Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 88

Θέμα: Vasileros Bromas

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tool
    οχι ρε παιδια,δεν το δεχομαι εγω αυτο.

τι παει να πει χαλαλι του?μηπως να πεσω κ στα 4 για το τζιμακο?ετσι μωρε,επειδη ειχε χαιρετισει τον θειο μου δια χειραψιας πριν 10 χρονια...
    κ γιατι το σταματησε τωρα αληθεια?

επειδη τα βγαζουν τα ξεκωλα πρεπει να τα δωσουμε κ στο τζιμακο για να αποκατασταθει η ισοροπια στο συμπαν ε?στα @@ κ ο τζιμης κ ολοι αυτοι οι γελοιοι που καποτε αξιζαν κ τωρα εχουν καταντησει καραγκιοζηδες...

τι εχει να προσφερει ο τζιμης σε μενα,που γενηθηκα το 84?γιατι να τα σκασω γερα?κ τι εχει να προσφερει πλεον σε σας που γενηθηκατε...πριν το 84? αναμνησεις?κ πρεπει να τις πληρωνετε ετσι?

ναι ενταξει,κ γω γελαω οταν ακουω δηλωσεις,κ καμια φορα σκεφτομαι κ ''ρε το μαγκα''.ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ομως.γιατι για μενα,ειναι μια απ τα ιδια

εμενα παντως με καλυψες 108%....

το οτι ΚΑΠΟΤΕ προσεφερε, και περασε και δυσκολα (θα το δεχτω και αυτο) ΔΕΝ σημαινει οτι ΓΙΑ παντα θα του πληρωνω τα 140αρια που ζηταει. γινεται γραφικος και χαλαει την εικονα που εχτισε τοσα χρονια απο μονος του... και αυτο για μενα ΕΙΝΑΙ καταντια...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    εμενα παντως με καλυψες 108%....

το οτι ΚΑΠΟΤΕ προσεφερε, και περασε και δυσκολα (θα το δεχτω και αυτο) ΔΕΝ σημαινει οτι ΓΙΑ παντα θα του πληρωνω τα 140αρια που ζηταει. γινεται γραφικος και χαλαει την εικονα που εχτισε τοσα χρονια απο μονος του... και αυτο για μενα ΕΙΝΑΙ καταντια...

+1

Kai mono pou vgike sti Stai...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

τι εχει να προσφερει ο τζιμης σε μενα,που γενηθηκα το 84?γιατι να τα σκασω γερα?κ τι εχει να προσφερει πλεον σε σας που γενηθηκατε...πριν το 84? αναμνησεις?κ πρεπει να τις πληρωνετε ετσι?
    Το θέμα δεν είναι τι έχει να προσφέρει ο Πανούσης για να του τα σκάσεις γερά. Το θέμα είναι ότι όπου και να πας τα ίδια λεφτά θα δώσεις, γιατί σε περιάζει όταν στα ζητάει ο Πανούσης? Στο κάτω κάτω ένας τραγουδιστής είναι που κοστολογεί το πρόγραμμά του τόσο. Αν δεν σου αρέσει πήγαινε στην Κοκκίνου ή οπου αλλού θες.
    Δηλαδή θα έπρεπε όταν όλοι οι άλλοι σου βάζουν 140 το μπουκάλι ο Πανούσης να το βάζει 40? Για ποιό λόγο? Επειδή δεν είναι της αισθήτικής των περισσότερων μήπως?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	4.jpg 
Προβολές:	230 
Μέγεθος:	61,7 KB 
ID:	42036
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Το θέμα δεν είναι τι έχει να προσφέρει ο Πανούσης για να του τα σκάσεις γερά. Το θέμα είναι ότι όπου και να πας τα ίδια λεφτά θα δώσεις, γιατί σε περιάζει όταν στα ζητάει ο Πανούσης? Στο κάτω κάτω ένας τραγουδιστής είναι που κοστολογεί το πρόγραμμά του τόσο. Αν δεν σου αρέσει πήγαινε στην Κοκκίνου ή οπου αλλού θες.
    Δηλαδή θα έπρεπε όταν όλοι οι άλλοι σου βάζουν 140 το μπουκάλι ο Πανούσης να το βάζει 40? Για ποιό λόγο? Επειδή δεν είναι της αισθήτικής των περισσότερων μήπως?

