνες μετα, μπραβο ρε φιλε. εχεις ψυχη.
:a19: :a19:![]()
![]()
παντα ορθιοι!!
www.loufas.9f.com
www.apriliabikers.gr
αυτα ειναι........
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
DIAVAZWNTAS I SKEPSIS MOY PETAKSAN PISW,STO PAIDIKO PODHLATO MOY,ENA KOKKINO VELAMOS POY TOY EVAZA SKLIRO XARTONI STIS AKTINES GIA NA KANEI EKEINO TON AKSEXASTO THORYVO....TWRA ODHGW HARLEY ALLA EKEINOS O HXOS EINAI XARAGMENOS STHN MNHMH MOY.MAS SYGINISES FILE.![]()
Moto Morini,moto di essere!
http://morini350hellas.altervista.org/
www.fisi.tv
respect!!!!
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
[SIZE=4]Ρε τι παιρνετε?????????????
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
[SIZE=4]Ρε τι παιρνετε?????????????