To thema den nomizo pos einai i sigrisi tou Panousi me ta ypoloipa nyxterina 'sximata'. O kathenas mporei na kostologisi ti diaskedasi you oso nomizei.
    Ego xalastika pou vgike o Panousis sti Stai gia kathara diafimistikous-proothitikous logous gia to magazi tou. Pou? Sti Stai. Kai eimai sigouros oti ama ton kalouse kai o Xatzinikolaou, pou ton evrize, tha pigene kai ekei.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Χαχα τι μου θυμησατε τωρα,
    4 χρονια πριν περιπου στο Γυαλινο Θεατρο Συγγρου, περιμεναμε απ΄εξω.
    Διπλα μας πανω στον δρομο ηταν ενα γυαλινο κουβουκλιο που εγραφε ‘Δειγμα Δωρεαν‘, και κανενας μας δεν ηξερε τι σκατα ηταν.

Ξαφνικα σκαει μυτη Πανουσης, μπαινει μεσα και αρχιζει να τραγουδαει κατι δημοτικα.:rotflmao:

Μιλαμε ολη η Συγγρου ειχε πεσει κατω και κυλιοντουσαν απο τα γελια.
    και οπως ημουνα διπλα του και καπνιζα, γυρναει με κοιταει και μου λεει‘Αιντε να πανε κατω τα φαρμακια‘:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ο πανουσης προλαβε κι αυτοσαρκαστηκε πριν το κανουν οι αλλοι, ξεπουληθηκε πριν ακομα ξεκινησει να τραγουδαει.

Θυμαμαι το κυτταρο , θυμαμαι τις ταξιαρχιες , θυμαμαι το τζιμη να χορευει στη la luna (μια la luna υπαρχει!) . Τι κι αν εχω να παω σε παρασταση του πανω απο 15 χρονια? Τον ειδα στη Σταη και ελιωσα στο γελιο κι οταν δε γελουσα, χαμογελουσα γιατι ο πανουσης ειναι ευφυεστατος και παιζει σε πολλα επιπεδα με τον συνομιλητη του.

Να σαι παντα καλα ρε Τζιμακο, εισαι ενας μικρος θεος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

ΦΥΣΙΚΑ κ αυτο ειναι το θεμα,τι εχει να μου προσφερει για να του δωσω αυτα που μου ζηταει.τι ειναι ο πανουσης,''λειτουργος'' σαν τους φιλους του τους παπαδες???δε νομιζω,απ'οτι λετε τα παιρνει κ μαλιστα γερα.

γιατι με πειραζει οταν μου τα ζηταει?γιατι το θεωρω κορο'ι'δια.

τι σημαινει οπου κ να πας?μην πας πουθενα!δηλαδη θα πεις,''α ο τζιμακος με κοροιδευει λιγοτερο,ας παω σ'αυτον...''οχι ρε φιλε,να μην το πεις,στο χερι σου ειναι

κ μην μου πεις τοτε θα μεναμε ολοι σπιτι μας,ξερεις οτι δεν ειναι ετσι...

αν ΕΣΥ(ο οποιοσδηποτε) πιστευεις οτι αξιζει τοτε με γεια σου με χαρα σου,του τα δινεις κ το ευχαριστιεσαι κιολας κ ΜΠΡΑΒΟ σου.αυτο που δεν μπορω ειναι να πηγαινεις κ να λες μετα ''ενταξει μωρε,μου επιασε κ το κωλαρακι λιγο,αλλα πανουσης ειναι αυτος,τοσα εχει κανει,δε γ@μιεται...''

αυτο προσπαθω να πω,δεν μιλαω για την αισθητικη κανενος.
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    Συγνώμη …. 20 ευρό η είσοδος με ποτό δεν είναι ;;;; Δύο ποτά να πιεις σε κάποιο μπαρ τα έχεις δώσει ....

.......μην ξεχνάμε ότι φράγκα παίρνει και η επιχείρηση !!!!

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    νομίζω ότι έχει κουραστεί το θέμα

ο πανούσης κάνει μια παράσταση που είναι μάλλον μουσικοθεατρική

κρίνεται από τον κόσμο για το αν το θέαμα που προσφέρει είναι καλό

όλα τα άλλα για μένα είναι περιτά
    άλλες οι εποχές τότε που άρχισε κι άλλες τώρα

αν κάποιοι που τον βλέπουν είναι δήθεν ή μερσεντάκηδες ή όπως αλλιώς θέλετε δεν είναι ούτε δικό του θέμα ούτε θα έπρεπε να τον απασχολεί

και που είναι το κακό στο να βγει στη στάη για να κάνει διαφήμιση, αυτή θα έπρεπε να χει το πρόβλημα που από το λίγο που είδα στην αρχή δεν ήξερε πώς να τον αντιμετωπίσει

είναι λοιπόν ένας performer, για να το πούμε και στα νέα ελληνικά
    ή σας αρέσει ή όχι όλα τα άλλα που μοιάζουν με θεωρίες συμομωσίας, τυποποιημένες συμπεριφορές για να χαρακτηριστείς επαναστάτης κι όχι τα πιασα και το γύρισα κλπ κλπ
    είναι απλώς περιττά

Ποδαράτο μέλος
    Μόλις σταματήσετε να του τα δίνετε θα σταματήσει να τα ζητάει. Προφανώς κάποιοι εκτιμούν αυτό που έχει να παρουσιάσει και ο Τζιμάκος επιβιώνει.
    Τώρα για τις Μερσεντές και τα λοιπά, όταν τον άκουγα στο ΚΚΚ είχα ποδήλατο velamos, τώρα που τον γουστάρω ακόμα έχω μηχανή σχετικά ακριβή (δεν έχω αυτοκίνητο καρδιά μου), τι να κάνει ο Τζίμης να μου απαγορεύσει την είσοδο; Ο τύπος μεγαλώνει και ''προκόβει'' μαζί μας και μπράβο του.

υ.γ. Επειδή το επίθετο μου είναι Πανούσης (pan), θα του ζητήσω ποσοστά για την διαφήμιση που του κάνω στο forum. τώρα ειδικά που τα τσεπώνει χοντρά.

υ.γ. Τζιμάκο αν ακούς πες μας τι έκανες σαν φοιτητής (νομικής) στην Γερμανία. Πλουτοκράτορα, ε' πλουτοκράτορα

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS

αυτό ήθελα να το πω κ γω...

Νταξ, δε τα τσεπωνει κ όλα...
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
    Συγνώμη …. 20 ευρό η είσοδος με ποτό δεν είναι ;;;; Δύο ποτά να πιεις σε κάποιο μπαρ τα έχεις δώσει ....

επειδη εχει δικιο ο cityfly,το κουρασαμε το θεμα,θα το ληξω εδω.

ΔΕΝ εχω κομπλεξ με τον πανουση
    κ δεν μιλησα για 20 ή 50 ή 150 ευρω.δεν ξερω κ ποσα ακριβως ζηταει στην τελικη,απλα αναφερθηκαν καποια ποσα νωριτερα.

δεν ειναι εκει το θεμα,ειναι στο τι υποτιθεται οτι αγοραζει καποιος με τα χρηματα του.οταν αγοραζει την ψυχαγωγια του,τελειωνει το θεμα εκει,κ δεν λεμε κουβεντα ΟΣΑ κ να εδωσε.(περι ορεξεως κοινως)

οταν αγοραζει περασμενα μεγαλεια ομως,εισ γνωσην του κιολας,αλλα ωχαδερφιζει λεγοντας χαλαλι,ΑΥΤΟ με χαλαει.
    κ αυτο νομιζω οτι συμβαινει με τον πανουση.

ποιος μιλησε για το ποιον του κοινου του,για mercedes κ bentley?τι σχεση εχει αυτο?εκτος κ αν εσυ πιστευεις οτι εχει κ γι'αυτο το αναφερεις
    teenage angst has paid off well, now I'm bored 'n' old

της γειτονιας σας Το avatar του/της BELZEBOYLIS
    επειδη εχει δικιο ο cityfly,το κουρασαμε το θεμα,θα το ληξω εδω.

:

Βρε τι μανία έχουν μερικοί , να κλείνουν τις συζητήσεις όποτε θέλουν αυτοί ......

Τώρα για τα περασμένα μεγαλεία και το ξαναζεσταμένο θέαμα θα το κρίνει ο κόσμος......

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ΦΥΣΙΚΑ κ αυτο ειναι το θεμα,τι εχει να μου προσφερει για να του δωσω αυτα που μου ζηταει.τι ειναι ο πανουσης,''λειτουργος'' σαν τους φιλους του τους παπαδες???δε νομιζω,απ'οτι λετε τα παιρνει κ μαλιστα γερα.

γιατι με πειραζει οταν μου τα ζηταει?γιατι το θεωρω κορο'ι'δια.

τι σημαινει οπου κ να πας?μην πας πουθενα!δηλαδη θα πεις,''α ο τζιμακος με κοροιδευει λιγοτερο,ας παω σ'αυτον...''οχι ρε φιλε,να μην το πεις,στο χερι σου ειναι

κ μην μου πεις τοτε θα μεναμε ολοι σπιτι μας,ξερεις οτι δεν ειναι ετσι...

αν ΕΣΥ(ο οποιοσδηποτε) πιστευεις οτι αξιζει τοτε με γεια σου με χαρα σου,του τα δινεις κ το ευχαριστιεσαι κιολας κ ΜΠΡΑΒΟ σου.αυτο που δεν μπορω ειναι να πηγαινεις κ να λες μετα ''ενταξει μωρε,μου επιασε κ το κωλαρακι λιγο,αλλα πανουσης ειναι αυτος,τοσα εχει κανει,δε γ@μιεται...''

αυτο προσπαθω να πω,δεν μιλαω για την αισθητικη κανενος.
    Αγριεμένο σε βλέπω χωρίς λόγο...

Ξέρεις...δεν είναι υποχρεωτικό να "τα σκάσεις" στον Τζιμάκο....Άμα θέλεις πας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nefeli
    Αυτός ο άνθρωπος δεν μου άρεσε ποτέ

Η αλήθεια είναι ότι είναι έξυπνος και ετοιμόλογος με ατάκες που γράφουν μένουν και επαναλαμβάνονται.

Είναι από τους λίγους πιστεύω που έχουν κάνει την τρέλα τους <<δουλειά>> και αυτό γιατί από τα γεννοφάσκια του είχε τον τρόπο να αράξει και να ασχοληθεί με οτιδήποτε γούσταρε γιατί το παντεσπάνι το είχε.

Μου την δίνει απίστευτα ο τρόπος που αντιμετωπίζει την ζωή των άλλων και όλων….

Τι θέλει να πει ο ποιητής ???

Χτυπάει το κατεστημένο???

Βρίζει κάποιους πως τι που και γιατί?????

Δεν μπορώ βαριέμαι να το αναπτύξω και μόνο που τον βλέπω μου γυρνάν τα άντερα

Έχει την φάτσα του σας φτύνω όλους απαξιώ και σας βάζω κάτω από το ράσο μου
    ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Vasileros Bromas
    από super_toto στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2006, 15:38

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •